Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
KubanitoS #96725 üzenetére
A barbi muris is volt ezekre eddig is. Most még "babább"?
Pattinkában eddig physical sebzésest használtam, mert az szépen tömöríti az ellent a sebző zónába, de a jeges móka is jó (bár a boulder toss fizikai sebzés, így kicsit kisebb lehet a sebzés így). A seismicben is rimeheartos jeges volt a kedvenc. Nyomtam én is a leap-seismic combót, de most valahogy leragadtam a "sima" leapquake-avalanche-boulderToss verziónál.Persze a tűzes buildek is jók lehetnek... EH, a barbi jó muri. Aki akar az meg csúszkálhat vagy pöröghet is. Sajna a pörgő-rend árukapcsolás miatt a rend build önmagában nem annyira önálló és életképes. Persze a magamfajta "forever casual" szinten lehet gyúrni arra is pörgettyű skill nélkül is. Már csak egy Health globe effect semlegesítő item, vagy kavics kellene és akkor már tényleg jó sok kombó lenne barbihoz... már GR60-70-ig, mert gondolom GR90-100 körül már beszűkül a lehetőség minden kaszton...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Rap, Hip-hop 90'
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Cyberpunk 2077
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest