Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Na, csak megvettem egyelőre az alapot de 3x, így 2 fiammal toljuk is multiban, 20-as szinten vagyunk. Anno én még az I-II-vel játszottam rengeteget, sőt igazán az 1-el de azt oda vissza, hehe akkor még igazán internet se nem volt, visszanézve a grafikája is huhhh
Naszóval épp ezért a kérdés: ha csapatban játszuk hárman, de pl nem érek rá így csak fiaim mennek ketten együtt vagy csak egyikük, majd uátna ismét csapatban, mi a helyzet az általuk már teljesített küldikkel, amik nekem még nem voltak meg?
-
savior
őstag
válasz
kerlac #116090 üzenetére
Ez a D3 után jött ki. Most volt nem rég egy éves az Immortal. Egy különálló játék pc-re és mobilra is elérhető. D3 és Immortal nem tud egymással multizni, ha arra irányult a kérdés. Viszont Immortalal ha játszotok, akkor pc-vel tudtok telefonosokkal is multizni, mert ugyanazokon a szervereken vannak a különböző platform játékosai,.
-
kerlac
őstag
Sziaztok!
Egy gyors és egyszerű kérdésem volna, két példányom van a játékból, két fiam szeretné multiban játszani, de sehogy sem sikerül összehozni. Lehet ennek az oka, hogy mint kiderült az én régi verzióm csak demo, amiben 13. szintitg fejleszthető a hős?Ha két teljes játék van, multiban, együótt vihető a két karakter?
köszönöm!
-
mephi666
nagyúr
válasz
grimm2015 #116082 üzenetére
persze, reggel jött is épp egy
meg kicsit szórakoztam wd-vel, de csak olyan szinten hogy normál gemek sincsenek maxolva, legend gemek közül meg 2db lvl30 körül, trapped meg lvl10
...cuccokból is csak elvétve van anci, egyedül a fegyver egy kiforgatott primal soul harvester, augment 0... aztán ht ranglistán 18. hely
(szerintem kicsit foglalkoznék vele és menne a gr100+ is)
-
grimm2015
senior tag
válasz
mephi666 #116081 üzenetére
Tehát akkor a Visionba is jöhet primal. Az idei szezonban még nem láttam a garantálton kívül. Ennyire gyenge szezonom még nem volt. Anci is alig jön, van tárgy, (nemesis) amit még mindig nem sikerült beszerezni, pedig most van bőven material. Igaz csak 600+ parán vagyok, de 75nél nagyobb greket még nem mentem.
Meg a ring of royal grandeur sem akar jönni, sem act1 sem 4ből.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grimm2015 #116080 üzenetére
...de esik: main dh-val 2 esett a garantálton kívül, abból tekertem egy fullos dawn-t... ma meg a wd másodkarinak forgattam vagy 60 gyűrűt, mire short man-t dobott és helyből primal lett
lehet, hogy kicsit lehúztak az esélyéből, mert lehet nyitni olyan vision-öket, hogy 1 szinten telelesz 1.5 inventory legend+set cuccal
-
grimm2015
senior tag
S29 be nem is esik primal a garantálton kívül?
-
savior
őstag
szerintem nem 800 a max paragon, csak 800 pont oszthato ki.
-
mephi666
nagyúr
...na én is nekimentem ennek a season-nek a szokásos god dh-val: kb ma reggelre összeálltak a cuccok, már "csak" jól meg kell mindent augmentelni
le nem tudom írni mekkora felüdülés d4 után a játék
- átláthatóak az itemek
- pörgősek a dungeonök
- érzem, hogy a játék jutalmaz 1-1 esemény végén (rift, grift, bounty)...fent direkt nem írtam, de ez a vision-buli amilyen bóvlinak tűnt nekem elsőre, legalább ennyire tetszik
főleg, ha bevágja a goblinmapot... ahhoz képest a legjobb anci vault is kutyafüle...
így legalább fel lehet halmozni pikkpakk a materialt
...a paragonozás kicsit hiányzik: habár ha lépem a szinteket, akkor valószínű az alapján fog nonseason-be beleszámolódni utólag
...meg igazából szerettem maxolgatni minden tabot, így pedig 1-1 tulajdonság háttérbe fog szorulni teljesen
-
rumkola
nagyúr
A szezon téma miatt (50millia gold egy goblinos pályán), és a dungeon mastery kivétele miatt életem legrövidebb jouney-e volt.
-
savior
őstag
Úgy érzem nehezebb lett a játék, mint volt. Előző szezonban úgy emlékszem 100+ gr-t tudtam menni a ww barbárral, most meg 75-ön mindent bekellett vetni.
-
proci985
MODERÁTOR
gyakorlatilag kiutottek a botozokat.
maris latszik az eredmenye, 48 oraval a szezon kezdes utan mar nincs tele minden nonstop farmolo karakterekkel de ugy, hogy az LBre eselytelen felerni.
fun fact: ez egyebkent latszik is a masters of universen (amihez realisan harom karakter kell), mara ert fel a top10 SCben es HCban is.
-
savior
őstag
Sziasztok. Valaki tudna segiteni szintezesben?
-
SQX_Barto
addikt
A paragon most veges, de a cuccodon mindig lehet csiszolni. Es igy kicsit egyenlobbek az eroviszonyok. Elvileg a fishingeles is jobb lett, mert par rossz mapot kivettek es az Orek's Dream-en is javitottak, hogy tenyleg alom rift legyen. Most nem a 10k paragonos botterekkel lesz tele a leaderboard legalabb...
-
SQX_Barto
addikt
-
Rison77
senior tag
Ha jól értelmezem akkor most minden fülre 200 pontot lehet kiosztani, és ez érvényes az első füles main statokra is? Tehát most ergo maximalizálták a paragon szintet 800-ban, vagy a main statok maradtak limit nélkül?
-
rumkola
nagyúr
Bazzz, ma indut a szezon!!!!
-
chopin42
őstag
válasz
SQX_Barto #116058 üzenetére
Developer's Note: We understand that Paragon was king in terms of character power. With the change this Season, we wanted to shift that power from Main Stat grinding to gameplay knowledge and gear hunting. We chose 800 as our initial starting point and would appreciate your feedback on this cap. There are a few changes within the Paragon system to keep in mind:Movement Speed: We changed Movement Speed to 0.125% per point because the old value would have provided players with 100% Movement Speed, which was too much. Players now have the option to place points into this stat, allowing them to surpass 25% Movement Speed from item bonuses.
-
SQX_Barto
addikt
Movement Speed paragonban csak a 200pont ad 25%-ot, ez eddig 50 volt szerintem... Ugy erzem ezt vagy elkurtak, vagy szopatni akarjak a jonepet... A tobbit nem neztem, de ha mindent negyedeltek, akkor az mokas lesz...
-
Daelion
őstag
Azaz, nekem 7+ milla volt mikor befejeztem a karit/seasont. 'GR 140 hamelint szinte face tankoltam vele HC-ban, elég vicces volt mert amíg támadsz vele nagyon gyorsan vissza is tölti a HP-t
'
De ja a single target egy bizonyos szint után elég nagy probléma vele és Pylon+nemesis nélkül szinte esélytelen. 'nekem is papíron 150 benne lenne a karimba de annyit kellett volna GR fishelni, hogy hagytam a fenébe és megelégedtem a 140-el'
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Daelion #116053 üzenetére
[link] jaja trang death nova elvileg a meta
single targetje nem az igazi, de az az osszes top nekro buildnel problema volt a seasonban (marmint az inarius es a LoD is szenvedett tole).
Edge: szezonban minden eleg massziv, ahogy neztem a tal meteoromnak is bo 2B toughnesse van p2400 korul.
-
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #116052 üzenetére
Hát jelenleg kb a Trang Oul Blood Nova, én is azt játszottam második karimmal a mostani seasonbe. 'de köviben is erős lesz ugyan úgy ahogy néztem tegnap PTR-en'
Van több build variáns is Blood Novával de én ezt raktam össze, HC/soloban is bőven jó volt nem nagyon akart meghalni. -
Daelion
őstag
válasz
Rigormortiis #116050 üzenetére
Ugyan én nem ismerem a switches verziót de amúgy igen itt is úgy van.
Season vége után non seasonbe kerül a kari meg minden ami rajta+stashben volt. 'ezt egy mailben tudod kivenni és asszem 30 napod van rá, PC-n legalábbis így van' -
Rigormortiis
veterán
Megvettem a játékot Switchre. Még megjelenéskor játszottam vele sokat, úgyhogy sok mindenre nem emlékszem
Mi történik a szezonális karakterrel, amit most indítok a szezon végén (ami mindjárt itt lesz)? Ugyanaz lesz, mint D4-ben, hogy átlerül eternal realm-re?
-
rumkola
nagyúr
válasz
SQX_Barto #116047 üzenetére
PTR-ban akármelyik fullos ethernal karaktert használod. Hogy lehet 101 paragonod? Több ezernek kell lennie....
Arachyr Angry Csirke WD Cluckeye bow-al a kockában T16-on csak szaladni kell, nullagombos a build.
GR100 is sima, szedettvedett cuccal, 70 körüli gemekkel. Igaz P2000 volt, viszont semmi Anci item nincs.Gyanítgom azért ezzel a GR150 nem lesz meg, durva is lenne, mert tényleg csak szaladni kell, meg néha-néha kijönni csirkéből hogy robbanjon.
-
SQX_Barto
addikt
Eleg bugos ez a PTR... kifagyott, kidobott es visszadobott 101 paragonrol 96-ra (par lootolt legem is ment a levesbe...)
Season tema meg eleg fapadosnak tunik, nyit par portalt es ad meg lootot meg xp-t... -
SQX_Barto
addikt
-
nonsen5e
veterán
válasz
MegalodonS #116030 üzenetére
Szomorú, hogy "random" season29 funabbnak tűnik mint ami épp a 4-ben van season1 néven.
-
Terek
tag
"Paragon Ceiling
We are introducing changes to Paragon Points to work in tandem with Solo Self Found and the Season 29 theme. You can only assign a total of 800 Paragon Points to your character. Previously, you were only able to assign a total of 50 Paragon Points to each attribute within the Core, Defense, Offense, and Utility categories, but now you can assign up to 200 in each attribute. Each category can only have 200 Paragon Points placed into them."Ez akkor ha jól értelmezem a nesze semmi fogd meg jól kategória?
800 pontot lehetne kirakni max egy fülön belül de közben csak ugyanúgy 200-at enged szétosztani mint eddig.Ezt jól kitalálták
-
rumkola
nagyúr
Aki egymagában bountyzik annak csak gratulálni tudok. Az az önszopatás kimaxolása.
-
rumkola
nagyúr
válasz
VÉGRE CSIRKE DOKI YEEESSSSS!
-
Daelion
őstag
válasz
Évek óta saját elhatározásból SSF-ben 'HC' játszottam és most kapja meg a játék amikor már nem játszom.
'top 50-100-ban így is benne voltam általában mert a paragonom vissza fogott'
Hát nemtom lehet visszamegyek 1 seasonre mert jelenleg D4 gondjait inkább kivárom amíg megoldják. -
mpierre
veterán
válasz
Na ez egy egész eredeti ötlet. Mon'juk hc karcsival.
-
MegalodonS
őstag
SEASON 29: VISIONS OF ENMITY
DIABLO III PTR 2.7.6 PREVIEW jo lesz ez
Solo Self Found mode. In this mode, you’ll have only yourself to rely on to overcome the hordes from Hell. That’s right, it’s a single player experience.Vegre egyedul
-
rumkola
nagyúr
"Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Lightning Critical Strike Damage: Reduced by ~17%.
Critical Strike Damage with Bone, Earth, Imbued, and Werewolf Skills: Reduced by ~17%.
Vulnerable Damage: Reduced by ~40%."Ezt hogy számolják ki?
Am végre minden jó lesz, nem csak a vulne és a crit, mert ahogy néztem a skilleket meg erősítik.
-
blendész
tag
Hátha van még itt valaki.
Csak néha ülnék le a játék elé, nincs kedvem túl sok időt elszúrni vele, eddig egy 60-as monkkal játszottam, nagyrészt single playerben, néha pedig multiban. Két kérdés nem teljesen tisztázott számomra:
- 60-as szint felett már csak paragon pontok vannak, a szokásos karakterfejlődés nincs?
- illetve, elég ingadozó a játék nehézsége, kínomban már feltettem a legnehezebbre, de még így is, a legtöbb esetben nem kell görcsölni a nagy csatáknál sem... hogy van ez? Ja, és nem azért mert géniusz lennék. -
mpierre
veterán
-
Terek
tag
Hali.
Úgygondoltam összedobom így season vége előtt az Altart.Szépen el is döcögtem a Staff of Herding-es részhez.Mondom gyerünk.4 alap elég könnyen meg is lett.De a "gibbering gemstone" még több mint 100 kill után sem esett.Ez Chiltara-ból esik egyáltalán?Vagy ez valami szivatás? Azt megértem,hogy primal nemesik,de egy ilyen semmitmondó item sem az már szánalom. -
Daelion
őstag
válasz
SQX_Barto #116011 üzenetére
Én meg pont azt néztem így a végére, hogy Primal-ra legjobb Season ami eddig volt és nekem mégis sikerült befejeznem 2 karival is a buildem/GR pusht úgy hogy kb semmi Primal sem volt rajtam amit nem kraftoltam max 1-2 darab.
Nekem nem volt vele szerencsém, estek Primalok meg Kadala is adott párat de szinte semmi olyan ami jó lett volna karimra/ahhoz a buildhez amit játszottam.
-
SQX_Barto
addikt
Season vegen csinalok egy uj wizardot es ugy fogom hivni Kadala (vagy DearKadala ha kifer)
szinte minden primal cuccom tole van. Makker ez a season
Kadala song -
Jacktor
aktív tag
Nem.
-
Jacktor
aktív tag
Ha a Deathwish kard a kezemben is van és a kockában is az van beállítva, akkor összeadódik a két hatás (annak ellenére hogy ugyanaz)?
-
AtHoS
nagyúr
Na, 3 órát (T X-en 4 P szintet léptem közben) rászántam Chiltara-ra, de csak nem dobta a gemstone-t, szóval nálam itt végződött ez a szezon. Így is ez a legmagasabb parával zárt szezonom (893..4..5 kb.
), szóval "megérdemlem" a D3 pihentetését
-
Daelion
őstag
Köszi!
Kicsit azért karcsúnak érzem ezt de 140 vagy felette volt a cél igazából.Az mondjuk azért komoly, hogy mennyire tank egy build ez.
Simán magára húz több elitet meg mindent és alig kell ezt az kerülgetni egy kicsit. 'máshogy nem is lehet ezzel a buildel progresst csinálni mondjuk'
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53