Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Mocskos HUD hasznalo voltam, de nem azert mert a leaderboardot ostromoltam, szerintem top1000-ben se vegeztem soha. De nekem elvezetesebbe tette a jatekot az interface. Jo par dolgot kesobb at is emeltek a jatekba, igaz jo nagy kesessel.
Azzal, hogy en ilyen rohadt nagy csalo vagyok, megis mi baja lett itt barkinek? -
Reinhardt
őstag
Ez a szezon kimarad, kov szezonra lesz vmi ujdonsag?
-
Reinhardt
őstag
válasz Beretvás #102641 üzenetére
O lenne az.
Arra van beallitva, hogy aranylag magas GR-eket fusson 3 perc alatt.
3 tokeletes primal mellett van meg rajta 4 nem ancient cucc, 1000+ paragonnal, ugy hogy csak dh-ztam a szezonban, nem talaltam jobbat. Pl. kozel 100 Hellfire amulettbol ez lett a legjobb. -
Reinhardt
őstag
Az elmult par napban mar masodik alkalommal tunik el gemem:
most egy lvl99-es powerful.
Ugy, hogy az armory meg mutatja:
Az emerald mar nem is erdekel...
Ahogy elnezem tele van vele a bug report forum, de szarnak ra.(#102569) Edge: Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
1db szezon karakterem van csak az egesz accounton. Reggel jatszottam 8 korul. aztan most bekapcsotam a ujra. Lefutottam egy griftet, es kaptam egy boon-t. nezem, hogy mi van??? Haza telepotrtaltam, es ami kulonbseg van az impales es multishotots gemelesben az eltunt.
3db maxos emereald.
1db 50-es Boon of the Hoarder
1db 91-es Zeis Stone of Vengeance
Masnak is volt ilyen? -
Reinhardt
őstag
Kezd tetszeni a szezon
-
Reinhardt
őstag
válasz reelc #100520 üzenetére
Oda van irva, S tier a mostani ubertap, ehhez kepest a tobbi milyen lemaradasban van attol. 5/7/10/12/15 GR szint. Amugy en azert ennyire a patch elejen nem figyelnek erre.
Meg azt mondja, hogy Marauderrel mar lehoztak GR105-ot, berakja A-ba, aztan DMO wiz-rol is mondja, hogy lehozta a GR105-ot, es berakja B-be...[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz proci985 #100508 üzenetére
Most ugye az UE multi ugy van, hogy F+R es egy Hellfire amu.
Nem ertek a matekhoz, de azutan, hogy 40%-rol 70%-ra emelik a 6-os bonuszt, es ugye az ijj es a tegez is valtozik, nem lehet, hogy egy jo SoJ es egy Endless Walk set jobban fog muzsikalni?Amugy 1300 paragon meg felig anci cuccban 3:51-re jott ossze a GR80, magasabbat nem mentem, mert en a speedet szeretem.
-
Reinhardt
őstag
Koszi!
10h Wizard (ez inkabb csak idohuzas volt)
120h DHKeves public, foleg solo speed riftek. Vegen mar 80-asokat toltam 4:30 kornyeken.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz MegalodonS #97806 üzenetére
Ez a Pylon lejarati idejebol is levonodik?
Es valszthato marad -e, hogy en inkabb kivarom azt a +15sec-et (CD-k miatt)?[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Kicsit feltem a conquestektol, de ugy nez ki, hogy ez a szezon volt a legyegyszerubb. Plvl650-re meglett a Guardian.
-
Reinhardt
őstag
válasz zsotesz81 #96040 üzenetére
Nem tunik rossznak, 295k life az mondjuk eleg keves. De inkabb mondanam azt, hogy Elusive ring csere Elementalra utan sima ugy kene, hogy legyen idon belul a 70-es. Inkabb arra tippelek, hogy rosszul hasznalod.
Linkelhetnem az enyemet, hogy azzal 5 perc alatt van a 70, de sok ertelme nem lenne mert mar kozel 2x akkora a sebzesem. De kb a tieddel hoztam le a 70-et, 550 para korul.70-es korlat nem tunik megoldhatatlan problemanak, Leaderboard mar nagyon messzire elment attol. Ha azt mondanak, hogy csak az kaphat priamalt aki LB-on van akkor sem haborognek mondjuk, hanem megprobalnek felkerulni, amire mondjuk nem sok az eselyem.
-
Reinhardt
őstag
válasz SQX_Barto #95986 üzenetére
21 gem az.
1. Bane of the Powerful
2. Bane of the Stricken
3. Bane of the Trapped
4. Boon of the Hoarder
5. Boyarskys Chip
6. Enforcer
7. Esoteric Alteration
8. Gem of Ease
9. Gem of Efficacious Toxin
10. Gogok of Swiftness
11. Iceblink
12. Invigorating Gemstone
13. Mirinae, Teardrop of the Starweaver
14. Molten Wildebeest's Gizzard
15. Moratorium
16. Mutilation Guard
17. Pain Enhancer
18. Simplicity’s Strength
19. Taeguk
20. Wreath of Lightning
21. Zei’s Stone of Vengeance22. Red Soul Shard
An nem fordulhat elo, hogy az elso Boon csak Vaultban esik, de ha masik karihoz rakod/betorod akkor onnantol GR-ben is esik?
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz Dekuator #95708 üzenetére
Az alapja a boon of the hoarder gem. Felhuzod 50-esre. Kivalasztod azt a torment szintet ahol meg egyhiteled a trashmobokat. Kimaxolod a goldfind-ot (paragon, sapi, ha lehet itemek). Kockaba ha befer egy avarice band , vagy keresel egy Fleeting Shrine-t.
Aztan elmesz a kovetkezo helyek egyikere:
- Bocis palya, (bovine bardiche kockaba es az nyitja)
- Fields of Misery (Act I)
- Ruins of Corvus (Act V), itt erdemes felgearezni vedelemre, fegyvert meg kivenni, aztan vegigmenni a teljes palyan, kinyitni az ajtokat es elohivni a kis bogarakat. Szerintem itt a legkonnyebb. -
Reinhardt
őstag
300 bow upgrade-bol 2 lett primal. Cluckeye es Windforce, mindketto 3300 koruli, uppal se lett volna olyan eros mint a mostani sima anci Yang (ami ugy tunt, hogy hullamokban jon, elso tabnyi bow - 0 Yang, masodikbol 20%, aztan megint semmi, es megint 20%, es igy tovabb). Az biztos, ha eles lesz a patch es megmarad a Primal meg a droprateje is, akkor szezonban nem fogok upgrade-del probalkozni.
Reforge-bol csak 20-at tudtam csinalni, de abbol nem jott Primal. -
Reinhardt
őstag
Masodszor dob ki kohuzas elott 5 perc alatt ezzel a hibauzenettel.
Masnak is csinalja? -
Reinhardt
őstag
Ha az ember CDR-t szeretne porgetni...
-
Reinhardt
őstag
Pontosan ejfelkor megdoglott a HC DH-m mert bnet ugy dontott, hogy minek kapcsolodjak en hozzajuk chest bounty kozben. Roll back persze nincs de egy rendes szervert nem tudnak osszerakni...
-
Reinhardt
őstag
válasz Vistaboy #91138 üzenetére
Eleg rossz tapasztalatod lehet a publicrol.
GR-ben valoban igy van, belepsz latod, hogy legalabb 200 paraszinttel folotted vannak, nem erdemes arra varni, hogy kirugjanak, menu es leave.
Ugyanez igaz akkor is, ha szintetek megegyezik ugyan, de nem fersz bele a metaba (3 supp + Wiz). Ha latod, hogy ott van 3 zDPS kari, akkor azok a Wizardra varnak, nem egy invoker crusra. Menu es leave.Viszont 2-3 hettel kezdes utan publicon t10-en senkit nem erdekel igazan, hogy ki milyen szinten van. Lesz ott egy-ket ember aki huzza magaval a csapatot, a tobbiek meg lootonak. Onnan csak olyanokat dobnak ki, akik vagy allnak a varosban mar riftek ota, vagy felveszik a shrine-okat nemezis nelkul annak ellenere, hogy szolnak neki.
Az angol kommunikacio publicon normal riften altalaban kimerul egy "HI"-ban.
GR-ben meg max megkerdezik, hogy "GR60?" es ennyi. -
Reinhardt
őstag
válasz grimm2015 #91125 üzenetére
Szoval, ha valaki nem profi, es megmondjak neki, hogy valamit rosszul tud, vagy egyszerubben is megoldhato, az belerugas?
Probalhattam volna mindenfele szivarvanyfingo unikornisba csavarni a mondanivalomat, de a lenyegen nem valtoztatott volna, es szerintem volt informacio erteke.
De, hogy lasd a segito szandekot.Greater Rift szint a Legendary Gem szint folott:
10 = 100%
9 = 90%
8 = 80%
7 = 70%
6 = 60%
5 = 60%
4 = 60%
3 = 60%
2 = 60%
1 = 60%
0 = 60%
-1 = 30% -
Reinhardt
őstag
válasz Vistaboy #91121 üzenetére
64-es Griften mar 60%-ot ad a 64-es gemre, szoval ha szoloban megy a 65, akkor nem kell neked segitseg a 3 gem felhuzasara. A 70-es 60% semmivel nem jobb mint a 64-es.
5 perces T10 rift pedig barmelyik random public riftben megvan, hiaba nem szereted 5 percet raszanhatsz. -
Reinhardt
őstag
válasz Vistaboy #90988 üzenetére
A pajzsnal kiirt block chance-be mar beleszamolja azt amit a statok kozott ir, tehat neked 20+11 % van, nem 31+11.
Amugy elgondolkozhatnal egy Coven's Criterion-on, tobb vedelmet adna mint a storm.(#90995) rupsz: karakter atkerul normalba, a cuccokat meg a jatekon beluli levelezo rendszerben kapod meg. Ugy mint a Haedrig's Gift-et szezon elejen.
(#90979) Bennyboy: Este beleptem, de nem lattam felkerest.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz CactuS #90980 üzenetére
Keress inkabb cursed chest community-t, Act5-ben addig szaladgalsz amig meglesz a mocsarban a domb tetejen levo lada. Ezutan beirod a communitybe pl: Need help with act5 cursed chest. Jo esetben belep 3 multi dh, es siman lehozzak neked.
Nekem 3 perccel a csatlakozas utan meglett a conquest. 475 killel.(#90979) Bennyboy: most hetvegen sajnos csak keso esti orakban vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Kezdek alakulni szezon HC-n.
De az ismeroseim kozul senki nem jatszik mar. Van itt olyan akivel lehetne magasabb GR-eket menni?[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Ma ujra bekapcsoltam a bnet launchert, kert egy restartot, es azota vegre nem bolhaszar meretuek a betuk a 4K TV-n, meg tableten is olvashatora meretezte at magat. Lehet, hogy volt mar, de nekem ez nagy orom
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz Dyingsoul #89564 üzenetére
Ha bannolnakan mindenkit aki hud/bot-ot hasznal, es vegyunk egy olyan idealis esetet, hogy tenyleg 100%-osan kiszurik oket. Akkor is menne a siras, hogy nem tudunk versenyezni a nolifer pistikevel aki napi 25 orat tolja. Igy legalabb orulhet az ember, hogy na a mocsok botosok miatt nem vagyunk a top500-ba.
-
Reinhardt
őstag
Be lehet perelni a Blizzt, hogy frusztraciot/depressziot okoz? 60%-os tekeres 12/3, 90% 6/2. Es szerintem nem vagyok vele egyedul. A vevo megtevesztese vagy ilyesmi...
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
válasz Roland861010 #88874 üzenetére
Nem.
-
Reinhardt
őstag
válasz haller26 #88735 üzenetére
HC-hoz annyit kene csak csinalni, ha megszakad a kapcsolat a jatekos es a bnet kozott akkor vmi script vegye at a kari iranyitasat, sutogesse el a skilleket es alljon ki a monster/palya affix-okbol amig vegleg ki nem lepteti a jatekbol a karit. Igy nem lehet tulelni a biztos halalokat azzal, hogy lekapcsolom a netet, de szerintem a DC altal elvesztett karaktereim siman tuleltek volna igy par dolgot.
Lattam T6-os sima riftben egy 961-es wd-t meghalni, mert jott neki egy dc es csak allt ott, epp egy diszkos elitpackot utottunk, es pont alapakoltak egy lezert. Az eliteket megoltem, a lezer viszont tovabb forgott, ha lassan is de vegul kinyirta, en meg csak neztem es igazabol semmit se tudtam csinalni.[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz SQX_Barto #88675 üzenetére
Hol tartanak botok? Meg tudja csinalni idore a 75-os riftet mondjuk? Aki raer 16 orat naponta az siman tul tudja teljesiteni a botot, hiaba bukik 8 orat, sokkal magasabb rifteket tud menni, olyan partyban ahol a tobbiek tudjak a dolgukat. Persze ha a maradek 8 orara belovi a botot az is mas.
Egyebkent szerintem a bot eppen erre lenne jo, hogy szinten tarsa az embert. En nem erek ra napi 16-orat jatszani. Tolok mondjuk 2-3 orat (mar annyit se) a maradekra meg egy szep lassu fejlodes/farm bot lehetne. Igy se tudnam utolerni NekembejottazeletPisti#7438-at, aki 16 orazik, de nem maradnek le annyival. Igazabol az se kene, hogy bot legyen, csak a blizz oldalarol egy offgame fejlodes.(#88678) GeneraL_XTX: Ha meg tudod csinalni idore a 27-et, akkor feloldja a 28-ast.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest