Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezen a képen 1-es valorral esett nekik az alapanyag. Szóval annyira nem veszett ügy az.
Mit nekem 5 pakkot lenyomni 10-es monster levellelÚgy látom Maghda és Leoric lesz a legnehezebb. (über boss)
-
Hun'reeth
őstag
Hejj, ennek mennyi az esélye?!
A múltkor megkaptam a legmagasabb szintű plant a radiant star amethyst könyvecskét.... gondoltam nem adom el, megtanítottam az ékszerészt. (sajna nem éri meg, a kövek legyártása drágább mint az eladási áruk)
Erre tegnap megint megkaptam.... ugyanazt a könyvet! -
F-ECT$
titán
válasz
radi8tor #2085 üzenetére
Az biztos: eleve 4 helyről kell összeszedni, nem esik 100%-os biztonsággal. Utána 3 helyre kell lemenni, ami random, és ott se esik 100%-os biztonsággal.
Szóval lehet, hogy a 4-es partyban valakinek már kész lesz a gyűrűje, míg a másiknak még csak 1 cucca van meg hozzá.
És ha kész is a gyűrű: a statok randomak rajta
-
Sárpac
nagyúr
De k@rva jó már megint locked az AC-m!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #2079 üzenetére
Bezony és a spawn is random, szóval lehet 6x ugyanoda dob be.
-
Muton
addikt
köszi!
most jól elbizonytalanítottál
mert ha jó a cucc, akkor nyilván célszerű lenne megtartani (mivel act3-ban nagyon gyorsan halok), de ha tényleg sikerül sokért eladni, akkor lehetne növelni a sebzésemet, ami act2 farmhoz nagyon jól jönne, mert gyorsítaná a folyamatot és ami eredményeképpen akár vissza is vehetném... -
-
Gorneck
legenda
Passz...talrasha amut se merem emiatt megvenni...főleg mert az se tiszta, hogy az az 5-6% mit is ad valójában...ha pl villámost veszek. Mivel illen skillem nincs.
Nekem a cipőm viszont tuti müxik (legalábbis sztem, de az se biztos, mert regeteg dolgot cseréltem akkoriban). Az ad 7% mérget pluszba...
-
F-ECT$
titán
"In 1.0.4, we reduced Energy Twister's proc coefficients from 0.25 to 0.125, and applied that change to four of the five runes. Problem is, we intended that change to apply to all five runes including Storm Chaser, so we're correcting that mistake in 1.0.5 (it's going from 0.5 to 0.125 to match the others). It could probably be considered a bug fix at this point, but for the sake of clarity we're listing it as a normal change in the PTR patch notes."
Kis tank wiz nerf.
-
Sárpac
nagyúr
1.05 mikor jön várhatóan?
-
Helmoras
őstag
Na végre kész lett a karim [link] 1.05-re remélem egy jobb partyval mint mondjuk a tegnapi már monster lvl 5-6 is menni fog...
És most megyek végig nyomom Act 2 mert ugynezki valahol elhasalt a mentésem...
-
F-ECT$
titán
válasz
radi8tor #2065 üzenetére
Erről az itemről van szó, és itt erősítik meg, hogy bugos.
A bug tárgya, hogy az "Adds 5-6% to Cold Damage" működik, de a "Cold skills deal 15-30% more damage" nem. A fórumban felmerült, hogy ez utóbbi stat több cuccon is van, és ott se működik, ezért kérdeztem, hogy ezen a Monk fegyveren vajon működik-e.
Egyébként ha működne elég jó kis kesztyű lenne cold wiznek főleg az 1.0.5-ös buffokkal.
Mr.Csizmás: lehet, de egyelőre annyi van a piacon, hogyha hirtelen megjavul, akkor is jó darabig olcsó lesz. Ja és vettem belőle egy 6% / 30% -osat is 50k-ért biztos, ami biztos
-
F-ECT$
titán
Dmg-t ott kell erőssíteni, ahol sokat lehet vele fogni. A gatya tipikusan nem ilyen, az arra való, hogy legyen rajta all res, vit valamennyi int, és 2 socket.
Ránéztem AH-ra, és az a gatya, amit találtál olyan 7-8m körül érhet, szóval vagy tedd fel, vagy add el és vegyél rajta egyéb dmg erősítő cuccokat. Ilyen tipikusan a fegyver, az ékszerek és a kesztyű.
-
kornel76
aktív tag
válasz
Sirandrish #2058 üzenetére
Tudom, mikor hazaértem melóból tőlem is kaptál 3-at és szerintem ma is kapsz vagy 2-t (úgyse megy el ah-ban
) .
-
sith7
félisten
válasz
nightmare13 #2057 üzenetére
Köszönöm
Valószínű igen, mert a socket nélküliek jóval olcsóbbak voltak
Ne is mond, egy próba erejéig betettem off hand - be, hát ... majdnem 8000 + dps - t adott
-
Gorneck
legenda
válasz
nightmare13 #2057 üzenetére
Részben, a villámos plusszok és a chd is sokat nyomott rajta.
-
sith7
félisten
válasz
kornel76 #2052 üzenetére
Köszi
Mint írtam, nekem se nagyon van, ebben a hónapban talán ez volt a 3., igaz ez ütősre sikerült
2 hétig volt RMAH - ban, akkor 150 eur körül voltak ilyenek, hétvégén már 50/60 körül mozgott, mindenki ment alá a másik árának, tegnap hazaértem , betettem AH - ba, és puff el is kelt.
-
-
RockHaRD
addikt
megy a PTR shit
szerk.: ki-be dobál, és óriás lagg, szal valszeg még várni kell picit... viszont a monster level egy az egyben eltűnt :/
act2-be kiscsajnál van Design: Hellfire Ring 2 millióért... Infernal Machine plant nem találom
-
RockHaRD
addikt
no esett megint egy Legendary... two handed sword, meglátom, örülök, aztán megláttam az ilvl-t... 56
tovább nem is mondom
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #2031 üzenetére
Vegyél fel majd: GraveHUNter#1971 (ha jól emlékszek)
-
Agro
senior tag
véééééégre
1 heti vadászat után végre sikerült kifognom jó áron 1 dead man's-t
Elbiddeltem 10M-ért
-
ooooobi
senior tag
Történt mostanäban valami frissites? Csak mert rég nem léptem be, most meg jätszottam vagy 2 órät és mintha kevesebbszer halnék a barbárommal act3ban. Ja meg mellékesen kiesett elsö 63as legendarym (para9en), lehet megint nem kéne jätszani egy hétig aztän megint esne
Mondjuk sokant nem hiszem hogy ér a kevés vit miatt.
-
MCGaiwer
addikt
nem akarok spammelni, de mégis
-
userxy
őstag
6 plvl act3 farmolás és egy használható sárga se esett nem hogy set item XDD
Én így szeretlek Dio !!!
-
RockHaRD
addikt
Elvileg Live a PTR, de mégsem megy...
blizz fórumon is sírnak az emberek... most, hogy már mindent tudni az infernal machine-ról, jó lenne már kipróbálni
-
vendingo
veterán
válasz
nightmare13 #2031 üzenetére
Szívesen bevállalnám. Adnék helyette egy ócska wiz legendet
-
bnss
veterán
priti! Légy oly kedves, és gondold át, miért jársz ebbe a topicba. Mindenkinek lehet és legyen is véleménye, hiszen ez egy fórum, de attól mert a többség nem ért egyet veled, ne kezdj el trollkodni.
Ezzel a hozzászólással kapcsolatban az esetleges reakciót itt, vagy PÜ-ben tedd meg, köszönöm!
-
DeckardCain
senior tag
Próbáltam már a tipikus cm buildet, számomra unalmas.
Blizzard mellett nem sokat ér a crit.
Archon, arcane orb-os buildek nem tetszenek.
Így maradt a meteor, először furcsa volt de már teljesen megszoktam a 2 seces delay-t. Ami már csak 1,25 lesz az új patcben, illetve 60->50 ap.Hydra lerak, 2 meteor,és 2-3 electrorute és fekszenek a mobok. Inf act3 soloban is megy. 3 meteor shower már nagyjából ki is nullázza a ds-t illetve time wrapot.
Elitek ellen fent tudom tartani a folyamatos buborékot. Amit party-ban nagyon jó.
Kb ennyi, csak kell a magas ap on crit hozzá. -
vendingo
veterán
Játszottam a szokásos esti fél órát, és most nem esett legend! Valami nagy gond van a rendszerbe.
Na majd még kap fél órát, hátha hozza a szokásosat -
F-ECT$
titán
válasz
DeckardCain #2000 üzenetére
Btw mi tetszik a meteoron? Szerintem túl lassú, és ezt nem kompenzálja a dmg. Bár partyban lehet jó.
-
MCGaiwer
addikt
van esetleg valaki aki könnyedén farmolja act3, és csatlakozhatnék hozzá a monkommal akár csak jófejségből, vagy pénzért?
-
Kobe
veterán
baszkuráltak valamit dropraten ?
ma teljes act 3 run 3/4 e letudva és nem dobott semmi max 1 db 61es itemet, tegnap még "normális" volt. Nem túlzok, tényleg nem elszórtan pottyan 1-2 62-es, hanem konkrétan 1 db 61 feletti nem esik semmiből
-
Joci93
senior tag
[Diablo 3] tényleg 15$-ba kerül?
Ha igen, akkor azonnal megveszem
BaLee : Én is azt néztem.
-
Muton
addikt
Heló!
Érdemes lenne Hurkácska (
) nadrágját lecserélni egy
139 int
114 vit
46 all res
2 socet
82 dex
27 str-reaz int és a vit is kevesebb, de van allres
amúgy full szétment a jobb csuklóm a diablózástól, de az a megmozdítani alig bírom verzió. egeret kellene cserélnem
-
BaLee
addikt
válasz
Sirandrish #2015 üzenetére
100 óra után (nem túlzok!!) kipottyant egy legendary ami egy teljesen használható kétkezes kard volt 860 körüli dps-el. Szét is néztem az AH-ban és tele volt 20tól 50 ezres buyouttal ennél jobbakkal így inkább felajánlom egy gyűjtöttnek.
Ja, bocs nem felajánlottam, megvetted. Bolti áron.
-
vendingo
veterán
válasz
Sirandrish #2015 üzenetére
WD-nek még mindig csak az a sisak van?
Egyáltalán léteznek gagyi legendek wd-nek? Még jókat se nagyon találni... -
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #2010 üzenetére
Aztán vigyázni rá
Üdv: egy barom
-
sith7
félisten
válasz
Csak ilyenekkel vagy körülvéve ...
... szemét dolog ...
-
Gorneck
legenda
válasz
-
Rankerz
senior tag
PTR már megy?
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #2005 üzenetére
Sztem lassan lesz egy manticore-od is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56