Hirdetés
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
kisza25 #96197 üzenetére
Egy szóval mindenre
Ha sebezni is akarsz akkor mindenképpen kell egy hatos bónusz. Döntsd el melyik szettet szeretnéd! Ajánlott a kezdő szettet kiszedni mert azzal bőven 40 felett tudsz haladni. Ha választottál akkor keress rá guglin és kidobja az adott szetthez tartozó itemeket. Ezeken kívül amik kellenek: CHC, CHD, Elemental Damage, Skill Damage, Area Damage és buildtől függően Cooldown Reduction.
-
reelc
veterán
válasz
kisza25 #96197 üzenetére
Nem tudom, milyen cuccaid vannak.
A fegyvert lyukaszd ki és zöld gemet bele.
A ruházatba is zöldet, a sisakba kéket.
Grandeur gyűrű elég 1db, nem kell rajtad és a kockában is lennie.
Az a lightingos gem nem sokat ér.
DHnak: Zei vagy Bane of Powerful, Bane of Trapped a szokásos gemek.Ha már Natalyát, Rain of Vengeacet használsz, ajánlott a Strafe skill a gyorsabb haladás miatt. Natalyából kb. ilyesmit.
Inkább az Unhallowed szetre kellene gyúrnod. Ilyesmit kellene felépítened.
Minden ékszeren legyen lyuk, emellett ha lehet CHC, CHD, nyakéken elemental sebzés.
A többit a linkeken megtudod nézni.Ha nem nagyon van cuccod, menned kellene pár T riftet egy DH mellett, esne ez-az.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #96196 üzenetére
Koszi szepen!
Persze, hogy a Guardian nez ki a legjobban, na majd a vegen huzathatok karit...(#96194) maladyce: latom itt is megjelentel.
A 3 playeres videonkban leszedted a hangot.
Igen a hires wizardos speed 82... -
kisza25
félisten
kérnék egy kis segítséget, min változtassak, hogy gyorsabban tudjak ölni, mert gr40-nél szólóban mindig túllépem az időkeretet, mire kellene rágyurnom?
-
MegalodonS
őstag
Last update: 2017-02-23 22:04:07
(#96193) rumkola
(#96142) SQX_Barto
Az osszes porte ahogyan kerted
-
maladyce
újonc
Hátha érdekel valakit egy jó kis paragon farmolos ultraspeed videó, avagy hogy jön a paragon leggyorsabban.
[link] -
rumkola
nagyúr
válasz
MegalodonS #96192 üzenetére
Visszavonom, mégis jó ez.
-
MegalodonS
őstag
-
rumkola
nagyúr
válasz
MegalodonS #96190 üzenetére
Mire gondolsz, hogy nagyon jó? GR60 van a vidin majd 2K-s parával. Szerintem ez rettentő gáz.
-
MegalodonS
őstag
-
nubreed
veterán
Sziasztok!
Megvettem a Diablo 3 Battle Chest (ami elvileg az alap D3 + Reaper of Souls dlc) kiadást az instant-gaming.com -ról. Már sok mindent vettem innen, sosem volt gond velük.
Hozzá is adtam szépen a kódot a battle.net accomhoz és le is töltöttem a játék klienst, installáltam. De mikor indítom a játékot, bejelentkezés után az Intro a Reaper of Souls -os. Kérdésem az, hogy ez normális a Battle Chest kiadásnál? Nem az alap Diablo 3 intro kéne, hogy lefusson előszőr? A Battle.net Launcherben is egyébként Diablo 3 Reaper of Souls van. Lehet, hogy valójában átvertek a cd kulccsal és csak a reaper of soulst kaptam meg? -
Sefter
veterán
válasz
Lézerparaszt #96179 üzenetére
Köszi
-
Ribi
nagyúr
Végülis mind1, hogy ingenom vagy starfire van a kezemben, starbol van anci, amiatt jobb az.
Cuccok ha nem is anci, de vannak, viszont ezek szerint én csinálok valamit rosszul, mert nagyon nem sebzek.
Archonban is 1 hét mire bárkit is lelövök. Visszaváltásnál rövid ideig sebzek mint a veszedt gondolom a manald miatt, de az se sokáig. És főleg nem merek gyorsan haladni az ide oda váltás miatt. -
kzoltann
aktív tag
Ha a karaktereden es a followeren is van akkor igen. Es ha follower relic az az hogy nem halhat meg akkor effektiv 50% dmg mitogation.
Vonatkozo resz icy veinsrol The best known (and recognized by developers as legitimate) tactic to wear Unity Unity is in solo play, pairing it with one on the follower and equipping him with an immortality item (Enchanting Favor Enchanting Favor for the Templar, Smoking Thurible Smoking Thurible for the Enchantress and Skeleton Key Skeleton Key for the Scoundrel). Since immortality follower items do not simply prevent the follower from dying, but completely negate any and all damage done to him, this effectively results in a permanent 50% reduction of damage to the player.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Sefter #96177 üzenetére
Akkor csak úgy alapjaiban: a dps-t vagy damage-et ne nézd. Amik fontosak általában az a Crit Chance, Crit Damage, Elemental Damage (pl Cold), Skill Damage. 6-os bónusz legyen meg, kiegészítő cuccok legyenek meg hozzá. Cube-ba be kell rakni az ajánlott dolgokat, és az sem árt ha a follower fel van öltöztetve, főleg ha Unity gyűrű is kell az adott buildbe. Magáról az Inna buildről találsz kismillió videót YouTube-on, szóval azt nem linkelek
-
Sefter
veterán
válasz
Lézerparaszt #96176 üzenetére
Konzolról nem tudok linkelni sajna
-
Sefter
veterán
Inna-s monk mellé melyik segítő válhat be?
T8-on aprítok, T9 még megy különösebb gond nélkül, T10 rift már szenvedős...
Konzolon tolom (ps4) -
Zsolti23
tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy valamilyen ismeretlen módon eltűnt a darkmod.
Egy pár hónapja nem játszottam akkor még jó volt, tegnap meg nem kapcsolt be hiába nyomom a pause gombot.
Aki esetleg tudja a hiba forrását ne tartsa magában.
Arra is gondoltam, hogy egy új patch miatt nem lehet használni. -
proci985
MODERÁTOR
játsz vele kényelmes határon ami neked GR55 körül kéne, hogy legyen.
alacsony GRen hamar halnak a szörnyek és nem lesz min proccolni. CDR menjen gyűrűkre is a vállas + kesztyű + offhand mellett. esetleg fegyverre is, de a 10cdr vs 1000vit kérdés nem egyértelmű. AP ki fog fogyni (én APoC nélkül megyek úgy főleg).
tapasztald ki a ciklusait, hol adja le a damot, hol kell futni, mikor kell támadni. enyém GR87nél van és a gearje még nem a legtökéletesebb.
-
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96162 üzenetére
UEvel nyomtam sokáig, ott legalább volt Vault.
Ebben a buildben pedig csak Archonban van teleport. Szóval ott állok megfőve.
Amúgy GR66 halálokkal lement szólóban, 68 minősíthetetlen.
Az előbb mentem partyban egy supp monkkal. GR75-ig jutottunk és fölötte halok mint állat. A monk ügyes volt. De ugyebár nem csodatevő, minden karinak el kell érnie egy szintet. A szóló azt mutatja, hogy sokat halok, nem stimmelnek az alapok.
Persze nem várok sokat egy péntek óta létező wiztől (azóta játszom komolyabban wizzel), lesz ez jobb is. -
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96160 üzenetére
Köszi.
De a Manaldra lyukat kellett tekernem. Amura is.
Amúgy értem amit mondasz, de ha megtudnám csinálni, biztos jó döntés lenne a 2 tárgyon kb. 1350 Vitát bukni? GR68-on így is szétszedtek még Arcneben is.
Ezekkel a cuccokkal már így jártam, megyek farmolni, hátha esik jobb. -
noblem1983
senior tag
Még egy pár tekergetéssel Mistic-nél tudnál kicsit javítani rajta pl. Manald vit->chd, braceren a light % 20-ra, amun light % ->10% chc, mellesen secondarynál pl reduced dmg from ranged attack a gold % helyett,gatyán intet feljebb meg offhanden critical hit get arcane powerre a vitet. De a cooldown %-oknál azok az 1-2 %-ok sajnos kellenének még
-
reelc
veterán
GR66 lement halálokkal, GR68-ba belebuktam (első próba). Itt még Archonban is kinyírtak.
Érzem, hogy van erő a wizben, de nem igazán értem, hogy kell játszani vele. Tudom a cuccaim elég vacakok, de gondoltam kicsit simább így is az út GR70-ig.
Leírná valaki pár mondatban, hogyan is kell játszani vele?
Túl sok időt töltök Archonon kívül, és hamar elfogyik az Arcane Powerem. Így a Zodiac sem ér sokat.
Köszönöm. -
Edge
veterán
Megnéztem ptr-en az mh nerfet channelingre meg se lehet érezni, szal kb semmi értelme nem volt szerencsére
-
attilam
őstag
Sziasztom.
Valaki tudna segíteni 2 conquestben ma 10 óra körül.
Sok időm nincs sajnos és egyedül csirke vagyok hozzá. 2 perces rift vagy cursed chest vagy mindegy. Utána a láda már meglenne egyedül is.
Köszi előre is ha valaki ráér.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/88724856 -
proci985
MODERÁTOR
a tal+vyr elavult, helyette nézd meg a a leaderboard season top1 gearjét. arysle nem fér be, kell a zodiac, ugyanúgy starfire be a kockába és pig sticker. wristre a tornados-pullos kell, vértnek force armor, explosive blast helyett cold tornado.
plusz menj vele alacsony köröket megtanulni.
-
Ribi
nagyúr
válasz
proci985 #96148 üzenetére
Wizznek mi a jo setup quick rift kari?
Ezzel viszonylag jól haladok TX-ben.
Ezt is összeszedtem, de ez valahogy nagyon nem kerek. -
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto #96136 üzenetére
Éppen farmolgatok, hogy legyen party képes karim NSben. A DHk-kal sajnos nem sokat érek. Valószínűleg inkább nsben leszek patch után is, majd kiderül.
(#96141) proci985: Szerintem összerakok egy Wizt, meglátom milyen, annyira nincs se jelene, se jövője a DHnak. Váltanom kell.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Amartus #96144 üzenetére
Hat a mostani seasonom errol szol
123 ora barbar meg 137 ora crusader (a support barbar is sokat kifarmolt a cuccokbol, meg ugye azzal tudtam felhuzni a koveket)Nem igazan csinaltam meg semmilyen videot, meg nem is vagyok nagy crusader szaki
Van eleg youtube-er, aki csinalt videot rola:
RykkerHa problemas az angol, akkor kicsit osszefoglalva:
Figyelni kell nagyon az idozitesre. Amikor meg lightning van a CoE gyurun, akkor Condemn, amikor Physical akkor meg Iron skin meg bombardment.Egyebkent ismeros mondta, hogy valamit nerfeltek rajta, szoval gyengebb, mint elozoben volt (akkor pont ez a tag tolt le solo 98-at para 1800 korul 105-os kavicsokkal a gearben)
-
Elemental
addikt
válasz
RohamBilly #96143 üzenetére
Egy 5let.
Nagyon jó lenne, ha látnánk, hogy éppen kinek aktív a fatal-os passzív skill. HC játékosoknak jól jönne. -
RohamBilly
kezdő
Sziasztok,
a hivatalos blizz/d3 oldalon a 2.5-ös patchhez a hozzászólások résznél írtam be ötleteket, amennyiben megnézitek, elolvassátok megköszönném, ha + vagy - irányba jeleznétek is, hogy melyik ötlet tetszetős. Így kimemelve a sok közül lehet foglalkoznának is 1-2-vel
Aki nem tud angolul esetleg, annak szívesen átküldöm az ötleteket magyarul is. Akinek lenne ötlete és nem tud annyira angolul az is írjon és én átírom angolra neki szívesen!
Köszöntem a figyelmet, további derűs, szép napot!
-
SQX_Barto
addikt
válasz
MegalodonS #96137 üzenetére
Igen, a kevés paragon miatt is lehet, hogy megunom a seasont, mindig elfogy a lelkesedés, mielőtt elérném a kitűzött paragont...
Másrészt minden karim kész, amit terveztem, még egy nonseasonos lightning hydra wizard lenne a cél, ha nem sikerül elrontaniuk még....
Ja és én az összes portrét értettem c4-től Guardianig#proci: ha egy olyan wizardom lenne, mint amilyen crusim van, akkor már a 95 lenne a cél valószínűleg...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SQX_Barto #96130 üzenetére
a top1 szerintem nem jelent semmit*. nézd meg hol kezdődik a top1000, az valósabb képet mutat. LD wizznél a top1000 pár napja GR91 volt azt hiszem, ezzel pár kasztnál még top100ba be lehet férni.
Kieg: Most néztem diabloprogresst ami elvileg mindhárom területet nézi, Wizz top1000 GR94nél van, ez DHnál top50 (!)
Gyakorlatban wizzarddal tized idő alatt magasabbra jutottam már megint, mint anno a DHval amivel több tapasztalatom van. Örülök az M6nak mert high GRre jobb, na igen ám, csak éppen megint ott vagyok, hogy az lgt VyrTal fele olyan gearrel magasabb GRt megy egyszerűbben. szóval nem csak arról van szó, hogy a nem kedveltebb kasztokkal kevesebben pusholnak, hanem az is, hogy nehezebb.
archon vyrt meg nerfelhetik, ha patch után már ott lesz az lgt hydra. vagy a firebird, ami majdnem ugyanolyan erős, csak 2-3 season után értelemszerűleg mindenki inkább az új buildre ment át.
* az már nagyon függ más tényezőktől (para szint, gemek, játékidő), illetve valamennyire a vakszerencsétől is (bizonyos guardianok bizonyos buildekkel esélytelenek, más guardianok pedig egyszerűbb teszik az életet pl Saxxtris vs a sárkány FB wizzarddal).
(#96138) Edge. jaja, még nekem is volt FB archon buildem két seasonja, teljesen jó. meg érthető, hogy három season után unalmas, UEt én is meguntam.
-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS #96137 üzenetére
Nem hinném fog érdekelni a dolog...1-2 fős bohóckodás meg hamar unalmassá vált/válik...de kezdéskor ofc ott leszek...vagyis szeretnék.
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
Reggeli hirek Gorninak - Ugy latszik a madar influenza elerte a csirket a dioban
Diablo 3 Zuni - Acid Cloud - Speed Build Season 10 Patch 2.5 Witch Doctor
(#96136) SQX_Barto
En nem untam meg es szivesen szolozom az elso karit,neha a masodikat is
!!Azert nem gondolod az a peves paragon amit elertel,az idei szezonban is okozhatja ezt a mellekhatast??
-
SQX_Barto
addikt
En meg akartam menni level 8-ra
De legalabb meglett...
Lehet wizarddal mar egy 10essel feljebb menne, bar meg kivancsi vagyok, mi lesz vele patch utan...Valaki jatsza PTR-en a season 10-et?
Szivesen megneznem a portrekat.Mas kerdes:
Ki az, aki megunta a seasonozast, meg idegesiti, hogy porosodnak a karakterei nonseasonban? (Rajtam kivul) Szivesen jatszanek emberekkel nonserasonban, btag alairasban.
Kokeny, meg fent vagy friendsbe emlekeim szerintKovetkezo seasonban ugy dontottem csak Guardianig felhuzatom magam az utolso honapban, de addig inkabb nonseasonozok.
-
reelc
veterán
válasz
SQX_Barto #96130 üzenetére
Tudnál linket dobni olyan oldalról, ahol ilyen adatok vannak?
Mert ilyenkor megszoktam nézni, hogy a 90+ 100+ szólós eredményeket mekkora Paragonokkal és cuccra tört gemekkel hozzák le. Így látom mennyire reális a dolog mezei játékos számára. Felőlem GR120-at is mehetnek szólóban, az nyilván a kb.2500 körül Paragon és a 100+ gemek (augmentált és main egyaránt) miatt lenne elsősorban.
Diablo3ladder most nem megy. -
babak
csendes tag
Nekem van valami megmagyarázhatatlan fétishem a goblinok iránt,2 hete folyamatosan próbálom elkapni azt a szivárványos kis g@#it, de az istenért sem adja be.De legalább az összes petet begyűjtöttem :-)
-
SQX_Barto
addikt
Lehet, amennyiszer tobbszor proccol a hydra miatt, annyiszor lett most kevesebb az eselye, tehat lehet semmi gond nem lesz vele (majd a Zhanji fele okosok ugyis letesztelik)
(#96127)MegalodonS:
Sose celzottan farmoltam, de azert bountyba, meg neha communityben belefutottam, es azt a ruhes q@#!t meg nem lattam egyszer sem, ez megin ilyen blizzard fele random, hogy holdtoltekor, ha elotte szuzek veret ittad, akkor megjelenik...(#96129) proci985:
Mivel sokaknak mar a toke kivan az FB-vel, valoszinuleg sokan raugrottak az uj buildre, mint legy a legypapirra, szoval csaloka, hogy mi a helyzet.
De most 103-4 korul van a wiz, ami mas klasszokhoz kepest eleg op. Sokan seasonban meg a 100at se ugrottak meg azt hiszem. (bar az is benne van a pakliban, hogy sokan meguntak a jatekot, es kevesen pusholnak mar, foleg a nem tul kedvelt kasztoknal)Barbar 96 (nem sokan soloznak mar vele)
Crusader 102 (itt bejott a hammerdin, ami sokak kedvence volt, erre is sokan rarepultek szerintem)
DH 98
Monk 99
Witch Doctor 98
Wizard 104 -
MegalodonS
őstag
válasz
Phausto #96120 üzenetére
Oszinten,Te hanyX farmoltad??
(#96121) SQX_Barto,
En nem farmolom Whimshydle-t,se most se kesobb, ha jon akkor jon
(#96123) zsotesz81
Mert van akinek tetszik,ezert jo, hogy kulonbozoek vagyunk
(#96125) Edge
Igen a siras mar el is kezdodott,ugy tunik tul op-nak tartja a Blizz!!
(#96126) Peppo
En is halat adok,hogy engem igen
-
Edge
veterán
válasz
MegalodonS #96119 üzenetére
heh miez nerfelni akarják a lightningos archont? pfff
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Dugja fel a cosmic wingset a seggébe a blizzard amúgyis...
Ha legalább 50szer nem voltam ott, egyszer sem.... -
Phausto
tag
válasz
Az komoly. Tehát gyakorlatilag az összes community, ami erre épült hogy segítsük egymást a whimsydale pályát megtalálni, hátha meglesz az a fránya cosmig wing (amire amúgy is csekély az esély hogy kidobja), mehet a kukába. Köszi Blizz!
-
MegalodonS
őstag
PTR Patch 2.5 Diablo 3 - Goblin Routes Guide Menagerist & Rainbow Goblins
Uj valtoztatas,amikor Whimshydale portal megnyilik,aki nincs a partiba az a jatekos mar nem tud belepni a portalba
PTR Patch 2.5.0.43876: Item Functionality Changes and Bug Fixes
Improve Diablo 3 performance, Higher FPS, Lower Ping!
(#96118) Vistaboy
GZ
-
Vistaboy
veterán
Végre meglett a láda, ezúton is szeretném megköszönni SQX_Barto kollégáéknak a segítséget.
Mellette sikerült egy egész tűrhető Hellfire Amulettet is összehozni, amihez matikat szintén az ő segítségükkel szereztem.
Hétvégén ettől függetlenül leszek, ha valaki szintén szeretné összehozni a két perces riftet, szóljon nyugodtan, segítek neki benne.
Most már nyugodtan tudok játszani, ráfekszek a cuccok javítására.
-
Edge
veterán
Hát igen primal ancinak igazán offhanden van értelme, a maxos avg miatt pl.:
nyami -
attilam
őstag
válasz
DaveHutt #96109 üzenetére
Én valahogy úgy érzem hogy max ennyi jön ki ebből a buildből. Én még a GR60-al szenvedek, igaz a Travellers Pledge hiányzik de nem akarja dobni semmiért sem, és mát többezer Shardot is ráköltöttem. Talán még párszáz paragon meg pár augmented cucc és annyi ha lesz rá időm. GR70-75 sztem a vége.
Köv. szezonban Inna monkkal fogok menni. -
AnginaP
aktív tag
Annyit fűznék még hozzá zárójelben, hogy ha nagyon gyorsan bedarálsz egy GR szintet ( és még nem tudsz fölé menni), akkor szokott több GR szintet adni. Pl ha betolsz egy 60-at 7 perc alatt, könnyen bead +2-3 GR szintet utána, szal simán nyithatsz 62-63-at. Aztán ahogy fogy a cufla a kariból és kezded elérni a határaidat, akkor már csak egyesével fogja adni, ahogy közeledsz a 15 perc felé.
-
DaveHutt
őstag
Thorns of the Invoker set 2 és 6 cuccos bónuszát nézd meg, amiatt megy durván erősen a karakter. Köze nincs ahhoz mennyire ütnek meg.
Gr75-ig jutottam egy éve Invokerrel season 5-ben, azóta lett még egy Hack buff is, jó kis build az. A lényeg, hogy elég nagy legyen a mob density az Akarats Awakening miatt, illetve az Area damage is magas legyen az Attack Speed+Thorns mellett.
-
reelc
veterán
Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik megléptem a 70-et a thornssal.
A GR lépkedést kilehet játszani azzal, hogy mondjuk ismerőseiddel (nem publikot írok, ott jó eséllyel kihajítanának) mész akkorát, amekkorát nem bírsz szólóban. Ha sikerül teljesíteni, akkor neked szólóban is megnyílik az a szint.
Szerintem megvan az értelme annak, hogy fokozatosan enged. A karid is szépen fokozatosan fejlődik elvileg (hacsak nem húznak partyban). Ráadásul NSben 1x kell elszenvedned a lépcsőzést, szezonban meg szezononként 1x. Szerintem teljesen kibírható + jobban látod, hogy a növekvő GR erősség mellett miket kell állítanod a karidon, hogy pl. ne halj annyit, de ez ne nagyon menjen a dmg rovására, stb. -
Ribi
nagyúr
Én még alacsonyabb szinten thornsoztam, de nagyon meguntam, mert pár boss kb 10 percenként ütött 1x és úgy nem igazán deglettek meg. Nagy dmg boos általában onnan jön ha a crit chance és crit dmg megy fel.
Más kérdés, tegnap rápróbáltam erre a T70 témára és kicsit fura, hogy először csak T67-et enged, majd T69, majd T70 és onnan egyesével kell tovább szórakozni? Ennek mi az értelme? Miért nem engedik nagyobb léptékben emelni?
-
attilam
őstag
Sziasztok!
Mennyire számít a paragon szint ha tovább szeretnék fejlődni a karakterrel?
Az a bajom hogy a main stat alapján kicsi a damage. Máshol 1M feletti az alap stat, de ettől nagyon messze vagyok. A másik gond, hogy T10-11 megy, de pl T13ban hamar lecsapnak. GR60 solo pár másodpercen múlt, bár azóta fejlődtem egy keveset.
Valakinek van tippe, hogy mit kellene csinálni?
Itt a karim:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/MolnarAttila-21618/hero/88724856
Köszönöm előre is. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Amartus #96102 üzenetére
Ne keverd a kettot
Augment az "ratori" az itemre az adott main statot (van vitality is)
A socketbe rakott gem-re meg ra van irva, hogy melyik mit ad.Minden karakternel a sajat main statjat erdemes ratorni az itemekre.
Kivetel a support monk, mert ott Vitalityt es/vagy Intelligence-t tornek ra (utobbi noveli az All resistet) -
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest