- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. M.
aktív tag
válasz tibee77 #72098 üzenetére
Egy jobb fajta Leoric Crown kéne. Meg lyukaszd ki a sojt, tegyél bele gogok gemet. Championnál Prophet rúna, szépen megdobja az armort.
Itt az enyém, torment 6 faceroll vele. [link]
Powerful gemet most próbálgatom, mert kevés az elitdamom... Pár napja megyek vele, szóval van mit cserélni még... -
42861
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de sentry-s fire DH esetén mivel érek többet? 20% fire skills damage, vagy 50% CHD?
-
tibee77
őstag
Na gyorsba összeraktam a ponilovas buildet. Azon kivül, hogy kene egy furnace, meg egy normälis strong arm bracer, valami meg hiänyzik?Csak azert kerdem, mert egyenlöre t5 megy csak, t6-on meg eleg sokszor a padlot fogom.Vagy csak ezt is meg kell szokni es jobban megy?
Ja meg persze a cdr-en kell dolgozni kemenyen.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
T. M.
aktív tag
válasz Gorneck #72096 üzenetére
Mondjuk, ha a zuni hasonlóan működne, mint az SMK. Magas a cd-je a BBV-nek, békával, meg zunci gyűrűvel lehetne pörgetni a cd-t, single targetre meg bukott a BBV. Magas gr-en azért nem fél perc a guardian, ha meg leüti a fétiseket, vagy kifekszik az ember és pont cd-n van az army semmit nem tud csinálni a doki...
Lehet rosszul látom a helyzetet -
Gorneck
legenda
válasz vhunor #72095 üzenetére
Pedig team buffal lesz ennyi. A skilles fetishek 20-25M környékén melóztak nálam...BBV-vel még több volt. FA% sajna az idézett fosokra nem hat, viszont a PD% elvileg fog...nem volt kedvem szórakozni ezzel.
Szal az az álom annyira nincs ám messze...mert ugye itt nincs megállás, tolod, mint állat. Nagyon kéne egy jóféle Zuni boost..
Gorneck#1239
-
emmm
őstag
Tényleg, most jut eszembe: lehet olyat csinálni, hogy odaadom a hoarder-es gemet a followernek? Így mindig lenne dögivel lóvé, akkor is, ha nem rajtam van, mert dmg-re megyek rá...próbálta már valaki?
-
Sheol
aktív tag
válasz wukodlak #72091 üzenetére
Solo T6 farmolós standard firebird wizem
Unity helyett lehet SoJ gyűrű, akkor energy armor nem árthat familiar helyett.
[ Szerkesztve ]
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Segítség kellene.Megvan a teljes firebird set,van hozzá még blackthorne setem is 3 db és még magefist,cindercoat páros elég jó rollal mindegyik.Esetleg tudna nekem valaki mutatni saját FBwizzt milyen kombinációban használja a skilleket,itemeket.
Jelenleg így néz ki:http://www.diabloprogress.com/hero/wukodlak-2377/VAIZARD/28407269Mit lenne érdemes megtartani a mostani cuccokból és hova tegyek FB setet?Skill használat is jó lenne mit érdemes betenni FBwizznek.
Privi is jöhet.Köszönöm.Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #72087 üzenetére
Ennyit hoztál ki? Vagy ez lenne az ideális?
(#72089) defede: 39-et már behúzták vele PTRen, lehet többet is...tán a legnagyobb bibi, hogy FA% az idézett dögökre nem hat...PD% meg majd igen, ahogy a Simplicity's Strength is dob majd a sebzésen. BBV alatt igen durca critek szálltak...erre arra...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #72084 üzenetére
Tán azér nem, mert akkor egy free castolható skillel bevenné gr50-et (wiz ugyanígy megtenné ezt magic missle-vel )
De egyszerű, ha ettől fosnak engedélyezzék de akkor vegyék le a + damot mondjuk 50% max-ra.WD: azt továbbra se értem egy fétist miért tudnak szétverni a mobok, míg egy fából tákolt földbeszúrt íjjat meg nem... dehát ez ilyen ez a Sanctuary főd
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
Az a borzalmas, hogy pl a WDnek nem is kéne komoly buff...klapekonként 15-20M DMG nem is rossz (az érkező peccs után)...semmi partybuff...szal durca lesz ez, de nem lenne rosz egy + setbónusz. Aszhem ígérték a Zuni frissítését is a többi régi sett mellé...ami nem lenne rossz.
De amit igazán nem értek, hogy az a rohadt DD gatyót kutya nem használja...a két intes kari akko mé nem? Mert lehet helyretenné őket? WDnek nagyon jót tenne... Nahh de mind1...reménykedem benne, hogy a setekkel nem fognak várni 1 évet.
Gorneck#1239
-
Sheol
aktív tag
Ezzel a hihetetlen munkatempóval ami a Blizzardnál van D3 ügyileg, el fog még pár évig tartani, mire rendben lesznek a szetek.
Nem véletlen, hogy már maguk a játékosok ajánlgatják, hogy legyen előfizetési díj, vagy mikrotranzakció, csak legyen már valami új tartalom is, mert ez így nagyon kevés. -
Joezyka
senior tag
meg jó lenne ha tényleg nem csak a fire lenne életképes a wiznél. én pl a cold wizz-t nagyon szerettem, jómóka volt.
Ahogy te is írtad az archon settel (Vyr) is kezdhetnének valamit. vagy legyen több set bónusz, 2-3-4-5 bónusz, vagy valami.
De pl nekem a tal-rasha sett is nagyon bejött, 8mp-ként ingyen meteorral, csak hát a többi meg lókukero...Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #72079 üzenetére
Hát igen vagy a régi set-eket tehetnék helyre, ott az archon set, nem ártana rá vmi CDR csökkentés kettes bónusznak, pont leszarnám az 500 int mínuszt, de ha normális CDR-t összerak az ember archonwiznek akkor úgy lecsökken szerencsétlen dpse hogy archon formban se képes annyit letolni mint egy firebird setes blizz/hydra wiz. Ott a crusa, barb nagyobb CDR csökkentést összetudnak hozni és folyamat a másik formban tudnak maradni szinte ez mellett nagy DPS-el, a wizard aki amúgy varázsló vagy mi a tököm elvileg erre meg nem képes, hiába van passzív csökkentése még pluszba... szép logikai bukfenc ez Blizz módra
És igen ott a Wd is, neki is járna buff bizony.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sheol
aktív tag
válasz Gorneck #72079 üzenetére
A Diablo Fans híre alapján mondod a patchet, vagy van újabb infód is?
"Patch on Live Patching Servers
A live patch has hit the live patch servers. Usually when this happens before Tuesday it means the patch should go live on the next Tuesday. However, we have not seen a maintenance post yet, so it is still up in the air if we will see the patch this week or not. "
-
Gorneck
legenda
Pedig kell...pont ezé nőtt a leadott DPS-e...nem élből van hoki...szal érdemes halmozni.
Köv héten elvileg még meg is kaphassuk a pecset... Nagyon váróóóós...
(#72078) vhunor: Odaállni senki se fog...csak a Monk. Igaz ő még annyit se karcol a zdpsével...mint a Frenzyvel a Barbi. Nincs skilljük, ez van, solozni köll velük...a DPS részleget kéne helyrevágni (WD/Wiz), hogy ne csak only dex legyen hátul. A Carnevil jó úton halad...1-2 skill 1 kis set supp és máris versenyképes...Wiz meg talán az új settel, vagy skill buffal simán ott lehet...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
vhunor
őstag
Nem csak a könnyebb charge-olás, hanem a kevesebb bekapott sebzés miatt sem kell 55+% cdr. 42-ben még simán talpon maradtam szólóban unity nélkül, így megúszható perma IP nélkül is.
Szerk: viszont csapatban bossharcnál ugyanúgy kolonc, mint a mostani live-on, úgyhogy STD kérdésben adtak a szarnak egy pofont. Mert úgy persze simán agyonvág a boss a mostaninál kevesebb sebzéssel is, hogy oda állsz mellé és kapirgálod az oldalát Frenzyvel.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #72075 üzenetére
A hota az csak egy build, ami nem működik és nemcsak a barb az aki a nem hozzá méltó buildel érvényesül, az a vonat már elment...
Nem a dps-re gondoltam, hanem nem kell már annyi CDR neki, jelenleg élesben néha szenvedős ha elfogy a nafta, ok nincs túl sok CDR-je a barbomnak asszem 45%, de PTR-en még ez is bőven sok a folyamat chargeoláshoz.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
Nekem a Barbi az a HoTA...minden más egy rakás fos...vagyis nem barbár...és nem látom, hogy vha visszatér e ez a vonal...sajna...
Ám reakor eddig is jó volt... Tan most picit jobb lessz a single DPS-e...de kb hangyapöcsnyit.Én is azon vok...hogy végre ne kelljen cserélgetni semmit se...még 1-2 gem kéne...de nagyon sok 43-48 közti GRnek köszönhetően egész jól állok velük...külön köszönet a CotS és IM klánnak ezért.
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #72069 üzenetére
Am. tetszetős Én szeretem a gyors és hatékony buildeket bármelyik kasztnál, PTR-en kipróbáltam a raekoros barbot veszett jó lett, T6 riftre baromi gyors(asszem erről már írt itt bővebben vhunor kollega).
Jó hogy ezt írtad patchig felhúzok egy ilyen holy-s gemet. (vmiért pacis build amúgy sem jött be)Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #72070 üzenetére
Jahhh, és a csávókámnak is vmi atom mázlija volt...még mindig Monk/DH a nyerő DPSben...bár nekem ez a Pala is nagyon tetszik...várom már a sezlony végét...
2-be sem fogok indulni...annyi időm/kedvem sztem nem lesz, hogy 2-3 karit is felgeareljek 0-ról...főleg a dropom alapján csak az ideg baszna szét...és mivel Monkkal mennék így GR is felejtős vmilyen szinten...oda másik kari kell.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz granini #72067 üzenetére
Alapvetően a DMG jelentős részét a holys gem adja (veszett jól procolja a condemn)...maga a condemn DMG-e ha jól rémlik kisebb, mint a pacié...bár nekem 1-2 dolog azé hibádzott hozzá anno (de sokkal nem maradhat el tőle)...Stronggal nem próóóószáltam illetve Hexinget se volt módom megnézni...szal van benne potencia.
De túlképp ennyi...trapped, mirinae remek DMG boost, főleg, hogy a seggé vagy mindennek...a vákum procolja a strongot...critical miatt meg bőszen kell nyomizni a provoke-t vagy mit, hogy legyen miből költeni.
Nyomizta őket is...hisz sokszot elég gyorsan mozgott az iron skin miatt...sokban nem különbözik a lovasPalatól a build...csak más a kavics más a sebző skill...
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz Gorneck #72064 üzenetére
Elmagyaráznátok hogy tulképpen hogy működik ez a build..? Mert azt látom hogy a csávó nem csinál "semmit" csak rohangál körbekörbe akaratban, közben folyamatosan nyomkodja az 1-2-4 gombokat, de a bal meg jobb egeret pl nemigen, és robbangat körülötte százmillákat minden.. ez csak ilyen érjélhozzámmegb@szlak build..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #72061 üzenetére
Igen, de ott ugye volt egy fegyó is, ami miatt erős volt a build...de most nincs...meg ahogy nézem nem nagyon használják...
A Condemn Pala szépen felkúszott GR50-ig... Mondjuk ahhoz kell egyfajta stílus...hogy a maxot kitudd tolni... [link], váróóóós nagyon...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Joezyka
senior tag
válasz Gorneck #72060 üzenetére
még jó hogy van ilyen tegezem is
amúgy én úgy járkálok, hogy chakram-ot lő a sentri. vicces amikor az egész mapon csak a repülő szarokat és számokat látsz. nekem pl bejön. jobban mint az elemental arrow-os tegezes build... pedig olyanom is van, de mindig ehhez térek visszaköszi Sehol!
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
vhunor
őstag
válasz Gorneck #72060 üzenetére
Konstans dps-re akár lehet jobb is a chakram (magas gr-ben, mint a villámos volt, mert a hatred management azért tud macerás lenni még cinderrel is), de amíg erre nincs szükség és elég a burst, nincs az a dobócsillagosdi, ami ki tudna bekkelni 200% bónusz sebzést.
[ Szerkesztve ]
-
Sheol
aktív tag
-
Kódos
aktív tag
válasz Thrawn #72000 üzenetére
Az mindegy hogy neked nem lenne jó az nem érdekel senkit az a lényeg hogy első és a mostaninál jóval erősebb és jobb nem is értem mi bajod vele egyébként kit érdekel hogy intes?wd-nek nem erő kell amugy is egy álom 240 p alatt egy ilyen item drop....
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
tibee77
őstag
Pont ma esett egy olyan kard, az akkor a condemnes buildhez jo?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #72030 üzenetére
Dprogress szerint ennyi a sebzésed az unbuffed ele+elite:
2,477,281.54nem rossz ez de lehet jobb is, ugyan majd dprogressen nem látszik de még van egy kézenfekvő opciód a sebzés növelésre:
- azt a travellers amut hagyjad magadon az avg helyére tekerj lukat és tegyél bele egy zei követ.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
Akkor itt is az egy set a kötelezö, mint mondjuk wiz-nel?A season-os cuccok mikor lesznek elerhetöek?Egy olyan build-del szivesen nyomulnek mint ami sarpacnak van.Ez a pacis dolog annyira nem jön be.
-
tibee77
őstag
Na közben összegyült a roland es az akkhan set is.A roland az eletkepes?Mert ugye mindenki akkhan-nal megy szinte...
-
havri1
félisten
Hát, nekem a primary az elsődleges, a secondary a másodlagos.
Jobb egér bal/jobb.
Honnan kéne tudnom?:-)
Miért, mitől elsődleges?
Ha jól emlékszem, dio2-ben így volt.Közbe látom, összesen 4 primary skill van. Ez így nem jó. Akkor "kukázom" azt a gemet, mert nem azokat a skilleket használom nagyrészt.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Joezyka
senior tag
válasz havri1 #72037 üzenetére
nem kell az egérre rakni, elég ha csak azt a számot nyomkodod amire be van állítva. arra a területre rakta a blizzardot ahol az egered van. arra figyelj, hogy nem adódik össze a blizzard sebzése. azaz ha 10x használod a skillt az nem jelent 10x sebzést, ugyan úgy csak 1x sebzést ad, mintha 1x használtad volna.
-
havri1
félisten
válasz Joezyka #72036 üzenetére
Tehát akkor egyszer jól meg kell szórni tűzzel, hogy felgyűljön 3000% sebzés, és akkor lép életbe a DOT.
Jól sejtem, hogy pl a gem, ami az primary weaponra ad 20+% sebzést, az csak az egér 1-2 re beállított skillre érvényes?
Tehát jobban járnék pl, ha a blizzardot az egérre raknám? (arra vannak a +ok nagyrészt)Szerk.: Az oké, hogy oda rakja, így használom jelenleg. Csak így is érvényesül a gem 20+% hatása? Tehát Primarynak számít a blizzard így is?
[ Szerkesztve ]
havri
-
Joezyka
senior tag
[nézd meg ezt a videót] elég csak a boss-fightot megnézni. felrakja a dot-ot és mászkál. normál esetben így működik
-
emmm
őstag
Köszi! Közben pont én is ránéztem a neten, a hivatalos fórumon ezt találtam róla:
Q: How do I make the dot infinite?
Short Answer:
Deal slightly more than 9000% buffed fire weapon damage without letting the dot fall off. So you need to deal fire damage at least once every 3 seconds to keep refreshing its duration.How much is 9000%? Roughly equal to:
90 x Elemental Sheet Dps / (Character Sheet Attacks/second)Bár itt 9000 %-ot ír...
Na majd alkalmadtán megnézem, hogy kissé "feltüzelve" működni kezd-e a DoT, szerintem csak nem voltam elég türelmes, hogy megvárjam a működésbe lépését...
[ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz havri1 #72029 üzenetére
Nekem is ugyanez, egy az egyben, mint amit leírtál. Azt látom én is, mint amit a videóra felvettél. Akkor ezek szerint a DoT-ot nem teszi rá, hiába küldök az ellenre tűzesőt, meg tüzes fekete lyukat, lövöm egy ideig, akkor is ugyanilyen marad, tök mindegy, hogy éppen T6-on vagyok, vagy GR-ezek a huszonvalahányas szinten. Pedig a szett megvan a royal gyűrűvel együtt!
Vagy akkor most mi rakja fel a DoT-ot? Elvileg csak meg kéne lőni nem? Van olyan spell, ami nem aktiválja?
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
köszi a tippeket.
ez amúgy kísérleti build, mert meguntam, hogy WoH-al sokat fekszek... riftelni meg bountizni nagyon jó, de GR-ezni már nem igazán..
eddig ezzel a builddel mentem: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#QlNhSO!RZih!YYYcZY
itt a black hole-t cseréltem le frost novára, majd inkább a black hole + meteor kombót kezdtem el.
cuccokba meg van BL öv meg nyaklánc, meg 1-2 cucc amit lecseréltem most, azokat visszarakom, sok thougness-t nyerek vele.saját buffal kb 17-19 milla körül van, paragon pontoktól függően.
teleportba meg pont azért használom az illuziósat, mert hiába 25% dmg res, úgy is sokat haltam, így meg azok csaliznak nekem.de akkor próbálkozok így. dmg-em szerintem elég. kb ennyi buffal talán 1-1,1 milla. annak elégnek kéne lenni, 97%-os fire dmg-el nem?
Havri: próbáld meg blizzarddal és elit pakkot pl.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Igen, 4+2 fix, nem változtatunk Tehát ezen felül kellett volna a teleporti. Kár(#72027) Joezyka : Akkor nekem nincs még ez a DOT, mert akárhányszor lövök, nem törénik más (legalábbis eddig nem vettem észre).
Ha gyengébb erősségen megyek, 3 lövésre meghal. Ha erősebben, akkor is ugyanez van[ Szerkesztve ]
havri
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #72001 üzenetére
Nem túl egészséges a thougnessed, de nézzük a mostaniból mit tudsz kihozni skillek variálásával:
ha az a bajod hogy 1 hitelnek akkor használd az energy armor - force armor rúnát, azzal nem fognak egykönnyen 1hitelni.
Passzívnak tedd be az evocation-t és a sisakba tegyél ametszitet, nyersz CDR-t és hp-t is, glass cannon helyére tedd. Teleportból a safe passage-t használd az teleportálás után ad 25%damredet 5 secig.
De még az is lehet hogy a stílusra nem érzel rá, látom meteorozol, akkor a lépések így alakulnak:
1. elitepakk meglát
2. blackhole rájuk
3. meteor
4. blizzard amig meg nem fekszenek és meteor ha lejárt a CDSheol:
Nade, én már az összes fontos statot maxoltam parapontból az azért elég nagy előny a strapabíróság szempontjából is. Amíg nem bírod soloban a gyűrődést használj unity-t, ha a segítődön is van akkor 50% damage reductiont kapsz cserébe. Többnyire solo gr-nél mindenki ezt a kombinációt használja, rorg helyére tedd be, de akkor magefist vagy cinder helyére kell még egy fb set darab.
Sztem soloban nem feltétlen kell unity, de ha rekordra gyúrok akkor azért használni szoktam, unity-t amúgy 36-os gr felett kezdek el használni az alattiakat időre is lehozom unity nélkül.
Persze ranged a wiz, így ugye alapesetben ami nem ér el hozzád az nem üt meg vagyis DPS felé kell eltolódni, de ha mégis bekövetkezik hogy megcsapnak azért ne legyél 1 hit, erre lehet törekedni.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Joezyka
senior tag
válasz havri1 #72025 üzenetére
nincs fent a dot. azzal, hogy meglövöd azzal nem kerül fel a DOT vagy ha fel is kerül, nem marad rajta végig (amíg meg nem hal). skillez rá többet és úgy felrakja a dotot, és HA elérted a 3000%-ot akkor rajta marad amíg szépen meg nem hal (vagy te )
-
havri1
félisten
Most vettem csak észre, valahogy átlapoztam.
Megnéztem, de itt csak a meglévő skilleket tudom máshova tenni, vagyis a meglévő skillek valamelyikére kellene betennem a teleportot, csak így működik?Itt a videó amit most csináltam, remélem látszik rajat. FHD, csak még valamiért nem engedi beállítani.
[link][ Szerkesztve ]
havri
-
Sheol
aktív tag
Érdekes.
Készíts már legközelebb 2 db screenshotot, az egyiken mikor még megvan a DoT, a másikon mikor már nincs.
A távolság nem lehet probléma, bőven elég, ha látótávolságban vagy az adott szörnytől.
Következő patchban is csak ilyen megkötés lesz majd ezzel kapcsolatban: "The infinite DoT no longer deals damage to Rift Guardians if the player gets too far away" -
khirill
aktív tag
én pár napja nyomultam és semmi baj nem volt a dot-tal... biztos, h meglövitek a 3000%-ot?
ratabyzou
-
emmm
őstag
Értem, köszi. Akkor igazából nem sok értelmét látom csapatban...meg egyedül sem, ha nincs a követőn Unity. Van rajtam ugyan, de nincsen másik ilyen gyűrűm.
Nem tudsz/tudtok véletlen valamit a Firebird set DoT problémáról? Nem láttam, hogy írta volna korábban bárki is ezt ide a topicba, de az nem jelent semmit A gondom az, hogy a DoT nem tart addig, amíg a halál(uk) el nem választ a szörnyektől
-
tibee77
őstag
Sräcok valaki segitene egy kicsit a crusamnak? Wizzel megälltam a fejlödesben (igazäbol mindenem megvan, mär csak a statokon kell finomitani viszont az meg egy örökkevalosäg), wd-nek kellene egy kukri es bärmit csinälhatnek belöle (jelenleg csak a tiklandian-nal nyomulok, mert azzal megy a 40+os gr), dh-m az nem erdekel, igy tenyleg csak a crusa marad.Nem is baj, mert bejön a cucc csak egyedül t3-on (talän t4 is megy) nagyon lassan esnek a cuccok.
-
Gorneck
legenda
Jó lesz a Pala, bár nekem annyira nem jött be, mint a lovas, de már csak pajzs kell hozzá. SoJ mikor lesz nemtom...mert míg DHval esett 10, addig a többivel 2-3 összesen.
Nem halnak azok el...legalábbis nálam nem. Kutyik tankolnak...GR-re max pecs után viszem...próbálni.
Zuni elvileg a Carnevil-hez lesz igazítva, hogy hogyan arra kíváncsi vok...remélem vmi dmg buffal...mert a Doki így GRben DH szintre is húzható lenne, amit nagyon várok, hogy legalább DPS szinten variálható legyen a GRTeam..
Gorneck#1239
-
T. M.
aktív tag
Ha jól tudom patch után az a pajzs átkerül non seasonba, szóval kipróbálós lesz az is
(#72010) Sheol Kétségbe azért nem esek, dh-val esett 6 SoJ eddig, megdolgozom érte szívesen crusával is.
(#72011) Gorneck23 A dartos wd félig-meddig nekem is össze van rakva, próbálgattam. Jó buli az is, csak a petekkel valamit kéne csinálni, mert ha elhullanak és cd-n van a fetish army, akkor nem túl jó nekem. Valahogy a Zuni settet hozzá kéne igazítani, hogy pörögjön a cd-je az armynak, meg a big bad voodoo-nak.
-
Cadal
őstag
válasz havri1 #72005 üzenetére
ki lehet valahogy tenni valamelyik sokadik billre/egérre, vagy csak az 1-4 skillek közé? A menüben a KEY BINDINGS -ben tudsz állítani másodlagos billentyűt a skilleknek. bárhova teheted, csak arra figyelj, hogy elég sok billentyű foglalt. Ettől persze átállíthatod.
T. M.
Ha látnád mit művel a condemn-es crus hamar átállnál a pacikról... csak hát sezlony only a pajzs![ Szerkesztve ]
-
emmm
őstag
válasz havri1 #72005 üzenetére
Akkor nem csak nálam jött ez elő
De a DoT az elég jó még így is, egy elit püfölésénél felmegy akár 100-170 millás sebzésre is másodpercenként (furmánnyal persze). Mi lenne, ha még működne is a firebird rendesen?
(#72007) T. M.
Nekem meg még egy rendes SoJ nem esett (ha már így írja mindenki, kinek mi a keresztje ), csak egy fullos coldos, de azt meg egyik karakterrel sem használom.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Köszi, máris jobba valóban az AP fogyasztásom
A teleportot (amivel rendszerint ugrálnak a varázslók a map-on) ki lehet valahogy tenni valamelyik sokadik billre/egérre, vagy csak az 1-4 skillek közé?(#72003) emmm: Pontosan, nálam sem működik. Ahogy írod, kb 5-6 mp-ig "ég" a megütött szörny, és kész, abbahagyja.
[ Szerkesztve ]
havri
-
emmm
őstag
Nem tudom, ki hogy van vele, de én még egyszer nem nagyon láttam a Firebird teljes setet rendesen működni. Azaz, a meteor feltámaszt, meg a DoT is megvan, csak az utóbbi nem tart a végtelenségig. Direkt figyeltem, hogy az adott, akár lassú zombi elit közelében legyek (= kb. fél-negyed képernyőnyire, hogy ne vágjon agyon) és ne üssem külön, csak figyeljem a DoT sebzését, de kb. 5-6 másoperc után általában abbahagyja. Azt ugyan olvastam, hogy bizonyos távolságon belül kell lenni, hogy jó legyen, de ez kb. mennyi? Legyek talán mindig a képébe? Egy mágussal? Az még látszik, hogy 3 másodpercenként növekszik a sebzés, de gyorsan megáll és kezdhetem "elölről".
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
Segíts légyszi, hogy hogyan csinálod, hogy nem murdálsz meg, ha rádnéz egy elit?
nagyon sokszor van, hogy van egy elitpack és még észbe se kapok meghaltam. úgy érzem itt skilbeli problémák lesznek nálam. most már a woh-ot leváltottam és próbálkozok, hogy ne mele távolságba legyek, de még így se akar összejönni.
Néztem WOH-os meg nem woh-os videókat, azok mennek, eltolnak 2-3 skillt és mennek tovább, de nálam ez valahogy nem igazán működik... GR 30 felett kb mindenbe meghalok. tudnál valami épkézláb tanácsot adni hogy is kéne okosba csinálni ?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest