Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
válasz reelc #100045 üzenetére
A fő gond, hogy keveset játszok, NS-ban vagyok para900nál, szóval nekem az LB csak álom, maximum ha közvetlenül patch után megyek kerülhetek fel rá. A csúcs a nerf előtt GR78 volt a nekróval (egyébként meg DH-val talán 74), utána érezhetően nyögvenyelősebb volt már a 71-72 is. Azért is örültem az elején, mert azzal számoltam, hogy a magam kényelmes tempójában meglehet a 75, de nem érzem, hogy össze tudnám hozni a nulláról (vagyis hamarabb beleunok). Elhiszem, hogy másnak megy, de én nem vagyok profi
És akkor csak az 50 millát kellett volna összeimádkozni valahogy, esetleg a 2 perces riftet, bár nem tudom publicban van-e rá esély. Master alapból kilőve, nem is szeretem a set dungeont (kettőt csináltam meg eddig összesen) és az minimum három karakter lenne.Szóval az igény az lett volna, hogy max para 5-600 között esélyesen be tudjam fejezni, de erre kevés esélyt látok Feleslegesen meg nem kezdek bele. Inkább beosztom azt ami van
-
Shadowguard
senior tag
Meh, megint nem lesz ládahelyem. Nem kapott volna nerfet a nekró akkor megpróbálkozok vele, de így (nekem) kár vele időt tölteni...
Nem értem miért kellenek hozzá azok a hülye conquestek is -
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #99710 üzenetére
Ez lenne az UE hunter, ott kószál a marauder is (Gorduin néven), de most döbbentem rá, hogy ahhoz annyira régen nem nyúltam, hogy még rakétás a szerencsétlen a gránátok helyett. Lehet, hogy ki kellene próbálni felújítva, de valahogy nem csábít.
Esetleg valaki hozzáértő a crusira is ránézhetne. Vele élvezném a játékot, de szegénykém olyan papír, hogy ha nincs fent rajta az Iron skin+Akarat akkor szinte instant hal már 68on. Pedig a damage bőven meglenne benneDélelőtt már az egyik wizardomat is átöltöztettem Tal+Vyrbe, hátha az jobban megy, de még mindig nem szeretem az archonos buildet, egy kör után hagytam is a francba
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz proci985 #99703 üzenetére
Hmmm, akkor vagy én csinálok valamit rosszul vagy én csinálok valamit rosszul. Van két DH-m is (az egyiket egy régebbi szezon alatt csináltam) és egyik sincs a közelében sem a leírt maximumnak. P900, az UE+Multival 74 volt a plafon nálam, de az is csak azért, mert jó volt a rift, következő kettőnél inkább hagytam félúton, mert folyamat estem keltem (70 úgy, ahogy stabil vele, de már ott is volt, hogy inkább csuktam a riftet). A marát 71ig vittem, de már ott éreztem, hogy kezd kevés lenni a dam... Pedig a két legjobban gearelt karakterem.
Nem kellett volna ez a nekromanta nerf, tegnap este még vígan (fogjuk rá) mentem egy 10 perc alatti GR78at, ma meg a 75 szenvedős volt (meg utána a 70 is, de az csak a vacak rift miatt).
Várhattak volna vele pár napot, akkor végre elértem volna a 80at Crusban lenne még kakaó a karaktereim közül, de magas rifteken nagyon papírnak érzem (ha nincs fent az iron skin egyet pislantok és halott).[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Hát kinek mi az átlagos Nekem az a gyűrű simán átlag feletti, mert attól eltekintve is, hogy primal ez az első szerintem, ami gyárilag lyukas és még crit is van rajta. Az, hogy ráadásul még maxosak is a statok csak hab a tortán és szerintem annyira azért nem rossz darab.
Egyébként sem vagyok elkényeztetve pancikkal, eddig összesen 10 darab esett a két hétvégi gyűrűvel együtt, ezen kívül max a Natalyas nadrág lehet jó valamire, ha egyszer kap egy buffot a set Esetleg az aquila, ha egyszer majd össze tudok rakni egy LoN-os WD-t... -
Shadowguard
senior tag
A képen látni azt is, hogy mit cseréltem erre. Szerintem ég és föld a különbség.
Nem túl sokat játszok, néha van egy-egy időszak, amikor elkap a játék, egyébként mással szoktam elütni az időt (20-30GR értékelhető up nélkül nekem elég, hogy beleunjak). Ezt szerintem abból is látni, hogy milyen "rengeteg" paragonom van. Ahogy olvasom a topicot más ezt egy szezon alatt is összehozza. -
Shadowguard
senior tag
válasz Rison77 #99605 üzenetére
Nekem el volt téve 8 darab Nem a legjobb statokkal, de a célnak megfelel. Ahhoz képest, hogy milyen keveset játszok ritka kevés helyem van, mert egy csomó minden el van téve "egyszer még jól jöhet" jeligével. Kész megváltás volt a nekró által biztosított +2 tab (főleg, mert csak kettőt szedtem ki a szezonjutalmakból), de már csak egy maradt belőle
-
Shadowguard
senior tag
válasz lafaty80 #97919 üzenetére
Hidd el, az sem jobb, amikor kiesik egy panci Puzzle Ring Én már lemondtam róla, hogy valami értelmes primal essen, beérem azzal, ha sikerül értelmes ancient cuccokat aggatni a karakterre. Barbáromnak a mai napig nincs nadrágja, pedig abban van a legtöbb játékórám is
-
Shadowguard
senior tag
válasz LélekVándor #97770 üzenetére
Jó, nincs is több kérdésem Innentől kezdve aztán tényleg nem is foglalkozok ezzel a kérdéskörrel, én NS-ben vagyok 877, az az 1530 nekem csak valami messzi ábránd
-
Shadowguard
senior tag
válasz HellGreg #97761 üzenetére
Az is igaz, ez még valamikor jó is lehet Mondjuk érdekesen dobálja ez is, tegnap az utolsó GR alatt esett egy panci Ice Climbers a crusnak, ma meg rögtön a legelső GR-ben ez a DH-nak.
Viszont lehet rendesen rá kellene feküdnöm valamelyik karakterre (mondjuk a mage-re, ha már 90es GR-t emlegettek itt), mert nekem 74 a plafon eddig... Még előző szezonban, UE DH-val... Csak az a baj, hogy még az én kevés játékidőm mellett is 2-3 nap alatt megunom, ha ugyanazzal a karakterrel megyek...
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Csak úgy kíváncsiságból azokhoz akik linkelik itt a jobbnál jobb pancikat: hány panciból esett használható? Tudom, hogy random, de nekem idáig négy esett, mind kuka és érdekel, hogy más szimplán ennyire szerencsés, vagy csak annyival többet játszik (és annyit talál), hogy a nagy számok törvénye alapján jónak is kell esni
-
Shadowguard
senior tag
válasz m.lala #97528 üzenetére
Megvolt régóta, de csak most csináltam meg rendesen, kicsit meguntam már a WW-s barbit. Közben felmentem 60ig, az is 6-7 perc körül megy le és már csak néhány mob van akikkel nem vagyok kibékülve. Tényleg szokni kell, teljesen más stílus a pörgős barbárhoz képest (néztem a többi barbár buildet is, de abból valahogy csak az jött be), most már csak akkor van baj, mikor nincs wrath-om kiugrani a bajból.
Sebzés maximálisan rendben van, előbb 150 mrd-t csaptam a bossba GR végén, szegénynek nem sok ideje volt bármit is csinálni(#97521) Ribi: Azt a követ tényleg elnéztem, mentségemre szóljon, hogy azt a részét a leaderboard alapján néztem és a #1-nek valamiért ezt a kavicsot írja. Bár lehet közel 5k paragonnál már teljesen mindegy Legnagyobb gond tényleg a mozgás lesz itt, mint fentebb is írtam, eddig főleg WW-s barbi volt, az teljesen más. Sokkal előtte meg UE DH az rangedként főleg
-
Shadowguard
senior tag
Összeraktam egy crusadert NS-ben ez alapján, de elég felemás érzéseim vannak. GR55re próbáltam rá, 5-7 perc alatt megvan, de sima mobok is képesek pillanatok alatt nullára sebezni. Ez normális ennél a buildnél vagy valamit elnéztem a karakternél?
Ez lenne azVagy csak simán ennyi van ebben a gearben és vadásszak az ancikra?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
válasz MegalodonS #97380 üzenetére
Vajon az a két ládahely csak a mostani maximumon felül értendő vagy aki már kimaxolta a szezonos bónuszhelyekkel az nem kap? Az én játékidőm mellé már nem igazán fér bele a szezon, szóval nekem pont jó lesz a plusz két hely. Ha ezzel maxolok akkor meg duplán
-
Shadowguard
senior tag
Mi a franc van a játékkal? Egy tetves GR-t nem tudok letolni, mert egy perc után DC-t kapok. Bounty-t engedi, ha csak afkolok a városban akkor sincs gond, de bemegyek egy riftbe 1 perc után kidob...
-
Shadowguard
senior tag
Hogy van most ez a primal ancient dolog pontosan? Ha egy ns karakterrel megcsinálom a GR70et akkor onnantól bármelyiknek nem HC ns karakternek eshet a cucc vagy csak annak az egynek amelyikkel eljutottam 70ig? DH-val megcsináltam a 70et ma, aztán utána jó három órát elszórakoztam a WW-s barbárommal, de nem találkoztam eggyel sem. Tudom, hogy ritka, de ha ráadásul feleslegesen is próbálkozok vele akkor nem erőltetem
-
Shadowguard
senior tag
válasz aerosmith #95066 üzenetére
Nem a tetsziken van a hangsúly, végső soron egy poénnak jó lenne ez a dungeon. Én a hányingert szó szerint értettem, másodjára próbálkozok vele és a hetedik szintre már megint émelygek. Valami szűrő nagyon nem tetszik a szememnek belőle (régen jártam már így pár játékkal, de az még a hőskorban volt és jellemzően FPS vagy TPS)
-
Shadowguard
senior tag
Feltettem megint a játékot a D1 dungeon örömére, de a felénél muszáj voltam kilépni... Nyugtasson meg valaki, hogy nem csak nekem van hányingerem tőle (nem képletesen értve)
-
Shadowguard
senior tag
válasz Delávégá #94037 üzenetére
Igen, nekem is hasonló érzéseim vannak. Majd ha bejön elég pénz akkor jön a druida és a többi régi kaszt is, tényleges tartalom nélkül, mert az Activi$ionnek kell a pénz.
Inkább raktak volna bele plusz egy actot, plusz pár szintet és lenne kétféle verzió a kiegből: csak a küldetéseket veszed meg és utána megveheted a plusz kasztokat vagy drágábban előre megveszed kieggel együtt a később jövő karaktereket is. Bármennyire is utálom ezt a megoldást (Season Pass), de beruháznék rá, mert néha-néha szeretem elővenni a játékot. Még ha nem is vagyok egy nagy fanatikus Bár arra azért van egy közepes tétem, hogy megjelenés után 4-5 GR-t simán ráver a nekró a többi kasztra, elvégre valahogy muszáj eladni
És kis OFF: az SC2 megoldása meg szimplán gusztustalan a plusz coop karakterekkel. Minden részt megjelenés környékén vettem meg, teljes áron és néhány plusz commanderért még van pofájuk pénzt kérni. Igen, alapvetően nem sok a cirka 1500 Ft darabjáért, de tényleges plusz content nélkül, úgy, hogy 30k fölött fizettem eddig a játékért azért enyhe túlzás.
-
Shadowguard
senior tag
Lenne, mert NS-ben van minden classból legalább egy és ott nem is unok rá, mert folyamatosan váltogatom. Egyikkel bountyzok, másikkal megyek GR-t, harmadik sima rift, vagy kisebb GR a poén kedvéért, stb. Viszont mivel végtelen időm ott sincs és sosem lehet tudni mit változtatnak éppen ezért tele is vannak a tabjaim a nem használt setekkel, anci itemekkel, ilyesmivel. Így egy csomó időt meg tudok spórolni
Mondjuk kicsit ördögi kör, mert ha szezonozok akkor megunom az egy karakter miatt mire meglesz a ládahely. Ha nem szezonozok akkor meg találgathatok, hogy éppen mit kell kidobni. -
Shadowguard
senior tag
válasz proci985 #93690 üzenetére
Az összefoglalós linken néztem, ott a Conquesthez 75öt ír.
Nem alap setre gondoltam egyébként, lehet félreérthető voltam. Csak az érdekelt, hogy van-e olyan, amivel meg lehet csinálni a ládahelyet, anélkül, hogy 100+ órát kelljen beleölnöm Egyrészt jellemzően csak napi 3-4 óra a max, amennyit játszani tudok, másrészt magamat ismerve maximum 3 hét és bele is unok egy időre, aztán megint megy parkolópályára... Ha nem lenne a ládahely nem is foglalkoznék a szezonnal -
Shadowguard
senior tag
Üdv
Előző szezont teljesen kihagytam (meg a játékot is hanyagoltam), most gondoltam rá, hogy vissza kellene menni, de előbb érdeklődnék: Season8-ban mik lesznek a használható set-ek? Csak olyan érdekel, amivel viszonylag kevés játékkal (5-600 paragon) és némi szerencsével el lehet jutni a GR75 soloig (bár nem tudom ez most mennyire esélyes, eddig 71 a rekordom). Annyira nem vagyok nagy szezonos, de a ládahely jó lenne. Néztem mik a Conquest-ek, az én játékidőmmel csak a Cursed-Divinity páros ami egy picit is esélyes, minden más felejtős.
Köszönöm előre is
-
Shadowguard
senior tag
Az engem is érdekelne, hogy akkor most mit is éri meg kezdeni ebben a szezonban
Csak a ládahelyig érdekel a dolog, de alapvetően nincs túl sok időm játszani, szóval jó lenne valami olyan class, aminek az ajándék setje tökéletes a célra és nem kell 800 para sem, mire végzek (NS-ben sincs annyim, szóval na )
Előre is köszönöm a segítséget -
Shadowguard
senior tag
A lyukat már én pakoltam bele valóban. Köszönöm a tanácsokat, végül ezt sikerült kihoznom belőle:
Most éppen tesztelgetem mit tudok belőle kihozni, szépen aprít a Mara után, de Cinderrel nem papír egy kicsit? GR69et toltam most le éppen, de első szinten estem párat a Winged Assassinok miatt (nem is látom a képernyőn, de rámugrik). Vagy itt már az sem mindegy mit kapok (eddig 65 volt a plafon nekem)?
-
Shadowguard
senior tag
Komolyan kiakaszt ez a hülye gemszintezés, pedig már csak ez kellene a ládahelyhez. Lvl60as mind a három gem amit használok, 3 65ös GR-t mentem, mindegyik empowered volt és mind a tizenkettő upgrade-et buktam... Azért erre nem hiszem, hogy nagy az esély... Pedig azzal számoltam ha csak a fele jön be az uppoknak 60% helyett is megvagyok nyolc körből... De így?
-
Shadowguard
senior tag
Conquestek közül nincs olyan, amit még össze lehet hozni könnyen? A 350es van meg eddig (alig 20 percbe telt spawnoltatni az eventet), de ötletem sincs melyikkel kellene próbálkoznom még... GR 75-öt nagyon messzinek érzem, és a gemeket se tudom hogy bírnám felimádkozni 65ig.
-
Shadowguard
senior tag
válasz Mirman #90568 üzenetére
Én ezen el tudok szörnyülködni azért NS-ben sincs 800 Paragonom, nemhogy még szezonban. Nem is mentem még GR65 fölé, de amennyi időm van játszani ez bőven jó (napi 3-4 óra a max és azt sem feltétlenül diablora szánom).
Most is inkább csak a ládahely miatt szedtem elő, aki keveset játszik annak kell a hely Elteszek mindent, hátha egyszer kelleni fog. -
Shadowguard
senior tag
A Mara DH ennyivel gyengébb, mint az UE? Nézegettem a toplistát, de csak nagyon mutatóban látni olyan DH-t, aki nem UE setben szaladgál és azok sem az első felében vannak.
-
Shadowguard
senior tag
Hmmm, akarok adni egy esélyt az S6-nek is, szigorúan csak a ládahely miatt, mi az ajánlott class most? DH-n gondolkozok most, előzőben elég volt a wizard, de ha megint az az abszolút top nem akarom feleslegesen szívatni magam És akkor már azt is megkérdezném konkrétan melyiknél melyik most a legjobb set. Feleslegesen nem szívatnám magam, mert túl sok időm nincs játszani...
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Shadowguard
senior tag
Üdv!
Elnézést, ha már volt kérdés, lehet hogy átsiklottam felette S6ban is lehet majd szerezni plusz ládahelyet szezonban? És ha igen lehet már tudni úgy nagyjából mik a követelmények? Csak hogy tudjam mire számítsak... -
Shadowguard
senior tag
Meh... Raekor barbival pont félidőre értem a guardianhoz és épphogy meglett az infernal maiden (1:28 maradt)... Ennyire rossz sorsolás lenne vagy én vagyok oda túlságosan is papír még?
Meg kicsit ehhez kapcsolódóan is, hogy az normális, hogy saját érdekemben a moltenes-fire chain-electrified eliteket jobb békén hagynom (vagyis menekülnöm, mint az őrült), mert seperc bedarálnak már 57nél is?
Ez lenne az. Még nem frissült le rendesen, a kockában RORG van, ma lett meg az FR -
Shadowguard
senior tag
Hmmm, valami nem egészen tiszta nekem ezzel a gemes recepttel: ha beleteszek valamibe egy 50es követ akkor azt később le tudom cserélni egy nagyobbra vagy abban már marad az ötvenes? 60 fölé nem tudok menni a DH-val, mert nem akarnak esni az ancik, szóval ha később tudok cserélni akkor meggemelem 50es kövekkel, hátha dob rajtam valamennyit
-
Shadowguard
senior tag
válasz errorcode06 #87690 üzenetére
Ha a kesztyűre gondolsz akkor ahhoz kellett volna egy másik delsere setitem is, az meg nem volt Mindenből csak egy van eltéve. Azt meg a fene se gondolta, hogy ennyi próbából nem kerül egy árva delsere kezes sem.
A fegyverből meg direktben akartam ancit tekerni, az végülis sikerült is -
Shadowguard
senior tag
válasz tibee77 #87688 üzenetére
Azért a szerencséről se feledkezzünk meg, ma visszamentem ns-be és gondoltam az ottani wizardnak is összerakom a delsere-t. Minimum 3k shardot és 500 DB-t lövöldöztem el csak kesztyűre, a set többi része megvan és nincs kesztyűm még mindig. Hagytam is a fenébe
Szezonkezdés előtt hasonlóan voltam a DH-val, cirka 10 óra játékomba és rengeteg alapanyagba telt telt mire végre összekapartam neki egy anci manticore-t. Slusszpoén, hogy a szezonos wizardom (!) ládájában egy anci yang pihen, mert az aztán baromira kell neki (nem vicc, tehetek fel képet is )Más dolog: ns-ben most barbárral szórakozok, az utolsó pörgetésre (nulla alapanyag maradt, de szó szerint) végre lett anci fegyverem Már csak az a kérdés mit pörgessek rajta Én vitality-t gondoltam damage%-ra, de inkább megkérdezem
-
Shadowguard
senior tag
Megvan a stash Kicsit felpörgettem a dolgokat, betettem egy Aether walkert és csak végigszaladtam a rifteken. Mikor végre meglett a goblin (potom két órába telt) óvatosan kitakarítottam a környékét és mentem a gf gearért. 10454re dobott 81 milliót a nyavalyás, ezzel úgy érzem elég is lesz a szezonból egy időre
-
-
Shadowguard
senior tag
Az 50 millió goldhoz mégis mekkora gold find kellene? Parapontok rá vannak téve, tegnap sikerült is találni egyet TX-en, de alig 37 millát dobott 2 fős partiban. Előtte amikor szólóban mentem 39... Elég távolinak érzem az 50et...
Esetleg valami alternatív megoldás nincs rá? -
Shadowguard
senior tag
Áh, én ezt feladom, sose lesz meg a plusz stash, a blizzard meg tehet egy szívességet. GR 58 simán lement (8:47, anomaly is csak egyszer proccolt), pedig vacak riftet kaptam, 60on már esek-kelek. Tudom, gear kellene, de b***ik esni, 5 óra játék alatt annyi upot szereztem, ami a gemekből meg a paragonból jött, shard nem ad lós***t se, a DB-t hiába pörgettem el ami volt, de abból is csak a szemetet kapom. És akkor még ott van a set dungeon-ös szívás meg a conquestes baromság amibe bele sem merek gondolni, hogy az 50 millió goldon kívül nem tudom egyáltalán melyikre lenne esélyem...
-
Shadowguard
senior tag
Kiakaszt ez a játék GR55 lement 6:51 alatt, pedig még shrine se volt rendes, csak egy channeling, de T9en nem bírom megcsinálni 6 perc alatt (DMO wiz, para 310 és még a gemekből is csak kettő 25ös, szóval van még craft). És 4 kellene TX-en a ládához... Meg lehet csinálni ezzel egyáltalán, csak gyűjtögessek tovább és imádkozzak egy rendes riftért vagy kevesebb idegeskedés, ha összerakom a speedfarmos geart?
-
Shadowguard
senior tag
Ha nem nagyon szemtelen kérés valaki lenne olyan jó és ma vagy holnap este nyolc után segítene nekem némi geart szerezni nyomi kis wizardomra (season)? Hihetetlen mennyire nincs szerencsém a droppokkal és nagyon nyögvenyelősen haladok ezzel a firebirdes döggel. Már kezdem bánni, hogy wizt indítottam szezonban
-
Shadowguard
senior tag
válasz SQX_Barto #86998 üzenetére
Jó lenne, de még kell majdnem 16 % De így is csak cirka 3 sec, amíg várni kell a CD-re, annyit meg kibírok. Legalábbis eddig még sikerült folyamatosan elvaultozni az ellenfelek elől. Ha nagyon akarom ki lehet rakni, de a cuccok kétharmada nem anci (vagy csak vacak), szóval ráér még
-
Shadowguard
senior tag
válasz SQX_Barto #86996 üzenetére
Már megvan az Anci (elég vacakocska, de akkor is az) Éppen ideje volt, rengeteg mati elment rá (a forgatást is próbáltam, ötből semmi). A következő cél a bracer lesz, a mostani egy elég jó ancient (fogjuk rá), a BiS-ből meg csak egy nagyon vacak simát találtam.
A reforge kérdés azért még él Én az AOE-> sima weapon damage-re gondoltam, de inkább szeretnék biztosra menni... -
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #86992 üzenetére
-
Shadowguard
senior tag
Meglett a GR60 (noseason, de nekem rekord) Elég nyögvenyelős volt, de akkor is öröm. Még ha itt jóval nagyobb eredményeket is látni.
Viszont múltkori kérdésemet feleleveníteném:Várjak egy Ancira továbbra is, vagy ez erősebb, mint a mostani kis vacak? Utóbbira gondolok a +75% miatt, de jobb szeretnék biztosra menni. Van bele egy felesleges lyukasztóm is, szóval ha a Manticore akkor mit kell forge-olni?
-
Shadowguard
senior tag
válasz SQX_Barto #86836 üzenetére
Azzal próbálkozok, csak nem sok sikerrel Kettőt dobott már, de nem ancient volt, maradt a mostani, mert elég vacakok. Vagy jobban megérné még így is? Összehasonlítás azt mondja 17% a damage különbség a mostani és a jobbik változat között (azért elraktam, sosem lehet tudni)...
-
Shadowguard
senior tag
Volt egy kis időm ma, végre megvan a GR58 Tudom, itt nem nagy szó, de pár hete még a 45 is nyögvenyelős volt (bár nem ezzel a karakterrel). Vajon lehet még a karakterben pár szint csak gyakorolni kell vagy farmoljak még geart? Maradt még egy kis időm, de elég könnyűt kaptam.
Ő lenne a delikvens: Lirian
Manticoret hajtanám, azt még tudom, hogy kellene, de az istennek se esik. Pedig csak ma cirka 500 DB ment el a kockára.
Köszönöm előre is a segítséget -
Shadowguard
senior tag
válasz Shadowguard #86765 üzenetére
Közben sikerült megtalálnom a követelményeket... Azt hiszem ez az extra stash nekem kimarad, GR60 solo amennyi időm nekem van legfeljebb az álmaimban lesz meg, a sima karaktereimnél is 51 a rekord. A többihez még talán találnék olyat, aki segít, de ez esélytelen
-
Shadowguard
senior tag
Ezt a plusz stash-t mennyire macerás összehozni? Maga a szezon nem érdekel, annyi időm nincs játszani, de ha nem tart túl sokáig akkor lehet megcsinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest