Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
MegalodonS #96799 üzenetére
Nem nézegettem PTR vagy live 2.5 leaderboardot, így nem tudom hogyan viszonyulnak egymáshoz a buildek. Mindenestre én a DH mellett döntöttem S10-re. Kíváncsi vagyok mennyire lett használható a Shadow set, de a z UE gránát és Marauder gránátot sem próbáltam még, szóval lesz miből válogatnom úgy tűnik.
-
MegalodonS
őstag
Top 10 Best Builds for Diablo 3 2.5 Season 10 (All Classes, Tier List)
Kivancsi vagyok,mi a ti velemenyetek errol a videorol?!
Lightining Archon es a Hammerdin lenne a TOP a kovetkezo szezonban??
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #96782 üzenetére
Mint fentebb írtam, hcban pont egy ilyen wizardom van. Egyelőre annyit tudok mondani, hogy simán viszi T10et lvl25 gemekkel. Manalddal menni fog fentebb is, néhány nap múlva jelentek majd. Elmebeteg gyors a Spectral Shard, sokat proccol.
-
Thrawn
félisten
válasz
MegalodonS #96795 üzenetére
Be is gyűjtöttem, köszi!
-
AnginaP
aktív tag
válasz
MegalodonS #96795 üzenetére
Köszi!
-
MegalodonS
őstag
How to Get Kanai's Skorn in Diablo 3
Finally,we can pick up Kanai's Skorn here in Diablo 3!Only for 1 week though, 3/24-3/31 March only event!
-
reelc
veterán
válasz
pengebacsi #96793 üzenetére
Ha jól sejtem a nagyon régijének még nem volt legje, így kockázni sem lehet. Volt már nem egy átdolgozott tárgy, az adott patch után már csak az új hullott.
-
pengebacsi
újonc
válasz
mikromanus #96792 üzenetére
ha a kockaba teszed mindegy mit tud, fix 300 %-ot ad.
-
mikromanus
veterán
válasz
pengebacsi #96791 üzenetére
Oh, jut eszembe. A skull graspot mikor nerfelték? Muris, hogy nem volt visszamenőleges a dolog, így van pár "régebbi" graspom 375-398% dammal. Az újakon a maximum 300%. 2.4.1-ben jött ez be, de nem egyértelmű, hogy ez most jó, vagy rossz a régieken. Az újak multiplikatívak. A régi is módosult, vagy az máshogy számolódik? Jobb a régi, vagy kuka?
-
pengebacsi
újonc
Szesz nepek !
Segitseg kellene: probalnek egy eletkepes barbart epiteni (ww). Szett meg van hozza, a skull grasp-ot 4 napja hiaba probalom kifarmolni, nem akar esni.
Szal: milyen kövek kellenek hozza ?
melyek a legjobb skillek hozza ?
itemeken mit kellene huzni ? (cooldown ? )Elöre is köszi !
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #96785 üzenetére
A starcraftnyúlás build (archone) nem a szivem csücske, így meg kb kiesett a "Top" buildek nagyja. 0cd-s builden agyaltam, csak ott 15 secenként kellene egy elitet ölni, tehát még korlátozottabb. Pedig muris lehet skillből spamelni a cd-s legjobb sebző meteort. Valami mindig hibádzik.
A kiáltozó barbi is annyiban bukik, hogy ugyanazokat használná mint a "mezei" leapquake. mondjuk T x-XIII-farmra lehet gyorsabb mint a "normál" build (már ha nincs még 2000 paragonod és tucatnyi lvl100-as kavics upgraded a gearben, mert akkor kb mindegy mivel "fastrunolsz"), Leap-shout-leap-shout-leap-shout haladásra, meg shout spam elit killre. Azért majd még tesztelgetem ezt is. Csak már illene valamivel lenyomni a GR70-et hog yeshessen fos Pranci item is.edit: oppa oppa. Ez gyorsabbnak tűnik. No, majd tesztelem
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #96784 üzenetére
simán lehet, ugye ez már a 2. köre az ingyensetben a desinek és amikor elsőnek volt akkor összeraktam egy spectral blades-t igaz akkor még mh sehol se volt, wand of wohhal mentem explosive blast fire rúna+spectralblade firerúna elég jól aprított+ explosive blastos offhand, de csak addig használtam amíg kifarmoltam firebird setet, de ilyen speed 70-ekre simán jó volt már akkor is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #96784 üzenetére
nem csak az erejerol szol, a firebird es a talvyr sokkal mozgekonyabb es robbanekonyabb buildek. szerintem elvezetesebb veluk jatszani (meg ha lenyegesen nehezebbek is)
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #96783 üzenetére
talvyr-lightHydra olyan amilyen. Ismerhetsz már. Az, hogy nem toprengető valami nekem csak előny. Ebből a szempontból különcnek számítok.
Lehet letesztelem zsengébb kezdő cuccal és ha szerethető, akkor lehet belőle seasonkezdő is akár. Bár az ingyé' seten felül azért elég item függő. (azaz nem feltétlen lesz kezdésnél a legkönnyebb összerakni) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #96782 üzenetére
talan 80-85ot le lehetett vele hozni, talan manalddal ez mar tobb is.
talvyr es firebird erosebb.
-
mikromanus
veterán
"Elvi" alapon mennyire életképes most egy spectral blades wizard? Elég jól illeszkedő item kombója van a kardmesterkedéshez és a season10 kezdő épp Magnum Opus ami a spectralra is adja az extrém sebzést.
Valaki próbálta már?DMO x6 (3500%) + Fragment of Destiny (+150-200%, +50% AS) + Depth Diggers (+80-100%) + The Shame of Delsere (+50%AS)
Esetleg traveller set még, meg opcionálisan item vagy legendary effectbe a RRoRg és/vagy a Manald heal.
Lightningos rúna+paralysis passzívval egész jó lehet... egy darabig. -
Ribi
nagyúr
Elvileg 10x olyan ritka mint az anci.
Ha azt veszed, hogy valamiből 10 anci után esik egy PA, akkor abból a 10-ből már általában van egy kettő ami nagyon jó statokkal rendelkezik. Innentől tényleg felesleges a PA. És ha szar statokkal esik akkor még ideges is leszel miatta. Persze ha jobb lenne 20%-al mint az anci akkor eszement farmolás indulna utána. Így is farmolni kell a ládákat, hogy rerollold a legendaryt. Ezután még inkább farmba ment volna át az egész. Valami mást kellett volna kitalálniuk.
Ja elvileg PA ring és nyakas mindig slotos. Fegyver meg sosem az. Ebből a szempontból azért valamit javítottak rajta. -
Peppo
őstag
válasz
Vistaboy #96774 üzenetére
Az eredeti koncepció tudott volna változást okozni. 20-30% plusz damage sokat dobhatott volna egy-egy karakteren. Viszont akik NS-ben a top közelében vannak, azoknak a cuccai így is majdnem tökéletesek. Ezeken egy (vagy több) PA cucc érdemben már nem változtat semmit. Így inkább csak mint különlegességnek van értelme, ez viszont (nekem legalábbis) csalódás az eredeti ötlethez képest. Olyan, mintha megmutatták volna az ajándékom, aztán visszavitték volna a boltba.
Arról nem is beszélve, hogy a PA is lehet hulladék. Már látom magam előtt az első PA Compass Rose-t a szokásos szar statokkal crit meg lyuk nélkül.
-
Ribi
nagyúr
proci985 írta, tegnap, hogy p800 fele már gr85-öt kellene tolni. Gondoltam hammerdinnel sem lehet akkor gond 80-on és fura mód viszonylag egyszerűen le is ment. CoE gyűrűt lecseréltem Unity-re, mert eddig is inkább a túléléssel volt a gond és halál nélkül lement. Bár még mindig nem értem miért csinálták ennyire papírra a crusadert.
-
DaveHutt
őstag
Véletlenül épp a DMO set jött össze leghamarabb a Spectral Blade HC Wizemnek. Jó lett a set, dmg és DR is an benne, nagyon tetszik.
-
WOT-H-A-C
veterán
Jó reggelt uraim! Set dungeonos szárnyakat hogy farmoljuk? Minden kaszt összes dungenját meg kell csinálni, vagy csak kasztonként egyet + mastry a másik szárnyért?
-
davidsz
senior tag
Hülye kérdés lehet:
Primal Ancients -hez hogy essen új karaktert kell csinálni és elmenni GR70-ig?
Már meglévő GR70-es karikra eshet? -
DjDanee87
addikt
válasz
sto1911 #96764 üzenetére
Ami neked tetszik/van hozzá cuccod mondjuk ezek közül: http://www.icy-veins.com/d3/wizard-builds
(#96767) davidsz: nem kell új karakter, de 2.5ös patch után menj GR70 solot, nem vagyok benne biztos, hogy előtte teljesített is unlockolja.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
rumkola #96762 üzenetére
Nem véletlenül használják az "a character" fogalmazást. "Mikrobi" jól következtet, hogy fölöslegesen emelnék ki külön a karakter "hovatartozását" a megjegyzésben abban az esetben, ha az lenne, ahogy Te értelmezed
"...a character on the player’s account ..." -> egy karakter a játékos fiókján -> "There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters" -> elkülönítve nyitható az írt karakter "hovatartozások" esetén
Szóval téma lezárva
Szerk.
Na tessék SQX_Barto már igazolta is, hogy félreértelmezted
-
SQX_Barto
addikt
válasz
rumkola #96762 üzenetére
"Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters"Egy karakterrel kell lehozni a solo 70-et tipusonkent. (season/nonseason hardcore season / hardcore nonseason) En csak crusaderrel toltam egy solo 70-et patch utan azonnal. Es az elso primal ancient (FoS) wizarddal esett. Most esett a masodik primal is wizarddal, az is kovacsnal landolt. Ha ez igy megy, akkor reszemrol a primal bekaphatja...
-
rumkola
nagyúr
válasz
mikromanus #96759 üzenetére
Karakterenként. Amelyik kari nem tudja a GR70-et, annak nem esik primal, ennek csak Így van értelme. Az első mondat is pont erre utal:
"...a character on the player’s account ..." -
mikromanus
veterán
válasz
KubanitoS #96757 üzenetére
"Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters"Szerintem ez úgy értendő, hogy kategóriánként 1-1 feloldás és nem karakterenként. Azaz NS-HC, NS-SC, Season-HC, Season-SC és a seasonosok új szezonban resetelődnek. Ha karakterfüggő lenne, akkor felsleges kitétel a season-non season, meg HC-SC, hiszen minden karakternek külön el kellene érnie.
-
sto1911
veterán
Erre a karakterre tudtok valami mondani mit javitsak rajta? T9-10 meg megy, de hamar elpatkol, 1-2 utes es mar kinyult es a sebzes se eleg az atlag mobok ellen. Persze az elitek meg a Guardian masodpercek alatt megfekszik.
A mindenfele buildeket megtalaltam en is, ez a skill setup elegge bevalt, keves gombbal is hatasos volt, szoval elsosorban ezen kellene javitani.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Shadowguard #96756 üzenetére
Ha jól tudom, minden karival teljesíteni kell a 70-et, de javítsatok ki, ha nem így lenne. Jó nagy baromság. Mint ahogy a primal ancientek is.
Ha úgy hagyták volna, hogy +30%-kal erősebbek a primalok (a random statok megtartása mellett) a sima anciknál, akkor az úgy sokkal jobb lett volna szerintem. Most már teljesen értelmét fogja veszteni a cuccfarmolás ha az adott buildhez kiestek a szükséges primal itemek. Csak idő kérdése az egész...
-
Shadowguard
senior tag
Hogy van most ez a primal ancient dolog pontosan? Ha egy ns karakterrel megcsinálom a GR70et akkor onnantól bármelyiknek nem HC ns karakternek eshet a cucc vagy csak annak az egynek amelyikkel eljutottam 70ig?
DH-val megcsináltam a 70et ma, aztán utána jó három órát elszórakoztam a WW-s barbárommal, de nem találkoztam eggyel sem. Tudom, hogy ritka, de ha ráadásul feleslegesen is próbálkozok vele akkor nem erőltetem
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #96754 üzenetére
No igen. Gondoltam erős vagyok és bementem holtfáradtan lassú reakcióidővel munka után az 1hit-kill fastrun barbimmal T70-be. Az első sárga villamos simán elgázolt. Lehet át kell ott már váltani fire buildre. Esetleg 1-2 védő kavics vagy passzív se rossz ötlet ott már, meg a main stat helyett all resist kövek? Esetleg boulder toss - seismic váltás.Vagy csak hirtelenkedtem. Valamikor ment azért a GR 66 is gyengébb itemekkel is, a 70 meg csak "picit" keményebb.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
DaveHutt #96751 üzenetére
Egy Snickers és egy ice tea, kb ennyi kell hozzá nekem. Most, hogy lesz is értelme elérni a 70-et, még jobban rákockulok. Majd kiderül meddig jutok.
Mikro: nem olyan nagy dolog már a 70, bár az összevissza buildekkel 50-es greatert is alig teljesítő játékstílusodnak lehet már nem felel meg
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #96745 üzenetére
full anci, de kovezetlen lightning shadowval normalisan upgradeletlen kovek nelkul megvolt a GR80, es konnyen hozta.
GR90 pusht tegnap bebuktuk 2 fovel, de figyelembe veve, hogy milyen DHval lehet normal esetben GR80 fole menni soloban mar ez is nagyon szep teljesitmeny. M6 jobban sebez tomegben, de az lgt knife sokkal stabilabb minden szempontbol. szerintem par het, lesznek tapasztalatok a builddal es siman jobb eredmenyt fog futni mint a tobbi varians. tippre kelleni fog a stricken a buildbe.
UE6 70es gemekkel p800on megfutja GR85ot (es full setben egy akarmilyen yanggal F+Rel GR70et olyan p350en). M6 70es gemekkel p800 korul szinten eleri a GR85ot.
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt #96751 üzenetére
Nem vészes. Sok alvás előtte, meg jó társaság. Ha egymás vérit szívják közben, akkor kevésbé fáradnak. A kávé meg hosszú távon nem megoldás. Rövid időre felpörget, de utána fáradt leszel. A 20-60 órányi közepes teljesítményhez nem biztos, hogy szerencsés a koffeinadagolás. Max a kifulladós időszakokban a vége fele 1-2 koffeintartalmú atombomba a szervezetre...
A mostani setekel a DH szerintem lassabb lesz azért. Shadow setet össze kell szedni, meg kellene valami ancient fegyver is. A marhapúder nem tudom mennyire gyors. Kifent itemekkel persze az is versenyképes(?), de alap kezdőcuccal, Hát nem tudom. Majd a kőkockák véleményezik és közlik a tényeket.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Lézerparaszt #96747 üzenetére
Azt mondd már meg nekem, hogy mennyi koffein van ilyenkor benned, hogy kihúzod hajnal 5-ig. Orvos létemre ügyeletben 4-5 óra tájt már a motoros funkcióimból szoktam veszíteni. Illetve WCre kijársz, vagy Cartman szinten tolod?
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #96749 üzenetére
Seasonban nulláról indulsz. Vagy te maradsz NS-ben? Jóvanna, az enyhénbuffolt setekkel lehet tényleg összejön amit írtál. Nekem mondjuk nem menne, mert én lassú vagyok berozsdált ismeretekkel és izületekkel...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #96748 üzenetére
Hogy hogy? Megszüntették?
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #96747 üzenetére
De nem lesz se paragon, se sok-sok +100-as ra augmentált ancient itemed egy darabig. Az kapásból -12000 main stat. Menni fog így is?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus #96745 üzenetére
Áhh gr70-hez nem kell se gear se ész. Pont nekem találták ki
Igyekszem minél előbb megszerezni majd a 6-os bónuszt és ha minden jól megy, szombaton már meglesz a gr70. Legutóbb DH-val szombat reggel 5-re meg is volt -
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #96744 üzenetére
DH-val soloban a seasonban el se érsz addig ami után már dobhat primal ancientet.
Bár az a 1200%*40000% setbuff lehet mégis ad egy kis esélyt erre...
-
Edge
veterán
válasz
Lézerparaszt #96740 üzenetére
nem tökmindegy? Neked akkor sem fog
-
m.lala
aktív tag
Untam a monkot, bár izmos ....
mondom pörgök kicsit agyatlanul, mert az jóGR 62 őn esett 6-odikra
[link] -
KubanitoS
veterán
Igen, anyukámat.
-
Gyick
őstag
pff..A gemeket meg a gr kulcsokat miért nem rakták bele ebbe az új materials gyüjtőbe?
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! Másnak sem indul el a játék? Belépéskor enged majd elkezd tölteni, percek ota tölt de semmi csak a piros kockak toltodnek a háttérrel, de nem akar belépni. Kilepni sem akar, másodszor inditom ujra a gepet emiatt
-
DjDanee87
addikt
Nem nyúltak hozzá a darabszámhoz. Amelyik nehézségen eddig 4 mats esett, bonus esetén 4+4, ott most 8 fog esni ugyan azon a nehézségen. Tényleg csak annyi változott (elvileg - nem próbáltam), hogy gyakorlatilag folyamatosan bonus minden act és a bonus chest tartalma benne van az 1 chestben amit kapsz rewardként.
-
KubanitoS
veterán
válasz
mikromanus #96727 üzenetére
leragadtam a "sima" leapquake-avalanche-boulderToss verziónál.
Most kb annyi történt, hogy a boulder toss helyére mehet a seismic slam. Az egyik rúnával úgy viselkedik, mint a boulder toss, leszívja az összes manát, de közben nagyot üt. Van valami öv is, ami szintén növeli a sebzését, szóval jóféle.
A fizikális sebzésnél jobb a tüzes, a tömörítésnek olyan nagy jelentősége nincs. Magasabb GR-en jönnek azok maguktól is. De egy sima riftnél sem rossz a dolog. Ugrálsz össze-vissza, a szörnyek meg szépen elégnek.
Amúgy elhárult a 32bites krízisem is, egy sima vga driver upgréddel elindult 64biten is a játék. Megkockáztatom, talán jobb is az optimalizáció kicsit.
-
mikromanus
veterán
válasz
KubanitoS #96725 üzenetére
A barbi muris is volt ezekre eddig is. Most még "babább"?
Pattinkában eddig physical sebzésest használtam, mert az szépen tömöríti az ellent a sebző zónába, de a jeges móka is jó (bár a boulder toss fizikai sebzés, így kicsit kisebb lehet a sebzés így). A seismicben is rimeheartos jeges volt a kedvenc. Nyomtam én is a leap-seismic combót, de most valahogy leragadtam a "sima" leapquake-avalanche-boulderToss verziónál.Persze a tűzes buildek is jók lehetnek... EH, a barbi jó muri. Aki akar az meg csúszkálhat vagy pöröghet is. Sajna a pörgő-rend árukapcsolás miatt a rend build önmagában nem annyira önálló és életképes. Persze a magamfajta "forever casual" szinten lehet gyúrni arra is pörgettyű skill nélkül is. Már csak egy Health globe effect semlegesítő item, vagy kavics kellene és akkor már tényleg jó sok kombó lenne barbihoz... már GR60-70-ig, mert gondolom GR90-100 körül már beszűkül a lehetőség minden kaszton...
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS #96724 üzenetére
thx, + ribi is
ahh, és mi van a nagy ládában? minden matiból x darab bónusz vagy tök random melyik mati? hm az lesz az első ha hazamegyek hogy bountizok egyet, úgyis kell a mati a pa-k miatt.
-
KubanitoS
veterán
válasz
mikromanus #96718 üzenetére
A probléma a laptopomon jött elő, van SSD-is, de 32bit alatt így sem az igazi a dolog. AZ FPS megvan, de nem folyamatos a kép, néhol mintha szaggatna 67 FPS-en is.
Na meg a Vsyncet sem tudom bekapcsolni, mert akkor az egérmozgás kezd el mikrolaggolni, anélkül pedig folyamatosan 100%-on pörgeti a videokártyát a játék sokszor feleslegesen. Ez meg a laptop hőtermelésének nem tesz jót. Nem jó ez sehogy.
A játékról annyit, hogy az ugrálós barbár a buffolt seismic slammel nagyon baba lett.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt #96720 üzenetére
Nem nagyon kotorásztam mostanság a telepítési mappában, de ha sok szar kis fájlt kell olvasni/írni, akkor az SSD azért gyorsabb általánosságban mint a normál vinyók. Persze ha már a memóriában van a sok lom, akkor onnan kb mindegy. A betöltési biztos gyorsabb volt SSD-n, de szerintem lagban is segíetett picit. Rég volt a D3 nálam vinyón. Valahogy megragadt bennem, hogy "ha lehet, akkor SSD legyen" az elv.
-
Edge
veterán
Még nem néztem élesben, de a bounty hogyan változott? Most akkor minden act 2db ládát ad, tök mindegy milyen sorrend és ha mindet megcsinálja az ember akkor még +1 láda lesz a végén? vagy hogy?
-
AnginaP
aktív tag
válasz
mikromanus #96718 üzenetére
Elvileg csak a map betöltést.
Kuba: Sajnos nincs ötletem, nagy örömömben ráindítottam reggel a 2.5-re, 64 bitesen megy nálam gyönyörűen, és már a memory leak sincs, mint régen. (nálam kb 9 giga ramot evett a D3
) Sőt, emlékeim szerint a leak-re talán volt is valami picike gyors fix...
-
KubanitoS
veterán
Elég jól sikerült ez a patch. A játék most már el sem indul. Unexpected application errort kapok folyamatosan. Természetesen a netes javaslatok sem segítettek fikarcnyit sem...
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #96712 üzenetére
Tündi az oviba ment a gyerkőcért....
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #96710 üzenetére
De hol van Tündi? Beet és Pittit látom.
-
Vistaboy
veterán
válasz
SQX_Barto #96703 üzenetére
Megerősítem, tényleg működik. Átállítás után kiléptek a Battle.netből és újraindítjátok. Utána egyből jelzi a 2.5-ös patch-cset és engedi frissíteni.
GR70 Solo kipipálva (Seasonban picit nehezebb lesz), viszont Primal Ancient cuccot tuti nem látok egy ideig, mert holnap jön a Mass Effect Andromeda...
-
-
sto1911
veterán
Mi van most EU-ban, hogy varni kell a szerverre? 120 ember van elottem, cirka 1 percet ir.
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest