Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Live-on most fogok craftolni 10.000 Death's Breath-ből Karlei daggereket, ha valakit érdekel kukkantsatok be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dyingsoul #98090 üzenetére
"A kiadók már eddig is utálták a használt játékokkal való kereskedést, most pedig még inkább fogják. Az Európai Bíróság döntése szerint ugyanis a vásárlók nemcsak dobozos formában árulhatják használtan a játékaikat, hanem a letöltött címeket is továbbadhatják másoknak - és ebbe a kiadóknak nem lehet beleszólásuk.
Egy Oracle-lel kapcsolatos per után kialakított hivatalos álláspont szerint a letöltött és a dobozos szoftvert egységesen kell kezelni, ez alapján a kiadók csak az első eladást befolyásolhatják, utána a felhasználó szabadon terjesztheti a program licencét. A helyzet érdekessége, hogy a határozat a játékok esetén kissé jövőbe tekintő, ugyanis technikailag a legtöbb online terjesztőnél (Steam, Origin és társaik) nem lehetséges a játékok licencének továbbadása - az egyetlen alternatíva eddig az volt, ha valaki a teljes hozzáférést értékesítette.
Azt sem legálisan. A legtöbb játék felhasználói végszerződése (EULA) előre leszögezi, hogy a programhoz kapcsolódó account vagy licenckulcs nem árulható, a mostani döntésben viszont már az is szerepel: teljesen mindegy, mit ír az EULA, a kiadó nem gátolhatja a terjesztést, sőt azt is biztosítania kell az új vásárlónak, hogy az a használt kulccsal maga is le tudja tölteni a játékot a kapcsolódó online felületről. Egy kritérium van: az eredeti felhasználónak elérhetetlenné kell tenni a szoftvert, ha az eladás után is használja, jogsértést követ el.
És ezzel elérkeztünk a lényeghez: bár a Steam és az Origin nem teszi lehetővé a letöltött játékok használt árusítását, ha egy Európai Unióban élő állampolgár úgy gondolja, hogy ő élne a lehetőséggel, jogi úton is követelheti ezt, ami alsó hangon azt jelentheti, hogy megnyeri a pert, míg súlyosabb esetben a Valve és az EA akár arra is kénytelen lehet, hogy belenyúljon a Steam és az Origin működésébe."Azóta ez valóság lett steames, origines játékokat is lehet adni venni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dyingsoul #98090 üzenetére
Egy dolgot mondok és aztán én hagyom is.
MS termékeket is el lehet adni. Pedig ott kicsit komolyabb a licensz.
Itthon a fogyvéd törvény kimondja ami azzal ellentétes semmis. Tehát ha te boltos vagy. Olyan és annyi hülyeséget írhatsz a garipapirra amit akarsz. Lehet az olyan hosszú mint a révai nagy lexikon. Mégse ér egy fabatkát se.
Szóval ja. Bemásolhatod az eluát egészbe. Ha az bármilyen jogba ütközik semmis. Ez a lényeg. -
Dyingsoul
veterán
válasz
Gyuri27 #98089 üzenetére
Hvg-s és egyéb dolgok linkelése jogi vitában... kicsit komolytalan és nem ide illő.
Szintén EULA:
1/B/iv:
You may not transfer your rights and obligations to use the Service or Games.De a 2-es pontot megérné végig olvasnod:
2 - Blizzard’s Ownership.
Blizzard is the owner or licensee of all right, title, and interest in and to the Battle.net Client, the Service, the Games, Accounts, and all of the features and components thereof.Gyakorlatilag a Blizzardé minden, te csak használati jogot vásárolsz. Ő bármikor indoklás nélkül felfüggesztheti a használati jogodat. Mivel te ezt elfogadtad a felhasználói fiók létrehozása során, mehetsz vele bármilyen bíróságra, a védőügyvéd azt fogja mondani, hogy de hát kérlek alássan te azt elfogadtad, hogy az account és a részét képező rajta beaktivált játékok mik a szolgáltatás részét képezik, a Blizzard tulajdona ezért ő rendelkezik felette, s nem te.
Elég régóta így van ez, nem tudom miért kell pont most szembe menni ezzel, de még csak sok sikert sem tudok kívánni annak aki az írott szöveget nem tudja értelmezni.
2/iii-iv:
Characters: The names, likenesses, inventories, and catch phrases of Game characters;
Items: Virtual goods, currency, potions, wearable items, pets, mounts, etc.;
A mentések is a Blizzardé és nem a tiéd. Az Eula-ban úgy bevédték magukat vele, hogy tényleg az van, hogy vagy elfogadod vagy nem. De ha elfogadod gyakorlatilag minden jogodról lemondasz. Ezek a tények voltak, Sváby Andrással. -
Gyuri27
félisten
válasz
czpitti #98088 üzenetére
Lényegtelen az elua. Ha az közösségi, helyi törvénybe ütközik akkor semmis. Lásd pl koreát, kínát. Ott se tud mit tenni a blizzard.
Ha az ms nem tudott ezzel az eus szabályozással mit kezdeni a blizz (aki jóval kisebb cég 0 befolyással) pláne nem tud.
De mondom válasszuk szét az accountot és a diablót mint szoftver. -
Gyuri27
félisten
-
Dyingsoul
veterán
A fentiekre válaszolva: én nem ajánlom sem a Blizzard megkeresését az ügyben.
Blizzard EULA 2/G:Magyarul: Az accountot illetően minden jog a Blizzardé. A Blizzard nem ismeri el az accountok átadhatóságát, ennélfogva az accountokat tilos: áruba bocsátani, elajándékozni, vásárolni. Az ilyen nemű próbálkozások az account felfüggesztésével járhatnak.
Egyetlen lehetőség van, csak a srácra hagyatkozva folytatod a bartert és megpróbálod megoldani vele a dolgot.
Én a helyedben visszaadnám a lemezeket és visszakérném a pénzt (ha már kifizetted) és inkább megvenném G2A-n vagy bárhol máshol ahol szintén olcsóbb és a SAJÁT accountomra aktiválnám.Ez azért is lényeges, mert ha később gáz van, akkor a Blizzard supportot úgy kell felkeresned, hogy a fényképes igazolvány másolatát is csatolnod kell... PL elvész a jelszód, semmire nem emlékszel akkor vissza tudod úgy is állítani és nagyon gyorsan válaszol a Blizzard ha már eleve elküldöd nekik a személyi igazolványod másolatát.
-
Gyuri27
félisten
Win os is eladható. Pedig azt is regisztrálni kell.
Azt se akarta az ms. De az európai parlamentet ez nem érdekelte.
Szóval a blizz jogászai pöröghetnek a hátukon ha van egy hatályos eu-s szabály.
Nézd meg kínát. Ott egyedi szabályok vannak be is kell őket tartani. Lásd drop, loot raték minden blizz játékban. -
reelc
veterán
válasz
Gyuri27 #98080 üzenetére
Gondolom eléggé behatárolt mit lehet és mit nem.
Különböző kategória lehet a felhasználói szoftver, az operációs rendszer, és a játékok is.Valószínűleg más szabályozás alá esik az a PC játék, ami ott porosodik a polcodon 15 éve, nem kell sehova aktiválni és el akarod adni, és megint más az a PC játék, amit be kell aktiválnod, és a fiókodra kerül.
Konzolon van használt játék eladás, PC-n nincs (csak amiket nem kell aktiválni sehova).Találhatsz bármilyen jogszabályt, biztos lehetsz benne, hogy a Steam, Blizz és társai jogászai több jogszabályt ismernek. Lehet benne van valahol valami apóbetűsben a licensznél amire rákattintottál telepítésnél, hogy nem ruházható át a játék. Ezzel védve is vannak, mert vannak feltételeik, amiket el is fogadtál telepítésnél.
-
Gyuri27
félisten
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Ismerős odaadta a D3 standard edition gyári lemezét, benne van a kulcs is, viszont a lemezt nem olvassa be a gépem
Van valami megoldás (legálisra gondolok), hogy tudjam telepíteni a játékot?
A bettle.net oldalon a kód hozzáadása nem megy, azt írja ki, hogy már használatban van.
-
reelc
veterán
válasz
lafaty80 #98071 üzenetére
Az Impaléd lighting rúnás. Másképp fogalmazva az Impale Ricochet rúnája Lighting támadást ad.
A bracered és a tegezed nem a Lighting támadást erősítette amikor linkelted az armoryd (ha cserélsz cuccot ez változik). A linkelésedkor fizikai sebzéssel volt a tegez és a bracer, ahogy írtam.
Mivel az Impale (Ricochet-Ligthing) a fő támadásod, ezért a bracerre, tegezre és ha lehet nyakékre is Lighting kellene. -
Phausto
tag
Valami szaki el tudná nekem magyarázni azt hogy:
Wizard leaderboard élén csak olyan build-eket látok, amik Hydra helyett Black Hole-t és Magic Missile-t használnak. Viszont egyik sem Lightning-os rúnával. Akkor nem értem hogy mégis mi a fene fogja előidézni a Paralysis-t, ami proc-olja a Manald Heal-t? Még valahogy nem jöttem rá. -
reelc
veterán
válasz
Elemental #98064 üzenetére
Másodjára lett meg ezzel a fegyver cserélgetős módszerrel.
-
Elemental
addikt
Köszi!
Na, akkor teszek egy próbát. Én is shadow-val tervezem.
-
EVL2
aktív tag
válasz
Elemental #98056 üzenetére
Egyedül is érdemes megpróbálni. Én elsőnek véletlen rossz felé fordultam aidánál. Így sajnos buktam de másodikra csont nélkül meglett. Csapattal lehet elsőre meglett volna, de így nem kellet szívességet kérnem.
(Egyedül kb. 40 percem ment rá + egy kicsi.) Persze ezt DH-val csináltam ami majdhogynem felér a csalás fogalmával.
-
Elemental
addikt
Boss mode-ot egyedül is érdemes megpróbálni, vagy csapattal kell menni?
-
Reinhardt
őstag
Koszi!
10h Wizard (ez inkabb csak idohuzas volt)
120h DHKeves public, foleg solo speed riftek. Vegen mar 80-asokat toltam 4:30 kornyeken.
-
KubanitoS
veterán
válasz
solyomb #98041 üzenetére
Annyi a lényeg, hogy a dex folyamatosan jönni fog a paragonnal. Az a plusz százalék elit dmg pedig csak "növekedni fog", minnél több dex van a karidon.
Amúgy tényleg marha makker vagy. Eleve, hogy esett egy panci, de hogy azon % dmg és ias is legyen, na az egy kisebb csoda. Erre már tényleg csak az elit dmg hiányzik. Ha meg magas gr-t mész, simán felkövezed, ami 400-500 plusz dex, így csak 500 körül van a "veszteség", ami bőven korrekt.
-
Sefter
veterán
Urak!
Ha több tárgyon is van ugyan az a másodlagos stat pl: + fetish army damage akkor azok összeadódnak
-
m.lala
aktív tag
Hát srácok úgy untam magam, azt hittem unalmas a játék, aztán rájöttem túl kényelmesen játszottam nyakig benne a biztonsági zónában.
Hammerrel 72-ig jutottam, nem túlságosan kikövezve, de nagyon megtetszett a sweep lightning crusi...egy baja van, ha nem állnak 8-an a lábán keveset sebezTudom, hogy van aki 85-90-en spedezik
de para 958-on, 60-65 ös kövekkel 13/9 ancival ebből 6/3 roland, ami azé elég vicces, Ancient Parthan nélkül, a körmöm lerágtam, az életem, mint az EKG úgy ugrált, de a hatás mikor meglátod, hogy megvan a személyes rekordod megfizethetetlen, minden másra ott a mastercard
GR 80 :[link]A történet tanulsága, ha határon játszol, jóval izgalmasabb a játék.
-
DaveHutt
őstag
Első Primal, komment nélkül.
-
emmm
őstag
válasz
czpitti #98024 üzenetére
Az igen.
Két éve beszélgettem egy sráccal, ő azt állította, hogy 4 különböző accountja van, és darbonként 5000 játékórával bír. Az több, mint 2 teljes játékkal töltött év...de a cuccai már akkor is közelítettek a pancihoz, vagy teljesen fullosak is voltak. Minden kasztból volt egy teljesen fullos karaktere. Valamilyen Templar volt a neve, vagy mi. Váltogatta is a karaktereit játék közben, így láttam valójában is őket. Dobálta nekem a jobbnál-jobb legeket.
-
Bird
addikt
Megtudod nézni ingame menüben a profilodban, hogy pontosan mennyi órád van a játékban kasztonként. Az igazán no life only d3 playerek 8k+ óra fölött járnak. Mondjuk ott a plvl is ehhez mérten 5k+ fölötti.
Ha jól tudom 6k+ plvl a világelső. Beszédes.... 21 óra játék naponta?
czpitti:Betyáros!
5 óra naponta a megjelenés óta mindennap? gz.
-
emmm
őstag
Az igen. Nekem nem tudom, mennyi órám lehet benne összesen az évek alatt. 3-400? Talán 500?
Egy időre abbahagytam, aztán rájöttem, hogy az egy kerek év volt.
Amúgy a pancival az a jó, hogy tényleg csak az fogja látni kb. aki sokat tolja. Amolyan reward a sok játékért. Nyilván nem nekem készítették, nekem az is elég, ha mindenből ancim lesz végre. Mostanság 10000 shardból sem dobott egy anci tal armort sem.
(#98021) EVL2: miért nem szóltok/írtok rá valamelyik nagymenő diablos sztárra és toljátok velük? Ott van az a Rhykker meg a másik őskocka, akiket szoktatok linkelni ide. Jó arcoknak tűnnek, én simán felvenném őket, aztán próba cseresznye. Angolul csak beszéltek, nem? COD-ozni is csak skype/teamchat-en keresztül toltuk régen a haverokkal, itt is meg lehet ezt játszani. Még közben ment a piálás is és marhultunk egymással. Vagy nem kell messzire menni, itt is van jópár komoly játékos. Left 4 Dead-ben is ezt csináltam, mikor kimaxoltam: a legnehezebb achikat egy dán, egy brit meg egy holland sráccal csináltam végig, iszonyat jó arcok voltak.
-
EVL2
aktív tag
Igen, el is gondolkoztam azon, hogy keresek valami aktív guildet vagy hagyom a francba és majd visszajövök S11-re meg necrora. Sajnos az állandó aktivitást nem tudom garantálni így nem sok komoly guild állna szóba velem. A haverok meg szépen lassan kikopnak .... régi szép idők.
Kicsit most céltalannak érzem a játékot. Pusztán csak az Eu rank nem tud lekötni... Egyedül tényleg unalmas, puggal meg agyvérzés. -
Bird
addikt
Ez a fránya játék a kitartásról, monotonitásról, illetve annak tűréséről szól.
Pont ezért is kell csapatban- jó társaságban tolni. Egyedül nagyon hamar bele lehet unni. 4000+ játékóra után mondom ezt.
Ráadásul azt sem garantálja semmi, hogy elsőre tökéletes lesz az a panci, assal meg %dammal.
-
EVL2
aktív tag
-
czpitti
senior tag
dps-nek nem koll puhaértééééééék
A panci fegyo olyan ezer gyártásbol jott.Adta a másikat is az 300 korul. Kétféle a szolo is.Van aki tobbet hal az beteszi az elites gemet.van aki kicentizi az painnel megy.Szolora ehápéskillek mennek,teambe meg full dps ( single targetre ).
-
Bird
addikt
válasz
MegalodonS #98009 üzenetére
Pain-nel magasabb a dps, jobban olvadnak a mobok. Cserébe jóval könnyebb feküdni vele... Gogok-kal jóval tankosabb a gr szóló.
-
Gorneck
legenda
válasz
MegalodonS #98008 üzenetére
Teljesen más felállás a solo a group a bounty...etc.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
MegalodonS #98008 üzenetére
Igazából mindkettő jó. Solo push, vagy csak magasabb gr-re a pain, speedre a power, groupra meg ugye a stricken, de még az esoteric is mehet, ha szükséges.
-
MegalodonS
őstag
válasz
SQX_Barto #98001 üzenetére
Tehat a conv gyurubol nem akarnak ujat,gondolom nehez lenne mar tesztelni szorit az ido,ezert inkab poison meg physical marad
Erdekes amikor kerdezik,hogy mi lesz ha a kovetkezo szezonban,ha mindenki a nekroval akar jatszani WOW nincs cafolas, csak annyit mond,hogy ennek nagyon orulni fognak,ez 100% megerosites
Jovo heten kedden,mar jonnek a main es offhand-ek vagyis az osszes legendary a betaba
-
Dekuator
tag
Sziasztok.
Valaki rá tudna nézni a karimra? 80-as rift lemegy vele 10 perc alatt de 81--nél már nem sebzek szinte semmit.
[link]
Köszi elöre is -
-
SQX_Barto
addikt
Necro Q & A (angol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!