Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Rayner #66098 üzenetére
De aranyos a kis mazsola.
Itt az enyim. Ez picit agreszívebb.Mondjuk ez season player, azaz kevés ideje volt... ööö. A tied is az? Akkor viszont piszok mázlid van a két unityval...
AntiszockaAzért az a regenre gyúrás fegyveren az nagyon csúnya. Lenne 3600-3700 damod, Erre ez.
edit: azért HC-ban nem rossz ez...
-
dvd24
senior tag
válasz
_ocsisajt #66093 üzenetére
nem vagy immunis, mondjuk van 100 HP-d és van ez a kő 25-ös rankon, kapsz egy jailt, az sebez mondjuk 50-et, de te egyből gyógyulsz 20-at tehát 70 HP-n fogsz állni, és amíg a jail hatása alatt vagy minden más sebzésből 30%-al kevesebbet kapsz (vagyis többet mert rankonként növekszik gondolom de nem tudom mennyivel)
de mivel önszántából senki nem marad a frozen robbanásban ez a nightmarish és jailer ellen jó, esetleg az act 4-es stunolós mobok ellen, más nem jut eszembe
-
Bahama
aktív tag
válasz
mikromanus #66082 üzenetére
Ha már ennyire bennevagyunk a cc effektben akkor ezt beszéljük meg.
A 2 effet ami érdekel hogy akkor pontosan hogy működik.
Tegyük fel jön a JAIL. Sérülsz 100-t, de abból egyből gyógyulsz is 20-t?
Vagy meg sem kapod a 100-t hanem csak gyógyít? -
DaveNo1
veterán
válasz
mikromanus #66089 üzenetére
A sima dagado frozenre néztem meg és a dagadás is sebzett.
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveNo1 #66087 üzenetére
Akkor ezt módosították. Korábban vagy nem volt a robbanás előtt területsebzés, vagy arra is immunis volt. Most akkor lehet "csak" a fagyasztásra és a fagygömb robbanásának a sebzésére, de amíg hízik, addig a területsebzésre nem (?) Vagy te a frózempúzót nézted? mert arra egy deka védelmet nem ad. Már az extra cold resisten felül. meg a "legacy" verzió se véd semmit.
-
DaveNo1
veterán
válasz
mikromanus #66082 üzenetére
Hát én most próbáltam ki az IC-t és simán bekaptam a frozentől a sebzést.
-
L_ajos
őstag
E-penis Up-UP-UP!
-
Drizzt
nagyúr
Sunwukobol kellene meg az Amu, vagy a Fejes. Ezeket valahogy lehet celzottan farmolni? Mar elkezdtem a holy monkra atallast, a holy damages legendary gemmel egesz jo a dolog mar igy is. Meg ugyis esett egy nagyon fullos lacuni nemreg, ami megkonnyiti az atallast.
-
Thrawn
félisten
Ha már így szóba jött. mikromanus te hogy képzelnéd el a non-sentry Demon Huntert, ami ugyanígy eljut GR 40 környékére?
-
mikromanus
veterán
válasz
Bahama #66078 üzenetére
Az jail és frozen effektre ad immunitást. Nem csak a hatásra, de a vele járó sebzésre is. A jégkockapukk se sebez és a jaié sem (azt hiszem a jégkocka mellett séta se). Emellett immunissá tesz a lassító hatásra is. Póktakony és knockback miatti lajhártempó nem játszik ha szép jégtaposód van.
mara témában:
A skilleket helyrerakták. Nem is ott van a gond, hanem a setbónusszal. Azt meg nem birizgálták. Nem a skillek a neccesek, hanem a bónusz. Nem azért "kell" hozzányúlni, mert OP, hanem mert tönkreteszi a DH kasztot is. Nincs érdemi alternatíva. Vagy sentryt használsz mara settel és kapsz +5 gr lvlt ingyé', vagy kb esélyed sincs a top 2000-be kerülni. Kb M6, vagy választhatsz más kasztot.(#66079) Thrawn
Mindegy mit kapnak a skillek amíg a sentry elcastolja egy az egyben ugyanazt csak négyszer-ötször.(#66083) Thrawn
Ugyanúgy mint a többi kasztot. Semmiben nincs hátrányban. Kb a vault-hit-vault-hit módszer simán működik (amíg van hely). Cluster eddig is jó volt, ezután is az lesz. Esetleg valami permasmokescreen és minden egyéb szabadon választható. Azt' mehet az árnyékboksz. A knife cd nélkül jó skill, csak elég melee jellegű. Oda erős tank képesség is kell. Smoke screen, vagy jó életvisszatöltés és erős védelmek. Esetleg shadow set örökös SP-vel. De még így is hátrányból indul a melee kasztokhoz képest (?). -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #66075 üzenetére
A "semmi" az itt azt jelentené, hogy a többi kaszt is elsolozgathatna lvl41-42-ig.
A Sentry nélküli DH-hoz olyan irdatlan buffokat kellene kapnia a többi skillnek, setnek, hogy azt nem fogják meglépni.Papa: van klánom még ha kissé ki is van halva. Főleg mióta a leader beújított egy One-t
granini: a jailer lilás színű falat húz az ember köré, az arcane skilleknek van ilyen színe. Ehhez szerintem nem kell végigtúrni több fórumot is
Gorneck23: én egy vagy két DH-t tudnék hozni, persze nem egyszerre
Egy jó crusát még össze kéne raknom, mert jobban tetszik mint a barbár és a strenghtes kasztokat igencsak elhanyagoltam 2.1 óta.
Akkor is kibannolsz vkit a klánból, ha mondjuk veletek megyek és nekem esik ki? -
Bahama
aktív tag
válasz
mikromanus #66075 üzenetére
Én úgy tudom hogy az IC csak az immobilt veszi le, attól függetlenül a dmg-t megkapod.
A DH-OP-nerf témához hozzászólva.
Véleményem szerint nerfelni biztos nem fogják 2 ok miatt is.
1, Most buffoltak patchben mindent. (maguk a skillek dmg-ét + a spenderek rotációját)
2, van még hova fejlődni, főleg ha a GR leveleket nézzük. És azt hogy aki előrebb van azt lerántjuk a többi szintjére az nem megoldás.
És a 3. bónusz hogy végre megint lehet játszani a DH-val, és nem az van hogy MP10-n senki nem akar veled menni mert kb semmit nem ér.És ahogy már többen leírták azért DH és DH között is van különbség. És hiába van mondjuk mindenhol top rollos cuccod, akkor is tudni kell vele játszani. A vault egy külön tudomány mikor merre ugrasz, hogy húzod össze az enemyt a sentry köré, hogy osztod be a hatreded, mert azért lőni is illik mellé csak figyelni kell hogy legyen elég a következő sentryre.
Azt én is elismerem hogy jelenleg ez a legerősebb kaszt. De ezek mindig változnak...
-
Gorneck
legenda
válasz
Thrawn #66073 üzenetére
Egy jó Monk Crus állandóra nem lenne rossz...csirke/húrka DHba már belfulladunk...
És igen, ha még 1 taskert meglátok a klánba, akkor tuti...bár minap már inkább a shift del közelebb volt a szívemhez...
Elég szar nonstop azt látni, hogy én megálmodok vmit más meg megéli...már másodjára...
(#66076) granini: Vmi hasonlót láttam/olvastma én is...megy is a júlia a DH-ra.
-
granini
őstag
Gorni: hivatalos oldalon nem talaltam ra bizonyitekot, de tobb forumon is (ahol sirnak sokan hogy brutalisan sebez a jailer..) azt irjak hogy az bizony arcane damage, es akin van Julia Cameo azt nem sebzi..
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn #66073 üzenetére
Az nem old meg semmit. Vagy nerfelik az "alap" skilleket és M6-sentry nélkül szarok lesznek, vagy hagyják és a M6-sentry mellett elavult lesz az eredeti skill, a sentry meg kilóg továbbra is. Vagy a bónuszt módosítják. A fejlesztőknek jó ez a mostani, mert a többség ugyanazzal játszik és így a skillek és itemek 99,9% le van sz*rva. HA valamit elgányoltak, akkor nincs gond, mert a kutya se veszi észre. Csak mindenki másnak rossz a helyzet. DH= m6-sentry és más semmi kb. Pedig nagyon jó lehetőségek lennének a DH-ban. csak kb senki se használja emiatt a gyökér gyári win gomb mellett.
(#66076) granini
IC mellett se sebez, de a Dh-k valamiért ezt nem tartják opciónak. -
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #66063 üzenetére
Én abban bízok, hogy a többi kaszt kap majd egy kis buffot.
Gorneck: Üresedés lesz nálatok a klánban?
-
granini
őstag
Akkor tolok en is egy szemelyi jovedelemdroppot mint majusban a nav-nak..
Unity 4-5
SoJ 5 (minden main karimra van es tobbnyire a megfelelo elementallal..)
WH 1
Ice Climbers 2
Lacuni 0
Bombardier 1
Calamity 1
Ramaladni eddig 4
Tasker 1 loot 1 kadala, sajnos egyik se trifect..
Frostburn 2 (1 str 1 dex)
Hexing 3
Chanon Bolter 1
Furnace 2 (1 str esett 1 fullos dexest meg Gorni adott, azota is banja)
Krider 0
Etrayu 0Monkos cuccok (tul a 2 szetten ami tobbszorosen megvan..)
WKL 1
Flying 1
Boxkesztyu (palmos bonuszos) 1Bird: "Ajjaj....A Gorni- bácsi féle banhammer hamarosan lecsap... Kezdhetünk csomagolni?
"
Megvarnam amig leuti a monkom 76M tafneszet..kozel azonos monkunk van szal jo kis girl-fight lenne..
-
mikromanus
veterán
válasz
bokpeter #66067 üzenetére
Két vaultban voltam eddig. Azmo előtti terepen (core of arreat?) kb 50% eséllyl van goblin. Mondjuk nekem a két alkalomból egy se ott volt amikor megnyílt a portal. Az eső nyítás olyan 150-200 goblin kill után lehetett. A második hamarabb összejött. Külön nem vadásztam és kb olyan 50 goblint kellett csak jégre tennem.
(#66065) Rayner
Mindig is az elit damok a problémásak. Lehet bármennyi védelmed, akkor is beszopod a gagyi effektjeiket. A lightning, az arcane torrent és a tüzes lánc már "alacsony" szinten is iszonyatosan erős. Feljebb ha nincs arcane immunitásod, vagy IC csukád, akkor elég egy jailer is és 1hit vagy. -
oxox
addikt
vegre meglett a mara set...igazsag szerint eddig elektromos sebzesre mentem (olyan ij esett), de a cold jobban tetszene...mindenesetre tenyleg op dolog.
-
bokpeter
csendes tag
Goblint hol erdemes farmolni (vault greed)? Tudtok valami "fix" helyet ahol nagy valoszinuseggel vannak? Nagyon kene zseton a season karaktert ellatni fullos kovekkel.
-
sutyi^
senior tag
Ha valaki nagyon unja magát és igénytelenkedne T3-on, az tegye fel a kezét.
-
mikromanus
veterán
válasz
Rayner #66060 üzenetére
A melee karakterek túlélési esélyeit valamivel növelni kell magasabb gr-en. Egyébként nincs baj velük... csak hajlamosak az ellen közelébe menni. VAgy sebeznek , vagy tankolnak. Soloban hamarabb kifogy a nafta, vagy hamarabb lesz gyakori az elhullás. Pár topos azért jól nyomja, de nem egyszerű tartani a lépést. Így meg sokan kikoptak, vagy el se indultak.
(#66061) DaveNo1
M6 bonus nerf lesz ez. Probléma megoldva. Szerintem a skillek sebzését fogják megnyesni, vagy a skill castolás sebességét csökkentik, hogy legyen értelme más buildeknek is és hogy ne lógjon annyira ki a többi karakter közül. Esetleg valami erősebb belső cd megy a bónusz mellé. -
DaveNo1
veterán
válasz
mikromanus #66049 üzenetére
Arra azért kíváncsi leszek, hogy melee classoknál, hogy oldják meg, hogy felzárkozzanak DH közelébe...Ehhez annyi változtatás kellene, ami csak egy komolyabb patchbe férne bele. Vagy a DH-t lehet lehúzni a többihez, de ez meg biztos nem fog megtörténni.
-
Rayner
őstag
válasz
mikromanus #66058 üzenetére
ebből azt látom, hogy S2 Barb 500% buff és még egy kicsi Monk buff.
amúgy sikerült szemenköpni magam mert mégis csak indítottam egy szezon wizt (csak mert az még nincs HC)
S2 nekem is Barb lesz mert az sincs még
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #66056 üzenetére
Tuti a legyűjtés a hibás. Vagy párszáz játékos nyomja érdemben minden kaszttal és az utolsó 1-200 lehúzza az átlagot. Nem tűnik ennyire alacsonynak a toplista szint a kr szerveren se...
(#66057) _ocsisajt
Persze. Azoknak a szutykoknak van a legjobb golyófogó állománya (petje amit lehet ütni, meg feltartja az ellent). HC-n azért sokat számít ez...edit: következő seasonban barbárral indulok. A barbi és a monk volt a két esélyes, de monkkal kevesebbet nyomultam és olyan vonzó lett a sok javítással. Barbárral én lennék a toplista ördöge. Eh, no majd legközelebb. Bár akkor meg mindenki arra számít kevés lesz a barbár és azzal indul. Aztán nem lesz kevés. Ej...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus #66049 üzenetére
gyors librecalcos sorrend (akkorsemexcel)
Mindket realm, ossz jatekmod:
1. Demon Hunter
2. Wizard
3. Crusader
4. Witch Doctor
5. Monk
6. Barbariancsak HC, mindket realm:
1. Demon Hunter
2. Witch Doctor
3. Crusader
4. Monk
5. Wizard
6. Barbarianerdekes megfigyelni, hogy HC-n azert nem kopott meg annyira ki a WD
latszik, hogy barbarnak nincs cheating death passzivja (vagy aktiv, mint sadernel)Ideje barbart inditani HC szezonon!
-
mikromanus
veterán
Ööö.. Az ázsiai-koreai régióban ennyire bizonytalan a HC és net helyzet, vagy sokáig el se indították a lehetőséget, vagy miez az irracionálisan alulteljesített gr átlag a top1000-ben? Hibás lenne a leaderboardos legyűjtés???
KR Normal
Barbarian : 33.05
Demon Hunter: 39.41
Crusader : 33.82
Witch Doctor: 33.07
Monk : 33.32
Wizard : 35.49
KR Rifts Season 1
Barbarian : 26.27
Demon Hunter: 35.42
Crusader : 30.62
Witch Doctor: 25.16
Monk : 28.33
Wizard : 30.36
KR HC Normal
Barbarian : 7.27
Demon Hunter: 14.74
Crusader : 15.12
Witch Doctor: 18.85
Monk : 4.85
Wizard : 7.34
KR HC Rifts Season 1
Barbarian : 4.17
Demon Hunter: 16.06
Crusader : 8.81
Witch Doctor: 10.36
Monk : 5.44
Wizard : 6.29Azért az is vicces, hogy ami "OP", azzal nyomulnak, ami nem az, azt meg teljesen elhagyják szinte. Minden kis sárga pötty a korea bneten demon hunter akar lenni. Ez az igazság.
-
diegho
nagyúr
Ramalandi mindenkinek esett már csak nekem nem? Unity is 1db van. IC-t már kettőt ajándékoztam. WH-t nem láttam még. A legtöbb cucc ami esik fos, bár most már legalább nyakiból jött 1-2 használható.
-
mikromanus
veterán
Napi lol és kacagás topic. Alias statistic, B!tch!:
Greater Rift Leaderboards Show Diablo 3 Class Imbalance? -
Gorneck
legenda
válasz
proci985 #66047 üzenetére
SoJ: 3db (1 használható)
T&T: 0db (közel ~90k ment el rá)
WH: 2db (1 kuka, másikat nem hordom)
Unity: sok
Frostburn: 1db
Ice Climbers: 0db
Hexing: 2db
Ramalandi: 1dbNapi 3-4 óra játékkal, és volt mikor 7-8 is beficcent (szabi fos idő). Miközben akikkel napi szinten beszélek/játszok azok még válogathatnak is...
Egyébként azt tudni, hogy pl a jailer mit sebez? Arcanet?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #66043 üzenetére
jo de te mazlista vagy(
), meg ahogy emlekszem ha csapatban vagy akkor viszont esik WH
.
soj: olyan 4-5
unity: 4
tasker: 1
ice: 1 kadalatol
ramalandi: 1
focus + restraint 2+2
bombardier: 3 ebbol egy HC lvl61en
chanon: 1
krider: 1
etrayu: 1
retchel: 1
furnance: 1, de az uber rollal
lacuni, hexing, wh: 0 -
_ocsisajt
őstag
válasz
Bahama #66041 üzenetére
kar, hogy nem HCzol olyan komolyan, mint SC
szerk: kesobbi valaszodhoz... en is nagy Julia fan (voltam) de amiota jobban erzem szivatasnak a thunderstromot meg a 2 masik villamot, azota inkabb xephizek (eleve statisztikailag tobb az esely erre a haromra, vagy egy-egyikere)... na nekem is abbol kellene valami jo itt HCn
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sárpac #66037 üzenetére
Szerencsére mondhatni elég kevés időm van játszani, úgyhogy nem mostanában leszek p600+
Megjegyezném, én úgy érzem azért, hogy a szerencsésebbek közé tartoztam mindig is, mert szinte mindent elég rövid időn belül kifarmoltam, amit szerettem volna. Anno az első RORG gyűrű kb 30 cache-ből kiesett, SoJ is jó rollal jött rögtön az elején, IK, Earth set, pattanós csuka, szóval azért egyáltalán nem panaszkodom.
-
Muton
addikt
a magasabb szintű griftnek mi az értelme? jobb lesz a végén a drop (több, leg/set, vagy jobb kő)?
-
Terrorista
senior tag
válasz
mikromanus #66026 üzenetére
Kösz, van 2 maximusom megnézem majd. Bár elég sok intet-vitet és chc-t bukok.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus #66026 üzenetére
ja lacuni kiesett gyari dex-el itt is.. de betortem, mert nekem jobban kell a stun meg nakbekk immu
-
Devoured
tag
tegnap levezetésképpen grift után futottunk pár über kört.
RoS megjelenés körül voltam utoljára überezni, akkorról úgy rémlett, hogy ez egy lassú folyamat. most meg bementünk T6-on, pikk-pakk lerendeztük őket, talán fél percet sem voltunk bent 1-1 portal-ban cuccok fölszedésével együtt
azért az organ drop a megszokott volt. ami kell, abból senkinek sem dob, ami nem kell, az meg gyűlik tovább
-
DaveNo1
veterán
Nekem már esett 9 SOJ ebből 3-at lepasszoltam másoknak, van 5 unitym, 2 ice climbers abból 1et lepasszoltam, amúgy sem lehet most használni, DH-mnak 2 sentrys tegez, és összese 1 WH.
Ami viszont feltűnt: múltkor nem játszottam 1 hónapig, visszajöttem patch napján, 2 nap alatt kiesett full roland set, kb full akhan set, 2 unity, 1 soj, és egy csomó jó neck. Szóval tényleg van abban valami, ha az ember egy ideig nem játszik akkor több a jó loot.
-
mikromanus
veterán
válasz
Terrorista #66024 üzenetére
Nekem is esett egy szép lacuni.. aztán megnéztem elaposabban és tán mégse. Van chc-As, meg vita. Khm. No igen. Ha dex lenne, akkor nagyon durva dam növelő lehetne. Így viszont nem nagyon éri meg. Vagy dex, vagy elemi skill bónusz.
a kétlezes fegyver nagyon jó. lassabb, viszont jelentősen magasabb az ütésenkénti sebzése. Míg egykezesben 2500-2600 körül lehet az elméleti maximum sebzés (1,4-1,5 as-re), meg offhanden mehet rá 3-400dam, ami olyan +600 damot ad a fegvyerre, addig a kétkezesben a 3600 már átlagos szintnek nevezhető (1,1 körüli as-re). A maximum 4000-4100 körül lehet. Emellé még jönaz, hogy nagyon szép kétkezes fegyverek vannak.: maximus -> OP tüzes lánc, FRurnace -> elitek ellen +40-50% sebzés. Azért a másfélszeres dam elég kemény buff. És ezek secondary affixen, azaz nem vesznek el a damage affixektől helyet.
-
_ocsisajt
őstag
drop ratek erdekesek...
nekem eddig ketszazhatvaniksz paragon HC szezon:
- ami muris, hogy nata ring gusztustalanul sok esik meg a danettak
- 6-7 bombarider also hang
- 4 + 1 ramala (+1 sima HC realm)
- 3 unity
- kb. 3 SOJ
- 1 tasker kadala
- 0 krider
- 0 Climbers
- 0 WH, itt jegyeznem meg, hogy sima HC fronton sem esett meg (552p ott)..imadlak random...
-
Terrorista
senior tag
Nekem 1 WH, 2 IC, 1 Unity meg 5 Ramaladni. Illetve végre a rengeteg rift után Kadalától megszereztem a hydrás wandot. Esett egy Lacuni is Int-Vit-7% As, Crit 6% és rolloltam rá még % fire-t is
Más:
Wizardozom Season HC-ban és sok wizardnál 2H fegyót látok. Ennyire jó a 2H a Blizzard-Blackhole-Hydrás buildhez (firebird setben)? Egyáltalán mennyi fire %-ot kell összeszedni?Itt a karim, Ti mit gyúrnátok át rajta? Van egy fasza magefistem és van firebird offhand is. A bracer és a goldos gem azért van berakva, mert goldot farmoltam.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
dobolan #66019 üzenetére
Tegnap cacheból nyaklánc esett, Majdnem azonosítatlanul bezúztam. Erre. MAgas dex, 9 chc, 99 chd, meg talán 100 allres... Hm. No jó, akkor épp maradhat.
A sok lom mellett azért esett sok hasznosnak tűnő item is. épp most nem használom ezeket, de van bennük lehetőség. Ami esetleg dobna a karakteren jelen állásban, az persze nem esik... Egy Top solo monk mezei generator - Fd kombós egyéb build simán kijönne. Van 97%-os depth diggersem, pár használhatóbb FD, meg kb minden monk cucc a setektől kezdve a jobb fejesekig. De inkább maradok harangozó. Esetleg majd bekóstolok mást, de ez a fő karakter. Sajna picit korlátozottabbnak tűnik atöbbi egyébhez képest. A dashing nekem nem tetszik, így nem is igazán érdekel a top100 gr.
(#66020) Thrawn
2 WH (seasonés egy PTR volt), sok SoJ (tucatnyi kb, Season:0), 6-7 unity (mind dexes. Season: 0), Ice Climbers 2 (season 0). Taskere gy szál se.
Ramalandi season-ben: 3(#66023) Madn!ght
Igen. Drasztikusan növekedett. Az esélye azonos a reward cache legendarykon belül, viszont a cache reward drop esélye iszonyat fel lett nyomva. Ami eddig volt mondjuk 20-25% T6-on, az most 100+.
átlag 5-6 Act 1-ből kijön azérst szerintem 1-1. Eleinte nekem is gyakrabb volt. 4 esett, azóta egy sem. Zsinórban vállas-amu-fegyver esik csak. Braci is ritka, de az amúgy se kell. -
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #66018 üzenetére
Ahha, ez relatív, mert ami kell, azt meg nem dobja
Na meg még valami, tegnap este dobott 2 darab Travellers akármi nyakláncot, és szinte hajszál pontosan ugyanazokkal a statokkal!!
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #66016 üzenetére
Akkor helyesbítek, mert 2.1 előtt esett 2 darab nekem, azóta a többi
Pont tegnap 8 és 10 között is egy.
-
mikromanus
veterán
válasz
Madn!ght #66011 üzenetére
T6-on garantált az ott farmolt cachen a legendary reward. Azt senki se garantálja, hogy az 5-6-ból az esik ami épp neked lkell. Azt sem hog ynem lesz ratyi affix kombós.
A legendary drop valamennyire most is véletlen, de azért gyanusak az időbeli ingadozások. Tegnap olyan 8-10 közt este iszonyatosan sűrűn potyogott a legendary. Egy T6 riften átlag 4 legendary esett (vagyis 3+1 fs volt az átlag). vagy 22-25 összejött ez idő alatt. Utána mintha elvágták volna. Már a GR-en se adott semmit 1-2 körig (vagy 2-ből ha egy lett és nem alacsony gr-en). NAgy átlagban igaz mégis, hogy a cache reward látványosan jobban potyog, nehézség alapján növekszik a legendary drop esély, riftben jobb a drop mint azon kívül, trialban nincs drop és GR-ben a legjobb (számosságban). Alacsonyabb GR-en talán nem látszik, de lvl 20 felett szépen pakolgatja. Valami nerf itt lehetett. Szerintem visszavették a drop esélyt, vagy feljebbnyomták a szintet ahonnan elkezd növekedni az esély. Olyan 25-27 kell már lassan. Bár a tegnapi legend-set zuhany után ez nem teljesen igaz.
Kadalánál mindegy milyen nehézségű a játék. Normal nehézségen ugyanazt adja, mint T6-on.
(#66013) dobolan
A kérdés inkább a 2.1-re vonatkozik szerintem. Régebben gyakoribb volt. Seasonben nekem egy darab se esett. Mondjuk a többi célpont e nagyon. -
DaveNo1
veterán
válasz
proci985 #66008 üzenetére
Crusamnak az Akarat pajzs még nem esett kiegészítő megjelenése óta, pedig elköltöttem már vagy 20-30 ezer shardot pajzsokra
Nem mintha kellene, de azért ez vicc. Faith of the Fellből is csak egy esett, DH-mnak meg istenért nem akar esni a Tasker, közben Crusaderemnek már 3 is esett...
WH-ból 1 esett de az fullos (50% chd), ráadásul mainstatot lehet rollolni rajta, úgyhogy bármelyik karakteremnek be tudom rakni.
-
granini
őstag
válasz
Pocak89 #66010 üzenetére
'Eddig mindig azt hallottam, hogy a fegyver dps-e számít ill. attack speed. Hát ebben a 2-ben az 1 kezesem jobb.'
- klasszikus sentry buildnel egyik sem igaz.. illetve nem teljesen. Az attack speed szamit, es nyilvan hat a sentry sebessegesre, de vannak un. break pointok (korabban volt linkelve talbazat..) es mivel ez a build arrol szol hogy lerakod a sentry-t es az lodozget, nem pedig te magad, igy az AS nem annyira lenyeges, bizonyos break pontok alatt / felett / kozott nincs ertelme tovabi AS-t gyujtogetni mert nem hoz akkora javulast, cserebe elveszi a helyet.. Pelda: a jo kesztyu (legyen az tasker vagy marauder) ebben a buildben nem a klasszikus trifecta (as/chc/chd) hanem sokkal inkabb cdr/chc/chd.. a cooldown red. joval tobbet szamit mint az a 6-7 AS azon a sloton..- ami viszont kritikus, az a fegyver dps range. Nem a felol naggyal kiirt dps (mondjuk legyen 2750) hanem ami alatta van kiirva dps range, a tol-ig ertek. Ott van a turpissag.. Lehet hogy az 1H sebez 2800-at 1.60-as AS mellett, de a range ugy indul hogy 1200-2400 mondjuk.. emiatt a turetek fognak neked critelni 15-25 milliokat, igen nagy szorassal..
- a 2H xbow viszont lehet hogy csak mondjuk 2500-2600-at sebez es mondjuk csak 1.10 - 1.15 AS mellett, de a dps range ugy indul hogy 2100-2500 ami lentebb ki van irva. Na, ettol fog a turet sokkal kisebb szorassal sokkal nagyobbat utni, critelni fog tipikusan mondjuk 25-40 M kozott.. ez a nem mindegy..
- egy jo 2H ij is lehet erdekes, de azoknak is joval alacsonyabbrol indul a dps range, tipikusan azok is ilyen 1500-2500 koze esnek, es ettol erezhetobben kevesebbet sebeznekA sentry build arrol szol, hogy te magad soha az eletben nem leszel kepes annyi dps-t egyedul leadni, mint a 2 vagy a 4 turet amit leteszel a foldre.. innentol kezdve nem az a celod hogy minel nagyobb papir dps-e legyen a fegyverednek es minel tobb AS-t pakolj magadra, hanem az, hogy a sentry-ket minel jobbra tapold. Es ehhez kell tasker kesztyu, bombardier tegez, es a megfelelo slotokon (vallas, tegez, sisak, csimma) lehetoleg minel tobb +sentry % dmg bonusz es/vagy mondjuk cluster arrow bonusz..
-
Madn!ght
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem a patch óta nem volt semmi értelmes lootom, pedig jó pár órát beletoltam t5-t6-on. A korábbiakban t4-en egy rift alatt 2-4 db leg esett, mostanában viszont volt olyan, hogy két rift alatt sem esett semmi. Ha esett is, akkor az is kb kuka kategória volt. Kadala 2000 bs-ből sem adott semmit, ha valamit át akartam pörgetni, akkor a fire alapú karakternek folyamatosan coldot rollolt.
Írtátok, hogy T6 bountyn nagy eséllyel esik RoRG, kb 20 cache-et nyitottam. Mindegyikből ugyanaz (!) a 3 fajta item esett (a thorn dmg-s braci, valami fos vállas, meg a leoric amu), rorg a mesében sem.
Tegnap kicsit visszamentem t3-ra néhány rift erejéig, volt vagy 200 bs-em mondom elkadalázom. Erre kb 5. után kidobta az első Hexing pantomat (str vit allres +socket) - erre már nagyon régen vadászom -, rögtön utána egy normális earth gatyát (str vit allres +2 socket). A bent lévő srácokkal mentünk egy 26-os GR-t, a végén esett egy leoric crown (str, vit, chc, socket). Mondom remek, minden megvan, amire vártam az utóbbi időben.
Kipróbálásként nyomtam egy solo t4-et, mondom variálom kicsit a leoric crown-t, hexing pantot, a magefistet, meg az earth setet. A bounty végén dobott egy str as chd loh-os RoRg gyűrűt. Átpörgettem chc-ra, úgyhogy azt hiszem elégedetten zártam az estét.
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy sentry dh-nál miért is olyan jó 2h fegyót használni? Eddig nataly-val mentem, a profilon látható szerintem annyira nem rossz. Lvl 35ös grift 10 sec híján nem sikerült eddig ez volt a legjobb eredményem. Tegnap craftoltam 2h-t azzal is próbálgattam, de nekem nem tűnt fel, hogy sok különbség lenne. Eddig mindig azt hallottam, hogy a fegyver dps-e számít ill. attack speed. Hát ebben a 2-ben az 1 kezesem jobb.
Örülnék neki ha vki fel tudna világosítani miért is éri meg 2h fegyvert használni. Köszi.
[Profile] -
mephi666
nagyúr
válasz
mikromanus #65995 üzenetére
krider bakker, 50 legend bow-ból esik talán 1 ...ez szomorú
-
Bird
addikt
válasz
morphologus #66002 üzenetére
A másodlagos tulajdonságok level 25-től, az alaptulajdonságok rögtön a megadott értékig....
Blaze_:Az egyik legritkább item lett a maga 2,5%-ával.
Még jó, hogy minden gear alapja....
-
morphologus
csendes tag
Sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy az új gemek mikor aktiválódnak mert raktam be de nem nagyon látom hogy bármi is változott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X