Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
valaki TX 2 perc achi?
UE DHval 2:30 korul mozgok egyedul, szoval ha valakinek kell egy nagyobb mapon szerintem csoportban meglenne.
-
need
addikt
válasz
kisza25 #95398 üzenetére
Üdv..
bocs én mint kezdő bele vau-vau de van egy nagyon fontos dolog..
korábban nekem is voltak kérdéseim a kockával kapcsoltban enged meg hogy megosszam veled..
itt konkrétan csak 1 dolog volt a receptek közül..
[ez a kérdés]
[válasz]
[arra a válasz]a saját tapasztalataim alapján jó dolog a kocka de nem kevés material kell a szórakozáshoz mint ahogy írva vagyon az ucsó hsz-ben tehát ha mókázni akarsz az nem kevés materialt von maga után és csak ez egy példa.. tehát farm..farm..farm..
-
kisza25
félisten
köszi mindenkinek olvasgatok és jelentkezek
-
sto1911
veterán
Koszi mindenkinek!
Olvasok majd ahogy lesz idom, de ha van idom, akkor inkabb jatszok. Ordogi kor
S2 korul hagyhattam abba, de most megint annyi ujdonsag van, hogy ismet elkezdtem jatszani. -
ReFleXx
addikt
válasz
kisza25 #95394 üzenetére
Pénteki munkaidő tökéletesen alkalmas időpont összefoglaló olvasgatásra
Persze ha csak nem tudsz jatszani is munkaidőben
build - az nem más mint a karakteren levő tárgyak (fegyver, gyuruk, pancel, csuka, gemek a targyakban, szal minden) + a rajta levő statok (lasd lenn) illetve a skillek egy adott kombinacioja
ezen az oldalon tud keresgelni az ember, ha a kitaposott ösvenyt valasztja, itt szepen le van irva mi kell, meg idonkent az is hogyan kell hasznalni, latod mennyire nepszeru, mire jo inkabb (csapatban, solora, riftezni stb)stat - item tulajdonsag, van primary es secondary , meg vannak hogy bizonyos itemenken mik lehetnek primaryn es mik secondaryn, nem tom ez valahol össze vannak-e gyüjtve , de majd idővel megtanulod ugyis.
primaryn leginkabb main stat van (strenght, intelligence, dexterity), vitality, stb... de item slotonkent es itemenkent is valtozo szal igy nehez leirni.item - targyak amiket magadra veszel, sisak, pajzs, fegyver, amulett, stb...
-
mephi666
nagyúr
válasz
sto1911 #95392 üzenetére
közben válaszoltak... a kocka amúgy hasznos dolog a karakter fejlesztéséhez is: lapozzátok át, milyen lehetőségek vannak... direkt arra lett kitalálva, hogy azok a játékosok is stabilan fejlődhessenek, akiket gyűlöl a random
fixen esik material (szürke, sárga, kék és a legfontosabb: breath), gyűjtögeted és velük lvl70es sárga cuccot legend/set-é alakíthatsz
ha pedig már majdnem összeáll egy szett, vagy csak folyamatosan ugyanaz a darab esik belőle, akkor a feleslegest átforgathatod a szett másik darabjává... persze vannak megkötések: pl hogy 2db-ból álló szettnél nem működik és a kapott tárgy nem lehet anci... de gemeket is át lehet forgatni a kockában (pl van tonnaszámra ruby, emerald, diamond, de neked topaz kell, mert abból akarsz maxos gemet, akkor a felesleget átforgatod) ...leveheted itt a tárgyak szintkövetelményét (aztán indulhatsz lvl1 karakterrel 70es szettben
) és adott legend cuccot újrapörgethetsz, hátha anci lesz (mondjuk ehhez kell egy vagon alapanyag)
jó a kocka, mert színesebbé tette a játékot... fejlődéshez (cuccok gyűjtéséhez) javaslom, hogy a lehető legmagasabb nehézségen menjetek, ami még haladós
torment vihető már lvl70 sárga cuccokban kényelmesen, efölött meg ahogy esnek a jobb cuccok és kezd összeállni a végleges, lehet pakolni felfelé... így egyre több material esik kockázáshoz
#95394: variálhatsz vele.. lényeg, hogy ha egy tárgyat a legend tulajdonsága miatt "extract-olsz", akkor az megsemmisül, de season karaktereknél az összes karaktered eléri, ami season-ben van (később meg átkerül nonseason-re)
ha rákattintasz a fegyver slotjára, akkor listából kiválaszthatsz akár másikat is, amit előtte extractoltál, nem veszik el semmi
-
kisza25
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kisza25 #95388 üzenetére
A kocka elég összetett, mivel sok funkciója van. Ha megnyitod jobb alsó részen meg lehet nézni a különböző dogok receptjeit, gyakorlatlag a funkciók használatához mi szükséges.
A legelső funkció, hogy legendary tárgyak speciális tuljadonságát ki lehet vele szedni. Több tárgyból is, amiket eltárol, majd a kiszedett tulajdonságok közül tudsz választani mit szeretnél használni belőle: 1 db fegver vagy offhand jellegű, 1 db armor jellegű és 1 db ékszer jellegű tárgy kiszedett tulajdonságát lehet egyszerre kiválasztani.
Értelem szerűen ha itt ki van választva egy RoRG gyűrű, akkor a karakterre nincs értelme RoRG-ot tenni. Persze, ha nincs más jobb gyűrű amit rá tudsz rakni, akkor érdemes a kockában más cucc tulajdonságát kiválasztani.
Amúgy akik mostanában kezdtek játszani a D3-mal beleolvastak a topik vagy a téma összefoglalóba? Mert pl. a kocka = CUBE -hoz van bőven magyar nyelvű ismertető linkelve, nem beszélve az egyéb alapdolgokról, mint leggyakoribb buildek, Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan, Távolságmérés avagy mi, merre, hány méter, stb...
Ha nagyon nem esik valami, akkor pl. kockával lehet sárga tárgyakból legendary és set cuccokat "gyártani" véletlenszerűen, viszont megfelelő sárga cucc kell adott tárgyakhoz. Ha egy szettből nem esett bizonyos darab, de a többi részből fölösleges is van - játék elején nem kell betörögetni azt amiből esett 2-3-4 is -, akkor lehet konvertálni, amivel adott szetten belül véletlenszerűen fog adni egy darabot. Idővel kidobja majd ami hiányzik csak elegendő nyersanyaggal rendelkezzünk hozzá
Ugyanígy Ancient verziót is lehet gyártani a kockával adott tárgyból. Hamarabb lesz kockában Ancient egy adott cuccból, mint hogy esne a játékban. Persze kivételek mindig vannak.
BS-t elköltöd Kadala-nál, majd a kapott sárga cuccokkal lehet menni kockázni vagy az esetleges legendary/set cuccot upgrade-elni.
Persze ehhez nem árt beleolvasni az összefoglalóba, mert amiről nincs infó azt nem fogod tudni tervezetten használni a játékban
-
ReFleXx
addikt
válasz
kisza25 #95388 üzenetére
a kockaba ki tudsz extractolni legendary item tulajdonsagokat, ez latom ment mar neked, mert be is van allitva neked.
3 kategoria van , fegyver, armor , ekszerek, ezekből 1-1-1-et tudsz valasztani
ez azert jo mert pl ha a set itemek miatt nem ferne be a buildedbe, egy legendary item aminek jol jonne a bonusza, kiextractolod kockaba es berakod ugy. ez valamikor s4 korul jött be es nagyon jo, mert igy kicsit nagyobb variaciot enged a buildeknel es erosebb lesz a karid.sto1911, kisza25 olvassatok at az összefoglalot, mert sok minden benne van ami egy kezdőnek segítség.
-
-
mephi666
nagyúr
tényleg, a tepsidobó crusi megél még? erre gondolok, kiegészítve a gyűrűpárossal, majd tetőtől talpig ancient cuccban? (kockába meg bombos fegyver, coe gyűrű, stb)
ui: gondolkozok, hogy valamit indítani kellene még és ez is tetszett anno
...1-2 cucc meg már kiesett ehhez a wd-vel (igazából a journal miatt lenne jó, mert a set dungeon ht wd-vel valami nagyon undormány)
-
Cadal
őstag
válasz
kisza25 #95383 üzenetére
Fejesbe lvl 70 felett már nem ad jelentősen több XP-t a piros kő, így oda az teljesen felesleges. Helyette lila kő toughness-t (továbbiakban: tafnesz) növel % life -ban vagy fehér kő CDR-t csökkent.
Chest armorban és nadrágban Cruznál a piros kő DPs-t ad, a lila és a fehér tafneszt. Ezt neked kell eldönteni melyik kell, ha bírja a kari, akkor mehet a DPS ha sokat esik-kel, akkor inkább a másik (tafnesszes). Ne felejtsd el, hogy a sterngth egyben armort is ad!!
A kanai kockádban - nagyon helyesen - van a RoRG, de rajtad is van egy bazi gyenge sorokkal. Az egyik felesleges, szerintem ami rajtad van tegyél a helyére másik gyűrűt. Lehet DPS-t növelő, vagy buildben előírt, vagy bármilyen másik, mert a rajtad levő RoRG felesleges. Már csak azért is mert jelenleg kettő darab set tárgy van, és a 4. bonuszhoz kellene még egy darab. A kettes bónusz meg RoRG nélkül is működik.
Ami még fontos, hogy ha tudsz az ékszerekbe (gyűrű/amulett) a leg hitványabb/nem kellő sorok helyett tekerj rá socket-et a Mystic-nél. A socketbe pedig tegyél legendary gemeket, amit GR-ek után kapsz.
Skillekhez/Buildhez/Cruzhoz nem értek.
#95384) Mirman/Kisza!!!
A fő probléma az hogy semmilyen irányt nem követsz. Van rajtad minden mint a karácsonyfán de semmi nem passzol semmivelAkkor ide linkelném tanult kolléga korábbi szavait, most is mind igaz az útválasztással kapcsolatban!!!
onnan, hogy: Ket ut all most elotted, ifju padawan.. (DH helyett képzeld oda, hogy Cruz)
-
Mirman
őstag
válasz
kisza25 #95383 üzenetére
A fő probléma az hogy semmilyen irányt nem követsz. Van rajtad minden mint a karácsonyfán de semmi nem passzol semmivel . Vannak cuccaid amik shield bashra , blesed hammerre vagy heavens furyra adank különböző bónuszt de egyik skillt se használod. Ajánlom neked ezt a weboldalt . Itt nézz ki egy buildet magadnak . Csináld meg a season journeyt , ,gyerekjáték szinten van ha követed a builet és megkapod a teljes thorn settet.
Ha a torn buildet fogod csinálni akkor nem kell neked semmire chc, chd , damage , semmi ilyen marhaság hanem menj rá hogy thorns legyen mindenhol , fegyverbe bazinagy sárga kavics. Én ezt a buildet ajánlom mert ezt a settet ingyen megkapod .
-
kisza25
félisten
tudtok nekem kicsit segíteni, hogy mit vittem el rossz irányba, vagy jó úton járok, főleg a gem-ek érdekelnének, hogy mire mit érdemes tenni?
ez lenne a karakterem -
mephi666
nagyúr
uccsó előtti képen van egy igazi witch doctor
...ő is clyde békára esküszik
-
Ellia
addikt
Eljött amit sejtettem az elején, ez a szezon is kifulladt nekem hamar. Mindig megpróbálom, de valahogy nagyon hamar unalomba fullad ez az egész jobb cucc hajkurászás :/ Most szerintem megint kihagyom 1-2 szezont aztán újra. Annak aki játszik kitartást! Vesszen a férgese!
Jó lootot!
-
kisza25
félisten
köszi srácok minden nap okosodok
prokxy: este 10 után tudok felmenni, de csak hallgatózni tudok -
AnginaP
aktív tag
válasz
kisza25 #95370 üzenetére
Összefoglaló
Itt egy link, ezen nyomon tudod követni az egyes nehézségek esélyeit.Azt érdemes megfigyelni, hogy rift-ben még a szokásosnál is nagyobb az esély a legendary drop-ra.
A "start game" alatt game settings, és ott jobbra tudod állítani a nehézséget, lehet lapozni is.
(balra meg a campaign - adventure közti váltás....)
-
HellGreg
őstag
Jól sejtem hogy az adventure-ben lehet több karakterrel nyomni és mindegy melyikkel csinálsz meg egy-egy küldetést, egybe számít? csak mert most indítottam egy újat és első szintűként a városban rendelkezésére áll minden pénz, a cube, a cuccok a stashben stb amit a másik karakter összeszedett...
-
kisza25
félisten
Amúgy melyik módban adja jobban a dolgokat? Adventure, vagy campagn?
Torment nehézségen játszom, azt hogyan adja, hogy lehet nehezebb szinten is menni? most látom, hogy torment 2 már mehet -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mephi666 #95366 üzenetére
Akkor használtam békát, mikor benn volt a gruesome feast próbaképp. Henry bevállt, hogy életben tartson. A serpenttel kacérkodok mindíg , mert abból mindíg jobbat ad , mint macskásböl!
Aha a többi világos!
Szerk: A jade-tól én is hányok. Papír mint a fene. Meg szét kell klikkelnem az egeret!
-
mephi666
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #95364 üzenetére
jade szett egyáltalán nem jött be... ez az állatkertes-félkezes stílus fekszik legjobban
macska helyett artemis clyde békát sokkal jobban szeretem a tonna pickup miatt, lakumba meg még nem esett igazán jó... ha lenne jó soul harvester a sever helyére, akkor lehet az is felkerülne... magasabb gr szinteken nem árt majd az a taff, de egyelőre elvagyok így
#95365: szépen csirkézhet, videókat láttam, hogy az is poén, de nekem annyira nem esett kézre a stílus
ui: ami még tetszett anno, az a sentry-s dh volt
még amikor t6 volt a max nehézség... csak azóta átalakult, annyira már nem is jött be... (utóbbi season-ökben pedig nem is próbáltam)
-
mephi666
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #95357 üzenetére
ha 3 megvan, akkor rorg gyűrűvel már van annyi taff, hogy próbálgathatod mekkora tormentet bírsz és rift/grift
3zombis gyűrűvel aprít már szépen a társaság
úgy érzem, hogy a helltooth dropját erősen lefaragták, vagy csak murphy törvény miatt alig akarta kidobni... csak 1 sityka hiányzik már nekem belőle, hogy levehessem a kesztyűt és helyére kerüljön a tasker, ami tegnap pottyant... de nem aggódok: torment11 laza és gr50-55 között apránként tolom feljebb a nehézséget: így már jön elég blood shard és breath is
ha kiesik egy akármilyen helltooth, akkor azt szabadon forgathatom, míg sityak nem lesz belőle... kezd összeállni a karakter ...már csak anci kell mindegyikből, aztán kezdhetem az augmentet a jobb darabokra
ui: ja meg egy furnace is kell még a kockába
-
kisza25
félisten
válasz
nekem kadala adott egy set gyűrűt amiből medál is van, meg egy ancient csizmát, a többi cuccom én csináltam a kockával, van olyan set- aminek 5 része van meg, de gyengébb, mint amiket csináltam.
A legendarikat zúzom be kovácsnál, hogy legyen alapanyag a kockában újraalkotnia legendari cuccaim, hátha megkapják az ancient minősítést, de eddig még nem adott -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mirman #95358 üzenetére
Igen képben vagyok vele, de fos a drop cseszhetem.
Egyébként GR-ben esett mind három darab hozzá.
Ettől független köszönöm a riftek kelleni fognak mert kevés a mati a kockázáshoz!
Oneal1 : Szerintem T1 felett mindegy , mert eshet, de magasabb Tx-ben mindíg jobb a drop és ha másért nem is a loot miatt jobb a T10, ha relatíve könnyen lemegy
-
Mirman
őstag
válasz
Sima rifteket kell menni és kadalazni valamit a rare upgrade receptet tolni amíg nincsrnek meg a kellő itemek teljesen Mind1 milyen rollal. Aztán csapatban vagy soloban töménytelen mennyiségű bounty a újra rollolni a ritkább tárgyakat (pl fegyver amu , gyűrű stb ) . Ezután mehet a 60-70 solo vagy csapat speed kényelmesen Paragon farmra .
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy #95330 üzenetére
tegnap mentem egy mókussal, csak rohantam utána és szedtem fel a cuccokat, futtában mindenkit megölt úgy,hogy nem értem utol, az összes főgonosz 1 másodperc alatt fekűdt, azt hogy
én 70/85 vagyok
amúgy, ha masteren játszok, akkor a többieknek is nehezebb lesz megölni az ellent, vagy ez hogyan van?
attól függ ki kihez csatlakozik be?
Amúgy megint 2napja nem esett erősebb legendari, mint amim van, pedig tegnap 10-12 is esett
egy ideig rengeteg kovácscucc is esett, az már vagy egy hete semmi
masteren játszom, csak gem-el tudtam fejleszteni mostanában -
oneal1
senior tag
sziasztok!
Falcon winget próbálom kifarmolni, de nem nagyon akarja adni a játék
van valami trükk vagy tipp amivel hamarabb megtalálhatnám a ládát?
-
malystryx
senior tag
válasz
Outblast #95349 üzenetére
Szia, sokáig én se értettem, hogyan nyomnak ekkora GRifteket, mert én is rengeteg build-et nézegetek a neten. Mindig szépen felírogatom az általam készített sablon táblázatra ami cucc kell a megfelelő statokkal. Ha nagyjából kész, akkor használom a karit, de nekem sem sikerült sohasem még nagy rift. Aztán rájöttem hogy amit mutogatnak a videókban, javarészt mind 1800+-os paragon szint, meg minden cucc ancient, max-os stat-ok és természetesen minden cuccon ott a Caldesann's Despair, ami még legalább +250-et ad a main statodhoz.. Így meg lehet csinálni, de sima cuccokkal, max 60-70 között megy. Nekem ez a tapasztalatom, de a lényeg, hogy nagyon sokat kell farmolni.
@ReFleXx, van 7-ik oldal is? az még nem esett ki eddig
-
Outblast
tag
válasz
Outblast #95335 üzenetére
Remelem Attis tud majd tanacsot adni, ha jol lattam neki mar a Gr 83 is lement
van ww barbim is de ahhoz meg csak 1 anci fegyo jott amihez meg nincs Ramaladni. Solo t10 farmra hasznalom valahogy groupban mar elfogy az ero belole,nem is ertem hogyan tudnak azzal 80+os grt nyomni. Ugyhogy tanacs 5let barmi johet elore is koszi.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #95343 üzenetére
Nincs semmi extra a mai patchben
You may have noticed your game client update today. Just a heads up that there are no major changes included in this patch. The goal of this patch was to address crashes that some of our players were experiencing.
If you haven't seen the patch yet, you should see the update come through within the next few hours. Again, no major changes.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dyingsoul #95344 üzenetére
en meg most is at tudom adni őket NS-ben , de amik szezonban estek asszem azok alapbol account boundosak voltak
Tenyleg ha barkinek kell a 7 cultist page az achi es portre miatt az szoljon, bar elobb utobb ugyis osszejön.
moongoose, ja bocs neked mas a problemad, kevertem.
-
GoTReX
őstag
Nektek visszaadta az Event az eredeti D1 hangulatát?
-
Delávégá
tag
válasz
ReFleXx #95331 üzenetére
Nyomkodom csak szürke a gomb, szóval hiába. Nevetséges, hogy ugyan arról a hálózatról egyik géppel jó a másikkal meg nem. Asztalin az eventes dungeont letoltam (szenvedéstől kezdve minden volt az a 16 szint csak nosztalgia nem) amúgy meg semmit nem veszítek ha jegelem a játékot amíg ezt javítják.
-
Outblast
tag
Valaki aki Barbar szaki meg tudna nezni a karimat, hogy mit kellene még változtatni rajta?
a 72 lement a 73 már nem nagyon akar... sokszor halok illetve a DMG se tul nagy, vagy ennyire kellene gemezni a cuccot? WDvel elozo szezonban lazan lement a 75 ugy hogy nem volt csak a fegyon gem es annak sem volt tobb ancient cucca.
kari
elore is koszi. -
aerosmith
őstag
Ezt most csak úgy:
-
m.lala
aktív tag
#Dyingsoul
Köszi, a szárnyra rárepülök...micsoda költői hasonlatKesztyűt nem bántom, hátha esik jobb, de az övet megcsinálom.
#Cadal
Köszi.
Car az angolom, de ha jól értem kombinálnom kell, mert önmagában a stun nem lesz elég, kell az övre a freez.... megoldom, plannerben 200 milla Toughnessből 20 ellenfélnél csinál nekem 2.7 mrd -ot, ha a fele igaz nekem az is sok.
Kár, hogy az overpowerben nem tudsz segíteni.
Hát senki se szeret forogni mint a centrifuga ? -
Cadal
őstag
válasz
Mad_Wolf #95321 üzenetére
Lehet, hogy addigra fogyott el a ram! Korábban panaszkodtak rá, hogy bekajálja az összes ramot! [link]
m.lala:
-Ancient Parthan Defenders explanation: (STUN)
A többit nem tudom.
-
-
prokxy
veterán
WD guruk!
Tegnap mentem supp Monkkal 80-as rifteket, de némelyik épphogy meg lett, egyébként 12,5 perc volt az átlag szintidő.
Néztem a LB-ot, jóval szarabb cuccokkal lenyomtak 87-et meg még magasabbat is 2P-ben...
Oké, haltunk, mert a Monk is halt, de max 3-4x.Ill. miért van az, h néha úgy meghal az elit, h csak lesek, CoE nem fire, direkt nézem, számokon is látni, h vmi brutál nagyok, máskor meg csak teker, meg teker a Bat és mintha nem is lenne ott semmi...nem pajzsos az elit, semmi extra, egyszerűen mintha nem procolna be a locus meg a haunt, pedig direkt van, h 2x is elnyomom, utána meg szopok a mana-val!
Róla van szó: TüzesSárkány
Szívesen felmegyek holnap este 8 után TS-re is, csak magyarázza már el vki, h mit rontok el...
A solot-t meg hagyjuk, ezzel a FB WD-vel vmi katasztrófa, hagyom is a p1csába!
-
Dyingsoul
veterán
válasz
m.lala #95327 üzenetére
A szárnyak csak pipere cuccok. Nagyrészük Blizzard játékok előrendelői bónuszaként járt, de néhányat te is meg tudsz szerezni. Ha teljesítesz minden class set dungeon-t kapsz egy zöld színűt. Ha masteren teljesíted egy másfajta zöld szárnyat kapsz. Rainbow portalba bemenve is kaphatsz egy pillangó szárnyat, vagy farmolod az act 4-es gardens of hope 1-es chestet a Falcon wings-ért (nekem cirka 90 kör alatt jelent meg a láda, szerencsésebbek 10-20 kör alatt is megszerzik).
Petek csak aranyat szednek, nem turbóznak mást.
Ha érdekelnek ilyen cuccok ajánlom a "Cosmetic farming" community-t, oda néha beírják ha találnak Managerist goblint vagy mystery chestet, így passzívan is szerezhetsz cosmetic cuccokat.
A freeze övbe forgatása jó ötlet és igen, az is proccolja az APD-t!
A kesztyűbe mehet még stun secondary sorba.
-
Delávégá
tag
A blizzard is még mindig azon a szinten van hogy nem tud egy patchet úgy kiadni, hogy az ne okozna "fejfájást" a játékosoknak. Frissen telepített win7 64bit bnet app fel majd a d3 is, itt gond nélkül ment minden és európai régióban maradt a játék. Laptopon friss win10 64bit bnet app fel és a d3 is, na itt már gondok vannak, belépésnél régiónál európa játékon belül amerika. Egyik kolléga írta hogy játékon belül jelentkezzek be újra és akkor át tudom állítani, de hát itt az se akar működni. A két gép között 3-4 óra eltéréssel lett felrakva a d3.
-
m.lala
aktív tag
Sziasztok, lenne pár új kérdésem, köszi ha valaki segít.
Nem vagyok egy angyal, de kéne egy jó szárny, adnak valami plusz bónuszt vagy csak optikai tuning?
A petek az aranyszedésen kívül hasznosak e másra, több sebzés, kitérés bármi?Akarok egy Anciant parthan defendert, jól értem minden 25 yardon belül stunolt ellenfélre ad 10-12% damage csökkenést? Ez planner szerint csúnyán meglöki a toughnesst, életmentőnek tűnik magas GR-en. Hogyan tudom majd proccoltatni, ez lenne a kérdés, az egyik fegyveremben van 2.5% stun esély, meg a Ground Stomppal is szépen összeránt/ stunol megoldást gondoltam. Plusz kőbe Bane of the trapped-et a max DPS kedvéért.
Próbálgattam a Saffron Wrap övet, bele forgatnék valamennyi freez-t bónuszba a fegyó 2.5% stunja mellé biztos, ami ziher alapon….a kérdés, a freez proccolja vajon?Más, magyarázza már el valaki, hogy működik a saffron wrap öv overpower erősítő skillje.
„Increases Overpower damage by ~50% per enemy hit on the previous Overpower, max 20 enemies.”3-szor chargol eddig oké, critre raktam, elsütöm, felugrik a damage a karilapon, gondolom a crit miatt, eddig ok…..ha nagyobb tömegben sütöm el max 6-8 as számmal jelenik meg a skill felett az owepover, most akkor tulajdonképpen ez a skill az overpowert magát erősíti megütött ellenfelenként 50%-al? A pl. 8-as overpower fennt marad, míg el nem sütöm újra, de nem értem mé jó ez nekem, időm alig van nyomkodni, ground stomp, meg threatening shout és folyamatos pörgés mellett, hogyan használjam hatékonyan, nem értem a működését na…..
így próbáltam
1. folyamat pörgés ugye alap
2. száguldunk tovább ……threatening shout…… nagyobb kimenő sebzés
3. visszafordul……ground stomp, stun……csapat összeránt
4. overpower a berántott tömegre…száguld tovább
5. erre ráfejel ha igaz a bane of the trapped, de annyira gyors, meg annyira szór a skill, nehezen tudom kitesztelni, hogy proccolja e ez egyáltalán a WW-t…… -
moongoose
őstag
válasz
ReFleXx #95323 üzenetére
Semmit!
Levél azóta sem érkezik tőlük.
24 órát írtak, hogy az alatt, reagálnak a tick-re,ám secutity code hiányában nem tudok belépni a battle.net accomra, ha oda írnának netán.
Levél meg ugye nem jön, hogy be tudjak regelni.
22-es csapdája.
Tehát nem tudom, hogyan fognak értesíteni,a hibajelenség javítására tett kísérletükre.A c2 szolgáltató sem méltatott válaszra.
Lehet csak én gondolom, hogy 24 órán belül talán értesíteni kellene az ügyfelet, hogy egyáltalán foglalkoznak a problémájával. -
czpitti
senior tag
Elmondom én is hogy megy gr 100 felett: beállunk, a wd bekopi a cumot,mielott fire-re fordul a ring szol hogy -tekerek- én elnyomom a serenityt és csatt,megáll a kép.például a 106 .Szoval semmi sem változott lagg téren elozo szezon ota.
-
Mad_Wolf
aktív tag
na nekem is elkezdett laggolni. De csak amikor monkkal játszok, előtte crusader és WD egyáltalán nem lagolt.
Most a monk viszont folyamatosan. -
zsotesz81
senior tag
Sziasztok
DH-nál ha egy cuccon az van, hogy increase sentry damage by XX % , akkor ez növeli a sentry-k által lőtt cluster arrow damage-et is? Vagy csak a síma lövedékének a sebzését növeli?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
ReFleXx #95314 üzenetére
Én innen másoltam mivel ez a google első találata.
Sosem állítottam, hogy én találtam fel a spanyol viaszt de a fansitenak és a diablos videóimnak nem is ez a célja csupán magyar tálalásban adni azt ami lejön angolul valahol. Azért párszor sikerült már a diablofans-t is beelőzni mikor épp gép előtt voltam és úgy kaptam az értesítéseket a hírekről (vagy speciális helyzetek lásd Blizzcon). A videózás pedig nehéz mert így is baromi sok idő felvenni, megvágni és szerkeszteni sajnos én sem vagyok már tini és nincs annyi időm ezekre, mint 4 évvel ezelőtt.
-
Dyingsoul
veterán
Hoztam egy videót azoknak akik még nem szereztek meg mindent az Anniversary eventből.
Újoncoknak erősen ajánlott mert januárból már nincs sok és legközelebb csak jövő januárban tudjátok ezeket megszerezni.
[ Módosította: essexboy ]
-
H10
csendes tag
Elkiabáltam magamat! A mai 4-5. riftnél az új (egér és bill.) kombó is elkezdett rohadtul szaggatni. Addig semmi. Mi a ló.....asz lehet ez?!?
-
Kasya
nagyúr
Egy eve mar, hogy megvaltam a jatektol, de most ujra visszatertem. Ket kerdesem lenne:
- A Nekro kb az ev mely szakaban varhato majd?
- A grafika tenyleg szebb lett, vagy csak en emlekeztem "rosszabb" kepminosegre? -
userxy
őstag
Haliiii!
Szezonba csapódhatnék vkihez ?
Felkéne húzni egy DH-t
meg szívesen lennék potyautas
Atika#2759
Előre is köszi bárkinek is!
-
GoTReX
őstag
A bountyzás jobb Gemek gyűjtögetésére,mint a Riftezés ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest