- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz kökény #95097 üzenetére
Nekem 16 van és csak a D3 csinálja, szóval nem a 4GB a gond neki. Amit pedig látsz, az egy hibajegy, ha kitöltöd, küldi a Blizznek, ha jól emlékszem. Van rajta reopen gomb ugye?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kökény
aktív tag
Nekem olyan problémám van, hogy kivág az egész játékból, szürke képernyő fogad ezután, valami hibaüzenet is megjelenik, de nem tudom elolvasni, mert csak villan egyet, lehetséges, hogy a 4GB ram kevés neki, ahogy azt itt írta az egyik fórumtárs, hogy zabálja a memóriát?
-
kisza25
félisten
sose játszottam igazán komolyan d3-at mindig csak mentem és próbáltam összerakni a legideálisabb felszerelést és csak kummogok amikor az itteni hsz-et olvasom, hogy ti miről is beszélhettek voltaképp
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
AnginaP
aktív tag
válasz Bennyboy #95076 üzenetére
Single-ben élvezhető mindenütt (régi i7 965 extreme, 580sli) Full HD, 60 fps minden maxon. (Egy community-ben sem vagyok benne.) Néha mikrolag van (60 fps ok, de látom, hogy akad, viselhető) Party-ban fordul rosszra, néha jó, 50 fölött, néha pedig ugrál az fps 22 és 50 közt. Azért idegesítő, mert ugrál, szerintem az a leggyilkosabb a szemnek meg az agynak. Egyelőre próbálkozom még a 64 bitessel, tényleg szép, de lehet vissza lesz véve.
A D1 dungeon-hoz hozzáfűzve, én is rosszul lettem a végére, sztem ott is a szaggatott mozgás lehet a ludas...
Ja, még valami. riva tunerrel monitorozni szoktam a játékot(/kat), és eddig a régi 2.4.2-vel általában 5-6 giga ramot evett a játék (helyesbítenék: overall ram usage ). Most pár óra játék után 11.5 GB-nál járt a ram használat.... (24 van, annyit játszani meg nem volt kedvem, hogy kiderítsem mindet betölti-e. )
[ Szerkesztve ]
Indítok egy Skyrim szervert.
-
Hunner
senior tag
válasz Shadowguard #95084 üzenetére
A 4. szinttől fájt tőle a szemem, a hetediken már a fejem is, de nem lett rosszabb. Végignyomtam, de utána nem néztem monitort se tv-t se semmilyen kütyüt kb 3 órán át.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Dyingsoul
veterán
válasz Shadowguard #95084 üzenetére
Ismerem az érzést!
Szerintem próbálj meg monitoron fényerő-kontraszt beállítást változtatni. Ha magas akkor felére vedd le ha alacsony vedd fel duplájára. Esetleg más monitorbeállítások, szín-színhőmérséklet segíthet. Hány FPS-sel játszol amúgy?Szerk: nektek nem döglassú a ph szerver?
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
mpierre
veterán
válasz Bennyboy #95076 üzenetére
Csak akkor akad, ha Kula Zolibá tornádókat generál a gr végén. Meg a híd, de az mindig is ilyen volt. Sehol máshol. 2 tornádóig még elmegy, de 3-tól már diavetítés, olyan 5-8 másodpercenként jelenik meg egy-egy új jelenet. (E5 1650v3 - x99 - r9 390) Ns hc-n ennek nem örülök.
Milyen vga-d van?
Szerk.: 2560×1440-ben, 60 fps maxra belőve
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
ReFleXx
addikt
válasz Rison77 #95085 üzenetére
nekem turelmem + stash helyem nincs altalaban 100 bounty ladahoz
a bocis palyan meg ugy is osszejott hogy egyszer meghaltam 20M korul.3ik conquestnek a 350 killes cursed chestet akartam, de kb 1 oran keresztul 1x sem adta be a megfelelő bountyt igy inkabb a set nelkuli gr45 lett.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Rison77
senior tag
válasz ReFleXx #95082 üzenetére
Hát ha 100%-ra akarsz menni, és nem akarsz agyérgörcsöt kapni amennyiben az rng-nek hála 20 méterrel távolabb spawnolnak a mobok, és mire odaérsz resetel, akkor ennél biztosabb megoldás nincs. Meg persze így is úgy is bountyzol az alapanyagért, még plusz köröket se jelent. Ha nincs rajtad pickup, follower/pet elküldve, beállsz a láda elé, ott gyönyörűen ki tudod bontani az összeset bemozdulás nélkül. Mióta nerfelték a goldos goblint, azóta evvel a módszerrel csinálom. Próbáltam egyszer adria előtt full gold find gearben, de sose sikerült fenntartani 50 milláig.
-
Shadowguard
senior tag
válasz aerosmith #95066 üzenetére
Nem a tetsziken van a hangsúly, végső soron egy poénnak jó lenne ez a dungeon. Én a hányingert szó szerint értettem, másodjára próbálkozok vele és a hetedik szintre már megint émelygek. Valami szűrő nagyon nem tetszik a szememnek belőle (régen jártam már így pár játékkal, de az még a hőskorban volt és jellemzően FPS vagy TPS)
-
ReFleXx
addikt
válasz Rison77 #95071 üzenetére
Nemondma hogy 100 bounty ladat konnyebb összeharacsolni es egyszerre kinyitni hogy veletlenul se vegyel fel goldot amig ki nem nyilt az utolso
Ha esett boci palyara bovine akkor ott a legkonnyebb, de meg lehet csinalni pl fieldsen , corvuson is par perc alatt.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
dargelot
senior tag
Hali, arra tudtok megoldást, hogy officerként a klánban miért csak a fixált híreket látom? Pl be van jelölve, hogy lássam hogy ki leavel, ki csatlakozik, látom is a news alatt kb a történéstől 1 óráig, aztán eltűnik. Ha egy hírről leveszem a fixálást szintúgy látom news fülben kb 1 óráig még, aztán eltűnik.
Ellenben Hungary communityben is officer vagyok, ott minden hír látható, az is ami 1 éve volt kiírva és nem fixált. Hogy van ez most?Másik téma, fun bug. Barber kés a templarnal. Próbáljátok ki.
Másik érdekesség. A 2.4.3ban több új kék jött be mint legendary. Jött 6 "új" legend, ebből 2 bugos, és 1 set item. Jó mérleg. -
Bennyboy
őstag
Van egyáltalán olyan ember akinek nem akad 64 biten a játék? Sokkal szebben néz ki a szűrő miatt de annyira röcög, h az már fáj. 32bit-en meg nem lehet beállítani a szűrőt Miért végez ilyen trehány munkát a blizz? Chat szoba elhagyása semmit sem ért nála.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
_drk
addikt
D1-es pályához hogy érdemes bele fogni?
Új kari teljesen, vagy 70essel vegig csapni gyorsan és kész?Amúgy tegnap beléptem de nekem is elléggé laggolt, inkább hagytam is.
-
Peppo
őstag
válasz sto1911 #95069 üzenetére
Goldos nem nehéz. Gold find cuccban (boon of hoarder kavics és néhány plusz goldot adó tárgy) act 1 Fields of Misery vagy act 5 Adriahoz vezető úton elkezdesz gyilkolászni. Sok kis dögből rengeteg arany esik. Csak arra kell vigyázni, hogy folyamatos legyen a harc. Kb. két perc az egész.
-
Rison77
senior tag
válasz sto1911 #95069 üzenetére
A goldos leghasznosabb módja, ha kifarmolsz 100 db bounty ládát, fix összeget adnak, t10-en 1 láda 520k aranyat dob. Persze ha már van nagyobb szinten csapat többet ad, de még most a t10 haladósabb, kevesebb a leecher, meg ha már soloban is megy könnyebb velük Beállsz stash elé, és minden pickup/follower nélkül kibontod az összeset, majd bemozdulsz és villan az achi, material gondjaid szintén megoldva egy időre stb. 3-4 óra alatt megvan publicban.
-
AnginaP
aktív tag
válasz -=Jam=- #95068 üzenetére
A tehenes pályán, jobb felső sarokban látszik is (not the cow level). Bovine bardiche a kockába (csak az a tárgy), transmute, és nyit egy piros portált a bocis pályára. Nagy, nyílt, és tele van bocival, itt a legnagyobb az esélye ekkora streak-eket csinálni.
Ja egyébként GG prokxy!
[ Szerkesztve ]
Indítok egy Skyrim szervert.
-
prokxy
veterán
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
aerosmith
őstag
válasz Shadowguard #95064 üzenetére
Nekem meg nagyon tetszik, tökre oldschool feeling volt mintha kölyökként újra toltam volna.
Sajnálom hogy nem tettek bele D1 specifikus Legendarykat csak kék-sárgákat, vagy csak én nem vagyok szerencsés? -
nagyúr
válasz Shadowguard #95064 üzenetére
ultragáz ahogy kinéz igen, én olyat vártam el a blizzardtól, hogy a Diablo 3 grafikájával lehet egy az egybe a Diablo 1-et játszani, erre kapunk egy kiherélt Diablo 1-et, full gáz sztem.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Shadowguard
senior tag
Feltettem megint a játékot a D1 dungeon örömére, de a felénél muszáj voltam kilépni... Nyugtasson meg valaki, hogy nem csak nekem van hányingerem tőle (nem képletesen értve)
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, van esetleg még valakinek ötlete FPS problémára? Vissza raktam 32-bitre, de ugyanúgy fos. 8-10 FPS
Samu lapos Geforce 315M _tudom, hogy kevés, de idáig tudtam játszani, most halál.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Zsmester89
őstag
Köszönöm a válaszokat! Akkor ez most kimarad.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
errorcode06
őstag
válasz Zsmester89 #95050 üzenetére
PC-n nincs local coop. csak multibox, több accal, de az elvileg tilos.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Argos
őstag
válasz Zsmester89 #95050 üzenetére
Megoldható, hogy egy gépen egyszerre 2 vagy több bnet kliens/acc fusson. De, azt csak multibox-al vagy nem párhuzamosan.
(WoW-ban húztam régen kis karit úgy, hogy 2 acc-al bejelentkeztem és a kicsit follow-ra raktam.)
De, értelemszerűen nem fogod tudni (bűvészkedés nélkül) külön-külön egérrel, billel vezérelni az egyes accokat.Szóval az egyszerű válasz: nem.
...elmúlik...
-
nesh_019
senior tag
Rank 1 a Magyar csapat.!
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
sandor906
tag
válasz Zsmester89 #95035 üzenetére
Nem, pc-n 1 kliesn=1 játék. Nincs olyan mod, mint a lego játékoknál, 2 konzol(gamepad), osztott képernyő stb. Ha otthon akartok ketten játszani, akkor hálózatban tudtok és egyszerűen fel kell venni egymást friend listre, hogy könnyen egymásra találjatok és akkor 2 gép-2 kliens-2 játék.....nem megy a pc együtt az xbox-al és egyéb konzollal, más szervereket használnak...Net nélkül, belső hálón sem megy a játék, mert a szerveren találkoztok csak egymással...Sőt a játék pc-s verziója nem igen támogatja a gamepadot(konzolt), bill+egér a támogatott kezelő...
[ Szerkesztve ]
GhostDragon#24437
-
Zsmester89
őstag
válasz Zsmester89 #95035 üzenetére
Erre nen tudunk akkor választ srácok?
-
JohnyMilan
tag
Találtam egy Bandit Shrine-t Non-Season T13-on! Akit érdekel uccu neki, jöjjön!
10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. ł Battletag: Johnson#2284
-
Argos
őstag
válasz Viper26 #95047 üzenetére
Semmilyen mentés nincs a térképeken - leszámítva a waypoint-okat. Minden relognál random-generált területet kapsz. Az lenne még csak igazán unalmas, ha állandóan ugyanolyan mapokat kapnánk.
A storyline első végigtolásakor én is benéztem minden kavics alá, meg a legutsó' sötét sarkokból előbújó kisegeret is agyonvertem a loot-ért, mostanra már csak adventure-mode, aztán futás elittől elitig....elmúlik...
-
Viper26
nagyúr
Hogyan lehet megoldani, hogy ne vesszen el ami részben fel lett fedezve?
Portál nyitva lett hagya, relog után mégis új volt az egész terület..wtf?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
ReFleXx
addikt
Probaltam a 64bit kliensnel maradni de vegul en is attertem 32bitre. Neha idegesitoen belassult...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
malacka87
őstag
Üdv! Van egy elég nagy problémám! Gtx 1070 és az új patch óta 0-5 fps között mozog a játék. Megnéztem a gpu usage játék közben néha droppol 7%-ra a az 50-ről. Mitől van ez? Próbáltam már mindent. 32bit verziót is próbáltam. Valaki boostolna gyorsan 70-re?
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Peppo
őstag
Mindenki a maga stílusában jut el hetvenig. A sztori mód lassabb, ellenben legalább ott halad valamerre az ember szintezés közben.
Én csak szombaton kezdtem játszani, addigra volt már ismerősnek 70-es kari, úgyhogy gyorsan felhúzattam egyet vele.
Tökmindegy, hogy csinálod, a vége úgyis az, hogy 70 után jön a bounty-rift-grift darálás. -
Viper26
nagyúr
válasz errorcode06 #95038 üzenetére
Köszi.
Ahogy nézem a buildeket (Monk) lvl70 kell, szóval még van min dolgozni (57-es vagyok most.)
-
Viper26
nagyúr
Act V befejezése után lesz elérhető az adventure mód?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SQX_Barto #95034 üzenetére
na jo latni, hogy a 4p meg annyira nem huzott el.
DHval GR66 11:00val top500ban voltam.
mondjuk azt nezem nerfeltek a reflecteket es kicsit eltero lett par rift autogeneralja, ez UEnel szvsz legalabb 1-2 GRt fog jelenteni felfele, ha nem tobbet.
viszont neztem a top3ban van grenade build ami egy kifejezetten jo tank.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok! Pc-n megoldható a coop egy gépen (mint konzolon) vagy sem? Köszönöm
-
need
addikt
Sziasztok...
Nekem ez az első sezlonyom.. én meg pont fordítva gondoltam a story módban próbálom felhúzni a karaktert
mivel elég szépen dobja a szinteket és legalább master nehézséggel csinálom..! Publik game és mindig van valaki aki jön és együtt csináljuk..
Mire a végére érek bőven meg legyen az lv70
szerintem akkora már elég jó cuccnak kell lenni és azzal könnyebb már a bonty és a Gr is..
de lehet hogy rosszul gondolom..[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
L4mie
veterán
tudtok mutatni valami jó kis barbár buildet?
Első barbáromat húzom(valahogy mindig kimaradt a kaszt ) és hát nem megy úgy mint a többi.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Peppo
őstag
Nálam is szaggat. 32 bitre raktam, de akadozik. Régebben is volt olyan, hogy mikor egy játékos mellém portolt, megakadt egy pillanatra a játék. Most ugyanez van, csak nagyobb akadásokkal, és kb. minden új elit megjelenésekor is. Mikor a rift guardian jön, az meg akár két másodperces állóképet is tud eredményezni.
-
Peppo
őstag
válasz gdevil #95017 üzenetére
Végigjátszanod nem kell újra. A sztorimódot legalábbis nem. Egyébként a season karakter a nulláról indul, se cuccok, se semmi.
Amennyiben normál mód alatt a sztori módot érted, akkor ahhoz képest az adventure mód sokkal több xp-t, jobb lootot, ranglistát, és különféle játékmódokat (rift, bounty, stb.) ad.
Ugyanaz a szóló játék, mint a multi, csak egyedül nyomod. Viszont multiban van xp és mf bónusz is, plusz a veled egy játékban lévő emberekkel tudsz csereberélni, szóval azért meggondolandó a dolog. Szólóban sokkal lassabb a haladás, de ha ez nem zavar, akkor egyébként mindent el tudsz érni ott is.
-
mpierre
veterán
válasz Lézerparaszt #94994 üzenetére
Na ugye. Az 4 fps is igen komoly sebesség. Mondjuk tearing nem is fordul elő.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
SQX_Barto
addikt
-
Dyingsoul
veterán
2.4.3-as PatchNotes magyar fordításban.
Ha találtok benne hibát, tessenek szólni vagy kézzel inteni és itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
MegalodonS
őstag
Mindenkinel szaggat!!
de ha a Battlenet - Diablo - Option - Game settings - Launch 32-bit client(instea of 64bit) ezt kell kipipalni es nem lesz szaggatas!!
-
-
dargelot
senior tag
válasz pruzsi #95015 üzenetére
Biztos bugos, erős gépeken szaggat, ami nem kéne neki egyáltalán.
(#95013) Tom5
Szerintem senki ne várja season indulás után 24-26 órával, hogy alap dolog a húzás. Max 1 hét, amikor majd T6 rdy lesz mindenki, akkor próbálkozz, addig csak havernál/klánnál érdemes/illedelmes. -
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
kb 3 éve nem játszottam a D3-mal, úgyhogy most rengeteg számomra az újdonság....
Tavaly megvettem ugyan a ROS-t, de csak most vittem végig egy Crusaderrel (lvl70-es).
A kérdésem a Season-hoz kapcsolódik.
Tegnap indítottam egy DH-t, Season-ost.
1. Ezzel most újra végig kell vinni a játékot az elejétől? Nem sok kedvem van hozzá....
2. Milyen bónuszokat és mikor ad a játék a "normál" módhoz képest?
3. Multizni nem akarok, (mert magyányos farkas vagyok ), solóban is van változás/bónuszok?Köszi!
-
pruzsi
őstag
Dx11-hoz erőmű kell? Mert nálam szaggat nem kicsit pedig komolyabb gémek is fullon futnak!
Bugos a cucc,vagy van trükk,esetleg érkezik hotfix?
-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Új szezonban valaki felrántana 70-es szintre? Kb olyan 7 fél 8 körül-től!
Toma#2947 -
mephi666
nagyúr
szintezésre szerintem jó a d1 rift... most sörrel próbálom eltüntetni róla a béna szemcsés effektet, aztán futok még pár kört 1-26 léptem elsőre, 46-54 másodikra... 54-60 harmadikra... persze egyre gyorsabb tempóban bánt, hogy leoricnál ahogy beléptem, nem adta elő a kedvenc d1-es monológomat, miszerint: "the warmth of life has entered my tomb... prepare yourself, mortal... to serve my master for eternity!!! hahaha!!!" imádtam anno...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ellia
addikt
válasz Cranium #95007 üzenetére
Új seasonos karakterek 0-ról indulnak (nincs kapcsolat a régi karakterekkel/ládában lévő cuccokkal). Leggyorsabb szintezés szerintem, ha kezdetben mesteren lerohanod az új d1 iterációt, majd elkezded nyomni a rifteket csapatban. Sisakba érdemes piros gem-et tenni a +xp-ért.
Vagy megkérsz valakit aki már jócskán tolja a gr-eket, hogy rántson fel
[ Szerkesztve ]
-
Cranium
tag
Hali, még noob vagyok a játékban. Előző seasonból van egy 70es DH-m. Olvastam, hogy Hellfire Ring-et, és Gem of Ease-t tudok használni level 1es karakternél. Most kezdtem egy level 1-es Seasonal karaktert. De hogy tudom használni a Hellfire Ringet? Mert nem látom a stash-emben. Vagy ez szezonos karakterekre nem vonatkozik? Annyira nem vagyok képben a power levelinggel ^^"
-
Argos
őstag
válasz FuRiONight #95000 üzenetére
Adventure mode. Act I, The Old Ruins waypoint. A mapon jelzi egy piros pentagram.
Egyébiránt, semmi d1-et nem fogsz kipróbálni..
Csak egy pixeles d3-at....elmúlik...
-
GoTReX
őstag
Így season kezdésnél Paladinra milyen buildet ajánlotok? Nem voltam még azzal soha.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Blaise
veterán
válasz FuRiONight #95000 üzenetére
Ez engem is érdkelne
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest