Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DIMITRIUS #20097 üzenetére
Hát elég érdekes. Ha van egy hiba és a Blizz csak azt írja ki szokás szerint, hogy "soon" akkor legalább lehet tudni, hogy miért tart fél évig a kijavítása
szerk:
Ha a Diablo-t megtudták oldani konzolra akkor talán a SC2 is gondolkodtak már. Sőt talán még a Titan p. is mindenre kijön majd ha 20-30 év után egyszer csak kész lesz -
davidsz
senior tag
válasz
DIMITRIUS #20097 üzenetére
Ha PS4-esek becsatlakoznak és közös lesz az AH, akkor nagyon fogják utálni a játékot.
- 0-ról indulnak.
- a jelenlegi drop semmire nem jó
- ha fejlődni szeretnének vásárolhatnak ezerrelMajd szembesülnek azzal kezdőként, amivel mi is (csak mi már elértünk egy szintet), hogy farmolhat, mehet csapkodhat, de beleölt gold, pénz nélkül nem fog menni.
Ez csalódásokhoz vezetne. -
mar_tin
tag
Én csak "szédülni" kezdek, kb egy óra után (monkot a teleportálós ütéssel tiz perc alatt abbahagytam). Ezért csak archon módban tudok menni MP5 -ig. Pedig, van vagy 20-30 ilyen kérés a hivatalos fórumon, hogy legyen egy opció amivel ki lehet kapcsolni a kamera rángatást, de a Blizz szarik rá.
PS4 port az fontosabb...
-
Ghoosty
őstag
Mióta nem resetelődik a nephelem valor act váltás miatt? Vagy nálam valami bug volt tegnap?
-
tatabánya
senior tag
na beutaltam némi eurot ahogy nézem pár nap mire felkerül, ha tanulópénz akkor az, de remélem sikeresen tudok majd flippelni és ez az élvezet megmarad a játékból
-
Andie
őstag
válasz
killerjohn #19812 üzenetére
Ezt csak most olvastam, bocsi
Nem, nem jött velünk sajna, hiába csalogattam Pedigré száraztáppal... -
mikromanus
veterán
válasz
#51736960 #20084 üzenetére
Esetleg játszhatnál barbárral. Már úgy, hogy érted is mi hogy működik és mitöl döglik a légy (és az ellen). Már sok-sok patch óta kevés haszna van a pajzsoknak. Annyiban jó, hogy nem csapnak le, viszont cserébe lassú és picit unalmasabb. Ha a critet kivetted a játékból, akkor kb a lényeget kasztráltad. MAradt az alacsony hatásfokú lassú cammogás. Statponttal és esetleg attack speed bónusszal csak gyenge középszerű karaktered lehet. Így meg megunod és átnyergelsz valami más karakterre ami sokkal unalmasabb lesz (már ha a közelharci ellen csépelés áll kézre). A te dolgod. Szerintem ésszerűen szereld fel a barbit, aztán esetleg skillezd át picit és próbáld ki! Egész más élmény lesz.
-
Ptech
addikt
válasz
Rayner #20083 üzenetére
Mennyi a határ amúgy egy normális barbi gearre, amikor még nem kezd kétszer annyi lenni a +10 STR-es cucc? Van 40M barbár gearre, de ha nem muszáj nem akarom mind ellőni, csak fogalmam sincs, hogy mit kellene vennem belőle, mert most lett 60 a drága én meg most kezdtem újra nemrég a játékot és nem vagyok tájékozott barbár ügyekben..
Mondjuk két darab egykezes kellene, meg szinte minden cucc fejlesztésre szorul sajna. -
törölt tag
válasz
Rayner #20083 üzenetére
köszi, rendes vagy, de egy időre abbahagyom , és ha visszajövök akkor új karakterrel inkább.
úgy érzem végigjátszottam a játékot, már csak a magasabb monster power a kihívás, az meg nem elég motiváló ahhoz, hogy mindennap odaszögezzen a monitor elé.
a dropok sem vonzanak, infernó végéig egy legendary item nem esett, úgyogy kaptam némi képet arról, mennyit kell melózni egy jó dropért -
Thrawn
félisten
válasz
sittes79 #20047 üzenetére
Remélem a mostani rendszerhez csapják hozzá a friss husikat
Loveless: Ha alig bírtál MP3-on a trashmobokkal de téged sem nagyon tudtak megkarcolni, akkor valami igen unalmas tank-builddel mászkálhattál. Próbáltam én is, marha gyorsan ráuntam, de szerencsére vannak izgalmasabb barbár buildek
-
Rayner
őstag
monk
Nem olyan rossz ez az új craft, 140k dpsről indultam és ez lett durván 20m goldból (ebben benne van minden gyersanyag stb...)
+16k healthglobe bónusz büntet, minden trutyiban stabilan állok még mp10en is, bár oda a dps még karcsú
-
törölt tag
nálam is így volt, csak nekem ez gond volt, mert unalmassá vált már nagyon.
act 4 inferno 30 perc alatt lement, az előbb fejeztem be, már uninstalláltam is a játékot.
(azért előtte kipróbáltam monster level 3-on, alig bírtam a trashmobokat leverni annyi hp-juk volt. percekig vertem egy packot. viszont nem sebeztek, meg se moccant a hp gömböm...)ha nem accos játék lenne már dobnám is a vaterára.
-
Gorneck
legenda
válasz
CactuS #20066 üzenetére
Hááát én mire oda kerülök, hogy játszak, addigra annyira be vagyok lassulva, hogy a ThunderClap portolás el se jut sehova (zombi mód on)...mondjuk ez lehet azért is, mert a DHnk tolja a bolát...ahhoz meg kb heggesztőpajzs kell...hogy ne akarjon felrobbanni a szemem 15 perc után.
Mondjuk, ha nincs bola se zavar a portolás...simán bírom... -
Mrdevil
addikt
Kíváncsi leszek, hogy pl PS3-on is full online-nak kell lenni a játék futtatásához. De tuti ki fogom próbálni konzolon.
-
válasz
radi8tor #20058 üzenetére
Inkább a camera shakinget lehessen végre kikapcsolni. Tegnap megint rápróbáltam a monkomra és kb 15 perc után éreztem, hogy fárad a szemem, mint az állat - különösen a FoT quickening rúnával, amivel még teleportál is -.
90-es évek eleje óta gyűröm a PCt, gép előtt is dolgozom, sokáig volt CRTm, sose volt gondom, hogy fáradna a szemem, csak itt. Azok akik képesek monkkal tartósan játszani, hogy csinálják?
-
mephi666
nagyúr
ha nem jön boxra (még megjelenés előtt hablatyoltak róla, hogy milyen k*rvajó xbox controllerrel irányítani a játékot, így nem lennék meglepve egy újabb bejelentésen), szerintem állhatok neki kifarmolni egy ps3 árát (d3 mellett felújított gow 1-2, gow3, stb... húz a szívem felé)
szerintetek mit ér egy 1h mighty weapon 1100+ dammal, 95% chd-vel meg 250+str-el?
-
Bahama
aktív tag
Nekem abból a szempontból tetszik a crosspaltform ötlet, hogy nagyobb lesz a piac.
És valószínűleg nem lesz köztük, multiboxos, 0-24 botot futattó, AH guru (no offense)
Így talán kicsit jobb lesz az egyensúly a kereslet-kínálat között.
Persze csodára nem számítok. -
Paarthurnax
senior tag
A mult heti ujrakezdes ota most jutottam el odaig, hogy kiprobaljam az MP-t. Siegebreaker-en teszteltem es MP5 volt ami meg ment, bar szenvedosen, ugyhogy a jelenlegi felszerelessel MP4 lesz a jo valasztas. Ezzel a jatek meg egy utolso kort megel a notimon, majd le lesz torolve, amikor megjelenik a SC: Heart of the Swarm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már van is hivatalos hír róla: Diablo III Coming to PlayStation®3 and PlayStation®4
Vagány lett a kezelőfelülete.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
205-210 kraftból az lett a legjobb kesztyű ami rajtam van. most farmolhatok essencet. asszem ezzel én tartom a negatív rekordot
[link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
IGN Live Presents: Sony's PlayStation Event
3ó 18p-hez kell tekerni.
sittes79: PS3-ra is elérhető lesz.
-
JSaN
addikt
LOL jon a diablo 3 playstationra, Chris Metzen konferalta fel.
-
sittes79
addikt
Srácok vége a PC D3 uralomnak. PS4-re is jön a cucc.
-
Bahama
aktív tag
valaki mp10 über?
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #20040 üzenetére
HotA barbárral megyek és sokkal "ütőképesebb". Inkább ne bonyólódj bele olyasmibe amihez abszolut nem értesz. Csapatban a WW-dt barbár alacsony hasznosságú. Solo runra jó, de a sprint bármelyik skill mellé rakható, így sebességben az ölés számít csak. A jobban differenciált MP szint - xp bónuszok miatt már a bevitt DPS előny jobban érvényesül a többi fury spender skillnél.. A ww-nek van mondjuk 145% damja, a hammernek 325-406% dam rúnától függően. A hajigáló skillt meg ne a ww-hez, vagy hammerhez hasonlítsad, hanem a frenzy/bash/cleave sebzéshez. A sebesség csak azért lehet lassab, mert távolról irtogat. A csapásmérő skill lehet ott is seismic, vagy hammer, a kisegítő skill meg a rend ami erőteljesen sebez és gyógyít egyszerre. A WW-DT buildbe ez nem nagyon fér bele.
D2-ben meg a legtöbb caster fcr-re gyúrt, a melee és lőfegyveresek meg többnyire ias-ra. Az all skill mindnél kellett a sebzéshez. Ha egyik tipusú életképes karakterről váltottál volna másikra, akkor ezek közt is kellhetet váltás, vagy az adott build speciális itemeket igényelt (pl smiter). Meg volt olyan kaszt, ahol azért se lehetett váltani, mert az egyik build a manára gyúrt, a másik a vitára. Persze ott is voltak best buy itemek és kevéspénzűeknek való gyengébbek. Ráadásul jobb esetben volt kasztonként 2, vagy 3 build és egy rakat sose használt vagy életképtelen skill.
Példa: paladin:
-hammer
- auradin
- smiter
- zeal
- fist of heaven skill alapú build
Mindnek nagyban eltért az optimális felszerelése. Az átjárhatóság csapnivaló."Ja és a passzív spellek használhatatlanságáról ne is beszéljek"
Ezek többnyire "skillek" és nem spellek. Én épp most az egyik haszontalant használom. Regenerálja a furyt mer' az jó -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #20039 üzenetére
Felszerelés hol volt specializált? All skills-t pakoltál a castereknek, a harcosoknak pedig attack ratinget, crushing blow-ot, meg elemental DMG-t.
D3-ban a legtöbben azt a buildet használják, ami a leggyorsabb, és legjobban bevált. Mehetsz te dobálós barbbal, mert hipster vagy, és mindenki WW-zik, de négyszer lassabbak lesznek a runok.
Ja és a passzív spellek használhatatlanságáról ne is beszéljek
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #20038 üzenetére
A barbár ismerőseim többsége nem WW-zik, vagy nem a standard DT buildet nyomja, csak épp bent van a ww is (chc hiányában azért más stílus
). Én se használtam egy rövid próbán túl. Ezen felül van pár tank build és skillezés, csak ezek lassúak és nem annyira nehezek az inferno alsó MP szintjei hogy lenne komoly előnye. Ezen felül az összes fury spender skillre van életképes darálós skill kombináció. Egyes skillekben ezek is eltérhetnek, de mind életképes. Aztán ott van még a hajigáló barbi ami egy félig-meddig fury spender skillt használ fury generátornak. Picit lassabb, mert van 1-2 kötött item a felszerelésben, de simán haladós és muris. A többi kaszt is tele van olyan skillekkel, amiket végig lehet használni és nem csak a legelején. Persze van belőlük is könynebb-gyorsabb és más jellegű. A DH se egységes. én mondjuk tank DH-val nyomultam, vagy ha az élettöltést eldobom, akkor erősebb sebzésű csapdás-gránátos DH. Ilyet sokat látsz? Nem annyira elterjedt, de teljesen életképes és szórakoztató.
A D2-ben volt kötelező előkövetelmény, szinergia skill és a fő skill. Lényegében egy vagy két skill és pár support volt és ennyi. Ha váltani alartál az körülményes volt már ha már lehetet. A felszerelés meg specializált volt igen gyakran, ami még rugalmatlanabbá tette a váltási lehetőségeket.D3-ban majdnem hogy minden kombinálható mindennel és nem lesz teljesen életképtelen f*s.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #20036 üzenetére
Miért, itt nem az van?
Az nem skill változatosság hogy a WW barbi lecseréli a war cry-t overpowerre, ha elég az armor és az allres, és néhány DH battle scars, néhány DH pedig backup plan rúnát használ a preparationreOlyan szinten lett lebutítva, hogy kb. semmit nem kell csinálnod. Nincs skill választás, nincsen synergy (igaz ez csak későbbi patchekkel jött be a diablo 2-be), nincsen stat point elosztás.
Élő ellentét a Path of Exile, ahol a passzív pontrendszer annyira komplikált, hogy az már még rosszabb ami itt folyik a diablo 3-ban.
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #20034 üzenetére
Miért lenne lebutítva? Sokkal átláthatóbb és változatosabb ez. MEg a nehézség jól skálázható. Persze itt is van hatékonyabb és gyengébb skill kombó, de nem az van, hogy egy skillezés (vagy kettő) ural egy kasztot mert a többi szopóka-nyalóka hellen (vagy D3 esetén infernon).
-
abéla
senior tag
Na volt kis időm, beírogattam:
Chanto-set: 232dps, 61,5chc, 2,9as (30/260) ez +11,5% AS.
Slorak+oculus: 240kdps (elite: 254k), 2,595(~2,6)as, 61,5chc , E.twisterre +7chc, így ha csak wicked winget nézzük ez 11,3% chc növekmény, persze még tölt a chain react. is, így összességében critical mass-t nézve chanto-set kicsivel jobb (hogy mennyi a chain react aránya cm töltésből, passz).
Dps-t nézve elite esetén (fehér mob szinte mindegy, mpl10-en is fekszenek) Slorak: (22/232) +9,4%-ot hozott.
Persze 2,9as-nél, LoH is jobban töl, meg ugye ott a 7% E.dmg redu. set-bonus.Szóval a chanto akár alternatíva is lehet, de látszódik, hogy ezen a szinten még nem must have.
Persze egy jobb chantodo-set esetén(főleg a fegyó), ez az állítás nem állja meg a helyét.Pl Kjohn-ét már be sem merem írni (mondjuk felesleges is, mert az ára is sf-kategoria
), na ok megnéztem: (ua. a kisérő+build): 239k(marq ruby), 283(marq emerald), (csak tudnám miért jó akkor ez a ruby? nekem a fentiek, csak marq.rubyval 172k
)
Már csak az ár-összehasonlításra vagyok kiváncsi.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mikromanus #20033 üzenetére
Ha energy-re egy pontot is tettél, akkor az kb. instant restart karakter (persze 1.13 előtt).
STR-re sem kellett egy pontot tenni, STR buggal és enigmával meg lehetett oldani simán.
Dexterity annyi kellett, hogy a pajzsoddal 75% legyen a block hell act 5ös mobok ellen
Többi ment vitality-be persze.A legnagyobb amit hiányolok a diablo 3-ból, az all skills. Tulajdonképpen itt mindent a DMG (AS, chc, chd) dominál, meg a main stat.
Le lett butítva a játék, el kell fogadnunk
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #20027 üzenetére
- Jó low lvl itemek.... ladderkezdéskor az első 2-3 napban vagy héten: goblin Toe, lidless eye, thundergod. Tipikus end-game gear minden karakternek
- skill és kaszt változatosság: kedvenceim a martial arts assa, a summon druids, a curse necro, a magas szintű runra termett fire wizard, Double Throw barbi
Szerettem még az ütős nagyot sebző kétkezes fegyvereket a barbár kezébe , ami nagyon éketképes volt, valamint azt, hogy szabadon választhattam hova megy a statpont (mondjuk ha pont került a vitára, vagy az energyre, akkor kezdhetted előről a broken karit. Meg: ha csóró vagy, akkro a minimumot a kötelezőkre, a többit a main statra. Ha nem vagy csóró, akkor minden pont egy helyre. Ez volt a lényeg?). Tényleg szép változatos vó't... -
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #20029 üzenetére
& xavix13
Egy kis AS-nek én is örültem volna, de így is jó..kb 100. amu craftom volt..
Ráadásul így máson tudok hozni all resit vagy +DPS-t, a life kárára..belefér -
mikromanus
veterán
Ehhehe. A gatyaügylet a leállás környéki vétellel jól ment. Kiadás 9 milla, bevétel 16,8 milla.
Nekem ez is píz. Jövő héten is lehet bekóstolok egy Karbantartó Bulit(ha lesz leállás)
-
xavix13
őstag
válasz
Sirandrish #20028 üzenetére
Grat! Hát még ha a lighting res helyett 8-9% as került volna rá...
Persze így is szép és rohadt sok hp-t ad a dps mellett -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Sirandrish #20028 üzenetére
Kár hogy nem IAS van a light resist helyett, de az a 16% life+191 vit kombó nagyon durva.
-
Sirandrish
legenda
VÉGRE!!!
2K DPS-t buktam, de nyertem 15K life-ot
A 2K DPS-t meg pótoltam vállason
-
sunnymarcell
aktív tag
Napi Diablo 3 egy kalap fos.
Igaz angol, de egész jól összefoglalja. Remélhetőleg Blizzard tesz ez ellen valamit, és összekapják magukat az expansion-re, már ha adnak ki.http://i.imgur.com/2GjccJv.jpg
-
abéla
senior tag
válasz
persil #19991 üzenetére
Igen, valóban jól látod, ez a bot nem jó trium mellé(mint ahogy a chantodo sem), de az meg apoc-cal, normális avg. dmg-dzsel szintén horibil, gyak. a cm-wizként ez és a cahntodo-set merült fel egyáltalán.
Még a ptr-es pvp elején beszereztem egy jó/közepes triumot (nem azt amit a minap kölcsönadtam) mellé egy echo-t + egy andi siaskot (ami többet sebez, mint az über mempo "csak" épp nincs rajta allres/socket)
mivel pvp-ben a cm-buildnek nem láttam értelmét. Szóval akkor egyértelműen látszódott, hogy a trium archon/farmra való.
A múltkor megnéztem ezzel egy jó kis chanto set-et és kb dps-ben egál volt(ne feldkezz meg a +elitdmg-ről!), a cm-funkcionalitást nézve pedig a fenti %-os eltéréseket találtam a slorak chc javára.Persze ettől függetlenűl a végső cm-geart én is chantodo-settel képzelem el, a top az oh-n apoc és 5+chc mempo, de erre nincs manim/időm, hogy összehozzam, esetleg még egy brutál sebzésű(1100+) 0,25-ös chantodo + apoc nélküli full rollos, 300+ avg dmg-ű chant oh kijöhet kevesebből is, de itt is százmilliókról beszélünk már.
De mindjárt beírogatom a progiba az ő chanto-set értékeit, mert kb ez a velem egy kat., goldban viszont többe jönne ki, de azt majd holnap tudom pontosan megnézni.
-
warcat
veterán
válasz
DIMITRIUS #20021 üzenetére
Felesleges ezen parázni,rágódni, ha egyszerre felbukkannak ilyen cuccok harmincasával,akkor van gond.
Létezik,sokat nem tehetsz ellene.Az ilyen simán account rollback dupe,bekamuzták,hogy feltörték őket,Blizz meg visszaállította a fiókot a korábbi állapotba.Egy ilyen milliárdos tételnek töredéke a kb 40 euróért kapható D3 kulcs,és nyiván nem 1-2 cuccal csinálják.
-
Tom5
addikt
e-péniszkedek: 5. amu kraftom a monk nyakában megtekinthető.
-
Pompi
nagyúr
válasz
sunnymarcell #20015 üzenetére
SSD
-
sunnymarcell
aktív tag
Lejár a fél WoTB-m amíg a bridge of korsikk-ot betölti a játék, beszarok
Így tartsam fent 120 másodpercig -
warcat
veterán
Miért éri meg? Ezzel az erővel a rare ékszereket,63-as fegyókat se vegyük fel a földről,úgyis szar mind.
Miközben ezeket kraftolod,bármikor beüthet a mákos roll,és olyan amud stb lesz,amilyen nincs kb másnak EU realmen.Ha ezt az esélyt nem tudod díjazni pár millió arany ellenében,amit para 100on visszahoz a lootolt arany,vagy 1 közepes cucc flipje AHban,akkor nem tudom minek játszol
-
F-ECT$
titán
válasz
Gyuri27 #20010 üzenetére
Végre bejött egy olyan craft rendszer, ahol legalább az esélye megvan a jó cuccnak. Ha biztos kell, akkor megveszed az AH-ból, ha meg lottózni szeretnél, akkor craft. Nekem pl tetszik a lehetőség még úgy is, hogy a 85M-t vett amum ennek hatására most már csak kb 50M-t ér...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Gyuri27 #20010 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy annyiból 20 misiből kijön egy olyan amu ami felveszi a versenyt egy jobb craftolttal.
Én is craftoltam párat, kb. 5-öt, abból lett egy ilyen (nem is olyan nagy szám):
+32-64 dmg
+ 296 str
+ 228 vit
+ 27 fire res
+ 69%CHDMost AH-n rákeresve 90 millió egy hasonló, ami nem is hoz annyi DPS-t pluszban, mint ez.
-
persil
nagyúr
válasz
Gyuri27 #20004 üzenetére
Kő+brim szerintem mindenkinek annyi van a stash-ban, hogy legózni lehet vele, tehát marad a craft költség, amire azt mondtad, hogy 10mill.
10milláért pedig nem lehet ilyen amulettet venni, tehát szerintem simán megéri. Ha meg a régi nem is olyan rossz, akkor azért is be lehet még pár aranyat zsákolni. -
r6man123
senior tag
Mi a megoldás, ha paypal RMAH megerősítésnél nem kapok sms-t blizztől? 30... a telefonszám formátum.. :\
-
jjc
aktív tag
válasz
Gyuri27 #20004 üzenetére
brim-em volt és maradt még, demonic meg pláne. kőből nem volt annyi.
még szerencse, h a zöld kavics 10edébe, mint a többi. nem.
így már a régi amumat eladhatom üveggyöngyökért.
ezenkívül csináltam még kb. 20-20 bracert és shoulderst, azok hulladékok lettek.
olyan 20m ment el.konkluzió:
szép volt, jó volt, jöhet a következő patch. -
jjc
aktív tag
100 amu-ból ez lett a legjobb:
buktam elhanyagolható dps-t és némi resit, de nyertem vele majdnem 9k hp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!