Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz
MrCsiT #70094 üzenetére
meg is ertelek, meg nem is... a tokeletessegre valo torekedes okes... de, hogy ennyire gear dependent mindenki az is szomoru valahol
mindenki sz*rra izzadja magat, hogy meglegyen a förnoösz a vevéhá meg a kszephi... valamék Mikro hsz-ben ott volt azert az igazsag anno ilyen iranyban
es ez egy kicsit komikus
persze en is szeretek a trendekkel haladni, csak a diffi annyi, hogy en nem gorcsolok (mar) ra annyira
-
MrCsiT
addikt
válasz
_ocsisajt #70077 üzenetére
Pedig olyan NINCS hogy a kis dépéeskémet majd az limitálja, hogy csak 5,5 a chc, meg csak 6 IAS van valamin!
VAN annyi enchant, hogy minden maxos legyen.
Persze, nem ingyen.
+1% sentry dam, 14-> 15 nem olyan sok, ugye? De 1 milla dps-nél az.. +10k, x5 sentry, akkor az +50k dps, ami már nem olyan kevés.
Ha van 3 slotod, ami ilyen "hibás" akkor van -150k dps-ed. Nekem ez nem tetszik.Amíg meg a "majd esik másik" annyira igaz, hogy 4-500 paragon szint kevés egy-egy tárgy megkapásához, ez a "majd esik" kissé tréfás vélemény szerintem.
Pedig, túl peches sem vagyok, de normál P567 kevés volt, hogy essen egy WH, egy Xephi.. ha esett volna, aligha zúznám be csak azért, mert már 30M/próba, és még nincs meg a roll, amit álmodtam rá. -
.OM.
aktív tag
Van arról hír, hogy milyen eddig low legendet kell megtartani ha kiesik, mert OP lesz a következő pecstől visszamenőleg?
-
-
_ocsisajt
őstag
meghalt a herom gr36-on, de hogyan!? az vicc
sztorihoz hozzatartozik, hogy elotte letoltam GR37et (szerk: BUKFENC volt benn) ugy, hogy GR bossnal lejart idom... es ami duplavicc, hogy sokkal szemetebb mobok voltak... (gordeszkas, atkozo ribancok stb.)
AKI kitalalta, hogy a smoke jobb, mint a gurulas azt legszivesebben most megfolytanam (nezegettem magas GRes buildeket mindenhol SS van)... ->
van a kulles-vaultos helyszin ahol fel centi szeles hely van kb... ott sikerult bezarnom magamat, hogy minden iranybol pokok vettek korul... mozdulni nem birtam... meg kuzdottem kicsit, buff, turret lerak, lovoldoztem kriderrel... de elengedtem az egeret... mert nyuzsogtek korulottem.... gg
amugy siman bukfencezek es voala kinn is vagyok... SS... meh...
jah... vilagos most halok meg: Kriderrel (most ugy kb orditani tudnek emiatt), Xephi amuval... sentry affos cuccokkal... persze... (zoldgem: 31, petes kb 37)
megyek vissza durrogni majd saderrel, ha lesz kedvem
-
granini
őstag
válasz
vhunor #70082 üzenetére
Alapvetoen a gold es a materialok is un. hianygazdalkodasra vannak bekalibralva. Ez azt jelenti, hogy aki karaktert epit / geart javit, maximalizal, az valszeg elobb utobb kifogy a goldbol / gemmbol / materialbol..
Ez arra osztozoz hogy jatssz, farmolj, idot tolj bele a jatekba. Ezzel sztem nincs is gond. Nyilvan aki csak 1-2 karakterrel tolja rendszeresen, es mar van kiforrott, farmolashoz alkalmas gearje annal nem fog fogyni a material hanem fel tud halmozni.
En most - varva a 2.12 patchre.. - a felhalmozasi idoszakban vagyok.. kesz a DHm, 2 monkom, 1 barbarom.. amig ezeket alakitgattam bizony majdnem kifogytam a hozzavalokbol, volt hogy nem volt kekem, sargam, aztan volt hogy a FS ment le 50 ala.. - mikozben a klantarsam aki kizarolag DH-val nyomja mar 500 feletti FS-el rendelkezik.. hat ez ilyen..
Amugy ugyanez igaz a rift materialra is.. aki csak riftet tol ki fog fogyni a kis sarga pezetabol.. aki meg csak GR-ezik annak elobb utobb nem lesz trial kulcsa stb.. szoval okos a rendszer mert minden veges, es ra vagyunk kenyszeritve hogy elobb utobb minden szegmensben megforduljunk..
A goldos gemmet / geart jo otletnek tartom es bizony szoloban hasznalom is.. az xp+gold bonuszos hetvegen 1.3 mrd goldom volt most jarok 7 mrd-nal.. hat legalabb egy nyersanyag amire nem lesz gondom..
-
KubanitoS
veterán
válasz
_ocsisajt #70077 üzenetére
Én is teljesen így voltam ezzel 2.1 előtt.
A rekord 20 millióm gold volt a tatyómba. Ha "eldurvult" a rollozás, akkor kénytelen voltam kidobni az itemet, mivel nem lett volna aranyom végül semmire sem.
Amúgy annyiból vitatkoznék veled, hogy ha nekem esne végre pl egy Furnace (para 540-es szinten vagyok, eddig egy sem esett) akkor az lehet akármennyire szar, arra rá fogom költeni a szükséges gold mennyiséget, ha kell.
A fenti képen a sisak 739 dex 744 vitás, nem valószínű, hogy ennél egyhamar jobb fog esni és csak azért is 6.0-át akartam tekerni rá.
Egyébként meg ha esik egy full perfekt cucc és akkor sem adja be a roll 3 misi alatt, akkor azt is kidobod?
-
_ocsisajt
őstag
En most total nem ertem azokat akik ilyen horror osszegeket beletekernek egy itembe
Ugy is esik meg 1, nem? foleg mivel akik ide irnak ugy is SC-vel toljak javareszt...az item ugy sem veszik el. hova a para?
en maximalista vagyok, de egy bizonyos hatarig max... meg az uberritka targyakra sem mentem 3M (a kovi lepcso) roll fole
Ott rohadjon el... ahol van
-
Tapipapi
tag
válasz
DeckardCain #70064 üzenetére
Nekem 37 ment soloban, 38 kb. 10mp-en (azaz 1halálon) múlt.
Én cinderre esküszöm.
Tapi#2543 a profilom, ha érdekel és segít valamit, de csak pár napja gyúrom igazán.
Ha esik végre socketelő, akkor hydra fegyót átváltom sun keeperre, 30% elitdmg-esem van belőle. -
KubanitoS
veterán
válasz
MrCsiT #70073 üzenetére
Szerintem kifejezetten jó dolog az aranyesős gem, főleg, ha van valami durva karid, ahol t6-ra simán elfél "feleslegnek" a harmadik gemnek. Néha a legegyszerűbb item is jól megszívathat, ha nem jön a megfelelő roll, ilyenkor azért jó érzés, hogy nem kell foglalkozni a szükséges arany mennyiségével.
-
MrCsiT
addikt
válasz
_ocsisajt #70066 üzenetére
Az igaz, hogy az öncélú gold-hajhászás értelmetlen, mert ha csak 8-10 T6 riftet mész, máris lesz elég sok goldod, de
- volt már olyan enchantom, ahol 10M/próba volt az ár, ott kellett a több gold;
- ha jobban megnézed a karit, látod rajta a Custerian bracerst (ha nem vettem le épp Grift-re). Azzal viszont, már xp-t ad a felvett gold, és egy GF gearrel nagyon is érezhető a plusz xp mennyiség.
-azért HC-ra én is inkább sebzéscsökkentő gemet használnék, viszont a gemek bónusza biztosan jól jön HC-n is. -
Edge
veterán
válasz
38 egyelőre. Soloba ugyse fér be se cinder se magefist és evocation hasznosabb mint astral presence, meg kell tanulni a nélkül blizzardozni. Templar regen skillje jól jön, amíg trash mobok vannak arra érdemes váltani vagy amikor safe helyen vagy és onnan osztod az áldást, egyéb esetben a másik skill.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
DaveNo1 #70069 üzenetére
Csapatban az ok, ott nem ütnek szét. Szólóban hamar meghalok. Gemeket beleraknám gyűrűbe ha esne, amulett is csak ez esett. Közel 50roll van benne és 79től nem akar több chdt adni.
Mondjuk egyedül 10et ha mentem, lehet gyakorolni kéne a helyezkedést stb. Most egy fejesre hajtok, hogy megduplázzam a kavicsot, több hp kellene. -
vhunor
őstag
válasz
36, intes Furnace nélkül csak ennyire futja.
-
DaveNo1
veterán
válasz
tal-garius #70068 üzenetére
Gondolom mert kell a Firebird set bónusz + 3 legendary gem. Bár így ránézésre ezzel azért gr30ig bőven el lehet menni.
-
tal-garius
aktív tag
válasz
DeckardCain #70056 üzenetére
Hellosztok. Segítséget kérnék, hogy ezzel a felszereléssel miért nem tudok solo GR 25 fölé menni. Tudom van egy két nem maxos cucc, de alig esik valami mostanában.profilom
-
_ocsisajt
őstag
ehh HC 2 player (klantars sunmonk) gr34 8:07... szegeny nem sok vizet zavart Rimenal
amugy no pylon
-
diegho
nagyúr
válasz
36-ot próbáltam csak, az elsőre meglett.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
diegho #70061 üzenetére
Nehéz ügy. Jómagam beáldoztam a cost csökkentést dmg-re. De cinder nélkül kell az astral presence passzív. Anélkül nagyon gyorsan elfogy az ap hydra/blizz/blackhole esetén is. Ez ugye a solo.
team-be mehet a rorg és akkor befér a cinder.Nekem magefist-be olyan kellene amiben as helyett vit van. Nem kell az AS ebbe a build-be ezért nem használok wh-t se, jobb a blackthorne 2 set bonusz szerintem..
Megnéztem ma egy 37-et, hát nem egyszerű igaz még hydra-s rollok-kal ment. Eleje jól indult, aztán benéztem..
Ahhoz hogy ezzel a gear-rel beférjek a Solo gr 1000-be zombis rift kell..
Wizard-dal ki meddig jutott solo-ban?
-
MrCsiT
addikt
válasz
killer095 #70060 üzenetére
Season-ön SlayerGirl már 6,8Mrd-ot összekéregetett nekem - mindezt olyan 170 órával. (fegyveres kéregetés
) - szóval, a 981M egy laza kezdés csak.
-
diegho
nagyúr
válasz
DeckardCain #70059 üzenetére
Érdemesebb magefist-et használni cinder helyett? Én jelenleg Cinder-el megyek, mert jól jön a blizzard cost csökkentése, bár lehet jobb lenne a +15% sebzés, nem tudom. A gond az, hogy magefistem nincs, csak str-es.
-
juhiati
aktív tag
Valaki jön simában egy új karit?
-
Edge
veterán
válasz
DeckardCain #70056 üzenetére
igen meg.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain #70054 üzenetére
Na meglett a köv 36. 13m50sec.
Sikerült előrelépni gear-ben.
Szerintetek megérné átrollolni az összes hydra dmg-et blizzardra? És akkor bekerülne a toxic-gem is.
[link] -
SQX_Barto
addikt
válasz
_ocsisajt #70013 üzenetére
Ne tudd meg, hányszor eszembe jut a Krider, amit odaadtam anno
Nekem kiesett egy trifektás Julia, de valaki mondta chaten, letörli a Diablot, ha lecserélem a HF amulettem(pedig nagy volt a kísértés, utálom az Archane sebzéseket
)
Nagy nehezen összejött a full Mara set, köszönöm mindenki segítségét!(rossz a névmemóriám és nem akarok senkit sem kihagyni)
Persze nagyon sok fejleszteni való van, hosszú még az út, de végre T6 képes vagyok úgy ahogy (kb a második szezonig szerintem)
-
DeckardCain
senior tag
A fasz*m a blizzbe..... meg ez egészbe..
solo 36-os gr, végre meglenne erre kivág a játékból....... -
_ocsisajt
őstag
NS HC:
elotornetet:
- mar nem szamolom, mert kb az OTVENEDIK amu dropnal feladtam a loh es riszor kombok kozott...
- mint ez is kb 40-ik rollra de most ez pofanvagottbehold a multifunkcios amu
-
vhunor
őstag
válasz
DaveNo1 #70050 üzenetére
Lassú? Elég stackelni a sweepet ötször, aztán néhány punish közben egyszer elnyomni hogy frissen tartsd az AS buffot. Ehhez maxos AS mellett a punish wrath toltese több mint elég.
Tény, hogy a Roland hatekonysaga messze elmarad az akkhanos buildeketol, mert a perma akaratot sehogy nem lehet uberelni, de ha az ember már kurvara unja a rá épülő buildeket, a rolanddal tok jól el lehet szórakozni t6-on is és némi alacsony 30-as griftekben is.
A punish sebzését lehet heart slaughterrel néztem anno, nem a golden flense-szel. Úgy 90% physical plusszom van.
-
DaveNo1
veterán
válasz
vhunor #70045 üzenetére
Rolandot már én is próbáltam, mindenféle sweep és shield bash buildet, soloban el lehet vele gr35ig kb zötykölődni, de igazából a single target dps gyenge (nem bírod sehogy se wrathhal) és melee dps papír hatás miatt nem valami jó.
60 milliós punish engem is érdekelne, nekem olyan 1,6 millió sheet dps mellett 15 millió körül sebzett (jordan + furnace mellett), igaz gatya nem volt fent azzal lenne ennek kb. duplája, de ez még mindig fele az említett 60 milliónak, és ez tényleg maxos gear.
(Ok a gemet elfelejtettem, de még úgy se jönne össze a 60 millió). De amúgy is a Punish nagyon lassú szóval arra gyúrni nem az igazi.
Zan: Eternal Union 2.1 óta ilyen, és elég ritka drop is lett.
-
Zan
aktív tag
válasz
vhunor #70045 üzenetére
Én már azt kipróbáltam még régebben, hogy mégis mennyit lehet kihozni a Diggers+Aranyhajjal, de nekem olyan 15-18 milla volt a max...! Hogy a vérbe jönne annyi össze? Tényleg érdekel..! Mekkora alap dps kellene hozzá?
Amúgy az Eternal Union ring mikor kapott ilyen imba passzív affixet?
-
vhunor
őstag
válasz
KubanitoS #70041 üzenetére
Roland szettben én shield basht is használok a sweep attack mellett, 180 millas critek közel 3-as attack speed mellett elég gyorsan elinteznek bármit t6-on ami ártani tudna. Életben maradashoz meg ott a Holy shock runa, loh, lpws. Egy jó blackthorne amuval simán befer a 4-es szetbonusz, vagy amúgy egy ice climbers csuka és valami immunos amu. Pancelra kell forgatni elitdam csokkentest, blackthorne-nal együtt az 20%.
Ki kéne szednem meg egy angyalhaj övet, és akkor kiprobalnam a depth diggersszel, boss ellen jól jöhet az 50-60 millát sebzo punish.
Magas gr-re meg ancient parthan defenders és trip attack. 34et simán hoztam vele.
-
DeckardCain
senior tag
Na próbálgatom a hydra-kat hexing gatyával.
Érdekes
[link] -
KubanitoS
veterán
válasz
Lézerparaszt #70025 üzenetére
A legerősebb krusa buildek jelenleg a Holy Shotgun és a Pacis Phalanx. Ez a két build t6-ot megeszi reggelire, a magasabb great riftek jelentik az egyetlen kihívást. (Phalanx build jelenleg a jobban elterjedtebb, mivel nem kell annyi wraith hozzá, mint a másikhoz. "Gazdaságosabb" build, minimálisan lehet variálni az itemekkel.)
Ha ez a kettő nem tetszik, akkor érdemes lehet kipróbálni a Roland szettes Sweep attack/Shield Bash buildet. Szerintem élvezetes, de erősségben ég és föld a fenti kettőhöz képest, sajnos. A sebzés viszonylag nagy (alaphelyzetben 1300-1500 ezer dmg), de emellé kell magas toughness, hogy ne öljenek meg nagyon gyorsan, mivel ebben a buildben nem lehet perma Akarat's champion. Lényeg a lényegben, hogy ha nem vigyázol és mondjuk közrefog egy jó kis waller-arcane-frozem-molten elit pakk, akkor ott elég szép instant lesz, amit nem lehet kivédeni. Magyarán lehetnek gondok t6-on, illetve magányos ellenfelek esetén hiszen ez a build szörnycsapatok ellen kiváló, mivel ekkor a wraith nem tud igazán elfogyni a spéci fegyó miatt.
Ha esetleg kedvet kaptál hozzá, itt az én buildem. Indestructible helyett ha berakom a Holy dmg passzívot, akkor 1.500.000 az alap dmg, ami gogokkal és tauegukkal felmehet egészen 3 millió fölé (Akarattal 4.5M).
Van aki kombinálja a fenti buildet Phalanx pajzzsal és "Phalanx gyűrűvel". Ekkor egész jó kis hadsereggel tudsz nyomulni.
-
Thrawn
félisten
válasz
Sárpac #70033 üzenetére
Biztos
A kérdésre meg írtam egyszer, hogy AMD Gaming Evolved (alias Raptr), ez nemcsak felvenni tud, streamelni is lehet vele Twitch-re. Nvidiához nem tudom van e hasonló alkalmazás (ShadowPlay?). Ha nincs, akkor jó lehet a Open Broadcaster Software is. Tutorial: [link] -
BeYourself
csendes tag
Az a pajzs season only. Marad a shotgun build.
-
Thrawn
félisten
válasz
Lézerparaszt #70027 üzenetére
Ne lepődj meg ha a pajzs nem akar sehogysem kiesni: season only
-
SQX_Barto
addikt
válasz
BeYourself #70029 üzenetére
Petes WD, porgos barbar, csak hogy peldakat emlitsek, eddig nem ez volt a trend...
De legyen igazad, azt kivanom
#T. M.: valami OP kari biztos hogy lesz, de egyreszt azt el is kell erni, masreszt ez a sentrys DH most szimpi nekem. Foleg, ha az ember nem GR level 99-re tor (koltoi tulzas) akkor mindharom ag sot a hibridjei is eletkepesek. Nekem foleg egy rendes T6-os kari kell mondjuk egy GR 35ig csapatban nem meghalosan. Ezt szeretnem szepen lassan elerni. Az en szerencsemmel tobbet ugysem fogok, ez is meg sok munka meg segitsegkeres lesz... -
BeYourself
csendes tag
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #70025 üzenetére
[link]
Egyik leggyorsabb és legpusztítóbb!
Phalanx-os is jó, de random olyankor folyamatosan szopat wallerekkel ahol az build nem ér semmit. -
Lézerparaszt
őstag
Na erőt veszek magamon, csinálok egy t6 képes crusadert. Mivel egyáltalán nem értek hozzá, csak annyit hogy pajzs van nála, várom a javaslatokat hogy milyen build, milyen gear a legütőképesebb (át vittem az értelmet, haha). Jöhetnek karakter linkek is, hogy na ez a cucc kell meg ilyen statokkal, stb. Legutóbb mikor elhatároztam ugyanezt, 2 rift alatt kiégtem
-
SQX_Barto
addikt
Jo erzes, hogy a ph-sokra mindig lehet szamitani!
Marauder 4es bonusz megvan, Pants/Helm plusz RoRG es a 6-os is meglesz.
Persze meg mellette sok dolgot kell beszerezni, de legalabb jo uton haladok.
(Shadow gatyakbol/csizmakbol mar nagykert nyithatnek, koszi Blizz)
Viszont Unity parban esett, az jo pont nekikMeg melle egy Scoundrel don't die token. (eddig csak Templarom volt vagy a tobbit elvitte valami)
Talan meg lesz kis idom elvezni egy OP karit, mielott nerfelik -
Muton
addikt
na, ma sikerült a blizzardnak megint odatennie magát, négyszer:
- dead horses bug: westmarchban van két döglött ló (olyan mint a filedsen a szétpukkadó hasú tehén), a saját dropja persze beesik maga alá, nem lehet felvenni
- act5 battlefield, pusztítsd el a hive-ot, erre a uniqe pókszerű izé nem spawnol (persze ez lenne az 5. bounty...)
- beköszönök klán cseten, kiírja, hogy nem hallanak, mert nincsenek online, miközben Groove riftezik
- 32 enchantból egyszer sem adott sentry-t vérten. semmilyet. 10-t sem. ja igen, random... elmennek a ... -
Kobe
veterán
reálisan mi az amit cserélni lehetne, és érdemi előrelépést jelentene ? Amulet, gyűrűk, tasker and theo, vágom....de gyűrűből eddig semmi normál nem esett, tasker se. Amíg ezek nem jönnek, van valami amit érdemes időközben cserélni ?
-
Kobe
veterán
csak engem szopat a game, 10017es hiba, folyamat kivág ha mégis sikerül belépni ?
-
_ocsisajt
őstag
jeeee vegre kiultem! sajat Krider (es milyen)!
sima HC, gr boss
egyelore vit marad, kell hp
-
jookomak
őstag
Buriza, vagy Helltrapper? Statok hasonlóak. Dex, burin 8, ht-n 10%dam (enchantolt), buri alapból 10% cdr, ht-n 6. Viszont a ht ki van lyukasztva, buri nincs, és egyelőre ramaladni híján vagyok.
(Volt egy taskerem, de barbárnak esett strenght-el, 40%-al, mióta lecseréltem mara kesztyűre, azóta jobban büntet)
-
vhunor
őstag
Ezért kell amuból mindenképp legalább egy jó Etlich, mert a firechain és az összes villámos affix is ranged sebzésnek minősül. Az amu leszed belőle 30-35%-ot, a parthan defenders további legalább ugyanennyit, meg unity meg esetleg sebzéselszívós ősök. Meg aztán nem kell minden pakkot kinyírni. A fentiekkel felszerelve a raekor barbi iszonyat sebzésszivacs lesz, és a videók alapján még így is elég a sebzése (+rubyk helyett gyémántok mindenben) akár gr48-ban is szólózni, csak a boss a szívás, mert ahhoz mindenképp conduit kell.
-
Gorneck
legenda
válasz
granini #70003 üzenetére
A Barbinak kb zéró a single target DPSe, sztem annyira nem nehéz kikövetkeztetni, hogy mivel csinálta meg a riftet (jópár olyan vidit láttam, hogy 50+on bezony fél év lett volna neki, de mivel orrába vágta a rift bosst shine fel és örül)...meg kb azóta lett hírtelen olyan sok 48+ rift mióta publikká vált a thud...
Nahh jóóó ez gonosz volt.
-
DioRobber
tag
Solo raekor barbár GR 38+-nál milyen követőt érdemes hozni? azt amit a cruznál, hogy Templár és thunderfury kard, charmos amu, plusz trif gyűrűk, ésatöbbi jó healingelős skillek, meg az a 800%os dmg-s skill, vagy esetleg más follower?
-
granini
őstag
Jo lenne egy kis jelzes a leaderboardra hogy az adott levelt conduittal vagy anelkul erte el az illeto.. az mindjart megmagyarazna sok mindent..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával