Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dekuator
tag
A maffiához hogy lehet csatlakozni?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
LélekVándor #96297 üzenetére
Mindenki legyen benn a Maffiában mostantól
Én már bent vagyok -
AnginaP
aktív tag
válasz
LélekVándor #96297 üzenetére
Ha valaki csinál ilyen community-t és beírja ide a nevét akkor jövök.Mire beírtam végig is olvastam a hsz-ed, semmi.
-
LélekVándor
tag
Szeretném kérni az összes itt lévő játékos együttműködését, hogy egyetlen nagy közösségbe tartozzunk, figyelmen kívül hagyva a régi vagy újdonsült sérelmeket. Itt nem számít, hogy kinek mekkora, vagy melyik klánba van éppen az illető. Bárki csatlakozhat, feketék, fehérek, de még a sárgák is
. Lehet rettenetesen naív ábránd, de megpróbálom létrehozni ezt a közösséget, nem leszek rest egyenként felkeresni az embereket, hogy csatlakozzanak. Létre is hoztam a communityt, szeretném, ha minél többen társulnátok
.
A keresőben alább találjátok:MAFIA Magyarok Fiai
-
reelc
veterán
válasz
LélekVándor #96294 üzenetére
A Magyarok Hungarian eléggé kihalt, ahogy írtam fentebb jó ötlet a community. Hátha idővel eléri a célját.
Ha csinálsz egyet, terjesztem az ismerőseim közt.(#96295) SQX_Barto: Én is a reforgeben bízom, mert bármilyen vacak is legyen a Primal Ancient dropja, mégis talán ennek a legnagyobb az esélye. Mert legalább azzal a cuccal próbálkozol ami kell, nem ad be random másikat.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
rumkola #96291 üzenetére
A fene se bountyzna egyedul...
Ott a publik, nagy ritkan meghirdetem a klanchaten is, hatha jon valaki, de altalaban publikon.
Igen, neha vannak retardaltak, meg p400-zal csetlenek-botlanak T13-on...
De meg ugyis gyorsabb,. mint egyedul szopni 25 bountyval.
Azert a patch utan kivancsi leszek...
Egyreszt marha jo, hogy nem lesz bonusz, masreszt, ha marad az a rendszer, hogy leadott act utan nem ad be uj jatekost, ha valaki lelep, akkor tele lesz 2-3 emberes felkesz bountyval a publik.
Ha meg igy lesz, akkor keresek bounty communityt, vagy embereket friendlisten...Bar talan a primal ancient miatt vegigtoljak az emberek a bountykat, hogy tudjanak forgatni, ki tudja.
-
LélekVándor
tag
válasz
czpitti #96279 üzenetére
Sztem nem így van. Sokan tudatosan leaderboardra játszanak a legelső pillanattól. Aki pedig a helyezésre hajt, tudja jól, hogy érdemes megvárnia a legmagasabb szintet, amit csak képes a szezonban elérni, és akkor fog bele a jó GR halászásba.
Nekem tetszik az ötlet, hogy hozzuk egy kalap alá hazánk fiait, egyetlen community berkeibe. Megpróbálom a leheetetlent, készítek egy communityt, ahová bárki csatlakozhat, aki honfitársunk, és aktívan játszik még a játékkal legyen szó szezonális vagy nem szezonális emberről.
-
reelc
veterán
válasz
rumkola #96291 üzenetére
Nézőpont kérdése.
Amúgy akkor hiába kickeled, új ember nem kerül a partyba, kevesebben nyomjátok tovább.
Nincs annál jobb, amikor az 5 körből lement vagy 2, és ketten maradtatok, és na vajon lelép az utolsó ember is? Irány új party? Elég szépen szét vannak csúszva a nyersanyagok, van amiből 6db-om van és van amiből 41. Ugyebár ezeket egyszerre használjuk, szóval nem én szúrtam el. Akkor inkább szólóban (ha klánban nincs vállakozó szellem), és rátudok, hogy aznap csak bounty, -
czpitti
senior tag
válasz
rumkola #96291 üzenetére
Dehogy furcsa.Aki 100 vagy 100+ akar menni az a tapasztaltabb suppokat keresi mert ég és fold a speed gr és a 100+ speed avagy push.Nem egy játék a ketto.Aki magasabbat speedel annak számit az ido nem akarja elfecsérelni azt arra amig "rájon" a supp mit is kéne csinálni,hol állunk meg stb.
-
rumkola
nagyúr
Uhhh, bonti egyedül az extrém, mazochizmus
Inkább néha a P400-as noob adja le a nem bonus act-ot, hogy kickelhessük, de egyedül akkor sem csinálnám.Amúgy nálam is az van, hogy P800 körül megunom a szezont, pedig szívesen mennék 100as GR-eket, de supp Monkkal is állandóan kuncsorognom kell /ami furcsa/.
-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt #96288 üzenetére
Én nem nyafogásnak szántam, csak leírtam a tapasztalataimat.
Nem festek róla pozitív képet, ha egyszerűen nem azt látom.Néha megunom, hogy egyedül bountyzzak. Ha a klánban sincs jelentkező, irány a publik, és nagyon ritkán valóban vannak normálisabb emberek. De általában nincsenek. Ezért írtam fentebb, hogy pozitív változás lesz a bonus act eltörlése.
-
DaveHutt
őstag
Erre a sok nyafogásra azt tudom mondani, hogy gyertek pH klánba minél többen. Kiváló casual klán, esténként 5-10 ember mindig van fennt. Szezon induláskor ráfekszem én is újra a játékra, legyünk minél többen.
Továbbá: nen tudom milyen szerencsétek van nektek, de én a public bountikban legtöbbször normális emberekkel találkozom. Persze mindig van kilépő, meg retard, aki nem a bonus actet nyitja meg. De még így is jobb ketten-hárman, mint egyedül.
-
reelc
veterán
válasz
Lézerparaszt #96286 üzenetére
Én sem tudnék pozitív példát felhozni.
Az idea jó lenne, hogy összefogja a klánnélküli és különböző klánokban lévő embereket. De az hogy nem működik, az már más kérdés. Az ötlet 5-ös, gyakorlat 1-es.Persze más népeknél lehet működik, de nálunk nem.
-
Lézerparaszt
őstag
Communityből a legtöbb partim olyan volt, hogy jött egy ember, jaj kéne egy DH felhúzhatom? Ja, jönne ismerősöm is, ja neki is jönne egy ismerőse. Meglett nekik a 70, akkor egyiknek ebéd, másiknak vacsora, harmadiknak tanulás. Rosszabb mint a public. Azóta kösz, nem.
Jó ez így egyedül, így legalább csak magamhoz kell igazodni
-
reelc
veterán
válasz
TeeBee73 #96284 üzenetére
Egy munkatársamnak nemrég lett meg a P2000. Régóta aktívan partyzik 4 fős csapatokban. Szezon már nem érdekli mióta megvan neki a tárhely.
Úgy kezdte a Paragon farmolást, hogy csinált egy supp monkot és ment nemzetközi communtykbe, és publik partykba. Valamikor csatlakozott egy nemzetközi klánhoz, mai napig ott van, gyengébb napokon GR98-asokban van, úgy láttam.
Már ő is jóval kevesebbet játszik egyéb elfoglaltságok miatt, már nem mindennap, és nem napi 3-4 órákat.
Mondjuk ő nem játszik mással, és pl. sorozatokat sem néz. Szóval ha van pihenésre ideje mikor egyedül van, akkor erre tudja koncentrálni az idejét. -
TeeBee73
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Lézerparaszt #96273 üzenetére
Nem egyszerű a helyzet.
Feltételezem pl. a Hungarian Communitynek sem használt, amikor optimalizálatlanul jött ki a 64 bites kliens, és az volt a "gyógyír", hogy csatlakozz le a communitykről. Később volt hír, hogy a Blizz javította a hibát, de arról már nemigazán, hogy csatlakozzanak vissza az emberek, mert már nem jelent gondot. Szóval kevés rajta az aktív ember.
Amúgy sok kezdő ember is ismeri a Communityt. Volt hogy meghívtam klánba, segítettünk neki, 2 nap játék után úgy 2 hete inaktív. Persze az ő dolga, miért, de nem egy ilyen ember van.Rengeteget szólóztam, vagy max. GR70 körülieket mentem +1-2 fővel az utóbbi 1-1,5 évben. DHval. Ezt a karit szerettem. Aminek az az eredménye, hogy igazából nincs partyra alkalmas karim. A gránátos dolgot már kedvem nem volt betanulni. Próbáltam, de már nem mozgat meg. Túl későn jött a dolog.
A jelenlegi klánomban van úgy 6 fő, aki NSben van (átlag 1500-2200 közötti Paragonnal), a többi szezonozik. Én P1255-ön állok, amire általános vélemény, hogy max. suppnak jó, erős dpsnek nem. Jó eséllyel az NSesek is főleg suppolkodással szedték össze a Paragont.
Szóval NS ügyében vagy klánt váltok, vagy szólózok újra.
Szezonban: fentebb már leírtam, hogy hajlok rá, hogy ne kezdjek újra mindent. De persze tiszta lap, itt vannak partyk stb. megvannak az előnyei.
A Friend listemen is egyre többen vannak, akik kb. a szezon első hónapjában játszanak, utána már nem. Vagy már akkor sem, hajdani napi szintű játékosok közül is vannak, akik belefáradtak már.Ezért is lenne jó a Community, aminek ugye az lenne a célja, hogy klánfüggetlenül lehetőséget adjon party szervezésre.
Az utópia az lenne, ha össze lehetne pakolni az aktív klánok valóban kb. napi/heti szintű aktív embereit communityre vagy egy új klánba. Aktív leadeket officernek megtenni. Akkor lenne mindig party.
Nem lenne az, hogy mondjuk 140 fős klánból maximum 20 ember van fent egyszerre. -
Gorneck
legenda
válasz
Én ezért nem játszok 1 hónapja...több, mint 3 season óta nincs állandó csapat...az elején (1-2nap) összeszed az ember 400-500 plevel lemaradást. Onnét már kutya nem játszik vele...a köv lépcső mikor a kavicsaid elérnek egy szintet...ahonnét már nem tudnak mozdulni mivel nem tudod őket húzni...ekkor már a többiek 1000 felett járnak...és azért se férsz be sehova...még pubon se, már ha egyáltalán van bárhol is szabad hely...
Szóval 750-850 közt megunod a banánt és lépsz pihizni, ahogy tettük ebben a seasonbe is Bírd kollégával.
Sztem lassan eléri a DIO azt a szintet, ahol ha 3 véletlen összeakadtok olyan lesz, mintha egyedül lennél...mert 4diket nem fogtok találni. 2 főnél már ez van...
-
LélekVándor
tag
válasz
czpitti #96268 üzenetére
Engem soha nem érdekelt a szezon közben kiírt eredmény, mindig csak a szezon zárás a mérvadó. Így értettem. Eddigi legjobb eredmény amiről tudok az Season 3 -ban volt. Záráskor Fatpresident 21. volt solo barbárral. Ha tudsz ettől jobb eredményről kiváncsian várom. Attis jelen pillanatban 8. helyen áll solo barbárral, ebből is lehet valami még
.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Azért néha vannak értelmesek is. Persze van amikor valami idóta elkezd riftezni
De van amikor a hiperaktív bekólázot DH olyan sebességgel tolja le a questeket, hogy csak lesek. Még én érzem magam rosszul, hogy feltartom. -
KubanitoS
veterán
válasz
Volt, hogy szóltak hogy megjött xy és lépjek már ki hogy tudjon menni.
Azt hiszem én ekkor léptem volna ki a "klánból".
-
reelc
veterán
válasz
Értem.
Sok bountyt nyomtam már egyedül, mert kellett. Inkább mint publikban. De ez most változhat.
-
Lézerparaszt
őstag
Aktív klán kb csak a Pittiéké van, community-ből még soha nem találtam groupot, a public pedig csak mikor mazopista hangulatban vagyok. Ha meg találok klánt akkor megvannak mindig a groupok és én megyek ugyanígy egyedül. Volt, hogy szóltak hogy megjött xy és lépjek már ki hogy tudjon menni. Akkor meg minek?
Évek óta nem voltam már aktív klánban, így kb hozzászoktam hogy egyedül játszok. Ezért nem szeretem a bountyt, mert egyedül nagyon lassú, időpocsékolás nekem.
-
hokuszla
senior tag
válasz
Lézerparaszt #96270 üzenetére
Az csak egy rossz poén volt, kizáólag rossz arcokat vesznek fel. Nézz csak rám. Tökéletesen mefelelsz.
-
reelc
veterán
válasz
Reinhardt #96264 üzenetére
Amit majd te is megtehetsz nyugodtan, mert senki nem fogja bukni a bónuszát miattad, amikor pl.Grandeour gyűrűt farmolgatod, mert kell.
Persze ez nekem se tetszik, de ahhoz képest, hogy nem lesz bonus act és ugyanannyit fogsz kapni mintha lenne, és a sorrend sem számít - szerintem ez így pozitív változás.
(#96265) Lézerparaszt: Nem kell egyedül menned. Ha van klánod, vagy community tag vagy. Ill. ahogy írtam most már a publik is opció lehet sokaknak. Ha neked 1 kör az egész igényed, legyen, de az emberek ennél többet bountyznak.
(#96268) czpitti: feltételezem olyan szinten ahol ti nyomjátok a játékot, a TS is alapkövetelmény? Mert ha igen, akkor lehetne ez az: 5: TS és csapatjátékos.
(#96269) Cadal: grat.
-
Cadal
őstag
válasz
czpitti #96268 üzenetére
Ugyan nem top eredmény (rank 181), de friss ropogós mai szerzemény Barb solo 85! Ja és hajrá <HE> klán!!
-
czpitti
senior tag
válasz
LélekVándor #96267 üzenetére
Nem a top 100-ba.Ebben a szezonban pl top1-ek is voltak bee-ék 3p-ben,attis single top 3 vagy 4 és a tobbiek is boven top 50 korul jártak ( a teljesség igénye nélkul) messze a legaktivabb magyar klán,Mindenkit befogadunk aki 1 : kovetelményt tudja,2: jo arc,3: szereti a pacalt,4: kitarto.
-
LélekVándor
tag
Sziasztok! A HE klán felvételt hirdet. Most 56 fő a taglétszám, ezt kívánjuk bővíteni aktív játékosokkal. Szezonális játékosok jelentkezését várjuk. Kizárólag Magyar játékosokat veszünk fel! Csupán egyetlen követelménynek kell megfelelni, ami Szezon para 1000 lvl. Büszkén mondhatom, hogy klánunk játékosai nagyon jó eredményeket érnek el rendszerint a ranglistán, nemegyszer bekerültek az EU top 100-ba . Szeretnénk ha a taglétszámunk 150 főre bővülne! A bothasználat szigorúan tilos!BTag: AszSzuli#2968
-
reelc
veterán
válasz
DaveHutt #96262 üzenetére
Nem 1% fog rámozdulni a Primalra.
Szerintem bountyzni fog az emberek nagyrésze (akár szezon, akár NS), 2 okból: egyrészt már nem lesz agybaj a publik bounty sem, mert nem lesz többet bonus act. Másrészt jól jön majd a reforge miatt, mert legalább abból a cuccból kaphatsz Primalt, amiből te akarsz. Nem pedig random, mint a sárgából upgrade.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #96260 üzenetére
Igazából nem vagy nagy hátrányban, ha később kezded a szezont (és pl. nem az LBre hajtasz). A szezon közepére (sőt már hamarabb) lesz rengeteg ember, akinek már nem számít, ha TX-TXIII-on húz valakit, vagy GR60-as gemhúzós partyban. Utána még mindig lesz időd megszerezni a ládát, ha még kell az is.
Ami hátulütő lesz hogy nagyságrendekkel kevesebb időd lesz kajtatni a Primal Ancis cuccokat.
De ha annyira nem tudsz mit játszani, tedd fel a PTR-t amíg fut, próbáld ki az újdonságokat, nézd meg melyik kari tetszik a legjobban, mivel fogsz indulni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
SQX_Barto #96258 üzenetére
Hát ez kár, de végül is, nem halok bele. Ha 23. előtt nem jön meg, utána úgyis az Andromeda lesz az első, és ha valóban olyan jó lesz, ahogy az eddigi videók alapján átjön, bőven kitartok vele S10 közepéig is. Csak jó lett volna még valami, amivel elütném 23-ig az időt. Ugyanis jelenleg már egyáltalán nincs kedvem szinte semmivel sem játszani, annyira várom a Mass Effectet, de ha bejönne előtte a patch, nem sokkal szezonzárás után, az épp jól jönne unaloműzésnek... csak emiatt mondom.
-
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
válasz
hokuszla #96250 üzenetére
Ez most konkrétan nem neked szól.
Szóval nem tudom mi a gond egy olyan pályával, amit évente egy hónapra nyitnak meg elhunyt kollegájuk emlékére?
Így is olyan kevés event van a játékban... emellé még csatlakozott a januári D1-es emlékeztető (olyan, amilyen, ezt most hagyjuk). A dupla xy hétvégéket meg 1000 éve beszüntették.
Egyik event sem kötelező.Én is találtam valamelyik nap egy oldalt (igaz nem új, korábban is futottam már bele, utána el is feledkeztem róla): PTR LB Season és NS egyránt.
-
MegalodonS
őstag
válasz
DjDanee87 #96249 üzenetére
Koszi a hirt
megtoldanam egy kis videoval
Diablo 3 - Season 10 Start Date, Season 9 End, Ban Waves, Kanai Skorn
Meglepetes hogy egy ujabb,ban hullam volt a Blizz reszerol!!!
egy uj oldal a DiabloRank
A legmagasabb Paragon 6267 innen is gratulalunk neki
-
Dzsetro88
csendes újonc
Megnéztem a linkelt karikat, és az szúrt szemet, hogy milyen kevés all res van a cuccaitokon. Átlagban kb mekkora értékekkel dolgoztok?
-
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS #96246 üzenetére
Hű, mennyi Skornt adtam el RMAH-ban...
A kieget abból vettem meg. -
Vistaboy
veterán
válasz
DjDanee87 #96249 üzenetére
Szuper, ennek most örülök, így 23-ig ki tudom próbálni az újításokat, majd utána 31-ig lesz elég időm a Mass Effectre is.
Így talán annyira nem fogok lemaradni S10-ben, mert úgy tervezem, hogy ezúttal amikor csak lehet, csapatban megyek majd - feltéve, hogy lesz a klánban vagy haverok között, akivel mehetek.
-
DjDanee87
addikt
Már csak 2 hét van hátra a szezonból!
S10 kezdés március 31, ami érdekes módon most 2 hét szüntet jelent a szezonok közt a szokásos 1 helyett. -
need
addikt
válasz
Dzsetro88 #96244 üzenetére
Üdv..
és ahhoz mit szolnál ha a követőd rendelkezne ezzel az össze húzással..?
három dolog kell ehhez jobban mondva csak 1 még pedig egy THE ESS OF JOHAN amulett..
gyűrűnek WYRDWARD és OCULUS RING..nekem ezek vannak rá aggatva a követőre..én ma csináltam meg a 69 szintet és [így] néz ki a kis ugry-bugry barbykám...
-
KubanitoS
veterán
válasz
Dzsetro88 #96244 üzenetére
Molten fury nélkül sokkal kisebb lesz a sebzésed. Saját tapasztalatom szerint ugyan nem rossz az összehúzos earthquake, de ha nagyobb tömegben ugrálsz, akkor nem kell azokat összehúzni, jönnek maguktól is.
Ha kiveszed a stunnolós leapet, akkor két másodperc alatt szétszednek...
Ground stomp helyett én battle cry-t használok. Ez amellett, hogy plusz sebzést ad, a swords of ploughares rúnával az életedet is tölti folyamatosan.
A linkelt kari gr 85-öt tudja.
-
Dzsetro88
csendes újonc
Hali!
Csak én vagyok hülye, vagy van más is aki a Leap-es barbi buildnél használja a ground stompot?
Nálam így oszlanak meg a skillek:
-leap
-anci spear
-battle cry
-threatening shout
-earthquake
-ground stompÍgy most gyakorlatilag a Berserker "helyét" foglalja el ez a skill. Azért használom ezt, mert gyönyörűen egy helyre rántja a mobokat, a területi sebzés leadásához pedig pont ez lenne a lényeg, meg a 4 sec stunn sem árt nekik. A földrengés pedig nem a cave-in rúnával fut, hanem a molten fury-val a nagyobb sebzés miatt.
Na most a kérdés az, hogy melyik éri meg jobban.
Az ha berakom a berserkert, és a földrengéssel kisebb dmg-et adok le a tömeg összerántós rúnájával (6000% helyett csak 4800%), és kiveszem a stunnolást a rendszerből (-ground stomp), vagy ha így hagyom. Jelenleg gr 65-ig vagyok ezzel a builddel életképes.
Köszi ha valaki válaszol!
-
Ultrazord
tag
válasz
MegalodonS #96219 üzenetére
Ez ad valami extrát? vagy tényleg csak egy bocis map kb?
-
RohamBilly
kezdő
válasz
KubanitoS #96238 üzenetére
t13-on, egyedül:
óránként 35+ kulcs
550+ death breathjó partyval:
50+ kulcs:
6-700 death breathMit jelent a jó party? Legalább 3 ember a 4-ből elviszi a partyt akár egyedül is 2-3 perc alatt és a 4. ember amikor az RG meghal azonnal zárja is a riftet, ő 95%-nál már townol is a városba! Sok kicsi másodperc sokra megy
Goblin shrine, meg goblin pack lootolást persze ésszel illik megvárni.
Ezt az elvet pedig általánosítani lehet akármelyik Torment szintre. Nem kell erőltetni a tormenteket, ha amúgy lassú 5-6 perces körökkel tudjátok teljesíteni a nagyobbat. Természetesen ez csak akkor működik, ha mindenki teszi a dolgát.
Akinek meg nincs partyja az húzzon fel szépen a diablohungary.ts chat-re és kezdjen el szépen ismerkedni ott vagy szervezzen maga köré partyképes játékosokat itt. Aki nincs ts-en az nagyobb GR-ekről ne is álmodjon, mert senki sem gondolatolvasó, chatre meg nincs idő minél magasabb a GR.
-
reelc
veterán
válasz
Lézerparaszt #96240 üzenetére
Értem, szóval legyen bármilyen jó ötlet is, a gemekkel, és pl. gyűrűkkel, amik lehetnek eltérő kariknál azonosak, mégis kínlódni kell, nem automata a váltás.
Valószínűleg ezért törölték el a díját az unsocketelésnek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
hokuszla #96228 üzenetére
Szerintem ez nem olyan nagyon jó arány. Egy speed karakter T11-et pályától függően 2-3 perc alatt teljesít és mindig van minimum 25 db. Ehhez képest az immortal thronet mire megtalálod, már alapból eltelt annyi idő. Aztán lehet kilépni, hogy újból megkeresd egy új játékban. Nincs grift kulcs, nincs blood shard. Egy sima cow level. Nekem értelmetlennek tűnik az egész.
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
GR 80 - 90 között keresnék csapatot akik többnyire rendszeresen játszanak. Eddigi tapasztalataim szerint a jelenlegi dmg-em erre a szintre ideális.Mentem jó pár kört 80-85-90-95 (full pt) randomokkal többnyire ebből vontam le a következtetéseimet. Jelenleg ki kell augmentálnom a cuccaimat , később mindenképp megyek feljebb.
Egészen idáig egyedül játszottam viszont mostanra meguntam hogy az időm felét értelmetlen lobbyzással töltöm arról nem is beszélve hogy már már siralmas amit a randomok biztosítanak.Nem tudom mi történt az elmúlt 2hétben de drasztikusan esett a színvonal.
Remélem sikerül találnom egy hazai közösséget. Nem szívesen állnék össze továbbra is külföldiekkel.
-
Ribi
nagyúr
válasz
JohnyMilan #96234 üzenetére
Nehéz lenne menedzselni, hogy hova tegye vissza.
Közben oda kerül valami akkor csakúgy random dobja vissza? Akkor meg az lenne a baj. -
DaveHutt
őstag
válasz
JohnyMilan #96234 üzenetére
Elmondták előre, hogy minden karakterhez külön legendary gem kell, nem elég egy. Magyarán a tárgyak viselkedése az inventoryban nem változik, hanem kaptunk egy kényelmi funkciót, amivel könnyebb a buildeket cseréletni.
-
JohnyMilan
tag
Azt gondoltam naivan, hogy de jó lesz végre, hogy jön az Armory, mert elég lesz a ládában tartanom minden legendary gemből egyet és majd a játék automatikusan beteszi a buildbe... ki is veszi a ládából ha kiválasztom az Armoryból az elmentett buildet, de vissza már nem teszi, azt továbbra is nekem kell majd, hogy a többi karakterem is hozzáférjen.
-
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96232 üzenetére
Ha már DB farm, érdemes ezt megnézni.
A T8-at hamarabb befejezné, és nem járna rosszul.Igen, tudom, kevesebb leg hullik T8-on, de most konkrétan DB farmról volt szó. Leget meg amúgy is patch után éri majd meg betörni.
-
sandor906
tag
válasz
noblem1983 #96227 üzenetére
Nekem átlag 3 elit volt a pályán...(T13)
-
hokuszla
senior tag
válasz
noblem1983 #96227 üzenetére
Nekem egy kör 40-45 DB-t ad T11-en.
Időt nem mérek, nem vagyok robot, kb. 10-12 perc alatt. -
noblem1983
senior tag
válasz
hokuszla #96224 üzenetére
Én videóból nem szűrtem le, hogy ott akár 100 db DB eshet vagy van ott 30 elit pakk pl?
Crus farmoló build meg van pl ez is Speedfarm Crus -
MegalodonS
őstag
Megemlekezes Kevin Kanai Griffith-rol,aki 2014-ben halt meg,elotte a Blizzard Team 3-nal dolgozott, a kockat is rola neveztek el,marciusban szuletett ezert van ez a megemlekezes minden evben.Sima Skorn esik csak.Igazabol szezon kezdesre lett volna jo a sok xp miatt!!
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Ez ahogy látom egy kicsit más jellegű kérdés mint amik általában fel szoktak itt tenni, de azert ide tartozik szerintem... Szóval az mitől lehet, hogy neha random belaggolok? i5 6500, 16gb ram, rx 480 8gb... Ennyire durva lenne a játék gépigénye?
-
Edge
veterán
válasz
mire is jó ez? nem jövök rá... esik ott vmi transmog? (bár az se lenne nagy vmi)
-
hokuszla
senior tag
válasz
Végre valami ami megmozgat engem is.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
MegalodonS #96211 üzenetére
Anno mikor barbárral csináltam poénból olyan kört (még infernón) hogy csak az ajtókat volt szabad megütni, mindenki mondta hogy csak egy fogyatékos játszik így a játékkal. Azóta a Blizzard csinált hozzá buildet
-
MegalodonS
őstag
-
TeeBee73
veterán
válasz
MegalodonS #96206 üzenetére
Ez csak a hímnemű karaktereknek jár. A csajok egy "+" jelet kapnak a porté aljára.
-
KubanitoS
veterán
válasz
MegalodonS #96206 üzenetére
Így már más, köszi!
-
reelc
veterán
válasz
Lézerparaszt #96204 üzenetére
Nekem még most is UE + Naty hibridet mutat a linkje.
-
DjDanee87
addikt
válasz
KubanitoS #96202 üzenetére
Az a Soulstone akarna lenni, csak fekete háttér miatt nem nagyon látszik.
kisza25: Mytices pörgetésnél mielőtt még belefogsz van minden érték mellett egy "?" miután betetted a tárgyat a megfelelő helyre a mysticnél. Ha kérdőjelre kattintva felsorolja neked mik lehetnek egy adott tulajdonság helyén. Ahogy az előbb írtam, primaryből csak primary lesz, secondaryből csak secondary - azért nem láttál még a gyűrűn socketet (mert az primary), és nem is fogsz már azon, mert secondaryt rolloltál és nem lehet utólag visszaállítani és inkább mást alakítani rajta. Tehát ha nem vágod mik a lehetőséget mytic pörgetésnél, akkor mielőtt hozzányúlsz, mindig nézd meg hogy valóban lehet-e rajta az, amit te szeretnél, ahelyett amit nem kívánsz rajta látni.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
MegalodonS #96196 üzenetére
Azok az ágaskodó lőcsök mik lennének a képeken? Ez valami ultragáz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
kisza25 #96197 üzenetére
Annyit fűznék még hozzá az előttem szólókhoz, hogy nem érdemes olyan GReket menni, ahol lejár az időd - bár erre nyilván te is rájöttél. Viszont amíg nem 60-70es GR környékén vagy addig próbáljj meg inkább olyat indítani, ami teljesíthető számodra is 10 percen belül. 60, a megfelelő gearben elég egyszerű kéne hogy legyen, tehát nem érdemes addig "szenvedős" 39est menni, ha nem megy, hanem vedd visszább és más set itemekkel, vagy vagy a jelenlegi buildedhez ha minden kiesik úgyis menni fog gyorsan a 39.
Kaptál diablofanses linket, én is onnan néztem a buildeket régebben, de már egy ideje jobban találom az icy veinst ilyen célból. Sokkal részeltesebb leírásokat szoktam találni, több alternatívával: itt van pl a jelenleg használt natalya setedhez leírás.
És ha jól tudom jelenleg ezzel a gránátos UE builddel mennek a legmagasabbra solo GRben: [link]szerk: Oh és igen, egy nagyon fontos dolog. Az itemek mysticnél való rollolását nagyon rosszul csinálod. Sok itemen rolloltál secondary statot (thorns, globe bonus), amik totál lényegtelen kategóriába tartoznak. Secondary statból pedig nem tudsz elsődlegest csinálni. Mivel 1 itemen csak 1 sort rollolhatsz át másra, 99%ban elsődleges tulajdonságot érdemes. Pl a RoRg gyűrűdön lehetett volna 1 socket legendary gemnek ha a life on hitet cserélted volna. Fegyvereden szintén kéne socket, de a mostanidon már nem lesz, mert a sebzéséhez nyúltál, azt meg ha leszeded róla nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 11 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest