Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mart10000
aktív tag
válasz AtHoS #111475 üzenetére
,,Amit most jatszol, az a nonseason, a ketto nem kompatibilis. Amikor a kovetkezo seasonnak vege, akkor a season karakter at fog valtozni nonseason karakterre es a ladaban levo cuccokat megkapod majd a levelezo rendszeren keresztul."
Idézve SQX_Barto-t.
Journey alatt Season Journey-t értettem. Észre fogja venni, ha belép a játékba, miután létrehoz egy szezonális karaktert.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz AtHoS #107614 üzenetére
Inarius most erositve lett, van par build hozza, erdemes a necro starter videokat meglesni.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
válasz AtHoS #106971 üzenetére
Köszi srácok!
Szerintem ezzel a pancival most ki is pipáltam a mákolás rubrikát egy időre
Hát a legjobb, hogy azóta nem is toltam a gaméval
Másnap SZVMSZK kiegészítő vizsgát beszervezték nekem Pestre Agárdiként (amúgy szokásos lehúzás )
Majd felvettem utána cimborát, szokásos offos kockulásból lett egy másnap fél napig okádós-kijózanodós session és ma 24-es story (harmadnaposan***)... Holnap megyek vissza megint dolog van főváros... majd kedd estére hazaérek és végre elkezdhetem a gemhúzást a jó kis amunakps: Grat Beretvás! Az sem rossz, kár, hogy tényleg nem damage-t hagytad meg :S
***ps2: Kb. 10 évente csinálok ilyet, nem is bírom az alkoholt... De nagyon beindult a lelkizés (én szinglé, neki gyerek és család), szóval eleszkalálódtak a dolgok TÖBBET SOHA!
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
reelc
veterán
válasz AtHoS #106969 üzenetére
Én nem aggódom, van sokminden amivel lehet játszani, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy az új Diablo már nemigen fog érdekelni. Egyrészt már nem bízom bennük, másrészt nem felejtettem el, hogy bánnak a fanokkal és a játékukkal. A 3-ikkal is egyre kevesebbet játszom, még jóval az új rész előtt lefogom tenni kb. végleg, és innen is elfogok tűnni. Ez van.
A Chasobane jónak tűnik, de a gépem hozzá.... már elég gyenge lenne. Nagyon ígéretes, megvan az esélye hogy a műfajában idén a legjobb legyen. Talán idén a Wolcen is befut végre... a többi szerintem említésre se méltó, de már beszéltük korábban.
Meg hát nyakunkon lassan az új Grim Dawn kieg is. stb. -
Anulu79
addikt
-
reelc
veterán
válasz AtHoS #105340 üzenetére
Amúgy azért a D3-ba is belepakolhat bárki simán 100 órákat. Akár 1 kariba. Értem, mit akartál mondani, de így van.
Csak pl. elmegy csapatba supportálni vagy valami.A különbség annyi, hogy pl. a Grim Dawnban se szezon, se liga, ha nem érsz rá, akkor akár 3 hónap alatt is belerakhatsz ennyit. Mivel nincs "smart loot" simán jók lehetnek a cuccok másik karidnak is.
Ezzel szemben a D3 és PoE hajt, mert LB-n akarsz lenni, mert GR nem tudom mennyit akarsz menni, mert PXXXX a cél, stb. és ha nem NSben tolod, akkor behatárol a 3(?) hónap. Sőt NSben most meg a bounty miatt is behatárol, most dupla, most kell menni amíg tart.A GD-t a D3 és a PoE közé raknám le valahol. Rengeteg build van, sokáig életképes az is, amit magadnak lomolsz össze, de a 3-ik nehézségi fokozatra úgyis átépíted. Sokan tolták saját kútfőből sokáig eredményesen és 1-2 halállal. Ha meg már zűrös volt, akkor átalakították.
Szóval akár a D3-ba, akár a kitudja mikor jövő D2 Remasteredbe ugyanúgy beleölik az időt, akinek van rá és érdekli is.
Találja meg mindenki, mi szórakoztatja.
Ha szeretsz egyedül játszani, és nem akarsz szezonális megszorításokat, arra is van játék, ha napi fél órád van és nem akarsz kínlódni a gearrel, arra is van játék.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz AtHoS #105254 üzenetére
Na igen.
A Diablo 2-ben a fő karimat rosszfele fejlesztettem. Saját kútfőből játékkal. Akkor még nem volt a skillpont visszavonós patch. Rengeteg időt öltem abba a kariba és nokedli lett a vége a legnagyobb nehézségen. Aztán le is tettem a D2-őt.
A Diablo 3 ezután olyan volt mint a megváltás, a szabad skillezés miatt.
Meg a gold pickup miatt is.
Nekem valóban jobban tetszik a Diablo2-Titan Quest-Grim Dawn féle vonulat, de a D3-ban is vannak igen kellemes dolgok.Amúgy gondolkodtam én a Diablo 2 remaken és arra jutottam hogy számomra nem lenne értelme. A játék jó volt, de tele van idejétmúlt mechanikákkal (gold felvétel pl.), ha ezeket modernizálnák akkor sokan azért hőbörögnének. Meg akkor most mindenki megcsinálná a 15 évvel ezelőtti kedvencét, akkor mi lenne az újdonság varázsa?
Bár nem tudom a Starcraft remake hogy sikerült, és ott változtattak-e az eredeti problémákon?Igen, a GD topikban is segítek, ha tudod, köszi hogy említetted.
1 hónapja pihentetem 1360 óra szóló játék után előfordul az ilyesmi. Persze a kieget ugrásra készen várom(#105256) AtHoS: Igen, tele volt velük az inventory. +1 könyv Idenfity scroll, 1 könyv Town portal tekercs és ment a fejvakarás hogy még hova kellene pakolni. Persze ez a MOD nélküli változatnál volt.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz AtHoS #103507 üzenetére
Úgy 40 órát beleöltem a PoEbe, akkor rájöttem (olvasgattam, nézegettem buildeket, stb.), hogy tradelni kell, emiatt abba is hagytam. Egyszerűen nem akartam ennyire elmerülni benne. Tudom, ebből van pénzük a fejlesztőknek.
Szerencsére a PoE és a Diablo mellett is van színvonalas hasonló játék.
De persze a PoE frissítési dolgaival semmi sem veszi fel a versenyt. -
faragojof
őstag
válasz AtHoS #103015 üzenetére
Akkor ezek szerint a díj fülön csak akkor jelenik meg a "+1 stash", ha még nincs meg mind.
"Elűztedazösszes déémont!4!"AQX_Barto: Csak elszólás volt! Nem hiszem, hogy bele tudnának tenni egy játékba sem olyan kozmetikai dolgot (akár egy láda, akár egy szivárványos rohambicska), amiért pénzt adnék.
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz AtHoS #103009 üzenetére
Akkor én értettem volna félre, hogy a tizenkettedik szezonban az összes ládát megkapod? Hiszen csak tizenkét láda van. A tizenharmadik szezonban hogy lesz stash-journey? Aki addig nem szerezte meg, az így járt?
Vagy most megkapod, csak szezon végén.
...
...
Vagy izé meg hozé..."Formicate Under Command of the King,,
-
_ocsisajt
őstag
-
blackmacs
aktív tag
-
Vikus
tag
válasz AtHoS #101657 üzenetére
Nah.... Jól van... hát akkor egy "cseppet" benéztem... Az a "taken" már nem maradt meg.. Viszont akkor belekeveredtem ebbe a témába. Nézzetek hülyének légyszi.. Szóval akkor az van, hogy x%-al több fire damage-t kapok? Vagy annyival kevesebbet? Ha többet, akkor mi értelme egy ilyen statnak...? Ki az az elvetemült, aki "akarna" bármilyen sebzéssel többet? Vagy ha kevesebbet, akkor értelemszerűen a több a jobb nem? Ha meg fordítva van, hogy x%-al többet ad, akkor meg szintén a több a jobb nem? Vagy ez nekem már kusza.. Lehet nem értem én ezt a sisakot sehogy..
-
havri1
félisten
válasz AtHoS #100338 üzenetére
Értem, köszi. Valami egész mást fordítottam magamnak amikor ezt a kockába betettem
Szóval akkor eddig feleslegesen volt bent, mert mind a 6 cucc rajtam volt. Ameddig nincs meg a másik sisak, addig mit érdemes a kockába rakni a gyűrű helyére?Más: Esett egy ilyen kard végre, de nincs bónusza semmilyen skillre. Volt egy másik, aminek volt, de nem a gargantuanra vagy a Wall oft death-re adta, viszont valami brutális százalékban, talán 54%. Létezik ebből olyan, ami erre a kettőre ad? (vagy vagy persze).
Most még nem érdemes lecserélnem igaz?No meg az angry chickent hogy kell használni, valaki elmagyarázná? Szerencsétlenkedek vele keményen harc közben . Aktiválom, csirkévé változom, ki tudok szaladni a harcból, ez oké. Viszont ha közbe rányomok valamit, egyből visszaváltozok. Ez így rendben van?
havri
-
faragojof
őstag
válasz AtHoS #100127 üzenetére
Nem pancser, csak a szerencsém elköltözött.
Megfigyeltem, 2-4 óra játék után ki kell lépni a blizz app-ból teljesen, és újra vissza. Így elkerülhettem az összeomlást. Eddig. Pár napja este 8-9 tájban a játszhatatlanságig silányul.
Korán kelő vagyok, hajnalban ha újra belépek két-három órán keresztül minden klafa, aztán indul a kilépős móka.32bitesben van, ezt már hónapokkal ezelőtt át állítottam.
Egyébként ez a 2-4 óra játék, kilép-visszalépet is úgy vettem eszre, hogy mikor nagyon lagolt, mérgemben el mentem a dolgomat csinálni. Mikor vissza ültem, megint minden jó lett.
Mióta elindult a S11, azóta rossz az esti-éjszakai játék."Formicate Under Command of the King,,
-
Edge
veterán
Jaja ha nincs jobb ofc ez is jó, de armort kell meghagyni igen, ha már ilyen roll.
Cinikus voltam de nem véletlenül, mert az ide postolt pancik 95%-a 15 fs kategória, pl most itt fentebb inarius kesztyű, int/as/chd/chc kell mindegyik buildjébe, akkor ez mi is? 15 fs.teebee73:
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
SQX_Barto
addikt
De esik GRben is, ha nincs se ladadban se az aktualis karaktereden az a gem.
Vaultban is ugyanebben az esetben esik.Egyebkent, ha tudod, hogy kell neked mondjuk 3 Boon of the hoarder, akkor kidobod a foldre, mesz egy GR-t, kiesik, es ezt megismetled haromszor...
Van akinek pl hobbija, hogy amikor leg gemeket tor a gearjebe, akkor csak egyfajta kovet hasznal es igy kidobalja allandoan ugyanazt.20 gem van osszesen most. (A Red Soul shard nem eshet GR-ben, csak a Dark Tristram eventben, aminek mar vege), Ha nincs meg mind, akkor esik a hianyzo gem GR-ben, ha az epp Boon of the Hoarder, akkor az.
A ladaban levo gemek es az aktualis karakter szamit.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Act 5-ben mindhárom segítőnek van egy küldetése. (Ha jól rémlik) Ha újból beszélsz a követővel újra a küldetésnél leszel. Ez sztori módban van természetesen.
Hakijön a necro, majd újra lejátszom. A régi rendszer miatt eléggé megutáltam a sztori módot,de már elég régen volt, hogy újnak hasson[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
T13 riftben 4 playerrel szénné akad néha a játék. (i5 3500, 8 Gb DDR, SSD, R9 270 2GB). FPS-t nem mértem, látni, hogy szar. A textúrák jóval élesebbek, mint a sima verzióban, illetve egy-két új effektet is észrevettem harc közben. Beállításoknál az élsimításnál több lehetőség is van, 8x multisampling a max; nagyobb kurzor - nem tudtam kipróbálni, mert nem jelenik meg a kurzor ha kipipálom; SSAO új opció; illetve van egy gamma kalibrálási lehetőség is.
Új cuccok közül a barbár övet próbáltam ki WW buildben, 60-as Griften tesztelve: hatékonyabbnak tűnik, mint régen, néha azt vettem észre, hogy magától csúszik le pillanatok alatt az elitek élete pörgés közben.
D1 dungeon jópofa, nagyon retro fílingje van, de semmi több. Tucat dungeon-ökkel és sima szörnyekkel, elitekkel telepakolt labirintus.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
őstag
-
Cadal
őstag
-
reelc
veterán
Ami az ékszereimet illeti, többszáz óra eredménye. Loot, rengeteg BS, meg sárgából upgrade, forgatás, reforge, meg amit akarsz. Ez egy NS-en, és szezonokon átívelő sztori. De végülis minden cuccom. Volt olyan szezon, amiből kb. 1 íjat tudtam csak megtartani, mert minden más rosszabb volt, mint NSben. Nem 30 órát öltem akkor bele, P800 fölé elvittem javarészt szólóban.
Energiatakarékosabb Yangom nekem is van (55% körüli rcr ha jól rémlik, cserébe vagy 200dpssel kevesebb.
Általánosan nézve a cuccokon lévő resistanceom elég gyenge, ami a firet illeti, kb. egy gyufaszál is halálos a karimra nézve.A Strickent-Powerfult váltogattam, aztán arra jutottam, hogy a Powerfult kb. végig fent lehet tartani, folyamatosan hasznos.
-
AtHoS
nagyúr
Végre esett egy anci chantodo wand
Alapdamot pörgetve ennyit ki lehetne hozni belőle
Érdemes az alapdamot pörgetni vagy inkább a CD-t maxoljam rajta?
Ezt a build-ot használom [link], ahová 60% CD-t kell elérni. A 6%-os fegyó CD-vel 60.3%-ra csökken vissza 61.13%-ról (2% CD-t bukok a fegyócserével)
Ennek a helyére menne
read-only mode on the forum
-
Peppo
őstag
Ilyen volt eddig is. 40-50% rcr fixen van benne, de az egyéb statok helyére is bepörgethető a max. 10% rcr, ahogy más íjakba is. Illetve benne lehet gyárilag is, akkor látni ilyet. Ha mindkettő maxos, akkor 55% rcr érhető el vele.
A másodikon ezért van csak 4 primary stat. Pedig valójában öt van ott, csak a két rcr-t összevonva írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
AnginaP
aktív tag
Tal 6-os set bónusza 750% dam növekményt ad / dam típus. (arcane, fire, cold, lightning) Sárga hátterű az ikonja, és megjelenik a buff bar-on kicsi számmal, mutatva, hogy hányszoros bónusznál vagy.
Elemental exp. ikonja ugyanolyan, leszámítva, hogy lila alapon van és NEM jelenik meg a buff bar-on, csak kapod a bónuszát (4 * 5% dam) elemental dam-onként.
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Grafirka
őstag
Tegnap eltokoltem az idot , de szivesen menenk nehany kort.Nem tudom a battlenetes ID -at. Az enyem a
Csumpi999 ( Csurliburly) HOB ( hungarian old boys) klan.Most mar ertem, mert nem ertem Na, hulyeseget felre teve ebbol a tablazatbol mar lehetne szamolgatni es elemezgetni , de tenyleg nem fogom ezzel tolteni az idomet,
Szia Edge,
tokeltesen igazad van, valoban nem sok ertelme lenne, hogy reszletes tajekoztatot irj, mert annyira kezdo vagyok , hogy nem latnam at az osszefuggeseket.
Pakoltam magamra egy TalRasha-t es most joval jobban megyek meg ugy is, hogy hianyos ( meg) a set .Majd idovel kialakul es meg ramragad ez az mert eddig nagyon sotetben tapogatozas volt.Koszonom a segitseget minedenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
Kosz, lehet szavadon foglak es csatlakozok Jelenleg se az ajanlott kard, se a csuklovedo se csizma se gemjeim nincsenek arrol nem is beszelve , hogy extra tulajdonsagok. CSak az osszegyujtott Tal Rasha cuccok es magamradobtam egy csimzat meg a regi fegyveremet, epp ne szabadkezzel futkarosszak.
Kerdesem az lenne, a barbar karakter fejlesztese erthetobb? egyertelmubb ? vagy az is teljesen elvont egy ido utan ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest