Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Varázslónak milyen skilleket érdemes használnia? Jelenleg 500K DPS fölött vagyok valamivel papíron.
-
.OM.
aktív tag
Sima thorn üthet 10MM körül a megfelelő build-del, ráadásul területre. Jó összehúzással és taunt-tal 10 ellen között olvadnak rendesen azért a mobok. (AD és Crit nincs rá, egy tucat skill és item függvénye, meg hogy üssenek)
Hozzáteszem, ugyanúgy Crusader-rel 1MM DPS mellett Punish-Roar Area damage-vel Crittel ugyanezt a sebzést produkálja és mellette van DPS-is, akár AKK set és eltérő spec. fegyver mellett is. Nem gear függő és nem kell érte feláldozni mindent, csak blokkolni kell.
Szóval a thorns-szal tényleg nincs életképes build szerintem - de cáfoljatok rám..
-
oxox
addikt
válasz
Reinhardt #64093 üzenetére
johat lassuk be a 350k dps ott szinte a semmi...nekem a haunt ut 6-7 misi korul, es aztan is sebez, de jade set nelkul az is keveske lenne.
(#64092) SQX_Barto -...tegnap lvl361-ig jutottam (t4-en szepen jon az xp) t2-n eri meg farmolni, t1-en csodaszamba megy a jo drop. Azt hiszem a crusademmel is megprobalom t4-et ma...t3 mint kes a vajon, es tegnap meg pakoltam ra 2misi tought dps veszteseg nelkul..ill. egy royal ringet kene neki kifarmolnom, mert akkor meg zuzosabb lenne elitek ellen...de a normal split bounty nem nagyon szorakoztat...rohanas az egesz.
(#64094) Edge - johat a veteranok
...tudod nekem meg minden vicc uj T4-en
-
oxox
addikt
tegnap HC jade wd-vel bemereszkedtem t4- publicra (t3-at farmoltam mostanaban eleg sokat). elsonek kicsit beparaztam, mert kaptam a pofonokat (aztan persze rajottem, hogy lekene hivni a dogoket, hogy nyeljenek a sebzesbol...onnan fogva sima ugy volt, egyszer sem volt para, meg akkor sem mikor elkalandoztam, es solo jatek lett belole) ...egyszer ebbe halok majd bele, hogy nem idezem meg a kutyakat...
viszont erdekes megallapitasra jutottam HC puclicot illetoen (es reszben egyetertek Sarpac megallapitasaval, a droppot illetoen)
T1- ide jar mindenki, olyan is aki master fokozatra valo, es olyan is akinek siman menne t2/t3. drop eleg vacak.
T2- itt jobb jatszani, es valamilyen szinten konnyebb is. szerencsere a gyengebb karakterrel rendelkezok ide nem nagyon tevednek be. T1 stabil karakter itt gyakran jobban megel a tarsak miatt, mint T1-en, az onjelolt hosok miatt.Drop erezhetoen jobb mint T1-en.
T3- itt meg kevesebb hero van 1-200k dps-el, de a drop ismet vacak...volt tegnap, hogy 3rift alatt 0 leg esett.
T4- erdekes mert a tegnapi 4rift alatt 4 olyan jatekos tevedt be, akiknek szerintem a T1 is kihivasokkal tarkitott (pl. volt egy crus 5misi tough-al, 300k dps-el...semmi aktiv set-el), volt egy masik lvl10-es csavo (elkezdett hadovalni, hogy o a best-ek best-je, de lejonni sem mert a dungeon-ba, hama ki is dobtuk), meg volt 1 aki bele is halt a hoskodesbe....tehat jopar kezdo itt probalgatja magat. Drop viszont nagyon jo volt vegig, egy-ket hasznahato darab is esett. -
granini
őstag
válasz
V.Stryker #64087 üzenetére
Hat.. napi 2-3 ora intenziv jatek olyan 100-150 Mb adatforgalmat generalt nekem.. tavaly volt egy hetvege amikor mobilneteztem pentektol, es a 250Mb csomagomat kb ugy vasarnap delre nullaztam ki, de akkor tenyleg sokat jatszottam..
Mult heten 4G-rol toltam bountykat meg 2-3 riftet es 2 nap alatt ment el kb 100 Mb, uh nem olyan veszes.. de a mobilnet inkabb alkalmi megoldas legyen mintsem allando, tekintve a savszelt es a pinget.. ha nem jo korzetben vagy (gyenge jel.) akkor lesz lagg meg szakadozhat is..
-
Blaze_
aktív tag
válasz
V.Stryker #64087 üzenetére
Két éve én is azzal toltam, emlékeim szerint nem érte el az 1 gigát egy hónap alatt elég sok játék mellett. Nem tudom azóta mennyire nyúltak bele a net kódba, meg ugye AH sincs már, de nem vészes.
Közben találtam egy mérést hogy 3-24 MB/óra, és 15 megás átlaggal lehet számolni.
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Van tapasztalat arról, hogy mennyi netet fogyaszt a játék? Teszem azt ha mobilnetről nyomnám, akkor hogy kell készülni? Egy óra adat mennyi MB net-tel ér fel ha ezt így meg lehet fogalmazni?
-
Gyick
őstag
Crusadernél a holy Shield Bash build tud olyan jó lenni mint a holy shotgun?
-
buherka
addikt
válasz
Kephamos #64081 üzenetére
Este leszek, akkor lehet róla szó...még talán nyitóm is van valahol eldugva. Nosztalgiából azért csak elraktam őket. Annyi a gáz hogy nem szeretik dobni az Überek a cuccot T6-on sem. Ezt anno már megtapasztaltam a kieg megjelenésekor.
Sajna sztm ezért sem lesz nagy érdeklődés az új HF amulett után sem...mert annak az összetevőit sem dobják a dögök. Ebbe sajna belefásul az ember.
Reményeim szerint ki fogják egyszer tolni a torment szintet egészen T10-ig és ott már 100% eséllyel fognak potyogni a cuccok. Mint anno az MP10. -
Kephamos
addikt
Akkor várok.
buherka: Nem nyomunk egy kört? Régen elég sokat farmoltunk. -
Kephamos
addikt
Szoktatok hellfire ringért menni? Én szeretnék egy int-eset is. Van 9 gerincoszlopom, a többiből nulla, meg tudok kraftolni egy infernal machine-t.
-
mikromanus
veterán
Ez nem recept, hanem régebben az item crafthoz szükséges alapanyag volt, csak időközben ezt kiszedték a játékból. 1-2 anyag még eshet. Crafthoz nem kell, viszont eladható darabja 50k goldért.
edit: de tényleg egyszerűbb a korábbi választ linkelni. No, majd legközelebb figyelek (és csitulok).
-
Kephamos
addikt
Felfejlesztettem mindenkit 12-es szintre és továbbra sem tudom az adventurers journalt megtanítani a kováccsal. Mi lehet a gond?
-
SQX_Barto
addikt
Véletlen belenéztem a Screenshot mappába, és automatán elment minden HC halált
-
alador
csendes tag
válasz
tPedro_ #64066 üzenetére
Közben kaptam egy tippet egy haveromtól. Az alapjátékot telepítettem Battle.net app.-ban, de azt senki nem mondta nekem, hogy a legördülőben van a még a RoS-nak egy külön füle, most azt töltöm le, utána remélem minden rendben lesz a játékkal.
De, hogy válaszoljak is a kérdésre, aszerintem megtalálod a választ, de ha rosszat csináltam bocsi.
-
tPedro_
őstag
válasz
alador #64064 üzenetére
Szia,
A Bnetre belépve a játékok felsorolásánál azt látod, hogy DIABLO III és rögtön alatta, hogy Diablo III : Reaper os Souls?
Szintén Bneten, balra az account name mezőnél látható email címmel lépsz be a Launcher-be?
A Launcherben a játék kiválasztásakor van egy kis legördíthető fül, ott a Live (EU) van kiválasztva?
Üdv.
-
Reinhardt
őstag
Masnal is bugos a Laws of Valor - Answered Prayer? 15s-es cd-m van rajta, elvileg 5s-ig mukodik, es ugye ezt lehet kitolni meg max 15-re. Egy ideig jol is mukodik, aztan jopar hasznalat utan nem 5s-re inditja, hanem rogton 15, es mar ezt lehet nyujtani. Eleg szepen ott is marad.
Long Arm of the Law-ot nem hasznalok. -
alador
csendes tag
Sziasztok, én most vettem meg a Diablo 3-mat a kiegészítőjével, de lenne vele egy problémám
. Aktiváltam mind a kettő kódot és el is fogatta, de a Crusader karaktert mégsem tudom elindítani csak egy "upgrade" fül van ott, ami el visz egy oldalra ahol megvehetem a kiegészítőt. Ezzel ugye egy probléma van én már megvettem és aktiváltam. Akkor miért nem tudok vele játszani?
Lehet, hogy köze van hozzá, de lehet, hogy ehhez előbb ki kell játszanom a játékot (nem tudom), de az Advanture mód sem érhető el nekem, ahhoz is azt írja, hogy fejlesszem a játékot a RoS Expansion Set-re.
Kérlek segítsetek, mert ez így nagyon nem jó.Válaszokat előre is köszi.
-
T. M.
aktív tag
2.0-ás patch óta minden vágyam volt, később bevágtam a durcát miatta, ordítottam, toporzékoltam
A random: kinek az első napokban, kinek hónapokkal később, de azért csak kiesett: -
tibee77
őstag
Sräcok a koväcs illetve a gem-es fejlesztesehez a 11-es szintre kell valami ami nekem egyenlöre nincs.(valami itoka) Azt lätom, hogy csak komolyabb szörnyek dobnak ilyet de megis honnan tudnek szerezni?
-
SQX_Barto
addikt
Kicsit (nagyon) ritkítottam a karaktereim. SC-ből meghagytam a WD-t(mindenből volt egy), HC-n meg maradt a 2 Crusader (második csak backup, ha az első beadná a kulcsot) rájöttem, már nincs kedvem annyit játszani, nagy részük már parkolópályán volt régóta.
Egy karakter normális gearjéhez is nagy mennyiségű alapanyag, BS, FS meg minden más szükséges.
Többfelé koncentrálni meg már nincs kedvem. Az SC karim is lehet tovább fog porosodni a HC-nek hála.
Season-t még átgondolom, mire ideér, hogy lesz-e kedvem indulni benne. -
csecso22
tag
válasz
MegalodonS #64054 üzenetére
Köszi
Más: ha letörlöm a battle.netet a gépemről akkor a diablo is letörlödik? -
Reinhardt
őstag
Azert az vicc, hogy 12db t6 uberbol csak 1db material esik meg PTR-en is. Hogy a rakba teszteljem a HF amulettet? Nem fogok 5 napig keywardent farmolni, hogy talan osszejon majd a megfelelo material 180 uberbol...
(#64055) ll-kobe: nekem 1 db esett, de az meg regebben, es fel se lehetett venni, ott vigyorgott ram a foldrol, hogy "bad data". Ez a masik, ha nem esik akkor megis mi a teszt?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Lehet már ptr-ben gift of nemtommit szerezni? (Socketelő cucc) Ha igen hogyan?
-
MegalodonS
őstag
-
csecso22
tag
sziasztok
két napja nem tudok belépni ezt a hibakódot írja: BLZBNTBTS00000035 -
Reinhardt
őstag
válasz
-FreaK- #64049 üzenetére
Skillezés ott van a videó leírásában (természetesen a skillek 2.1-es megfelelői, de ha minden igaz csak az arcane torrent más).
Mirrorball jó lehetne, de akkor sok + fire dmg-t bukik az ember. Így lehet 3 a 4-ből (andariel/magefist/cinder és a kötelező firebird eye), mirrorballt használva meg csak 1, vagy bukod a 6-is bónuszt. Kétkezest meg használjon mikro -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #64033 üzenetére
T6ot mivel toltad?
firewave T5ig ok kb, T6on viszont nem lesz eleg vedelme es a 2.7m elite dps is nekem kezdett keves lenni (erre jott meg +40% fire wave). meteor necces, kifutnak elole.
arcane elmegy a dynamo miatt T6on, de az meg sebezni gyengebb.
lgt es cold elvileg szinten mehet permastun/permafreeze miatt, de azok megint komoly damproblemakkal vannak.
-
Kephamos
addikt
Az természetes, hogy egy elég erős laptopon (i7, 7650m, 8gb ram) nem produkál túl sok fps-t a játék?
-
Kephamos
addikt
Beszereztem a kieget. Ha van valami parti, amihez csatlakozhatok, akkor szóljatok.
-
JSaN
addikt
válasz
tibee77 #64039 üzenetére
Elosszor is socketes fegyot keress es tegyel bele piros gemet minel nagyobbat. De amugy szerintem semmivel ne foglalkozz kulonossebben ezen a szinten. Ha nehezebb vedd inkabb vissza es huzd fel magadat 60 vagy 70re (alap vagy ros nem tudom mivel tolod) es utana lehet kezdeni epitkezni specializalodni.
-
Reinhardt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus #64041 üzenetére
sader: crusader
RIF: Rift it forward
ha nincs fenn haver, akkor joiner vagyok, ha van fenn, akkor meg runnerek vagyunk, en vagyok olyan kocsog, hogy amit talalok azt vissza is sharelem a kicsi kariknaktarcsi: tartalek, ezen meglepodtem, hogy nem tudod, vilag eletemben (36 leszek) hasznaltam (tuk)
-
mikromanus
veterán
válasz
_ocsisajt #64038 üzenetére
No igen. Az ilyen PK user alázás mindig jó móka. Akkor az jól jött ki neked. Túlélsz, de mennyit ölsz 100k dammal? Erre lenne jó a thornsos crusa... persze ugyanennyi EHP-val mint ami a barbidon van.
Egyébként mi az a RIF? Rift, vagy valami rövidítés? Hirtelen nem ugrik be semmi frappáns, vagy inkább nem tippelnék.
"a tiszta game idom kb 85%-at WD-vel toltom, a maradekot meg Saderrel tolom... "
ööö. Sader? Az melyik kaszt? Mobilrif, sader, tarcsi... Öregszek. Ezek a szakszavak nem mennek.
tarcsi = tartalék? Vagy ezek nick/karakternevek? -
Edge
veterán
Azért kis fentartással kell azt kezelni kinek mi a sima, bárki beírhatja hogy simán megy t6 közbe lehet egy elitepakk 1 perc+kiteol mellé végig, de az az 1 perc sima(!)
Tibe77: mostcsak egy célod legyen, érd el a lvl70et, az igazi játék onnan kezdődik, addig cucc ügyileg sem érdemes tanácsot adni.
-
tibee77
őstag
Sräcok valaki mondana valamit a karimra?Mit vältoztassak rajta, stb...Most, hogy masterre kapcsoltam, mär izgibb a tema (mondjuk ezt akartam
) es szeretnem a maxot kihozni belöle. WD
-
_ocsisajt
őstag
válasz
mikromanus #64023 üzenetére
szeretnem hinni, hogy direkt lokott vagy, de komolyan
eletkeptelen: kapcsold at az SC kapcsolot magadban HC-ra... par napja belecsoppentem egy hasonlo szituba... de jo, hogy "veletlenul" nem a dps karival voltam... (de ezt a videot linkeltem am mar!) csak ennyire eletkeptelen
Ja igen, booster vagyok a gotboosted communityben (1- kb. 62-ig T6 CCOR), latom kesobb azert leesett a papir huszas
mas: Ja, amugy multkor cseteltem evvel a vladme gyerekkel... jo ideig irogattunk egymasnak(az oroszokhoz kepest turheto volt az angolja)... es az a szornyu (annak ellenere, hogy ertelmesnek tunt) hogy o" ezt csapdazasnak fogja fel... meg irta is, hogy RIFen (ott inveltettem be magamat) nem "csapdazik" mert ott a dps karijaval runol, csak open gameben csinalja azt amirol hirhedt... erdekes (moralis) felfogas... sosem fogom megerteni, na
szerk: amugy rajottem, hogy a tiszta game idom kb 85%-at WD-vel toltom, a maradekot meg Saderrel tolom... ezert is pucer mindenki szinte... meguntam a gearelest a tobbieken, mivel ugy sem tolom veluk 5 percnel tobbet.
1 ehp mobilrifre (antipk), 1 acidspam WD boostra, 1 dps WD siman haverokkal itthon, 1 dps sader itthonra... (jameg tarcsi ehp cuccok, tarcsi tankWDre) -
Sárpac
nagyúr
válasz
Reinhardt #64036 üzenetére
De játsz már a többi kaszttal is azokkal se nehezebb!
Dh leteszi a csúzlijait és 4 irányból érkezik az 50-60M sebzés megállás nélkül is. Petes WD vodooval meg behemóttal 400M egy ütés kis fétisek meg 30-40M-ek sóznal rá és vannak 10-12-en. Szóval miért is nerfelnék? -
Tombi
őstag
válasz
MegalodonS #64033 üzenetére
neked, szinte mindenkinek az csak álomszint..
-
MegalodonS
őstag
-
oxox
addikt
válasz
minden valaszom arra szuletett, amire szerettem volna, hogy szulessen...de nem etetem tovabb a trollt.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
MegalodonS #64028 üzenetére
Most buffolták a wizt tuti nem nerfelik!
(egyébként végre, mivel teljes kihalás szélén állt a kaszt) -
mikromanus
veterán
-
sittes79
addikt
válasz
mikromanus #64027 üzenetére
Ez a seasons gondolom konzolon nem játszik!?
-
MegalodonS
őstag
PTR Fire Wizz - Firebird's set es T6 nem kihivas,
hanem szo szerint farmolas!!!Nem hiszem el,hogy a Blizz ezt nem fogja nerfelni.Az enyem eleg hurka meg,de egy komolyabb cuccban,kb nevetsegesen konnyu lehet mar,unalomba fulladhat mivel zero kihivas
Ennel a setnel meg nem kell sirni Kadala par nap es dobja az egesz cuccost
-
mikromanus
veterán
Blizzes streamről ami ide való:
"They aim to release Patch 2.1 within the next "Couple Weeks""Azaz ősszel jön.
-
mikromanus
veterán
HIába halukálsz, attól még az az üzenet nem arról szólt hogy benéztem ki kit húzott a korábbi üzenetben, hanem hogy én épp ilyen lökött toplista ostromló voltam mint amit leírtam. CSak a kötözködés kedvéért rossz hozzászólásra válaszoltál. Üdv a csapatban!
edit: Reinhardt célbatalált, te csak nálam is figyelmetlenebb vagy. Ez azért nagy szó.
-
oxox
addikt
válasz
lol
Te tenyleg nem erted, majd kerj meg valakit, hogy elmagyarazza...
...denem, tudod mit? legyen az armor a lenyeg
-
tPedro_
őstag
-
mikromanus
veterán
Ja, Tényleg mi is a lényeg? Ügyetlenül kóstolgatsz?
A lényeg? A lényeg az, hogy az armornak akkor volt valós értéke. Emellett a karakter életképes volt. A kieges 50-100 milla EHP csak hóbort és többnyire haszontalan karaktert takar. Legalábbis ha javítják a CB effekt maradékokat (2.1). HA őt az szórakoztatja, hogy életképtelen karakterrel valamiben ötödik, akkor csak hajrá! Nincs ezzel gond. De azért az ilyesmit megemlítem.(#64022) Reinhardt
Okok. Ügyes ő. De azért rakhatna a 75 elit killes wizard lánykára is valamit, mert még meghűl. Annyiban igaz, hogy a hozzászóláshoz csak lazán kapcsolódó voilt a megjegyzésem. EZ ilyen. Lecseng a koffein és mellékvágányokra tévedek... -
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus #64016 üzenetére
Jó látom másodjára sem tudtad értelmezni (vagy el se olvastad újra a hozzászólását, mert tudod, hogy úgyis igazad van), de akkor leírom, hogy te is megértsd:
Ő a húzó karakter, a lvl70-es. -
oxox
addikt
válasz
mikromanus #64020 üzenetére
latom kiragadtad a lenyeget a hozzaszolasbol
-
mikromanus
veterán
Jaja. EGy darabig szórakoztam az armorral. Csak aztán mikor már rászált külön erre valami koreai és csinált egy kirakatkaraktert, akkor egy idő után elhagytam a fenébe. Sokáig úgy voltam az első, hogy azt használtam is abban a felállásban a karaktert. Akkor még volt értéke a pajzsnak. Mondjuk az elitek azzal is elég lazán elkentek néha.
Kb akkor hagytam abba, amikor leszoktam a pajzsról +már 2-3 itemet pakolgattam a "kirakat miatt". (azaz nem volt használható abban az állapotban).
edit: azt hiszem ez egy darabig tényleg "kitartott". Aztán jöttek a botok, az olcsó lomok, aztán egy idő után már nem érte meg vesződni vele. Költeni kirakatra nem nagyon akartam...
-
Cadal
őstag
válasz
mikromanus #64016 üzenetére
"Vagy ebből regen toplista ostromló készül?" Te szólsz? annak idején épp te szórakoztál a diabloprogressen az e-punci méregetésben...
Vajon hányan nem járnak már ide miattad?
-
Reinhardt
őstag
válasz
mikromanus #64014 üzenetére
Te direkt ertesz felre mindent?
-
_ocsisajt
őstag
jajjdevicces CCORban boostoltam (1-60ig startlevelen T6-ot vallalok)... utso kanyar... ugye a ket ladat nyitom... 1 59-es leg, masikbol 1 61-e leg
cute
-
DonCapello
tag
válasz
mikromanus #64011 üzenetére
gyakorlatilag már a twitch is gugli kézben van, szóval gondolom nem oszt, nem szoroz....
-
mikromanus
veterán
Megy a Blizzard Gamescom 2014 Stream. Élőben... youtibeon. Ej, micsoda verseny. Nem twitch? A gugli felvásárolt aa Blizzt, vagy mi van?
-
sutyi^
senior tag
válasz
mikromanus #64006 üzenetére
Akkor már csak hónapok kérdése.
-
sutyi^
senior tag
Van valami info arról, hogy a 2.1.0 mikor érkezik?
-
tibee77
őstag
Most fejeznem be extremen az act1-et, igy lehet, hogy inkäbb kezdek egy ujat masteren.Ha esetleg rohadt nehez, akkor meg közbe ugye le tudom csökkenteni a nehezseget extrem-re?
-
mikromanus
veterán
válasz
SQX_Barto #64000 üzenetére
Nem, nem eshet.
Esetleg postolj valami hibajelzést ahol ilyesmit írnak, vagy "kéket"! Korábban hozzá való legendary craft alapanyag eshet csak alapjátékon. Az a "hiba". De legalább eladhatóak azok 50k goldért.
Ezek pottyannak néha:
Adventurer's Journal
Ez "könyv" és nem plan, de nem is használható semmire sehol se.
Griswold's Scribblings
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD