Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
Gyertek Poe-ra elképesztő fejlődésen megy át. Júniusban új kieg jön 10 acttal, eltörlik a 3x végigjátszást. Gigantikus tartalom 5 hónapja tolom és még mindig minden nap találok benne újat és újat. Dio3 higgyétek el nyomába se ér. Aki egyszer elkezdi garantáltan függő lesz.
-
MegalodonS
őstag
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #95894 üzenetére
ergo nerfeltek a 'csába az egeszet, a fegyókon nem lesz olyan ordenáré nagy wep damage roll, legalabb igy nem tesz olyan nagy előnyre szert aki primalos fegyót droppol, még igy is erős lesz neki viszont , mert a rollok maxok lesznek rajta.
igy igazsagosabb, mert ha ugy hagytak volna, ahogy eredetileg volt a primal, akkor a leaderboard ugy nezett volna ki, hogy a topban csak primal fegyosok kerulhetnek be, ha nem esik ki neked akkor eselyed sincs, igy viszont mar van -
ReFleXx
addikt
válasz
hokuszla #95893 üzenetére
elvileg mar nem, de en kb harmadik nap vegeztem a szezonnal, szal azota nem sokat jatszottam vele
pimpi001 , igen , gr70 solo utan eshet
Legendary and Set items will now have a chance to roll as Primal Ancient
These items are much more rare than Ancient items and have perfect Ancient-level stats on all affixes, including the item’s Legendary PowerNote: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 Solo
There are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal charactersThe stats on these items will be tailored to the character class you are playing when the item first drops
a lenyeg, hogy most ugyakkora max rollok lehetnek a primalon is mint a sima ancinent-en, de a primalon alapbol az osszes affix maxos lesz es a mysticnel is csak a kulonbozo maxos affixokat lehet majd forgatni
-
Scholes9
nagyúr
Hiába már 5 éves a játék, még most is megdöbbentően szép, művészi, stílusos, festményszerű a grafikája számomra. Ilyet csak a Blizzard tud, szerintem
-
reelc
veterán
Új infók a Primal Ancientről.
-
Argos
őstag
Helly Valentine's Day
-
Baaraanz
tag
Mostanában mi a trend? (nem játszottam 1-1.5 éve)
2.5.0 jön még season zárás előtt, új szezonban vagy a kettő között? -
Ultrazord
tag
Lesz a kövi peccsben ugye a gyors skillezés tárgy váltogatás, buildek.
Na mármost a gemeket is át lehet cserélgetni ahhoz, hogy megjegyezze, vagy az nem lesz így egyszerűen megoldható? -
AtHoS
nagyúr
-
pulffy
őstag
Sziasztok . Jatekban a Book of Cain mikortol vagy hogyan lesssz elerheto? Miaz pontossan es mire jo?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
noblem1983 #95877 üzenetére
Nálam eddig 2 manald esett. Elsőt raktam cube-ba,mert RoRG-ból jobb volt, a második viszont már használható lett.
Short Mans hasonlóan esett ill. nem esett
, bár azóta van elrakva 4 is, meg lett betörve több, de az elején az volt az utolsó a garga wd-nél ami hiányzott
-
DaveHutt
őstag
válasz
noblem1983 #95877 üzenetére
Ez kísértetiesen emlékeztet arra, ahogy szezon elején jártam a WD-vel és a Short Mans Fingerrel. Bezzeg Tall Mans esett orrba szájba.
-
AtHoS
nagyúr
Következő patch-re úgy néz ki visszaerősödik a hydra (light), amúgy pedig jó ideje nem használják, mert sokkal erősebb buildeket lehetett összerakni nélküle pl. Ranged Manald Heal Wiz most a TOP
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
1.5 év után visszanéztem kicsit diózni...
Mennyire életképesek a dupla hydrás buildek? Ehhez pl elég sok mindenem megvan, egy fasza fegyóval is, de kb lófaszt nem sebzek. Az inventory szerint 1.7M dps csak. :/
-
pulffy
őstag
Esset 1 legendary gem, azt is ugyanugy visszatudom venni mint a gyemantokat?
-
Peppo
őstag
Cinder, magefist meg a fire% hf amu és bracer volt nekem is. Meg a Stone of Jordan. Fejre asszem Visage of gunes, kockába meg a farkasos cloak. De már nem emlékszem biztosan. Igazából a túléléssel nem volt baj, a damage volt még így is kevés. De végül csak meglett. Magasabb szinten, erősebb kövekkel már sétagalopp.
-
reelc
veterán
Nekem is hasonló cuccokkal volt meg.
Amit még kiemelnék, az a Fire dmg amire csak lehet. Elvégre nincs szetbónusz, kell az erősítés.Amúgy az Aquila helyett inkább a farkasos mellényt.
Multis DHnál viszonylag ritka a 90% fölötti hatred.A 3 farkas és a templar elmegy tankolni, jó lesz.
Esetleg a Visage sisakot a ládába, és Andarielét a fejre a + fire dmg % miatt. -
Peppo
őstag
válasz
Amartus #95866 üzenetére
Nem pont ezzel, de valami ehhez hasonlóval csináltam:
http://www.diablofans.com/builds/82425-2-4-2-no-set-item-gr-45
Skillek, passzívok kb. ugyanazok, mint a sima UE multishot build esetén. Cuccokat lehet variálni, a szerint, hogy éppen mid van. Pl. nekem Unity ekkor még egy sem esett. Element gyűrű és Elusive ring mindenképpen hasznos, a harmadik nekem Stone of Jordan volt. A többi cucc kb. ugyanaz, amivel én is csináltam.
-
Dekuator
tag
válasz
noblem1983 #95864 üzenetére
Köszi megnézem.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Dekuator #95860 üzenetére
Szerintem ez jónak tűnik LTK DB farmer Milyen jó is lesz majd ha az új pacth-el egyszerűen lehet majd váltogatni 2 build között pl ilyen esetekben nagyon hasznos lesz.
-
AtHoS
nagyúr
-
Amartus
senior tag
Megköszönném, ha tudna valaki olyan gear-t mutatni, amellyel meg lehet csinálni a set nélküli conquest-et.
-
Dekuator
tag
Sziasztok szezon kilencre tudna valaki linkelni egy monk speed buildet.
Mert nem találok semmi èrtelmeset. Köszi előre is. -
SQX_Barto
addikt
Act 5-ben mindhárom segítőnek van egy küldetése. (Ha jól rémlik) Ha újból beszélsz a követővel újra a küldetésnél leszel. Ez sztori módban van természetesen.
Hakijön a necro, majd újra lejátszom. A régi rendszer miatt eléggé megutáltam a sztori módot,de már elég régen volt, hogy újnak hasson -
kecz
aktív tag
Helló!
Ma megadta az Act 5-ben a Scoundrel küldijét, de a cancelre nyomtam, mert már hullafáradt voltam és léptem volna kifelé. Nyugtassatok meg, hogy később azért még beadja, majd a küldetést újra. -
pulffy
őstag
Sziasztok, a Kanai Cubeval hol es mikor futhatok ossze?
-
HellGreg
őstag
Azt már szerencsének lehet nevezni, ha kigamblézok egy belt of the trove-t ami 6 mp-enként tolja a bombardmentet, majd félórán belül egy sima szörny kidob egy másikat ami duplázza a bombardment mennyiségét?
-
Mika1227
őstag
Valaki használja a dark mod-ot? Honnan lehetne letölteni? Nézegettem de nem igazán találtam meg!
-
reelc
veterán
válasz
kisza25 #95845 üzenetére
Sokat riftezek (TX fölött), nekem sok hullik.
Az első esik ki a legnehezebben. Addig megoldom stat átforgatással. Sőt mivel takarékos gyerek vagyok, csak ancis fegyvert lyukasztok.Szóval általában van már 4-5 lyukasztóm, amire esik egy olyan fegyver, amire nyugodt szívvel elverek egyet.
Utána nagyon sokára esik jobb fegyver, a lyukasztó meg gyűlik.
Úgy 5+ fölött már dobom ki a partyban lévőknek, mert nekem nem kell.
Most szezonban van 10db-om (esett vagy 20 eddig, abból úgy kettőt használtam fel én).
Nekem sok gyűlik, így NSben most 99db-om van. -
Dekuator
tag
Sziasztok.
Megvan az 50 millio.Végül 110 ládát szedtem össze és azt bontottam.
Nagyon köszi a segitséget mindenkinek. -
-
need
addikt
sziasztok...
Sikerült a kockával csinálnom egy viszonylag jó Blade-t szeretnénk rami követ bele rakni csak nem értem miért nem lehet...? (Ha csak Ancienbe lehet akkor nem kérdeztem semmit) így nézne ki a Blade..
melyik sort kellene piszkálnom hogy hozzá illesszem a rami követ kivéve ha az Ancient mert akkor marad a socket
-
ReFleXx
addikt
Kivancsi leszek hogy top gr-ekben hogy fog mukodni az a wizard build. Ha jol ertem be kell stunnolni paralysissel a bosst, hogy meglegyen az a nagy dmg buff, nem tom majd ez gr 120 mennyire stabilan fog proccolodni. Gondolom a juggernautos eliteket skippelni kell majd, azokat nem tudja stunolni
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Vistaboy #95830 üzenetére
Én este dolgozom éjfél környékén szoktam hazaérni (most is épp szüneten vagyok melóban).
Mostanában olyan veszély nem volt, hogy sokáig nem voltam online
#Edge: Múltkor egy Zhanji videót néztem, ott még az volt, hogy valami nem stimmel a procc rate-tel. De PTRt most nem követem annyira.
-
Edge
veterán
Hopp lehet s10 érdekelni fog? Változni fog a meta, a monkot a wizard váltja. Pedig csak annyi változás van hogy a lightning hydra proccolja a manald healt(ami ha úgy vesszük bugfix):
Diablo 3: RIP Gen Monk for Season 10, Hello Lightning-Hydra Wizard -
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #95795 üzenetére
Én soha nem tudtam megcsinálni egyedül a ládás eventet, pedig multis DHval voltam. De +1-2 emberrel már igen. Persze van olyan nagyon ügyes ember, akinek egyedül is megy, de inkább nem ez a jellemző.
A T13 x perces, vagy akár a T10 2 perces is olyan, hogy meglehet csinálni csapatban, nem egyedül kell kínlódni.
Igazából a solo greken kívül nagyon kevés feladat van, amit szólóban kell csinálni.(#95823) Vistaboy: Amúgy mindegy milyen szettet kapsz, ha játszol, esni fog a többi is, és mindegyik classnak van egy szetje, amivel könnyebb a Set Dungeon. Ráadásul a nem Primary feladatok ügyében segítséget is lehet kérni mástól. Ezt csak azért írom, mert annak alapján amit írtál, bármelyik szezonban eljuthattál volna a Conqueror szintre.
Tudom ajánlani a Magyarok Hungarian Communityt. Ha beírod mit szeretnél, válaszolhat valaki. A community egy chat, többnek is lehetsz tagja.
-
Vistaboy
veterán
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Vistaboy #95823 üzenetére
Valamit nagyon elirsz, Guardian a legutolso, elotte van eggyel a Conqueror, ahol megkapod az ingyen ladahelyet
Az 50 millio goldos conquest nem nehez, osszegyujtesz 100 Horadric cahce-t (10 teljes kor) Es egyszerre bontod ki a lada mellett.
A 2 perces T10 rift az pedig akar egy normalis publik bandaval is hamar lemegy.
Egyebkent ha tudod, hogy nagyon nem mennek a Set Dungeonok, akkor akar minden seasonban indithatsz mondjuk pluszban egy crusadert es kifarmolod vele az Invokert.
Engem mar toroltel friendlistrol a jelek szerint, de ha gondolod en is segithetek. -
Elemental
addikt
Hc-ban tudok segíteni a conquestekben.
-
Dyingsoul
veterán
Cadal és moongoose:
Nem, a Set itemekhez nem kell Torment 1, alacsonyabb fokozaton is eshetnek. Az egyetlen követelménye a szint, csak bizonyos szinttől esnek. Némelyik class set lvl 60-tól esik de a legtöbb csak 70-es szinttől.
Ez egy Marauder sisak, jobb felső sarokban írja a szintkövetelményt, ez egyben azt is jelenti mekkora szint kell hozzá, hogy kiessen (ugyebár kisebb szinten nem kapsz olyan cuccot, amit nem tudsz feltenni nagyobb szintkövetelmény miatt).
A fenti linken nem csak ez érdekes. Jobb oldalon a "See Also" résznél fel van sorolva az összes set szintkövetelménnyel együtt. Azt kell alapul venni. Barbár esetén pl Immortal már 60-as szinttől eshet, de a többi class sete csak 70-től (minden classnak van egy olyan sete ami 60-tól eshet, a többi 70-től mivel RoS content!).Cadal amit Te linkeltél ott csak azt írja, hogy Torment 1-től eshet Ancient minőségben.
Esetleg még azért is lehetett benned a Torment 1 dolog, mert talán a bounty bagek olyanok, hogy csak Torment 1 feletti bagek tartalmazhatnak class set itemet. Erre nem vennék mérget utána kellene guglizni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Vistaboy #95823 üzenetére
Nekem erről az jutott eszembe, hogy az x perces rifttel (már nem emlékszem melyik volt pontosan) milyen mákom volt még S8-ban... Publicban játszottam alapvetően csak GR kulcsot farmoltam de egész jó party jött össze full randomokból, gyorsak voltak. Kb a 6. rift olyan volt, hogy tele volt mobbal és elite-tel a pálya nagy temetőt adott be. Beírtam party chatbe capslock-kal angolul, hogy mindenki siessen, majd lootolunk a végén, teljesítsük x perc alatt! És csodák csodájára hallgattak rám meg is lett a conquest.
Örültem neki mert publicban az is ritka, hogy egyáltalán visszaköszönnek az embernek nemhogy még be is segítsenek ilyesmibe.
-
Cadal
őstag
válasz
moongoose #95820 üzenetére
Itt ezek szerint, mindenféle kitételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy set-et is dobjon. Nem, a set itemhez elvileg csak Torment 1 nehézség kell.
Ha ki akarod használni a Season adta lehetőséget a Haedrig’s Gift-et akkor kell a Journey-vel szórakozni/teljesítgetni. De az garantáltan ad egy komplett set-et. Ehhez meg nem kell angol! Az első 4 oszlopot kell megcsinálni a 3 zsákért amiben a komplett set-et kapod. Játékban, ha valóban seasonban vagy akkor kell legyen egy kis zöld levére hasonlító ikon (ami egyébként egy kis térkép) jobb felül (nem a menüben, mert menüben jobb középen található) arra ha kattintasz ott is kiírja mit kell elvégezned egy-egy szint teljesítéséhez. Nem kell hozzá túl sok angol. De ha nem akarsz vele bajlódni, akkor menj Torment 1-en vagy magasabb szinten és találni fogsz set-et idővel. -
Vistaboy
veterán
Elírtam, elnézést. Nem igazán vagyok képben Conquest terén, ritkán jutok el Conquerorig, általában már Guardiannál elvérzek a Set Dungeon-ök miatt. De most végre olyan szettet kapott a Crusader (Invoker), amit le tudok hozni masterre, ezért túljutottam rajta. Csak ezek a Conquestek nem mennek egyelőre.
Az utóbbi két mondatra reagálva: Ok, te nem érted, miért írtam, természetesen szó sincs róla, hogy nem érdekel mostantól a Diablo III, csak hát egy rakás egyéb dolgom is lesz, ami szintén sok időmet fogja elrabolni, ezért lenne sürgős legalább a ládát megszerezni, mielőtt véget ér a szezon.
Eddig mindent szinte teljesen egyedül csináltam, KubanitoS kolléga segített be múltkor, hogy meglegyen a 4 perces rift, amivel kész lett a Guardian. Lehet, hogy meglenne egyedül is a láda előbb-utóbb, most csak azért kérnék kis segítséget, hogy mielőbb összejöjjön, utána addig el tudnám intézni a többi dolgomat, mire jön a Patch 2.5.0, onnantól ugyanis valószínűleg újra a Diablo lesz középpontban.
-
Ribi
nagyúr
Cucc generátora szerintem ritkaszar. Volt még 2-3 féle legendary ami kb 300 paragonig nem esett. Majd egyszercsak egy runban bedobta mind3-at de az egyikből 3-at is egyszerre. Mondom mi a szösz. Mintha azt mondta volna, hogy akkor x paragon felett már dob adott buildhez cuccot. Kicsit sem értem milyen cuccot mikor dob. Biztos vannak benne valami olyan korlátozások is, amit nem árulnak el.
-
moongoose
őstag
Sajnos az angol tudásom elég hiányos, és jelenleg kezdőként a diablo2 féle tárgydobás volt a fejemben.
Ahogy halad az ember előre a játékban, úgy egyszer csak elkezd dobálni rare, set stb tárgyakat.
Itt ezek szerint, mindenféle kitételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy set-et is dobjon.
Nagyon még nem értem a játék ezen részét, valószínűleg azért, mert agyon van bonyolítva, és az angol nyelvet nagymértékben érteni kell hozzá. -
lafaty80
addikt
Mostanában belefutottam pár boss-ba akik "forgószeles" cuccal támadnak.
Na minden más esetben csak esetleg röccen a játék, de ebben az esetben konkréan nálam 7-10fps-re esett vissza a játék. Vas van alatta szerintem, de másnál is van ilyen? -
Cadal
őstag
válasz
ReFleXx #95814 üzenetére
Refi, Dyingsoul:
Kidus halandzsázott valamit, de nem is értettem mire gondol, mert nem volt olyan hogy, "múltkor". Mindegy volt hát hagytam a fenébe.#95816) ReFleXx:
Ez azért 2011-ben volt. Még a Diablo 3 sem indult el, nem hogy topikgazda nem voltam.. Lehet nekifutok a témának újra.
-
Dyingsoul
veterán
Pedig ez marhajól néz ki!
Van szem száj minden, nem értem miért nem jó nekik.
Láttam ettől sokkal rosszabb arcképeket, azok nem is értem hogy csúszhattak át a rostán. Nem linkelek mert nem akarok megbántani-besározni senkit.
Én addig harcoltam-photoshopoltam mire elkészült egy pofás Malthael.Ez nem a sajátom, az enyémek olyan ocsmányra sikerültek, hogy inkább a helyi erők vették kezükbe a dolgot és elkészítették a jelenlegit.
Lassan amúgy mindenkinek diablo témájú arcképe lesz a topikban az őstagok közül.
-
Cadal
őstag
válasz
moongoose #95812 üzenetére
Talán rá kellene feküdni a Season Journey-re ott kapsz ingyen setet! Az összefoglalóban keresgélj, le sem kell nyitni. és azt a részt nézd ahol írja "Haedrig’s Gift" hogy azokhoz mit kell teljesíteni és már kapod is az ingyen settet. Itt is megnézheted:[link]
Set itemet csak Torment 1 nehézségtól dob a játék, de ezt nehézség állításnál ki is írja, ha jól rémlik. Amúgy milyen 60-as szint paragon lvl 60, vagy caracter lvl 60?
ReFleXx: fenetudja, de tudod milyen sarkosak ott az arcképgyárosoknál, ha valaki azt mondja nem, akkor az meg lett mondva!
-
moongoose
őstag
Set item-eket hajlandó bármikor is dobálni a játék?
Season-on 60 szintig még nem dobott egy darabot sem. -
ReFleXx
addikt
válasz
MegalodonS #95797 üzenetére
"A lada az nem egyszeru,nekem tobb mint 1 oraba telt mire ki-belepve beadta, ne add fel "
háááát, nekem órák után sem adta behagytam is a picsbe, inakbb mast valasztottam
(#95795) Vistaboy , nincs T13 rift 2 perc alatt challenge, [link] van T10 2perc es T13 4perc.
-
Cadal
őstag
Persze, fel teszem. Az igazat megvallva nem tudom mi értelme annak a listának amúgy. A többségnek már az armory-s profilja sem jön be olyan régen nem diabloztak. Gyakorlatilag szerintem csak a helyet foglalja mert funkciója nincs. Az ingame Hungary community-t többre tartom, ha magyar játékosokat/segítséget keresnél.
-
Cadal
őstag
A kétperces rift conquest. Értem én!! De fent Vistaboy és Megalodon is T13-nak írják, mikor csak T10-en kell teljesíteni. Lehet úgy már könnyebb lenne mint T13-on próbálgatni. Vagy helyesbíteni az elírásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest