Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Jól értem, hogy a ládához az augmentációs tekerés az csak páncél lehet? Mert hogy 50+-ost kér, és az csak páncélhoz kell.
-
Vistaboy
veterán
válasz
DaveHutt #96094 üzenetére
Jó lenne, addig megpróbálom megszerezni a cuccokat, amik még hiányoznak. Ok, részemről rendben, hétvégén ráérek, a pontos időt majd később tisztázzuk, de ami nekem biztos nem lesz jó, az este 18:00 és reggel 5:00 között. Azon kívül szerintem bármikor be tudok majd lépni.
-
reelc
veterán
Szívesen, de 50-ig tudod húzni maximum.
(#96091) kgergely23: Itt is igaz, minél magasabb T szinten vagy, annál nagyobb az esély a leg hullásnak. Lásd az összefoglalóban a "- Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan." linket.
(#96092) Vistaboy: Segítek majd ha fent leszek, szépen végigverted a Journeyt a ládáig, már nem kell sok hozzá!
A bracer (Wraps of Clarity) talán a legfontosabb védelmi tárgya a multis DHnak.
A cuccaid alakulnak. Megértem ha nincs sok időd. -
Vistaboy
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget.
Egyelőre ennyit tudtam kihozni belőle.
A cuccok meg tényleg szarok, de hát ez van, nem nagyon esnek jók, ahhoz túl kevés időm van rá, hogy farmolgassak. Kadalánál meg Kulle apónál sem nagyon jön az, ami kellene - a bracer pl. még ki sem esett.
Hétvégén leszek majd, és jó lenne tényleg lenyomni. Már csak egy k**** conquest kellene, meg a Skeleton King T13-on 30 sec alatt és meg is van a láda. Több nem is kellene ebből a szezonból...
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #96066 üzenetére
Publikkal nekem sincsenek jó tapasztalataim.
Menj a klánoddal, vagy a Communityn keress embereket.Sok jó ötletet írtunk, fuss rá rajtuk. Kezdve a sürgős follower cserével, részleteztem én is, miért.
Hidd el multis DH-hoz Templar kell. Az a lényeg, hogy minél távolabb legyél az ellenségtől. Ezt követeli meg az UE szet, a Zei kő, ill. az, hogy a DH távolsági kari, kevésbé bírja az ütést.Ha gondolod segítek majd a ládás eventben, és próbálunk még keríteni embert is.
mrsnikt#2491 vegyél majd fel.(#96077) Phausto: Egyetértek, inkább a ládás. 2-3 ember külön-külön megindul, annyival több az esély.
(#96086) kgergely23: Mekkora szinten szoktál menni, hogy nem hullik leg ott neked?
(#96088) need: Nem a Puzzle ring ment meg, hanem egy felhúzott Boon gem kell, azzal kell néha farmolni T szinten.
Nekem mindig van pénzem, szezon elején egyszer kell lejutnom a Vaultba miatta (+ kis kezdő tőkéért), a többit intézem.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Goblin Realms-ben amikor kinyírod a főgonoszt és leesik egy nagy láda... van annak jelentősége hogy lehet csapkodni a láda tetejét?
van esetleg valami morzejel amit ha lecsapkodsz akkor ad valamit?
-
Phausto
tag
válasz
A TX ládás event-et érdemes többen vadászni úgy, hogy mindenki külön session-t indít és külön keresi. Ha pedig valaki megtalálja, akkor szól a többinek hogy join. Az a lényeg hogy gyorsan körbe kell nézni a kezdőpont körüli területet mert mindig ott spawn-ol. A pálya széle felé nemigen érdemes menni, mert ott tuti nem lesz. Tehát ha nem adja be miután végig vault-oztad a pálya közepét, akkor indíts is egyből új session-t, és újra. De nekem solo-ban is beadta mindig fél órán belül így. Egy multishot-os build-el perma vengeance-el simán hozható.
A TX 2 perc alatt szerintem sokkal nehezebb és körülményesebb. Én még a 45-ös riftet hoztam le set cuccok nélkül (pár próbálkozás után meg is lett), valamint az 50 milliós conquest is gyerekjáték Fields of Misery-n egy hoarder gem-mel, avarice band-el és goldwrap övvel.
A 70-es riftet pedig nagyon simán le lehete hozni egy M6 grenade build-el. Nekem sikerült lehozni a 74-et erőlködés nélkül mindössze kb. 3 anci item-el, kb. 60-as gem-ekkel. -
Peppo
őstag
http://us.battle.net/d3/en/item/enchanting-favor
Erre gondoltam. Ez mindenképp kell neki. Hogy milyen statok vannak rajta, az nem számít, a Templar sebzése elhanyagolható a tiédhez képest. Viszont az nagyon hasznos, hogy nem lehet agyonverni.
Én ezeket a cuccokat használom rajta, és elég jónak tűnik. Az ess of johan mindenképp ajánlott, szépen összerántja a tömeget, az oculus meg a sebzésnövelő karikák lerakása miatt fontos. A többi már ízlés dolga.
-
Peppo
őstag
válasz
A segítségről annyit, hogy nyilván magas gr-t nem fognak veled menni, hiszen abban nem tudod tartani a tempót, de kisebbeket simán. Pl. mikor nullás követ húznak a caldesannhoz, akkor nem oszt és nem szoroz egy plusz ember. És simán mehetsz velük riftet, bountyt, übert, stb. Szóval azért van lehetőség publicban is bőven.
A cuccokról annyit, hogy itt azért bőven van mit javulni.
Helm: Ancient ugyan, de nem túl jó. Vitality helyett mehetne bele chc6%
Shoulders: Areát áttekerni cooldownra. Abszolút semmi cdr nincs a karakteren, így nem tudsz folyamatos vengeance-ben lenni, pedig az alap lenne.
Gloves: Megint csak ugyan anci, de szar. Dex, chc, chd és cdr legyen benne.
Cloak: Kár, hogy kellett bele disciplinet pörgetni, amúgy fullos lenne. De így se rossz.
Belt: Az sem az igazi. Én annyira nem ragaszkodom a witching hour övhöz, de ízlés dolga. Egy ancient allresistes és life%-os öv talán jobb lenne, főleg, ha papírnak érzed magad. Több cuccodban van most vitality, ami nem kellene bele, az övvel lehetne ezt kompenzálni. De, mint mondtam, ízlés dolga.
Pants: Nem rossz. Ha ugyanez all resistes lenne, akkor tökéletes.
Boots: Hát ezen is lenne mit javítani. Ebből is egy all resistes multishot%-os ancient a cél.
Bow: Egyelőre elmegy. Van nála jobb, de legalább ancient.
Quiver: Az sem az igazi, de elmegy. Viszont vita helyett cdr kell bele sajnos.
Ring: Mindkettő pocsék, chc,chd kell bele. Ha kifogsz egy olyat, amiben cdr van, akkor az sem rossz, de alapvetően a chc,chd,dex plusz lyuk, ami az elérhető cél. Akkor is, ha nem ancient. Inkább egy jó sima, mint egy szar anci.
Amulet: Hellfire kötelező. Plusz egy passzív, ennél semmi sem jobb. Mellé chc, chd és fire% vagy ha az nem megy, akkor dex.
Bracer: Wraps of Clarity megint csak kötelező.
Páncélba mehet gyémánt a smaragdok helyére. Bár ez nem kötelező.
Skill: Nincs Awareness, pedig az kellene. Ha nincs jó hellfire, akkor valamelyik passzívod cseréld le rá. Talán a thrill of the huntot. Vagy a cull is cserélhető.
Kockában unity helyett element ring. Nagy rakás plusz damage.
Segítőnek inkább templar. A halhatatlanságot garantáló relic mellé kell még ess of johan amulet, oculus ring. Aztán lehet még fegyvernek mondjuk thunderfury és még egy wyrdward gyűrű.
-
-
grimm2015
senior tag
Ha eltűntek a barátaim (egyéb okok miatt), azt valahogy visszalehet állítani? Vagy újra fel kell vennem mindenkit? (fogalmam sincs kik voltak rajta)
-
babak
csendes tag
válasz
Szia
szerintem kevés a CHD és a CHC, ha lehet akkor a minél több dologra tekerd át. Sajnos a gyűrű párosod sem az igazi ebből a szempontból. Vállast cseréld le Wraps of Clarity - re és próbálj beszerezni egy Hellfire amulettet hiszen +1 passziv képesség és ha szerencséd van akkor +CHD, CHChirtelen ennyi, hétvégén szívesen segítek, hiszen erre való a klán,
A gyors riftre nekem ez a ger nagyon bevált, szinte minden olvad elöttem : [link]
Btag: w3e4r5#2486
még valami, szólóban társnak a Templar szerintem jobb választás egy Ess of Johan nyaklánccal, mert sokszor összehúzza az ellenséget egy kupacba
-
AnginaP
aktív tag
válasz
Hali!
Nem vagyok expert, és a többiek majd javítanak, ha valamit pontatlanul írok:
Először is tennék be túlélő passzívot, sokat tud segíteni, és próbálj craft-olni Hellfire amut, ha van rá lehetőséged. Ránézésre nekem kevésnek tűnik a cooldown-od, gondolom "sokat" kell várnod két vengeance között. Arra nem ártana ráfeküdni, már amennyire a lehetőségek engedik. Convention-t mindenképp használnék a damage boost miatt, ezt sokan mondták itt korábban is.
Plusz szerintem (mivel papír a kari), a lételeme a dodge. Ahogy a rally-s youtube videóban hisztérikus módon elhangzott: "nem veszed el a gázt, nem veszed el a gázt!!!", kb ezt tudom mondani itt is (legalábbis ilyen hanglejtéssel): "nem érhetnek hozzád, nem érhetnek hozzád!!!!" Ne hagyd, hogy hozzád érjenek, plusz a Zei is úgy adja a dmg boost-ot, ha minél távolabb vannak a mob-ok. Nemtudom hogyan játszol, de szokj hozzá, hogy kb nem látod az ellenséget (vagyis csak kicsit), a képernyő szélét spammeled mindig. Ha elit van, azt úgyis írja chat-ben.
Még annyi, hogy a life-ból én engednék, pl a sisakban átfogratnám CHC-ra. Ilyesmi, hirtelen ennyi.
Aki lát még valamit, az ne legyen rest írni, ill. javítani! -
Vistaboy
veterán
Így már világos, köszi. Egyébként nem azért tartom magasnak a GR70-es követelményt, mert nem tudom megcsinálni, hanem azért, mert nagyon kevés lesz az esély rá, hogy Primal Ancient essen, és mire én egyedül eljutok GR70-ig, addig lemegy minimum a szezon fele.
Például most is, még csak pár napja értem el a GR67-et, pedig a szezon első napján kezdtem el játszani. Biztos menne a 70 is, mert még majdnem 4 perc maradt a végén és nem is volt a legjobb rift, de sajnos én nemhogy napi pár órára jutok ide, hanem van olyan is, amikor egy hétig be sem tudok lépni egyéb teendőim miatt.
A következő szezonban már tényleg jó lenne csapattal együtt menni, de sajnos nekem a publikkal nincsenek jó tapasztalataim, a klánban pedig szinte alig sikerül valakit találni, aki tud segíteni. Már mindenki nagyon elhúzott, nem pazarolják rám az idejüket. KubanitoS segített a múltkor, hogy meglegyen az időre menő rift, viszont a ládás eventet elbasztuk, mert véletlenül T13-on nyomtuk le TX helyett...
Azóta pedig egyáltalán nem akarja beadni. Amúgy most így áll a karim. Ha esetleg valaki tudna segíteni, hogy meglegyen a 2 perces rift, arra lenne a legjobb esélyem. Vagy a 100 cache összeszedésére, de ahhoz is nagyon sok idő kell egyedül. Battletagem az aláírásomban, vegyen fel, aki gondolja, és hétvégén mehetnénk legalább pár kör bountyt, hogy meglegyen a 100 láda. Egyedül egy örökkévalóság...
Arról nem is beszélve, hogy - ha tényleg április elején indul a S10 -, a lehető legrosszabb lesz az időzítés, mert 23-án jön a Mass Effect: Andromeda, amiről egyrészt tesztet kell írnom, másrészt pár hétig tutira nem fog más érdekelni azon kívül. Majd utána meglátjuk, ha valaki tud segíteni, jó lenne S10-ben is eljutni legalább a ládáig - feltéve, hogy lesz még...
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #96061 üzenetére
Bocs, lehet félreérthetően írtam.
Tudomásom szerint külön-külön kell elérni szezonban-nsben, ill. sc és hc módokon is."Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters"Arra céloztam, hogy NSben csak megvannak a korábbi cuccaid, és ha pl. előző szezonban megvolt a 70-ed szólóban, akkor újra letudod hozni nsben ugyanazokkal a cuccokkal (ha esetleg nem számít a patch előtti eredmény. Részletesebb infók még nincsenek). Vagyis az NS játékosok helyzeti előnyben lesznek, nem kell 0-ról kifarmolniuk a cuccokat.
Viszont szezonosnak el kell majd vernie GR70-ig. Ha van aki segít, 1 hónapon belül meglehet az egész, úgy, hogy nem napi 3-4 órákat ülsz előtte, hanem valamivel kevesebbet. Ha a szezont nem egyből kezded, hanem mondjuk kezdés után 1-2 héttel, akkor már komolyan tudnak húzni a komolyabb játékosok, kevesebb időd megy el rá.
Mondjuk én nem éltem még ezzel a dologgal, szinte mindig első nap kezdtem a szezont.Tagja vagy valamilyen klánnak? Ha igen, kérj tőlük segítséget Conquesthez. Vagy a Magyarok communityn.
-
-
Vistaboy
veterán
Ó, akkor elnézést kérek mindenkitől
, én úgy értettem, hogy S10-ben kell elérni a GR70-et ahhoz, hogy esni kezdjenek a Primal Ancient cuccok.
De ha érvényesek lesznek a NS-ben elért eredmények is, és aki korábban már elérte a GR70-et S10 előtt, az is reménykedhet pár ilyen cuccban (Tudom, a hangyafingnyinél is kisebb, de akkor is esély), akkor nem szóltam semmit.
A Set Dungeonokkal kapcsolatban pedig csak annyit: ideje lenne már őket végleg kukázni a játékból. Legalábbis ne legyen kötelező a Season Journey-ben. Öcsinek maradhat, ha valaki szereti őket gyűjteni, de amúgy csak felbasszák az ember agyát... bár mondjuk jelenleg én egy k*** conquest miatt fogom elbukni megint a ládát. Az istennek sem adja be a ládás eventet, és Publicon sem tudtam még eddig kifogni egy normális bandát, akik le tudtak volna nyomni egy TX riftet 2 perc alatt. És nem a pálya miatt...
-
Peppo
őstag
válasz
zsotesz81 #96054 üzenetére
"elusive ring a damage reduction miatt van,"
Tudom. De a DH-t ha túl tankosra építed, akkor nem ér semmit. A DH ilyen. Resistből kell jó sok, hogy a mindenféle element sebzést alád szaró dögöket túléld legalább addig, míg odébb nem tudsz ugrani. De a melee moboktól távolságot kell vele tartani, azoknak együtéses leszel.
"coe-vel az a baj, hogy csak akkor ér valamit ha a fire bonus van soron,"
Igen, de akkor viszont nagyon is sokat ér. Erről szól a multis dh. Míg a többi element van soron, addig mozogsz, lövöldözöl, hatredet töltesz, mikor melyikre van szükség. Viszont mikor beüt a fire, akkor csak lősz, és semmi mást nem csinálsz.
Hamar rá lehet érezni. Utána, ezzel a cuccal a gr 70 meg kell legyen.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #96036 üzenetére
Szerintem nem gond a szóló GR70.
Vedd figyelembe, hogy az emberek jó részének megvan NSben, és nem kötelező szezonozni. Aki meg szezonban hajt a Guardianra, annak meg amúgy is meg kell lennie a szóló 70-nek. Ha már a ládához kell a 60, csak továbbküzdhetnek a 70-ért nem? Ráadásul az elmúlt patchekben minden karinak jutott 1-1 szetbuff és tárgy, amivel könnyebb elérni a 70-et, mint pl. 1 éve. Kb. itt a lényeg: folyamatosan erősítenek minket, akkor miért ne lehetne nagyobb a követelmény is? Hidd el sokaknak nagyobb érvágás a Set Dungeon masterre a választott karival, mint a GR70.(#96038) MegalodonS: Leírom újra: "Tudok én is a Nekróról, de az nem hoz újdonságot minden classnak. Maximum annyit, hogy minden class veszít valamennyi embert. " Ezzel nem azt mondtam, hogy nem hoz újdonságot a játékba, hanem azt, hogy sokat ér vele egy crus vagy dh, vagy egyéb... semmit.
Ja, meta. Szóval a +1 classal az lesz a helyzet, hogy az eddigi 2-3 nem meta class helyett lesz 3-4. A szinte örök mellőzött DH és Crus mellé érkezik majd még valami.(#96040) zsotesz81: Olyat írnék amit még más nem.
Próbáld meg a Bane of Stricken helyett a Bane of Powerfult. Ha úgy érzed kevés a DPS-ed, segíthet. A Strickent inkább 75 fölött használnám.
Nem tudom mi a followered, de a Templart javaslom. Többek között azért, mert elmegy tankolni a farkassal. DH-nál fontos, hogy minél messzebb legyél az ellenségtől.Törekedj arra, hogy a followered tárgyai és azon a skillek ilyenek legyenek. Szólóban (ha van) peted mellett a follower a társad, kell neki is a jó cucc. Nem fog sokat sebezni, inkább a cannot die tárgyának, ill. a skilljeinek és a tárgyainak a kihasználása lesz a lényeg.
A Hellfire Night Stalkernek nincs sok haszna, bár az amu egész jó. Ha tudod cseréld le, legfeljebb több Evasive Firet lősz el.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
zsotesz81 #96054 üzenetére
Kb majdnem az osszes dps karakter coe-vel megy, akinek befer, mert arra a 4 masodpercre 200% (vagy amennyi a rollja 150-0200% kozott) sebzest ad a megfelelo elemental skillre. Igen, csak akkor er valamit, amikor a megfelelo elemental van, de anelkul magas gr-ben kb csiklandozod az eliteket...
-
JohnyMilan
tag
Bár a Leaderboard-on a CoE gyűrűt használják többen, nekem azzal nagyon törékeny volt a kari. Unity pedig csak egy esett sokáig, de amikor meglett a második már jobban bírtam a kiképzést. A skill-eket is módosítanom kellett, mert nem voltam elég hatékony. Eredetileg Iron Skin/Flash és Provoke/Too Scared to Run volt a build-ben, de váltottam Iron Skin/Steel Skin és Provoke/Cleanse változatra, ezzel már sokkal simábban ment minden...
Én azt tapasztaltam, hogy 80GR fölött már inkább csak a sima és kék mob-okra megyek rá, a sárgákat inkább húzom magammal a tömegbe ha sikerül, ha nem akkor nem bajlódom velük. Ami fontos, hogy minél jobban ki kell használni a Templaron lévő Oculus ringet és a sárga körbe ugrani a Falling Sword-del és ott tolni a kalapácsokat. -
MegalodonS
őstag
Az a 25% sokat szamit!!
Diablo 3 - EXP Pool Farming (Guide / Route) GR XP Farming Tricks
-
Reinhardt
őstag
válasz
zsotesz81 #96040 üzenetére
Nem tunik rossznak, 295k life az mondjuk eleg keves. De inkabb mondanam azt, hogy Elusive ring csere Elementalra utan sima ugy kene, hogy legyen idon belul a 70-es. Inkabb arra tippelek, hogy rosszul hasznalod.
Linkelhetnem az enyemet, hogy azzal 5 perc alatt van a 70, de sok ertelme nem lenne mert mar kozel 2x akkora a sebzesem. De kb a tieddel hoztam le a 70-et, 550 para korul.70-es korlat nem tunik megoldhatatlan problemanak, Leaderboard mar nagyon messzire elment attol. Ha azt mondanak, hogy csak az kaphat priamalt aki LB-on van akkor sem haborognek mondjuk, hanem megprobalnek felkerulni, amire mondjuk nem sok az eselyem.
-
Dadan01
senior tag
válasz
Ezzel a karival kb 7 perc alatt le kellene nyomatni a 70es grt. Mondjuk nem vágom miért elusive ring van coe helyett a kockában, meg a visage is felesleges. Ugyanis grben illik a coe fire alatt sebezni, közben meg úgy mozogni, hogy a következő fire alatt legyen jó sok mob esetleg egy elit is és nyomni mint süket a csengőt.
-
Peppo
őstag
válasz
Egyrészt a DH sajnos ilyen. Egy-két pofontól eldől. Sosem leszel vele olyan erős, hogy bírd az ütéseket. Inkább arra kell törekedni vele, hogy azelőtt csapd le a dögöket, hogy hozzád tudnának érni. És persze közben futkosni kell, mint aki megkergült.
Másrészt a cuccaid így is jóval több toughnesst adnak, mint amennyi nekem valaha is volt. Én még az elusive ringet is kivenném, és helyette element gyűrűt raknék a plusz damage miatt.
Egyébként jó cuccaid vannak, de pl. a tegez nem nagy szám és a cipőből, gatyából is olyan kellene, amiben all resist van. Az sokat segít. Páncélba mehet gyémánt. És bár ezért megköveznek majd páran, ha nagyon nem bírod, a witching hourt is lecserélheted valami anci alllresistes övre, ami megdobja a toughnesst.
-
Ribi
nagyúr
válasz
JohnyMilan #96045 üzenetére
GR82, akkor valamit én csinálhatok nagyon rosszul...
-
zsotesz81
senior tag
válasz
MegalodonS #96043 üzenetére
lehet az lesz
-
JohnyMilan
tag
Úgy gondolom teljesen rendben van a GR70-es követelmény. Én csak egy casual játékos vagyok, NS-ben 861 paragon pontom van és ebben az eraban így állok:
Seasonben pedig egy Crusadert indítottam, 652 paragon és 82-es Greater Rift. Nem igényelt túl sok időráfordítást, hogy ezt elérjem, szóval szerintem reális a GR70 követelmény.
-
Ribi
nagyúr
válasz
MegalodonS #96043 üzenetére
Ez szép és jó, de pont én sem játszom annyit, hogy több karit is fel tudjak húzni.
Már rájöttem, hogy a crusader rossz választás volt, multiban szinte használhatatlan, jóval alacsonyabb paragonos dh/wizz is kategóriákkal gyorsabban irt. Próbálom összevakarni a LoN settet, de nagyon macera.
Elkezdtem húzni egy wizzardot és most hogy összejött jár cucc vele T10-ben már gyorsabban haladok vele mint crusaderrel. Persze magasabb szinten nem sokat ér még. -
MegalodonS
őstag
Az egyeduli szezon, amiben nem csinaltam meg a Guardian-t,az akkor volt amikor csak Crusival jatszottam
Szerintem jobb tobb karakterrel jatszani!Nekem van mindenre szolo GR,DB farm,ZMonk
(#96040) zsotesz81
Mondjuk csinalj egy Cluster Bmomb Marudert ez helyett es probald ki azzal
-
kisza25
félisten
hát igen én sem vagyok egy nagy spiiler, hamar el tudják venni a kedvem, 43 edddig nálam a plafon amit egyedűl le tudtam nyomni, igaz 3 karit is eltoltam 70-ig most (DH,Wiz,Crus)
DH-ra megvan 2 set is, de nem tudom eldönteni, melyik a jobb, meg nagyon papír vagyok, tudok vele aratni, de sokszor menekülőre kell fognom -
Ribi
nagyúr
válasz
Vistaboy #96036 üzenetére
Eleve a PA cuccok semmivel sem nyújtanak többet, mint a PA cuccok. Persze max statosak, de 10 A cuccból nagyon közel kerülhetsz a PA statjaihoz és ha PA-t is kapsz, egyáltalán nem biztos hogy jó statokkal. Innentől az, hogy valaki nem kap PA-t nagyjából semmit sem számít. Mintha hiszitből kellene a PA, mert nekem az jár, mert megvettem a játékot
Túl sokszor olvastam WOWban is ezt a hozzáállást és szénné is butítják folyamatosan az egészt. Azért mert vaaki megvette a játékot nem jár neki semmi, csak az amit elér benne. -
zsotesz81
senior tag
válasz
MegalodonS #96038 üzenetére
Ha olyan könnyű a GR70 akkor mondjátok már meg plíz mit változtassak ezen ezen a DH-n, mert kb. one hit-elnek a mob-ok. Még a damage úgy ahogy megvan, próbáltam úgy is , hogy all res kavicsokat raktam a socket-be, de úgy is elintéztek.
esetleg egy esoteric alteration-t kéne berakni mondjuk a zei's stone helyett? De akkor meg damage-et bukok.Egyébként én Vistaboy-jal értek egyet, szerintem is a GR60 lenne a reálisabb. Én kb. valahol itt umom meg a játékot mert már alig esik upgrade. Kadala is b*szik adni bármit is
Múltkor egyébként upgrade-eltem kb. 25 rare övet, gondoltam hátha ad egy witching hour-t hát rohadtul nem, cserébe volt olyan amiből adott 3-at is amiből 2(!) ancient lett. Volt,hogy a Nataly sapiból is egy órán belül 2 anci esett. Persze az meg nem esik ami kéne. Random mi?
-
Ribi
nagyúr
válasz
MegalodonS #96038 üzenetére
Azért könnyűnek nem nevezném. Én nem rég vettem meg a játékot, most tartok P640-nél crusaderrel, de a 70 még messze van. Valahogy a balance nagyon nincs meg classok között. Valamikor próbáltam talán 67-et, de úgy 1shotol a közmob is hogy csak pislogok, miközben 60 könnyen megvan.
-
MegalodonS
őstag
Miert ne hozna,szerintem meg sokat is hoz!!Lehet egy uj-vagy tobb meta variaciot is hozhat!!
Armory nagyon-nagyon praktikus meg az eltuno CMaterial is,de a gemek is eltunhetnenek mert az is csak folglalja a helyet,hala a nekro hoz meg ket stash helyet,ami kb az o cuccaikra lesz eleg!!
A prinal szerintem nagyon ritka lesz vagy meg annal is ritkabb!!
(#96031) Vistaboy
A GR70 mar tenyleg konnyu,egy sima set es egy jo fegyo es hozod a GR60-at,onnan mar nem sok van.A mult sezonban en HTWD,Para 700,furnace nem volt a kockaban!!!! es hoztam GR77-et,jah es en nem vagyok profi jatekos!!
Azt meg ne felejtsuk el,egy lvl1 kari mennyi ido alatt van mondjuk Para200-on,ami meg, egy nagy konnyites!!
(#96037) Elemental
Utana kapod!!
-
Elemental
addikt
Ez úgy fog kinézni, hogy megyek egyszer gr70-et, és utána már bárhol eshet panci, vagy csak gr70 felett eshet?
-
Vistaboy
veterán
Panaszkodik a rák, mit kell mindjárt megsértődni? Én csak azt mondtam, hogy szerintem a GR70 egy picit magas követelmény ahhoz, hogy esetleg olyanoknak is lehetőségük legyen találni egy jobb tárgyat, akik ritkábban játszanak.
Miért, szerintetek azok még egy hangyafingnyi esélyt sem érdemelnek Primal Ancient cuccra, akik nem akarnak a Leaderboard tetejére felkerülni? Ugyanúgy megvették a játékot, ugyanazokra a tartalmakra kell jogosulniuk, mint a többieknek. Ha fizetősek lennének a Primal Ancient cuccok, akkor nyilván nem idegeskedne az, aki nem akar érte fizetni, hogy nem kapja meg. De ha már egyszer valaki megvette a játékot, ne legyen tartalmi korlátozás rá, csak mert neki kevesebb ideje van játszani, mint a "nagyoknak".
De részemről befejezem, mert mindig csak a kötekedés megy, pedig nem mondtam semmi rosszat. Engem úgysem nagyon fog érdekelni a S10, mert jön az Andromeda, úgyhogy peace, nem akarok flamewart indítani.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Vistaboy #96031 üzenetére
Ne csináljuk már, hogy amiatt panaszkodunk, hogy az is megkapjon mindent aki nem is játszik
Wowban is ez ment, hogy jaj én nem játszom, de nekem is kell a fullos űber sett mert én mennyivel vagyok kevesebb mint aki 10x annyi időt tol bele... Inkább büntessük azt aki túl sokat játiszk. -
Vistaboy
veterán
válasz
MegalodonS #95897 üzenetére
Ez durva, hogy csak GR70 Solo teljesítése felett fognak esni a Primal Ancientek. Nem mintha teljesíthetetlen lenne, de azért legalább GR60-ra levehetnék ezt a szintet. Oké, tudom, egyesek már két nap után GR80-on lesznek az új szezonban is, de azért azokra is gondolniuk kellene, akik kevésbé elhivatottak. Így ők egy komplett tárgy-szettől teljesen el lesznek tiltva, ami meg fogja majd osztani megint a játékosbázist.
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96028 üzenetére
Tudok én is a Nekróról, de az nem hoz újdonságot minden classnak. Maximum annyit, hogy minden class veszít valamennyi embert.
Ha fizetsz, lesz Nekro paradicsom.Nem, én pont nem a barber félékre gondolok. Az ilyet nem korrekt felhozni, hogy miért nerfelték buff után, leírták 1000-szer, hogy a PTR az teszt, nekik is tapasztalat gyűjtés, hogy (szerintük) normális értékekkel kerüljön ki minden élesbe. Szerintem ez így korrekt. Képzeld el milyen lenne, ha élesben patchelnének mindent, Mi felháborodás lenne miatta? Az LB hogy lenne akkor?
A PTRrel amúgy a tesztelőik munkáját végezzük.Valóban más játékokban is nerfelnek, de azok inkább sztori ill quest alapúak, nincs egyéni LB például, sem csapatos, sem szezon. Patchenként változtatnak és vagy tetszik, vagy nem. De máshol minden meglepetés, és nincs PTR! Így ezt sem korrekt felróni.
Az Armory tetszik, és nem 1-2 óra plusz, de nem ez a nyereség benne, hanem praktikus dolog.
Persze vigyázni kell vele, hová teszed utána tárgyakat, de örvendetes változás ez is és a Crafting Material Inventory is. Jó lesz az Armory, amint tudatosul az emberekben, hogy ezzel semmi helyet nem takarítanak meg.
Az inventory tartalmat majd patch után érdemes törölgetni, akkor majd jobban jövedelmez.
Ja, és mekkora öröm lesz majd 1-1 Primal Ancient esése. Ha véletlenül lesz egy item a megfelelő statokkal, akkor akár 3-4 másik itemet is dobhatunk ki miatta (pl. fegyvert).
-
MegalodonS
őstag
Ebben az evben!!
Jon a Nekro es 4 uj szet,meg sok uj fegyver es meg 3 szezon is melle,ami 3 uj arckepet,1-2 pet es szarny vagy karo a hatunkra
Boseg van,boooseg
Ennyi dietazott ev utan,ez mar a paradicsom
Igazad van,csinalnak valamit lasd barber aztan annyira jol sikerul,hogy nerfelik is,de ezt megteszik masik jatekokban is.Az armory is hoz 1-2 ora plusszt,plane szezon utan!Az osszes ladahelyem tele,nem tudtam mit kezdeni nagyon vele,igy adott nem kis lefoglaltsagot!!
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96026 üzenetére
Erre reagáltál?
"Amúgy évenkénti +1 szetet sem kapunk, ami hozna egy kis újdonságot minden classnak."Mondd el, mi újdonságot tud nyújtani egy sok éves pl. Inna szet.
Attól, hogy buffolnak néha szeteket, az nem +1 szet amit kapsz és újdonságot hoz.
Újdonságot új szet hozna. Vagy ha nem adnak újat, akkor komolyabb módosítása a szetbónuszoknak (több szinten). Esetleg 7db-osra bővíteni minden szetet a jobb variálási lehetőség miatt.
Ok, az Akkhan kapott egy nyakéket, ez örvendetes.Amúgy köszi a linket (nem PTRen) már próbáltam a múltkor az Inna EP-t. nekem személy szerint az Uliana jön be leginkább, buffolhatnának valamit rajta.
-
MegalodonS
őstag
Ajandekba kapsz egy Inna farmolos buildet T13-ra tokeletes
Diablo 3 2.5.0 PTR NEW Inna's EP Monk
(#96023) Sárpac
Aldasom rajuk
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #96021 üzenetére
Az a fazon egy Youtuber, amiből van már rengeteg játékkal foglalkozó. Semmi extra.
Amikor a Blizzcon előtt elmagyarázta a "hibás" dobókockából meg stb.-ből hogy Diablo 4 lesz. Meg mindenki ezen rugózott, hagyjuk már.Nem baj ha vannak elméletek, de van egy határ. Nem ő volt az első, sem az egyetlen.
Ő mondta be a nekrót? Csak ráhibázott a sok találgatás közben.A Blizztől nem kell hasra esni.
Amit az elmúlt kb. 3/4 évben frissítés címén művelt... no comment.
Az egy dolog mit tehetne meg az erőforrásai miatt - másik dolog, mit tesz meg valójában?
Ami a PoEt illeti nem játszottam vele, de honnan tudod, hogy a Dioval többen játszanak huzamos ideig?
Megnéznék egy szezon kezdés utáni 2-ik hónaptól szezon zárásig tartó játékosszám statisztikát.Mielőtt félreérti valaki, szeretem a Diablot, de nem vagyok elvakult. Látom a hibákat, és megláttam más játékokban hogy oldanak meg dolgokat. Úgy gondolom a D3-nak az lesz a veszte, hogy nem tud/mer megújulni.
Amúgy évenkénti +1 szetet sem kapunk, ami hozna egy kis újdonságot minden classnak. -
Lézerparaszt
őstag
Már megint POE? Nincs egy hete hogy Cadal rendet rakott, és ugyanazok elkezdik megint. Látom az alapvető szövegértés sokaknál már ancient legendary drop.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Az ne zavarjon, hogy a fél volt dio3-as fejlesztői brigád a poet fejleszti egy ideje.
-
szmegma
aktív tag
válasz
...egy POE-t akkor dongoli es ugy dongoli a foldbe,ahogyan csak akarja...
-
MegalodonS
őstag
válasz
sto1911 #96000 üzenetére
En meg ugy latom,hogy akkor jonnek ki vele amikor akarnak es a cilinderukbe,lesz 1-2 uj dolog!!Az a kerdes ,hogy arra mennek hogy jo jatek jojjon ki,vagy a profitra mennek es akkor gyorsan kint lesz az uj resz!!
(#96001) reelc
A nekrot is o mondta be,
Azert ez nekem ugy tunt, mint egy fizetett Blizz hirdetes
A Blizzconon ugy koszonteni a nepet ahogy o szokta,szerinted??
A Blizz akkora ceg,hogy egy POE-t akkor dongoli es ugy dongoli a foldbe,ahogyan csak akarja,azt hoz el onnan,akit csak akar!!Amikor ugy erzi,be kell jelentenie valamit es megteszi,akkor rezegni fog majd minden!!A POE-ba 1 evig ingyen adnak majd mindent -
Sefter
veterán
Urak!
A legendary potion hatása örök, vagy időleges?
-
Valkűr
addikt
Nektek elindul a Battle.Net server?
-
DaveHutt
őstag
válasz
ooooobi #96009 üzenetére
Obsidian ring of tge Zodiac: minden egyes ütésednél 1 seckel csökkenti egy random skilled cooldownját a hat skilled közül. Gyorsan ütő skillekkel érdemes használni: Whirlwind, Strafe, Multishot, Lashing Tail Kick stb.
Ajánlom figyelmedbe az icy-veins.com-ot, ott minden értelmes build leíra ottvan, karakterre és setre lebontva.Második kérdés: non-seasonbe átmennek a z NPC receptek, kocka erők, összes tárgyad és felszerelésed. Az új seasonben újra kell majd farmolnod, minden szezonban újraindul a stashed és a karaktered.
-
ooooobi
senior tag
Meglett igen. Bocsánat, ha nagyon alap dolgokat kérdezek.
Esett egy ilyen Ring of the Zodiac ez hogy müködik pontosan, nekem nem akar csökkenni a CD találatkor.
Meg ha berakok season alatt kockába valamit az season után is bent lesz a sima nonseason kockában? -
-
ooooobi
senior tag
Mit kell ahhoz csinálni, hogy GR20at ki tudjam választani? Csak 18 a max most nekem.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
MegalodonS #95999 üzenetére
Mások abban biztosak hogy a mindenkori amerikai elnök reptilián (földönkívüli gyíkember). Múltkor még azt olvastam hogy a Diablo kiesett a prioritásból Blizzardéknál, és nekem is minden jel arra utal. Ha 4. rész készülne akkor nem hiszem hogy minden ötletet a 3-ba tolnának be ami most eszükbe jut. DE ha mégis készülne, annak én örülnék a legjobban. Sajnos elég nagy az űr nélküle, nincs mire rákockulni ='(
-
reelc
veterán
válasz
MegalodonS #95999 üzenetére
Már megint ez a belemagyarázós ürge?
Már megmagyarázta a DIablo 4-et a Blizzcon előtt is.Meg mások is.
Ne értsétek félre, nem baj hogy vannak elméletek, de amikor pár sort magyaráznak 20 percig... ráadásul angol írást angolul, attól kész vagyok.
Megnéztem ezt a Diablo 2-es embert a Wikipédián, jó régóta nem dolgozik már a Blizzardnál, 2003-ban Flagship alapító volt (akik sajnos nagyot buktak a Hellgate Londonnal), úgyhogy kb. fogalma sincs, mi a Diablo jövője. PoE-hez töb köze van jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával