Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne az Archon Wizarddal kapcsolatban, pontosabban a Chantodo set működési elvére lennék kíváncsi. Mármint eddig az oké, hogy feltornázom 20-ig a Wave of Destruction buffot, utána pedig aktiválom az Archont. Elméletileg nekem így jött le a leírás alapján, hogy mit kell csinálni vele. Viszont:
A bekarikázott érték gondolom a WoD erejét mutatja. Ez már volt egyszer 4 is, de hogy hogyan, arra nem sikerült rájönnöm. Általában alapértéken van, még utána is, hogy feltornáztam a WoD buffot 20-ra Archon előtt.
Hogy működik ez pontosan?
Itt a karim, egyelőre full fapados, most próbálkozom először a Vyr settel, ezért kérdem, hogy pontosan hogyan is működik a dolog.
Köszi előre is.
-
ooooobi
senior tag
A season alatt ládában tartott dolgok ilyenkor hol vannak ha már vége van?
-
Dyingsoul
veterán
Összeszedtem a Season 10 tudnivalókat röviden, tömören, magyarul. Az oldalon frissítettem a S10 kezdetéhez a visszaszámlálót, úgyhogy feledékenyebbek nyugodtan csekkolgassák nehogy lemaradjanak!
-
SQX_Barto
addikt
-
Edge
veterán
válasz
proci985 #96578 üzenetére
Mivel a firebird solo is coe és nincs zodi, így abból kiindulva felstackeled magad(tal esetén ez a 4 skillbuff) majd amikor lightningba megy a coe akkor mész be archonba és a 20 másodperc alatt még egyszer lightningban leszel a végén.
Nyilván a taktika az hogy minden mobot amit tudsz magadra húzol és a tömegben durrantod el a 4 stack+lightning coe kombót. -
mikromanus
veterán
válasz
Dadan01 #96583 üzenetére
Hagyományos értelemben a skill egy része csak a cc, ami sebez és talán helyhez is köt. A másik része az, hogy olyan tereptárgy amin nem tudnak áthaladni normál sétával a mobok (az zombis rúnák ilyenek). A kérdés arra vionatkozik, hogy ha beüt a CC immunitás, akkor átmennek-e rajtuk vagy sem? Ha nem, akkor "unlimited area controll. Simán lehet terelgetni az ellent.
(wall of zombies és a surronded by death)
-
Dadan01
senior tag
válasz
mikromanus #96580 üzenetére
Már jóideje nincsen mód perma-ccre, legyen az legacy, 0cd vagy akár 4 zdps wd egyszerre. Game mechanics powa.
-
DaveHutt
őstag
válasz
MegalodonS #96579 üzenetére
Nem érted. Pont azért írtam, hogy oda nem kell itemet pakolnod, mert nincs benne a metaban. Más kérdés, hogy nem is volt.
Dyingsoul: soha ne mondd hogy soha.
Nekem is csak két season kellett ahhoz hogy összerakjam a Lon Bombot.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
MegalodonS #96576 üzenetére
A tárgyak eltűnésének-megsemmisítésének lenne egy olyan nem kívánatos következménye, hogy nem tudnál többet rollolni rajta... Ha mondjuk egy nem PA tárgyat teszel be, de egész jó sorok vannak rajta (pl fegyver), a tól-ig sebzést rollolod rajta feljebb előfordulhat az az eset, hogy kifogysz az aranyból-matiból és később szeretnéd folytatni a rollolást. Ha nem tárgyanként hanem buildhez passzoló teljes gear-ről beszélünk pláne fennáll az, hogy 5.5 ChC-ra azt mondod fene egye meg már 25-ször pörgettem most inkább hagyom a francba mert inkább a másik 3 tárgyat rollolom. Ezért nem lenne szerencsés ez a megoldás.
Másrészt nem kell programozónak lenni hozzá, hogy az ember tudja az összeadás nem egy olyan megterhelő aritmetikai művelet. Egyáltalán miért kellene "könnyebben számolnia a programnak"? Arra gondolsz, hogy mikor megnyomod a gear váltást, van egy kis lagg-akadás vagy másra gondoltál? Nekem PTR-en minden váltásnál volt egy kis lagg. Ha te is erre gondoltál main statok összeadása nem sokat segítene ezen. Mint programozó szerintem az a megterhelő, hogy kikeresse a tárgyakat, validálja azokat, ellenőrizze a socketeket-gemeket, a sheet statokat kiszámolja a tárgyakon lévő sorokból és persze az, hogy mindezt egyszerre egy gombnyomásra tegye. Szerver oldalt meg ugye nem nagyon terheli olyan tekintetben, hogy ettől laggoljon a szeró, egy-egy GR-ben tömegek sebzésekor szvsz nagyobb kalkuláció zajlik a háttérben. Nem hiába laggol be akár fél percekre még mindig mikor magas GR-en összerántanak egy csapatot.
(#96579) MegalodonS: Csak poénból mondta, pont azért mert nem lehet vele 4 fősbe menni.
Egyébként van egy félig kész LoN-os Crusa-m.
Szerintem soha nem lesz teljes azzal a buildem, annyira meghatározó minden sor a tárgyain.
-
mikromanus
veterán
No igen... Szarrá patchelték a kedvencemet. EZ van.
WD kérdés: a wall of death zombikörös rúnája minden ellent megfog? Hat rá a CC elelnállás/immunitás, vagy független tőle és átjárhatatlan marad a szörnyeknek? Csak mert a "legacy" 0 cd-s WoD build akkro elég erősen OP. (Vagy csak troll). Kb csak az jön a közeledbe aki teleportál. Bár nem tudom csapatban ennek örülnének a társak, vagy soha többet nem hívnának partyba.
-
proci985
MODERÁTOR
CoE vyrtalhoz valaki tud egy jo leirast? (ez jelenleg a season GR110 solo build)
van valami factor benne amit szerintem nem vettem figyelembe, mert GR90en az elit vagy nem sebzodik, vagy normalisan sebzodik, vagy fel masodperc alatt elolvad es tippre a pig sticker + zodiac kombohoz kepest van egy extra csavar benne. tippre a CoE melyik fazisa alatt kell belepni az archonba resz illetve a hatekony fenntartasa a tal 4setnek.
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #96572 üzenetére
No hát ezen nem fogunk egyetérteni. Javaslom a Path of Exile-t.
Egyébként VyrRasha Archon megy most nagyokat, de a Firebird Archon is ugyanolyan erős, mint eddig, csak mindenki unja már.
Dyingsoul: ajánlom a Crusader kasztot, ott nincs problémád azzal, hogy group GR-re át kell cuccolnod. 😉
-
MegalodonS
őstag
válasz
Dyingsoul #96574 üzenetére
En ezt,meg egyszerubben irtam meg a blizznek
Bemasolni az armoryba,mint a kockaba,az item megsemmisul a statok maradnak,ladahely felszabadul.Oda irtam hogy a main statok osszeadodnanak konyebben szamol a program!!(Egy programozo elmondhatja a velemenyet!!
)
Igen,ebben nagyon igazad van,nagyon keves a tarhely ennyi kasztra,nekem is meg van minden kaszt,minden fegyo,amu,ring,minden set es hely meg lassan zero!!A hc-t ez miatt toroltem
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #96572 üzenetére
van ott is változatosság, de ha a kedvenc skilled szar akkor szar nem lehet mit kezdeni mást kell használni.
djdann: nekem gyorsabb karit váltani
-
Dyingsoul
veterán
Armory kapcsán azért én nem bántam volna, ha nem a táskából venné ki a rendszer a cuccokat, hanem tényleg az öltözőszekrényben lennének item slotok úgy mint az inventoryban a karakteren lévő cumók. Monk esetében pl van külön buildem kulcsfarmra, Solo GR-re, kis karakterek húzására, 4 fős dps-re, 4 fős supportra. És ez csak a Monkom.
Csak az a gond, hogy egy táskatab korántsem elég egy kaszt cuccainak tárolására. Mondjuk ne legyünk elégedetlenek, kellett már ez az armory, mint egy falat kenyér.
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt #96567 üzenetére
Az hogy mi volt az internet őskorában a D2-ben az nem befolyásolja azt, hogy ez a kötött előrágott kötelező kombós rendszer is szar. Kb olyan hogy van 10 változó amit módosítgathatsz és látszólag tele vagy lehetőségekkel, de ebből 10*10*10-3 életképtelen kombó. A "Végtelenített" GR nehézséggel így jártunk... Nem gond. A DH set ad 40000% damot impalera és jön a nekro. Az majd kap kreatívan 100 000% dam bónuszt a setjeire. Meg majd a többi kaszthoz is passzolnak egy kisebb szorzót, hogy meglegyen a változatosság.
A GR 65 az nem GR 90 vagy 100. Ez olyan mint full rare itemben nyomulni a RoS előtt. Ennyi.
A Wizard meg lehet bírja egy buildben a magas szintet, de az összes többi elég haloványnak tűnik a többi kaszt kombinációihoz képest. Mi a top build egyébként? Az archon build? Még szerencse hogy nem kell két high templar (karakter) az aktiválásához.(#96569) Edge
ööö.. az melyik az? csak mert többet leszóltam.
(a változatosságot hiányolom és a lehetőségeket. Nem az egyszem vagy max kettő nagyon kötött "erős' kombót gyengusozom) -
DjDanee87
addikt
válasz
KubanitoS #96561 üzenetére
Én biztos, hogy a paragon pont állítás miatt nem kezdenék új karaktert - inkább az armory. Úgy sem sok az olyan build, ahol más paragon kiosztás kell, tehát nem kell azt gyakran állítani váltáskor. Ha mégis, akkor is elég lesz a mainstatot staminára váltani support karakter esetén. Egyébként nem látom, miért akarnád átvariálni a pontjaidat minden egyes buildhez.
-
MegalodonS
őstag
válasz
KubanitoS #96561 üzenetére
Igen a paragont nem tudtak meg megoldani
annyi konnyites kapunk hogy tudunk 10-100 pontot emelni egy kattintassal!!
(#96563) szmegma
Mindig azt mondjak de en inkabb jatszom
(#96564) sto1911
Koszonom,igazad van
(#96565) pimpi001
A szezon 10-ben nincs ujabb lada!Kizarolag a Nekro pack,hoz uj helyet a ladadba
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #96552 üzenetére
Neked vannak gondjaid az emlékezeteddel, vagy csak rég játszottál a kettővel. Minden karakternek volt egy defacto buildje, azzal lehetett Hell Players 8at lehozni, a többi hurka volt. Ehhez képest itt a háromban mindem kaszt legalább két top builddel rendelkezik, és az összes set alkalmas legalább egy GR75-re, amit a casual réteg (én magam is beleértve) kb. elérhet egy season alatt. De most írjátok, hogy a random Sweeping Wind is alkalmas erőlködés nélkül GR65-re. Nem értem, mi kellhet még. A Wizarsról egyébként annyit, hogy jelen állás szerint +7 GR-t ver mindenkire, és GR110-nél tart Soloban, annyira gyenge.
A PVP sem úgy volt a kettőben, volt level 9, 18, 40 körüli és max leveles PVP, továbbra is áll a nézerem, hogy egy foshalmaz volt az egész, ahol kb a level 9-ben volt balansz utoljára. -
SQX_Barto
addikt
Ezt meg nem is tudtam:
Primal ancient cuccok garantalt max sockettal esnek, es a fegyverek direkt socket nelkul esnek!
Video -
pimpi001
tag
válasz
MegalodonS #96559 üzenetére
megint plussz láda hely lessz? mert akinek megvan a 10 az nemkap ugyse többet. szal felesleges a questeket tolni.
-
sto1911
veterán
válasz
MegalodonS #96560 üzenetére
A shift-re 10, a ctrl-ra lesz 100 osztva.
-
szmegma
aktív tag
válasz
Ennek ellenere sokan megis ugy erzik, hogy a blizz nem foglakozik ezzel a jatekkal!
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
Lehet csak én vagyok ezzel így, de ezzel, hogy a paragon pötyiket folyamatosan nekünk kell egyesével belőni minden egyes swap után azért marha gáz. A quick switch lényegét veszi el ezzel. Magam részéről elképzelhető, hogy hanyagolom az armoryt ameddig ezzel nem kezdenek valamit. Egy sima karicsere biztosabb megoldásnak tűnik számomra...
Arról van infó, hogy legalább csak az alap statokat kell újraosztani, vagy sem? Ha a többi fix paragon pötyi magától kimaxolva maradna gear csere esetén, akkor annyira nem lenne vészes a szitu.
-
MegalodonS
őstag
As a note, the Armory does not store Paragon points.owever, we’ve added a new hotkey to use your points more efficiently. While you can still spend 10 points at a time by holding Shift and clicking, you can now spend them 100 points at a time by holding Ctrl and clicking!
Most mar,10 helyett 100 pontot ugrik a szamlalo(shift gomb)!!
-
MegalodonS
őstag
Diablo 3 Season 10 Journey Tracker
A tobbi ugyan az mint a Season 9 es ezek lesznek a valtozasok!
Slayer:
- Siegebreaker T7
- Azmo T7
- Kanai full equiped (weap/arm/ring,amu)Champ:
- Butcher T10
- Kulle T10Destroyer:
- Urzael T13
- Rakanoth T13Conqueror:
- Magda under 15 sec T13
Guardian:
- Adria under 15 sec T13
-
Dyingsoul
veterán
válasz
mikromanus #96557 üzenetére
Néha én is ilyen borúsan látom a D3-at, olyankor szoktam letenni vagy egy hónapra.
Egyébként meg szerintem a régebbi állapotokhoz képest sokkal több életképes build van minden kaszt kezében, mint bármikor a D3 történetében. Mostanra igazából megvan az, hogy szinte bármilyen játékos stílusához talál kasztot-buildet. Persze lehetnek bennük dolgok amik nem tetszenek, de összességében jók ezek a jelenlegi buildek ha a teljes palettát nézzük.
Az, hogy vannak használhatatlan skillek... ez így van a játék megjelenése óta, és szerintem soha nem lesz olyan a D3, hogy minden skill hasznos lenne egy-egy karakter esetén. Ezen csak egy dolog változtathatna: a PvP mivel az egyetlen olyan elem ami alapból arra készteti a fejlesztőket, hogy jól kibalanszolt kasztrendszert és felszerelés ökoszisztémát építsen ki és persze tartsa is karban ezt. No de mind tudjuk, hogy soha nem lesz értelmes PvP a játékban és ezzel be is zárul az értelmes buildek-skillek-PvP ördögi köre. -
mikromanus
veterán
válasz
Dyingsoul #96553 üzenetére
A barbár szerintem elég jól össze lett rakva. Sok jó kombó kijön. Igazából ott csak a rend skill ww-hez kötését fájlalom. Meg 2-3 skill teljesen használhatatlan, vagy hanyagolt. A DH-nál valahogy picit minden hibádzik. Lehet csak hozzászoktam az eredeti kieg előtti kombókhoz...
Mondjuk nekem a wizard tűnik teljesen súlytalannak most. Biztos vannak jó buildek, de a barbár után elég zsengének tűnik a felhozatal. DH-nál ott a cluster, meg hülyéskedésre a népbuildek, meg a knife móka, a tyújtolvajnál is van pár mókás kombó régi és új itemekkel is, A monk meg a harangozó szakmában jól érvényesül és emellé van még pár ütős trükkje. Wizardnál picit kevésbé érzem a lehetőséget és a lelkesedést a seteket sasolva. Persze lehet itt is a régmúlt a ludas. Amióta cd van a legnagyobb meteoron azóta az egész kaszt picit vesztett a fun factor pontjaiból. No, majd meglátjuk mi lesz. Valamit szerintem én is indítok majd a s10-ben... -
AnginaP
aktív tag
Én építettem sweep-eset (mert nagyon tetszik). Ehun e. Két anci van rajta, GR 65 ment le kb 9 perc alatt vagy hogy, de sokat esik-kel, és folyamat res gondokkal küzdök, tömeg nélkül pure gyötrelem. RG-t ölni nagyon nem szeretek... :/ ...de maga a build és a stílus tetszene.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Crusadert én is azért hanyagolom, mert a pacigolós build egy vicc, a hammerdin meg csak simán nem illik a képbe. Sweepesen gondolkozom, de ugye az meg sokkal siralmasabb mint az előzőek. De hát ez van.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
DH-nál ott az UE vagy LON build is GR-re és a kövi patchben a shadow is jó opció lesz a Marauder mellett. Barbnál a charge-olós build is ott van greaterezni. Van bőven opció, nem csak egy életképes build van már kasztonként GR-re.
-
mikromanus
veterán
Az a bajom, hogy a setek és a kiemelt szaros árukapcsolt buiffjaik "Kényszert" próbálnak alkalmazni. Vagy ww-rend, vagy mennyé mazsolának renddel+bármimással! Tájépítész-sentry-cluster Dh vagy tökölj a talajvízben más cluster combóval. Olyan skilleket kapcsol össze, amikhez semmi kedvem. Mi van ha épp nem kedvelem a senty pakolgatást, vagy a búgócsiga módot. A Dh egy lövész karakter és nem automata gépágyú pakoló szakmunkás. A barbár meg egy kigyúrt izomagyú harcos és nem a veresegyházi asszonykórus oszlopos tagja. Francnak kell speciális másik skillt erőltetni az épp aktuális életképes mellé. Csak ha van egy seted ami buffolja az első skillt, de emellé 5x akkora buffot ad egy haszontalan másikra, akkor aztán gyúrhatsz te a kedvencedre, de sehova nem jutsz. Zsákutca az egész.
No, ezért szarom le a GR-t és megyek vécépapírban is megy nehézségen hobbi skillezésekkel.
-
Ribi
nagyúr
válasz
mikromanus #96550 üzenetére
Mindenhol eljön egy szint ahol már csak az optimalizált build ér valamit. Most a T10 papírba csomagolva. Ha meg T13 is az lenne, akkor meg jönne, hogy de akkor GR70-hez miért kell specifikált gear? Ha az is megy, akkor gr90 stb stb stb... Ha bármilyen szintet bármilyen gearrel lehetne tolni akkor mégis mi értelme lenne bármilyen setupnak? Nem igazán értem, hogy neked most itt pontosan mi is a bajod? Vagy mit szeretnél tulajdonképp?
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt #96547 üzenetére
A t10-11 nem mérvadó a "versenyben". Az kb vécépapírba csomagolva is megy bármivel. Kb ki fut gyorsabban verseny az maximum. Ahol számít már a sebzés ott van szétcseszve. Jó dolog ha a rend tud veszett nagyot sebezni, csak minek arra gyúrni egyoldalóan, vagy nem WW skillel, ha ugyanazon a seten vannak és gyorsabb +nagyobb sebzést ad le? Ugyanez van sok-sok másik seten is. Párnál bővítették a buffban felhasználható skillek körét, de ettől még a magas GR-eken beszükülnek a lehetőségek. Ott már a "fun" buildek sokat nem adnak. Marad a "szabadon" választható set, meg legendary és hasonlüan szabad skillválasztás. vagy maradsz középszerű. Kiélezed a kedvenc egyedibb buildeded és talán elég jól megy T10-13. Vagy felaggatod a legszarabb setet középszerű anci fegyverrel és kb egygombosban lemegy ugyanaz csak gyorsabban. Vagy ugyanannyi idő, csak +10-20 GR.
Emellé kiheréltek egy rakat lehetőséget és buildet, más itemek vagy effektek meg totál haszontalanok. Barbárnál maradva az Overpower, Revenge, pajzsok. Általánosságban tárgyaknál ott a shi mizu, ami veszett erős lehetne, csak épp nem lehet a gagyi globe effektet kikapcsolni és így játszhatatlan lényegében ha a set effektre akarsz építeni. Szépen építettek a death bargain-ra is. sok-sok buffot lehet szedni bele, csak a végtelenített nehézségválasztásnál megragad közepes tormentenD2-ben alacsony és közepes szintű karakterekkel ment a duel. Annak volt rajongótábora.
-
Dyingsoul
veterán
Egyik klántársam GR 91-et ccsinált meg solo HC-ban. Persze, attól még aláírom, hogy nehéz a HC GR70, de ettől még simán teljesíthető. Pláne az olyan playereknek, akik Primal Ancient-re vágynak. Azért nem sok casual player mászkál full Anciban, teljes augmenttel sem...
Amúgy is hogy nézne már ki az, hogy ha HC-ban kisebb GR követelménye lenne ennek?
-
reelc
veterán
válasz
RohamBilly #96546 üzenetére
Igen, azért is írtam le fentebb, mit tapasztaltam. Nem lesz egyszerű. Nem aggódom, hogy könnyű lesz.
Én most egyfajta katalizátorként gondolok rá, hogy minél hamarabb meglegyen a solo GR70. Chapter IV után úgyis hanyagolom 1 időre a Journeyt, sokat fogok farmolni. Abból meg lesz cucc a nagyobb szintekre.
Viszont nem csak szezonban kell gondolkodni... átmegy minden NSbe záráskor. Annak jó, aki már nem megy vissza szezonba. Vagy ha minden szezonban ugyanolyan karival megy. Vagy ha már nem szezonozik. Gyűlni fog az, csak lassan. Az emberek nagyrészének több nyersanyaga van NSben.
Amúgy igen, ez már csak kisléptékű fejlesztgetés az egész. Tegyük fel, lassan gyűlik majd a megfelelő statokkal. +2 és 2% elemental DMG... +70,80, akár 150 Viták... minden összeadódik majd, és lesz egy jobb statos karid. Darabonként nem lesz annyira ütős a meglévő ancientesek mellé. De ha már lesz több Primal, jó lesz. Persze kivételek azok, akik amúgy is kb. maxos cuccokkal rohangálnak.
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #96545 üzenetére
Ahhoz képest az összes set/skill fel van turbózva mostanában, hogy azzal a fun builddel tudd tolni a T10/T11 farmot, amivel tetszik. Nem értem a sírást. Ha nem tetszik a búgócsiga barbárban, van FC, Leapquakr, Seismic Slam, HOTA. Kb. az összes értelmes skill játszható, ami a játékban van. Ha mással nem, dzsunka random Ancienttekkel még LON is megy.
A PVP-től meg a hajam égnek áll. Lehetetlen egy PVM játékot PVPre balanszolni, 2-200 billiós ütéseknél ezerféle skillel, damreddel. Ragaszkodnak az emberek hozzá, pedig a D2-ben is ótvarszar volt a PVP, külön ki kellett kötni előre, hogy mely skilleket és tárgyakat nem lehet duelbe vinni, mert azonnal szétcseszte a nagy balanszt.
-
RohamBilly
kezdő
Nem kell nagyon aggódni amiatt, hogy olyan sok fog jönni belőle, kizárólag a gear tökéletesítésére lesz csak alkalmas a dolog .
Az esélyeket jól mutatja be ez a vidi, a srácnak 1000-ből 3-at sikerült craftolni, amiből 2 haszontalan a számára. Ha ezt alapul veszitek, akkor 10-15ezer craftból jöhet össze ezek alapján egy full gear, ami 12 vagy 13 item fegyótól függően.
10e craft az 250000 DB és 500000 fehér, kék, sárga mati. Csak a DB-t összehozni, ha 500-at képes vagy lootolni óránként az nettó 500 óra játékidő. Ha napi 8 órát tudsz játszani, ez 62,5 nap. A mostani szezon 70 napig tartott.
vagy ha az arány hihető
~333 reforgenál kaphatsz egyet, ha célzottan egy itemet pörgetsz. Ez viszont 16650 forgotten, 1665 bounty-s mati. A mati része az egyszerűbb, mert durván 105 kör, t13-as bountyval számolva, amit egy jó partyval 15 percezni lehet, vagy erős solo karival 30 perc alatt tartani, az nettó 26 vagy 52 óra. Ez is 3-5 nap alatt összejöhetne, de annyi idő alatt nem jön össze 16,6K forgotten
csak ha olyanokkal játszol akik pumpolnak forgottennel, akkor ez a forgotten mennyiség is tartható, viszont ez azt jelenti, hogy semmi mást nem csináltál közben csak farmoltál.
Ha rám hallgattok, akkor azt csináltok amit akartok, de ez az egész csak felértékeli az item shares, 3-4 fős játékokat azonos kasztokkal. 80-85-ös GR-eket le lehet hozni bármelyik kari típussal, 6-7 perc alatt, ez fejenként 70-80 leg/set item óránként. Ezt viszont csak azok tudják majd hatékonyan csinálni, akik nem sajnálják oda adni a jó cuccot az olyan társuknak, akik ki is használják azt. Itt már nem csak a random drop játszik, hanem az emberi tényező
-
mikromanus
veterán
válasz
MegalodonS #96543 üzenetére
Ettől nem kell tartani. A szintemelés nem "kis" (DLC) tartalommal szokott jönni, hanem nagyobb patch-csel együtt pakkban, vagy kiegészítővel. Arra illik komolyabb tartalmat alapozni. Az meg nem lesz, csak csinosítgatások és pár design extra (pl nekro
).
(#96541) Ultrazord
PvP itt már nem lesz. Szart se balanszolnak, csak esetleg adnak 1-2 előgyártott skill-item kombót ismét. Max annyi lesz a különbség, hogy nem 2, hanem 3 életképesebb "high-end" gr farmer build lesz előemésztett kötelező skill-item kombókkal. Mindig is utáltam az ilyen árukapcsolást. Mi a francnak kell "Kötelezővé" tenni egyes skilleket. Tájépítész sentrys cluster, búgócsiga-rend barbi. Emellé kiheréltek egy rakat muris fun buildet. Hákapjákbe. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Elemental #96540 üzenetére
uhh, az nem jo
en seasonban 70ig mentem vele, aztan utana amikor atkerult NSbe meglett a 75 is ra egy-ket hetre. szinten UE. feljebb nem probaltam, kb ott ereztem, hogy meg van eleg damja a legneccesebb helyezekben is kiloni magat .
mondjuk fel cucca anci meg fel is gemeztem.
-
MegalodonS
őstag
válasz
mikromanus #96539 üzenetére
Van durvabb is,idei blizzconon bejelentik,jon egy dlc,valami ilyesmi,lvl80 a legmagasabb elerheto szint es az osszes cuccod,felgemelve, primalkent megy a kukaba
En ezt csinalnam a Blizz helyebe
-
reelc
veterán
válasz
mikromanus #96539 üzenetére
Figyelembe van véve, úgy rémlik XP bonus van PTRen, drop nincs.
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt #96537 üzenetére
Perfect statos itemek. Amikor már minden megvan csak pöpecebbet akarsz, akkor ez a végső cél. Aztán beesik majd holmi ultimate nagelring, vagy egyéb kevéssé érteékelt primal ancient cucc. Vagy a kívánt fegyver csak 2-3 ótvarfos sosehasznált random rollal. Aztán vinnyoghatunk kínunkban, hogy hudejólett.
PTR-rel kapcsolatban vegyétek azt is figyelembe, hogy ott agyament mód túlhúzzák a dropratet. Mennyi most a legendary droprate? 1000%? Vagy most épp nincs ilyen akció? Mindenesetre a primalok ritkák lesznek mindenképp...
-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt #96537 üzenetére
Újabb cél a játékba.
Valaki Paragont hajkurászik, van aki achievementeket, van aki az LBt, stb.
Úgyis sokat farmolok, majd lesz pár ilyen tárgyam.
Helytakarékosság is lehet, nem lesz kérdéses, hogy pl. +5% dmg, vagy +12% toughness az eltérő tárgy statok miatt.
Nem lesz majd kérdéses, hogy mennyit pénzt verj el forgatásra, hogy a +15% elemental sebzésből +20% legyen.
Így ki lehet majd hajítani pár tárgyat, amik többszörösen vannak meg. -
reelc
veterán
válasz
proci985 #96535 üzenetére
Nekem a 90-ik sárga upgrade körül adott be egy Primal Leonine bowot, összességében úgy a 150-ik upolásnál hagytam abba, nem volt másik. Persze nem tudtam semmire sem használni az íjat.
Reforge: ha jól rémlik a 30-ik forgatás körül fogyott el a nyersanyag, egyszer sem adta be.
Valamennyit farmoltam is, akkor sem adott be Primal cuccot. -
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS #96521 üzenetére
Miért lenne illogikus? Ha Nekró karakterrel Whimsyshire-ben rámnyihog egy csillámpóni, én is megilyednék.
-
DaveHutt
őstag
Tudtommal a megkötés külön van seasonre és non-seasonre, valamint hardcore és softcorra is. Magyarán négyszer kell elérni a GR70-et, ha mind a négy móddal játszol.
Itt a link a blue postról.
http://www.diablofans.com/news/48873-ptr-patch-2-5-0-43508-primal-ancient-greater-riftErgo: ha seasonben nyomulsz, 3 havonta el kell érned a GR70-et a választott módban, hogy aktiváld a Primal Ancient lehetőségét.
-
reelc
veterán
Értem mit mondasz.Így lenne logikus, majd meglátjuk a Blizzard hogy gondolja.
Haedrig ügyben: ezt találtam, nem tudom mennyire végleges. Táblázatosat nem leltem.
Gyorsan összevetettem a Season 9 Journey Trackerrel. Ez gondolom majd frissülni fog, a következő szezon előtt.
Szóval összenéztem, és egyedül a Boss ölések változtak a Chatper IV-ig. A szintek ugyanazok, csak a Bossok cserélődtek. -
reelc
veterán
Valóban durva, hogy a HCsoknak is GR70.
Amúgy jelenleg annyira ritka a Primal Ancient, hogy lehet fel sem tűnik majd nekik a hiánya szezonban. Kivéve a komolyabb játékosokat, akik hajtanak.
Amíg felépítenek egy karit 0-ról, és elviszik solo GR 70-ig... a szezon meg ugye eléggé limitált időben. Ehhez jön az igen alacsony droprate.Sőt lehet SC-ben se leszünk dugig Primallal következő szezon záráskor.
Itt már nem is a GR70, hanem a droprate miatt.
-
Cadal
őstag
válasz
mpierre #96527 üzenetére
Egyedül!
Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 SoloThere are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters
Magam is csodálkozom, hogy a HC-sekkel így kitoljanak, azért ott más a GR 70 mint Softcoreban.
Más: Season 10-es Haedrigs csomagokért nem tudja valaki mit kell teljesíteni? táblázatosan ha lehet (youtube le van tiltva cégnél)??!!
-
MegalodonS
őstag
-
Rick3D
senior tag
Primal Ancient itemek csak 70+ GR ben fognak esni ? Esetleg craftolással / Zoltán úrnál rollolással / T-13 (normal) rift / bounty van erről már valami információ ?
-
mikromanus
veterán
Valamikor "megsemmisítették" a régi itemeken a summon zombie dog másodperc alapú csökkentést? Rendezgetem a lomokat, ott figyel a jó régi Visage of Giyua a maga kemény lvl60-jával, de nincs rajta ez a roll már. Vagy csak valamikor bezúztam ezeket és ez már "új"? A wall of zombie mojo, SoJ, Mara és skull graspon még megvan. Vicces is a 0cd zombiidézés vagy földre rajzolgatás. Be lehet teríteni a placcot csápoló zombikkal. Tiszta concerto
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96521 üzenetére
A videókba csak bele-bele néztem. Végignézve túl sokat nem értenék.
De korábban is írtam, úgy logikus, ha előtte adják ki, és akkor majd tudnak beszélni róla, mennyire tetszik a játékosoknak, stb. szokásos marketing szövegek.Igen, nem kellene berezelnie.
-
MegalodonS
őstag
Kifogjak adni elotte,mert akkor uj dlc-t fognak bejelenteni vagy valami mast.Az egyik videoban mondtak,a Nekro a ket uj bouny map es a challenge rift elott fog megjelenni.Amiben tevedtem a zart beta,ugy tunik megszunt es most mar ugy hivjak ptr
Megint irtam egy eszrevetelt a blizznek,hogy a Nekro a harc kozben ''fear''-ben rohangal es szerintem neki erre immunisnak kellene lennie,hiszen o halotakkat iranyit,logikatlan a ketto
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96519 üzenetére
Köszi.
Amúgy bejelentették az idei Blizzcon időpontját is.
Úgy lenne logikus, ha még előtte kiadnák valamikor a Nekrot. -
MegalodonS
őstag
Talaltam egy uj tablazatot,szerintem nagyon jo,eddig a legreszletesebb es angol tudas nelkul is adja az infokat ami kell.Osszes kaszt es tipp a vegen.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96516 üzenetére
Köszi, épp tegnap kezdtem keresgetni a leveling módokat, lehet ezúttal egyedül csinálom.
Eddig mindig csapattal kezdtem, de senkit nem érdekelt a leveling, a rifteket nyomatták.Az általad linkelt illetőtől mégegy Diablo 3 / SOLO 0-70 leveling guide / Season 10 ( gameplay / commentary ), egy hasonlót ismertem, egy korábbi Season Pocket Guide része volt.
-
MegalodonS
őstag
Meg tobb Nekromanta hir
New Necromancer Details, Challenge Rifts & New Zones | Diablo Dev Interview at PAX East 2017
Diablo 3 Necromancer News: Skills, Gameplay, Female model, Blood Golem, PTR
Szezonalis hireink kovetkeznek
Kezdoknek es haladoknak
Diablo 3 / Massacre Bonus Level 0-70 in 2 hours / Season 10 ( gameplay / commentary ) -
MegalodonS
őstag
Necromancer Update: The Meleemancer
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - Female Necromancer Playthrough
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - New Skill: Raise Golem - Blood Golem
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - New Skills: Leech & Grim Scythe
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - New Skill: Devour
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - Female Necromancer Model
Diablo 3: Rise of the Necromancer Pax East 2017 - New Skill: Nova - Blood Nova
(#96511) sto1911
Koszi
-
reelc
veterán
válasz
sto1911 #96511 üzenetére
Köszi!
Korábbi kérdésre válasz:
Will there be a PTR for the Necromancer?
Yes! The PTR for the Necromancer will be a little different from other PTRs—stay tuned for more information.Még se pontos megjelenés, sem ár.
Amolyan dolgozunk rajta és haladunk bejegyzés.(#96513) MegalodonS: Köszi neked is!
-
sto1911
veterán
https://eu.battle.net/d3/en/blog/20597129/
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #96507 üzenetére
Masodik kepen tenyleg nem tunik rossznak, de ezek meg concept artok gondolom, szoval fene sem tudja, hogy veglegesen hogy fog kinezni. PTR-re kivancsi leszek...
Gondolom megin random beta invite-ok lesznek. Mert ha nyitott lenne, behalnanak a szerverek a nagy erdeklodestolRoS-nal is ugy volt, ha jol remlik, es meg az elorendeloknek sem votl garantalt meghivoja.
Ha meg lesz valami "speci kiadas", mint a RoS limited edition, akkor elsore azt fogom valoszinuleg megvenni. Bar elvileg digitalis tartalom lesz, szoval nem biztos, hogy lesz. -
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #96502 üzenetére
Az actokat én is újra fogom tolni, már eltelt elég idő, hogy ne legyen unalmas
Hogy férfi-nőivel is, az az achievement ek miatt lenne csak érdekes nálam. Főként női karakterekkel játszom, monknál és wdnél lett férfi a support, meg a crusader férfi sem rossz, a többit nem szeretem.#rumkola: Én 3000 óra felett járok 2013 óta, meg kettőben is tetszett a nekró, szóval annyira nem zavar az ár, nyilván 40€-t nem kérhetnek érte, 15-20-ra saccolnám.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96502 üzenetére
Ja, igen azokat a kozmetikai valamiket meg a petet mindig elfelejtem. A hasznosabb cuccok maradtak meg bennem a Nekro packot illetően.
Akkor ti a szezonkezdésről beszéltek? Sztori módban szoktátok csinálni?
-
MegalodonS
őstag
En szerintem € 19,99 - 24,99 ide sorolnam.Forumokon ilyen $9-20 koze,gondoljak,de majd kiderul ugy is tobb honappal elotte,mar lesz ar es lehet valami elorendeloi bonuszt is adnak majd!!
Amit tartalmazni fog:
Q: What will we get as part of the Rise of the Necromancer pack?
A: In addition to unlocking the Necromancer as a playable character, players will also receive an in-game pet, two additional character slots, two additional stash tabs (on PC), a portrait frame, pennant, banner, and banner sigil.
(#96498) thesound
Igen,az melos lehet az osszes act parbeszedet leirni,meg ala mondani,ferf-noi hangal is!!
(#96500) reelc
A tortenet lesz a legjobb,hogy ujra vegig viheted a ferfi es noi karakterrel is,nallam az van elsohelyen,nulla paragonnal,kocka nelkul,hard lvl es csak sima drop itemekkel
-
malacka87
őstag
Wowos goldból lehet majd venni nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest