Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
válasz
csendes #14698 üzenetére
Nem tudom, mennyire látszik a konfigom, de procim nem annyira gyengus (Core2Duo E8400), hogy ilyen dolgok neki gondot okoznának, bár konkrétan a rádió része a dolognak annyira nem érint...
A driver-t megnézem - pláne, hogy a lemezről telepítés után élből frisstítette a Windows valami 2012 májusi meghajtóprogramra... de tényleg Alcor DTV HS+ a szerkezet.
Amit még megfigyeltem, nem mindegy, hogy milyen programmal próbálgatom, a gyárilag adott Arcsoft-os program érzékenyebb, cserében nem annyira használja a procit, inkább videókártyára hagyatkozik, a HomeSys viszonylag korrekt lenne, de használat után ott marad a futó taszkok közt, csak onnan kilőve lehet másik programot használni, illetve a DVBDream tűnik használhatónak, azzal bírja a legtovább kockásodás nélkül, meg az egyéb infók miatt is, de ott pl. azt lehet látni, hogy jobban a processzort veszi igénybe...
Pár hete szórakozok a dologgal, a legjobb poén a Betacom boltjában történt... elmondom a környezetet, ahová telepítettem a cumóimat, annyit mondott, hogy kész csoda, hogy 55%-os erősségű jelem van egyáltalán... illetve ott mondtak ilyet, hogy erősítővel ne is próbálkozzak,mivel eleve erősítős antennával együtt nem sok jó sülne ki belőle... de azért kedvesen eladta nekem a dolgokat 1 héttel előtte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest