- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
-
mikromanus
veterán
A delay két teleport közt rohadt idegesítő. Szerintem valami más kaszt lehet jó. DH, vagy barbár talán. Mondjuk ha be kell férnie a sage 2-nek és egy ringnek az "alap" set mellé, akkor picit szűkös a kínálat. A többség 6-os bónusza ad sok sebzést. A magasabb nehézségen gyorsan haladós+sage set lenne az optimális. Ha az nincs, akkor gyors haladás alacsonyabb nehézségen és sage, vagy magasabb tormenten sage nélkül se rossz. Mindkettő 2-2 DB/elit (esetenként 3 ). Van egy rakat db farm build, de szerintem azok el vannak szállva a becsléseikkel. Ha már valamit felszedsz, akkor rohadtul nem lesz meg az a sebesség... nálam. Meg Plvl2000-rel könnyű ugrálniuk. Oda minek 800 DB/óra már?
szerk: megsasoltam. A javasoltad is elég szép gyors. Mondjuk nem tudom a többi opció gyorsabb-e. WD, DH és barbi után picit akadozónak/lassúnak tűnt ez, de lehet csak rá kell érezni a "ritmusra".
-
Mad_Wolf
aktív tag
DB farmra van valami legjobb class/set felállás? Szerintetek mivel érdemes és hogyan?
-
lafaty80
addikt
válasz
Elemental #97191 üzenetére
Nálam is van ilyen, sokszor public game esetében. Minden volt, latency ok. Minap már saját hálózatomat kellett kicsit monitoroznom, de semmit sem találtam.
És hogy mi volt a legidegesítőbb? Pont tegnap rift-ben level2-ről level3-ra mentem volna a többiek után, ezt 5x kellett megtennem, mert mindig visszadobott 20m-re az átvezetőtől -
-
Mad_Wolf
aktív tag
szerintem a blizzard is elvégezte ezt a számítást, amit te, és úgy érezhették, hogy csak a madarak mennek be a rainbow portálba. Ezért kellett a buff. Persze ezt nem írják ki nagybetűvel a battlenet hírei közé
Legalábbis én tegnapig nem tudtam róla, amíg itt nem olvastam.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
mikromanus #97164 üzenetére
mármint a más ceckcuális beállítottságúaknak?
-
Elemental
addikt
Kibebaszott laghalál.
Már a 3. Zsinórban. Most gondolkodtam el, hogy hagyom az egészet a francba. Még jó, hogy nem az anci yang volt rajtam.
Amúgy nem értem, 2-3 másodpercre megáll minden. Másnál is szokott ilyen lenni?
Van két szünetmentes, egy a pc előtt, egy pedig a router előtt. Vagy a szolgáltató, vagy a szerver lehet szerintem. -
MegalodonS
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Depidemic #97184 üzenetére
Hát ha az gyorsabb hogy megállsz minden vault után lőni egy impale-t akkor te majd úgy csinálod és biztos jobb is lesz az úgy
Nem, amúgy tudom hogy azt csak viccből írtad
Felesleges átenchantolni, átgemelni, átskillezni, átgearelni rá, mert nem oszt, nem szoroz. Ezért is maradt bent az öv, semmi másért. 16 perc alatt megvolt így is. -
Peppo
őstag
Megérkezett az első primal egy Depth Diggers képében. Az a legszebb, hogy éppen a multis-gránátos buildet raktam össze, hogy végre kipróbáljam, és csak egy ipari hulladéknak nevezhető DD volt a ládában. Gyorsan le lett cserélve.
Havernak nem volt ilyen szerencséje, neki egy Flavor of Time jutott.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
ReFleXx #97185 üzenetére
Jaja, fordítottam mindenkinek az infókat.
[Necro Bétateszt közeleg]
Ha kapok bétakulacsot, lesz stream meg mindenféle vidijó róla!
Azt sem bánnám ha adnának pár bétapass-t amit kisorsolhatnék nézők-olvasók között.
-
ReFleXx
addikt
necromancer beta teszt közeleg !
-
Depidemic
csendes tag
válasz
Lézerparaszt #97179 üzenetére
Feleslegesen cserélgetted a fegyvereket a folyamatos haladás végett. Az öved pont a folyamatos mozgást szolgálja és nem használod ki egyáltalán. (Lásd:11:46-nál) Le is cserélheted ennyi erővel az övet...
-
m.lala
aktív tag
válasz
diegho #97177 üzenetére
Én megszerettem a centrifuga barbit
Tegnap meglett végre a másik kard is anci, így mai uj rekord P 865, 13,6k str, 27m toughness, 2.2mill dps unbuffed mellett:[link]
Igaz, ami igaz ki kell szépen kövezni és tény és való nem fog 20-40 mrdokat ütni mint a monkom, de rém szórakoztató és 2 gombos igazi feszlevezető build.
Ahogy látod a képen a skilljeimet földobom /battle rage, war cry/ bal kéz pihen a 3 ason és nekem nagyon bevált a bal gombra a ground stomp….. berombolok threathening shout….. összeránt ground stomppal, fordul visszafele a stunolt ellenfelekre már 4-6-8 mrd-ok is beesnekÍgy T10 3-5 perc között sima rift 7-8p, lézershow és elektromos dolgok amikre figyelnem kell egyébként jóféle…
cipőn, gyürükön kívül minden anci és min. 60-65 as kő és amit észrevettem nekem a bane of trapped, stricken, taeguk jött be legjobban valószinű a ground stopm stunja miatt, de szépen szed.feljebb már nem elég sajnos a def…...gyenge a vállasom /ancient parthan defender és az övem/pride of cassius/ így nem is erőltetem /és nem is az van fent/ 70 felé magam csak ami könnyen megy.
-
Ultrazord
tag
válasz
Lézerparaszt #97179 üzenetére
olyan szarvacskákat honnan?
-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt #97174 üzenetére
Ha csak azért csinálja, hogy egy Set Dungeon meglegyen, akkor inkább a Natalya, az könnyű. Mindig azt csinálom meg DHval.
Conquestek:
Nekem a 3 gem 65-re, ill. a 6 szettel GR55 lesz meg.
Megnéztem ezt a videót, és erősen gondolkodom, hogy bepróbálom a 20 perc alatt az összes bosst, amint meglesz mindenem hozzá. -
diegho
nagyúr
válasz
DaveHutt #97174 üzenetére
Nem próbálkoztam, csak egyszer. Most T8-on tolom IK+Raekor+Sage-el a DB miatt. Garantált 2, van amikor 3DB jön, elég gyors, de feljebb már ki kellene venni a sage-t, amitől csökkenne a DB, ezért lenne jó T13-ra menni, ott már a DB farm is jobb lenne, mint T8 Sage-el.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Lézerparaszt #97175 üzenetére
Mindig ugyanott jönnek fel a dögök abban a Dungeonben. Érdemes előre megnézni, sikerült már beleVaultolnom többször mielőtt megnéztem.
-
DaveHutt
őstag
válasz
diegho #97170 üzenetére
De miért T13-mal próbálkozol? Fő szabály, hogy mindig azt a nehézségi szintet farmold, amin egy lövés minden mob. Általában buildenként ez T11-T12. Még a Multishot DH-nak sem effektív a T13, hiába irtja szépen, mert DB/h, Legendary/h-ban jobb az alacsonyabb beállítás.
Egyébként meg IK+Raekor FC barbár sztem a nyerő.
DjDanee87: a Marauder valóban könnyebbnek tűnik dmg és túlélés értelemben, viszont hihetetlen idegbaj, amíg nem tanulod meg, hogy hol spawnolnak a földalatti rohadékok.
-
mikromanus
veterán
válasz
diegho #97167 üzenetére
Szerintem ha eléggé felszívtad magad, akkor elég jó lehet a leapquake-avalanche build is. Persze lehetnek más alacsonyabb követelményű gyors buildek is. Azt hiszem T12-n nyomultam a sajátommal, de a 13 is elég gyors volt még. Mondjuk te ennyivel már lehet GR-ezni akarnál, szóval megkésett ötlet.
Nekemnyoc
Saját példavideó T12-re (valakinek nagyon nem tetszett az utóbbi 5 megtekintőből? Cyberbeni?)
Kicsit "profibb"/bővebb leírás és videó (T11) -
Bird
addikt
válasz
diegho #97170 üzenetére
Én nem is erőltettem tovább farmolásra a barbárt. WW buildnél unbuff 10k str elég t12-re, t13-ra már 16k kellene.... Minden cuccom ősi és így is esélytelen vagyok t13-ra. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb a dh-val az alapanyag farmolás.
KubanitoS: Az több, mint mák. Lottóznod kellene!
Az ugra-bugra móka még rosszabb szerintem.... (próbáltam)
-
-
diegho
nagyúr
Tolja valaki rajtam kívül barbárral? Megvan a GR70, hamarosan 500 para vagyok. Nem akarok solo GR push-t, majd maximum 800-as para után, amikor már van augmentálva több cuccom, így T13-ra kellene berendezkednem, de oda most melyik a legjobb barbár speed build?
-
Bird
addikt
válasz
Mad_Wolf #97163 üzenetére
És a cosmetic wings farm smafu!?
Esély, hogy rainbow goblint találj = ~2%
Princess Lilian valószínűsége = ~0,5%Összesen= 0,01% / goblinonként
1000 nyitott portál esetén: 1 - ( ( 1 – x ) ^ y )
X = 0,0001
Y = 10001 – ( (1 – 0,0001 ) ^ 1000 ) = ~9,5%
A hülyének is megéri ezzel az időt tölteni.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Le tudná nekem írni valaki, hogy a Tal-Rasha set bónuszt hogyan tudom effektíven használni? Gondolok itt ilyen kérdésekre:
- oké, 4 különböző elemet kell használnod hogy jöjjön a buff, de
- mindegy hogy milyen sorrendben? magyarán ha csak ráfekszem a gombokra és mondjuk nagy egymásutánban megnyomok 4 olyan gombot ami 4 különböző elemet (persze előre beállítottam a jó skilleket) használ akkor már meg is kapom a buffot?
- honnan látom, hogy megkaptam a buffot azon kívül, hogy érezhetően nagyobb a dmg-em. Ezt amugy nem érzem hogy csak simán nagy a dmg-em vagy éppen a Tal set miatt nagy
- honnan látom hogy meddig tart a buff?Kipróbáltam a Flashfire Wizard buildet: http://www.icy-veins.com/d3/flashfire-wizard-wand-of-woh-build-with-the-tal-rasha-set-patch-2-5-season-10 Nincs meg minden darab, főleg a kocka (weap, ring) és a cipő hiányzik a buildből de az a gondom vele, hogy nagyon squishy vagyok, GR60-ban egy ütéstől meghalok és nem hiszem hogy az item-rollok miatt lenne, hanem valami alapvető védelmet hagyok figyelmen kívül vagy nem tudom. Az is lehet hogy a játékmeneten kéne változtatnom de ezt sem tudom
Illetve a seasonal journey teljesítésének Chapter 4 után milyen jutalma van? Csak portrék? Mert azok annyira nem érdekelnek. Üdv és kössz
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
mikromanus #97162 üzenetére
bounty közben nyílt nekem is egy rainbow goblinból portál, de mivel nem tudtam a buffról jól ott is hagytam a francba....
-
mikromanus
veterán
válasz
Bennyboy #97161 üzenetére
Patch notesban nem láttam, csak fórumokon, meg youtube videóban:
Diablo 3 Whimsydale Changes Patch 2.5 Season 10 Rainbow Goblin -
Bennyboy
őstag
köszi akkor megpróbálom majd azzal. Durva, h sima desire set-el is mennyire gyorsan lehet haladni hc-ban is. Kb para 200-250-nél járok és t10is kevés már lassan. Pedig csak 2 ancim van. Kemény volt tegnap, h 3x egymásutáni riftben kék goblin volt. Shrine-t sajnos még nem találtam. Nekem teljesen kimaradt, h átalakult a rainbow secret. Patch notes-ban sem láttam semmit. Tudjátok hol írták? köszi
-
Shadowguard
senior tag
Mi a franc van a játékkal? Egy tetves GR-t nem tudok letolni, mert egy perc után DC-t kapok. Bounty-t engedi, ha csak afkolok a városban akkor sincs gond, de bemegyek egy riftbe 1 perc után kidob...
-
DjDanee87
addikt
Pedig a Marauder dungeon a könnyebek egyike. Ha van rendes geared (quiver amitől 5 sentryd van lent pl) akkor az eliteknek nem kellene addig élniük, hogy teleportáljanak. A lefelé mozgás közben nem szabad sietni. Ha kiismerted már a terepet akkor ilyen helyekre mindig le kell dobni egy polar station sentryt a lassítás miatt. Szerencsére nem olyan hatalmas a terület, hogy probléma legyen az időben kitakarítás, mint ahogy Roland set esetén.
A kukacok meg ha jól tudom már fixen ugyanott vannak minden run esetên. De ha kikapcsolod a zenét lehet is hallani a földtúrás hangját mikor feltörnek.Ha ez 20 try volt javasolnám inkább a sprintelős conquesteket, ha egyáltalán célod a journey, a set dungeonok ennél csak nehezebbek lesznek.
-
Ribi
nagyúr
válasz
sandor906 #97154 üzenetére
DHval majd lekarmoltam az arcom mire meglett a set dungeon.
Vagy a giliszta jött ki mellettem, vagy a kép széléről ahol nem is láttam a nagy dagadék teleportált mellém, vagy szimplán a gyors szaladás miatt nem is láttam a kis vacak mobot és simán rárongyoltam. Vagy 20x csináltam mire meglett.
Nem értem miért nem lehet jobban kizoomolni, hogy ha lefele közlekedek akkor lássak is valamit?
Jobbra balra vagy 60yard, lefele meg kb. 10 yardot látok. Ezzel lehet valamit tenni? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
mikromanus #97155 üzenetére
Amikor a kis szúnyogok, vagy mik jönnek azokat kell visszaütni. Buborékot le, majd amikor lassan közelednek, nyomsz egy Wave of Force - Impactful Wave-et és akkor azokat számolja, amennyit elér a wave.
-
mikromanus
veterán
válasz
sandor906 #97154 üzenetére
DMo dungeonban mi a ló akar lenni az a "reflect" követelmény. Nem igazán sikerült rájönnöm. Lövedékek a buborékban? nem igazán számolódnak. Vagy túl gyorsan likvidálom az ellent? A 20 ellen egy buborékban rész simán lement, meg a kill is, de ez a reflect... kemény 0 lett az eredményem. Az a cél?
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus #97150 üzenetére
Kellemes érzés panciban nyomni - a diablo-t - az már biztos.
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #97150 üzenetére
Csoda hogy képesek vagyunk bármit elvégezni ilyen gondolatokkal. 😂
-
Bennyboy
őstag
Wiz-ként melyik a legkönnyebb setdungeon? A desire-t próbáltam tegnap de nem igazán tetszett. Ebben a seasonban meglesz a solo 70 hc-ban. Mennyire ritka kb a primal anci, más néven punci?
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #97147 üzenetére
Mintha számítana. Úgyis csak vén trottyosok játszanak a Diabloval.
-
DjDanee87
addikt
válasz
DaveHutt #97141 üzenetére
Nem vagyok otthon, hogy megnézzem. Mondjuk character rebirth miatt nemtudom egyáltalán lehet-e látni valahol a szezonos időt. Mindenesetre ami sokat gyorsít a dolgokon, ha GRezés esetén csak minden 4. után identifyolsz/bloodshardozol. Kavicsokat így húztam GR45ben hogy kb 10-12 perc volt 4 GR ami 20 szint egy gemnek.
-
mikromanus
veterán
válasz
ooooobi #97142 üzenetére
Nekem volt pár ilyen az S10-ben. Némelyik "kisebb" csapat volt, de akadt egy elég nagy goblin légió is. Befedték a fél mapot. Volt vagy 2-3 tucat. Iszkoltak mindenfele. Pár meg is lógott, mert akadt azért némi DPS hiány arra a nehézségre kezdő karakterként.
De a "goblin shrine" is vicces. Az is feldobja picit a mapot. Iszkolnak a zsákosak rendesen.
Meg a szivárványos goblin és map is nagyon erős. Minden tereptárgy dobálja a jobbnál jobb anyagot és itemet. Még 70 alatt futottunk bele elsőre (lvl50 talán?) hard, vagy masteren elsőre. Ott is simán dobálta ötösével az Imperial gemeket, meg 2-4 DB-t és forgotten soulokat. Meg legendary itemeket is persze. Első nap kettő ilyen goblinhoz volt szerencsénk. Igen jó kezdőlöket volt. -
ooooobi
senior tag
Na ilyet se láttam még, egy sima riftben egy kupacban 10 vagy még több goblin ücsörgött, sajna pár jó pár meglépett, de azért kövegböl jól fel sikerült tankolni belölük
-
DaveHutt
őstag
A Journeyt teljesítőktől kérdezném, hogy hány játékóra alatt lett meg? Merthogy még egy hete se megy a Season.
-
H_András
tag
Elnézést ha amatőr a kérdés. Szezonokra már nem nagyon van időm, hétnél játszottam utoljára talán huzamosabb ideig, viszont alkalomadtán a régi karakterekkel szoktam bohóckodni. A Primal ancient témáról kérdeznék, ha régen valamelyik karakterrel már megfutottam a solo gr 70-et, akkor lesz esély hogy kapjak én is? azzal a karakterrel természetesen, nonseasonban.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Reinhardt #97135 üzenetére
Mostanában nem olyan nehezek a szezonok már. Mikor még kellett 3 cuccout augmentálni, az beletelt egy kis időbe, de így hogy 1et kér csak a journey elég gyors valóban. Nekem P612re lett meg tegnap a Guardian, sikerült 2 conquesttel is leaderboardot csípni. Gondolom a többség a bossos meg act 1-5 sprintre ment rá. Én inkább felhúztam egy crusadert a DH mellé és megcsináltam GR55öt 6 settel meg 8 set dungeont.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, esetleg tapasztalt valaki olyat a játéknál hogy alt+tab vagy exit game után leáll a pc? Olvasok külföldi fórumokon ugyanilyen eseteket. Itt esetleg valaki? Más játék nem csinálja. A gépem az aláírásban van és egy Thermal Take táp van benne, arra gyanakszom. Lehet hogy a kiszerelt 550-es Corsair jobban bírná?
-
mikromanus
veterán
válasz
DaveHutt #97124 üzenetére
MAjd szépen lassan meglesz az. Igaz ugyanannyi energiabefektetéssel a gyorsabb buildekkel meglenne gondolom GR90, de ilyen apróságopkon nem szoktam fennakadni. Kellene anci fegyver, meg nem ennyire minimalista itemek, aztán össze is jöhetne. Vagy esetleg majd 2-300 paragon és néhány 50+-os augmentáció után...
Aztán bekukkant egy impale DH és lenyomja ugyanazt 3 perc alatt kezdő gearben. -
Reinhardt
őstag
Kicsit feltem a conquestektol, de ugy nez ki, hogy ez a szezon volt a legyegyszerubb. Plvl650-re meglett a Guardian.
-
_ocsisajt
őstag
s10-et én is elkezdtem... csak félek amilyen brutál módon mindent adott eddig, úgy fogok 1-1 BISért izzadni majd...
azért az meleg, hogy paragon 120-ig ezeket adta ki:
-Belt of Transcendence
-Sacred Harvester
-Lakumba első ancim volt
-Jeram fejes
-Tasker
-Anci COE
-Short man's finger
-második T1 bounty runra RORGamin most "elkezdtem izzadni" az a furnace... meh
-
_ocsisajt
őstag
kérdés: (ha volt bocsi)
Ha valakinek ugye ki van unlockolva a primal... és olyannal játszik akinek nincs... akkor átadható party lootként a primal a másiknak?
-
scott_free
senior tag
sziasztok,
hosszú idő után újra beléptem a játékba, de nem találom, hogy hol tudnám megnézni, melyik karimmal melyik GR-szinten vagyok? vagy ezt nem is lehet látni?
köszi!
-
mhif
senior tag
Sziasztok,
ahhoz, hogy hulljon primal ancient item csak annyi kell, hogy solo-ban 70es szinten végigviszem egy grift-et?
köszi
-
grimm2015
senior tag
-
DaveHutt
őstag
válasz
mikromanus #97118 üzenetére
Told már el GR70-ig, hogy lássák, k.ra mindegy, milyen builddel nyomul az ember.
-
MegalodonS
őstag
-
grimm2015
senior tag
Sziasztok, DH-val melyik (no set) buildal lehet az 55 solo GR-t megcsinálni?
Köszi! -
Dyingsoul
veterán
válasz
SQX_Barto #97112 üzenetére
Úgy értem, ahogy írtam: csak kettő tőr van amit adhat DH-nak a kocka. Én ~25 tőrt upgradeltem a kockával, csak Lord Greenstone's Fan és Karlei's Point volt nálam az eredmény, semmi más. Ha valaki többet uppol és más lesz az eredmény akkor belátom, hogy tévedtem de én ezt tapasztaltam és csak arról tudok írni amit tapasztalok vagy olvasok, utóbbi esetben általában a forrást is linkelem. A helyesbítésed helytálló csak nem ebben a kontextusban (DH specifikus Kanai upgrade).
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #97118 üzenetére
utólagos szerk.: Nem manald heal mellé választottam buildet, hanem a választott build mellé az itemeket . Pluszt ad sebességben és sebzésben. Lehet más builddel "értelme", de ebben a helyzetben ennek nincs létalapja.
-
mikromanus
veterán
Nem kell, csak lehet.
A DMO elég jó sebzése mellé ad extra sebzést azonos célpontokra az MH. Ha nem is szorzódik a két legelcseszettebb set+item buff, akkor is jó kiegészítő. Az MH az 15% eséllyel procol és single target sebzést ad.Nincs AoE. Külön erre építeni buildet szerintem nem éri meg. mindig csak "kiegészítő" lesz. Persze ha be tud épülni set buffokba, akkor az hasznos. Erős előrágott set buff mellé 15% eséllyel überbrutál sebzés az azért sokat gyorsíthat.Persze ti nyomjátok GR sokezren. Nektek lehet hasznos. Engem nem hoz lázba a "komolytalan" (alias nekem nem tetsző) "kötelező" skill-item kombók nagyja. Jólesz az spectralos DMO buildbe is. (már nekem).
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #97109 üzenetére
Mindez remek, de semmi értelme, olyan setet kell az mh mellé használni ami ad neki sebzést, tal,vyr,firebird, de még egy lonos wiz is erősebb outputot tol ki az mhval mint a deselere.
Desivel ha magasabb gr a cél ami vhol 80 és 90 között lehet reálisan, akkor arcane orbitozni kell. -
mikromanus
veterán
Mármint a "high-end" buildek közül a nehezebbek közt vannak a WD buildek? nem nagy kunszt. Ettől még lesz kasztonként tucatnyi ötletes, de magas GR-en életképtelen build amit sokkal nagyobb erőfeszítés összedobni 10-20 GR-rel alacsonyabb nehézséghez is. Ez van. H&S game ez és nem egy stratégia. Előkapod a bevásárlólistát és addig költesz (anyagot és időt) amíg ki nem tudod pipálni az összes tételt.
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #97113 üzenetére
Arról a bökőről Gorni nagyon sokat tudna mesélni... Wd-t az egyik legnehezebb összerakni magas gr-re.
-
MegalodonS
őstag
válasz
SQX_Barto #97112 üzenetére
Nem ert hozza
A wd cuccok az egyik legnehezebbek,plane egy jo sacred harvester Kivancsi vagyok,mikor esik valakinek ebbol egy primal
-
Dyingsoul
veterán
válasz
DjDanee87 #97103 üzenetére
Jaja, csak kettő tőr van amit adhat DH-nak a kocka. Épp ezért ajánlott ráutazni az ancientre, nekem ~700 death breath-ből sikerült kiuppolnom egy Karlei-t upgrade rare item-mel, nem reforge-dzsal. Nagyon ajánlott neki, érezhető a különbség anci-non anci között, mint minden DPS esetén.
-
mikromanus
veterán
A DMO nem ad hozzá sebzést, de azért a 14000% enélkül se rossz. 15% eséllyel beprocol a stun a paralysisen aztán a cél kap egy jó kis extra damot. Állítólag a skill proc rate se számít, így a spectral AoE kaszabolása pont jó a célra. Meg a 3-4 attack/seconds se rossz.
Ring+amuban a travelers megy nálam (ritkafos ring, elég jó, csak nem lyukas amulet). Emellé a MH és a Halo of Alryse. Amelyikből jobb esik az karakterre, amiből fos van az kockába.
Alapból a depth diggerst nem procolná a signature spell (akkor se ha APoC, vagy generator rúna van rajta), de az öv buffja beveszi a spectralt a "csapatba" és adja rá a bónusz sebzést. Nekem most primus sipka van bent, de majd lecserélem. Fastrunba mehet a nemesis bracers, de lehet feljebb kell majd az Ancient Parthan Defenders a túléléshez.
Fegyverre a fragment és az Aether Walker kombó tűnik jónak. A teleport fogyasztja ugyan az AP-t, de másra amúgy se kell. Esett 5-6 fragment of destiny ebben a seasonban. Egyik szarabb mint a másik. 2-300 legendary mat is elment a rerollra, de semmi ancient. Így most a 3000 dam helyett van 2300 (persze lehet kevesebb dam lesz az ancienten is. A LoH hasznos lehet ebben a buildben,. Majd kitesztelem).
+a cd nélküli teleport jó a ring-amu set buffjára is. Nincs séta, nincs sebzéscsökkenés.
-
Jim-Y
veterán
válasz
mikromanus #97107 üzenetére
AMugy egy ilyen DMO buildhez mi menjen a ring helyére a kockába? Nekem most Manald Heal van benne mert nincs jobb/más de úgy sejtem hogy egy DMO Wizard nem sokat profitál belőle :/
-
mikromanus
veterán
Bakker. Kifelejtettem a Depth diggerst. Mondjuk a mágikus slow time rúnaspika se rossz, de azért a 100% damage buff jól jöhet. Valahogy éreztem, hogy kevés a sebzés. Lófing göncben nincsenek milliárdos critek. Gyanus lehetett volna.
Majd este tesztelem/kikadalázom +bekockázom ezt is.
-
diegho
nagyúr
Mennyire tudtam, hogy az utolsó gem lesz az esoteric...
-
Jim-Y
veterán
válasz
mikromanus #97101 üzenetére
Ezt megerősítem,
6-os kapott szett, Delsere build és tegnap elég simán ment a GR54 szerintem a 60 is simán meglesz ma. Még egy Aquila Cuirras-t kéne beszereznem mert az AP mindig fullon van és legalább addig is jönnek az itemek a jobb buildekhez. Asszem már a Flashfire Archonhoz és majdnem a Lightning Hydra-hoz is megvan minden már csak egy Zodiac ring meg egy Serpent fegyó kéne. Amugy viszonylag korán kaptam egy Wand of Woh-t azzal tolom most nem is tudtam először, hogy ez egy ritka item
-
mikromanus
veterán
Totál szar itemekkel a "penge" melee wizard lazán hozza a rifteket T12-ig, a gr-eket meg GR55-ig kb.T13-on picit kezdett könnyen halni a szikrás sárga fenevadaknál amikből folyamatosan bekapott a riftben, így picit jobban védelemre skilleztem. Így viszont kezdett kevés lenni a sebzés. Hja kérem. Alap fegyver, 1/13 ancient item, extrém szar itemek... ez ilyen. Szaros T12, vagy GR55-58 "csak". Kb induló felszereléssel ennyi megy. csak a kulcspontokon meglegyen az elvárt item... és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged