- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
válasz
wassermann #14713 üzenetére
Most nekem is Pi-n megy. Most tettem fel egy 3.2-es verziót, az sokkal kevesebb szutykot időzít, de ez meg nem stabil...
A gond az, hogy a sok fals felvétel miatt akár napi 100GB-ot is rögzít és hamar elfogy a hely... -
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Már évek óta használom a Tvheadend-et 2 db DVB-C tunerrel, Digikábelen.
Van pár beállított felvételi szabályom, sorozatokra.
Már régóta küzdök azzal, hogy minden szart felvesz! Olyan műsorokat, amiket nem kellene!
Azt vettem észre, hogy a műsor neve mondjuk "Odaát", de ha bemegyek ennek a műsornak a leírásába, annak a műsornak a tartalmát látom, ami szerepel a felvételi szabályban!
Nem jövök rá, mi hibázik? A Digikábel EPG-je rossz, vagy a TVHEADEND EPG grabber-e?Mindegy, hogy TRUNK verzió, vagy 3.4
Találkoztatok már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest