Új hozzászólás Aktív témák
-
Venn
tag
Sziasztok
A napokban szert tettem egy HUMAX DIGI+C HD készülékre, sajnos csak a beüzemeléskor derült ki, hogy ez a készülék nem tud műsort rögzíteni. Már két napja kukázom az internetet valamilyen megoldás után de nem jutottam előrébb. A román oldalakon amiket találtam több Firmware frissítést is említenek de letölteni egyiket sem tudtam a google fordító meg olyan amilyen értelmes szöveget nem lehet vele fordítani. A Humax oldalán van egy halom fájl a supportban de lövésem sincs melyiket is kellene letölteni. A segítségeteket kérném hátha valaki előrébb jár esetleg ebben a témában.
-
Venn
tag
Üdv
A segítségeteket kérném mert már jojózik a szemem a sok olvasástóldigi kábel tv-m van, olyan tuneres médialejátszót vagy box-ot keresek ami külső tárhelyre tud felvenni (PVR, TimeShift) jó minőségben és nem utolsó sorban megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged