Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
válasz
noblem1983 #102735 üzenetére
Nincs nekem idegem ehhez. Ma kiakasztott végképp. Drága egy szárny volt ez.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
noblem1983 #102429 üzenetére
Koszi.
Leoric crown, gogok, 1 ring, vallas, ov. Ezeken van cd. Igy pont eleg. -
rumkola
nagyúr
válasz
noblem1983 #101978 üzenetére
80-at speedelek 3perc alatt, P1400, Kyoshiro's Blade nélkül.
Isteni. -
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #101829 üzenetére
De van, november 9-ig.
Shadow Impaléval lement a GR97, a GR90 pedig 7 perc körül, meg csaptam pár kör TXIII-at az UEvel. Mindez tescós új cuccokkal. Nem volt sok időm, majd folytatom.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
noblem1983 #101404 üzenetére
igen, néztem őket!
-
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #101381 üzenetére
Nekem meg olyan volt, hogy T13 publik riftben egy körben dobott 2 Primal Ancient cuccot a gép. Persze azóta egyet sem. Az egyik lehet használható lesz valamire, Dawn.
Szerintem valamilyen Natalya buildben jó lesz bohóckodásra. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
noblem1983 #101211 üzenetére
jaja, tehat DMLnek a maximuma marad 100, mig az uj 150-200at rollol.
-
persil
nagyúr
válasz
noblem1983 #101211 üzenetére
Nekem ebbol a szovegbol pont az jon at, hogy ugyanolyan max sebzes kerulhet ra, mint korabban volt.
"will always roll a damage roll equal to the previous maximum possible"
Szoval de, de ha akarod belole a jobbat, akkor ujra ki kell farmolni. -
Ghoost
tag
válasz
noblem1983 #100934 üzenetére
Nem PTR, éles season
-
Phausto
tag
válasz
noblem1983 #100043 üzenetére
Passzivan igen, de ha rányomod a skillt, akkor pillanatok alatt szét tudnak kapni egy elitet. De nem mondtam hogy szentírás, pörgethetsz helyette valami def-et is gondolom. Az viszont biztos, hogy nekem bejött a build.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
noblem1983 #99438 üzenetére
A necros gyurut (Krysbin's Sentence) a DH es a wizard is hasznalja Leaderboardon.
Aki nem vette meg a necrot, az meg partiban elkerheti, (kb a friend listem 90%-a necrozik) -
Scholes9
nagyúr
válasz
noblem1983 #99125 üzenetére
Ráérek
-
m.lala
aktív tag
válasz
noblem1983 #98272 üzenetére
Én is Rolizok
Linkelni nem tudom magam valamiért nem működik /Laller#21963/Játékban 16.5k str 81-88 milla toughness, ha cserélgetem a követ.
Kikövezve 60-72 közötti kövek, 3 cucc nem anci ebből 2 roli, Compass Rose kb 5%, Travelers Pledge-n kb 12%, Denielen kb 10% damage van még, plusz úgy kalkuláltam 80-ig kibirom kövezni kb 5% és kb ennyi lesz a vége.... talán megcsíphetem a 90-et, de kétlem a single target DPS-e botrányos egyébként, de kemény, mint a kád széle.perpill GR81 13 perc alatt 1k alatti paragonnal és itt még nem volt APD rajtam szal nem a deffel van a bajom, inkább a sebzéssel...
De egyetértek veletek, nekem is nagyon tetszik, főkarakter lett, nagyon megszerettem bezzeg hammerbe kiesett a panci Bracer -
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #97926 üzenetére
Azt nem tudom, de amikor kb. 1 heti nyersanyag farmolás eredménye szinte csak arra megy, és nem adja be, az azért nevetséges. Az egyiket 3x adta be a párját egyszer sem. A végén kínomban az összes BS-t is a fegyverre szórtam napokig (tudom nem szabad), de semmi.
Később esett egy riftben.(#97928) Dyingsoul: Mivel kíváncsi voltam milyen kevés Paragonnal jönne össze a GR70, így eleinte a rifteket részesítettem előnyben. Azt még P420-szal teljesítettem. A szezont P756-on fejeztem be. Ha nem rakom össze a monkot, és mindent a DHra költök, ki tudja hol lett volna a vége. Vagy ha időben összejön a monk. Akkor nyilván még mindig szezonoznék, játszanék.
Tudom hogy random, szerencse meg minden, de amikor az ember sok időt rászán, és céltudatosan ráfekszik dolgokra és még úgy sem jön össze belátható időn belül... na ez így nekem már nem szórakozás.
Amúgy a monk összerakása során azt a 2 tárgyat kivéve az összes szet és az összes monk cucc esett.
Amikor nem ad be tárgyat semmilyen vacak stattal (még csak nem is Ancientest vadásztam, bármilyen vacak jó lett volna) ez így sok volt.Persze lehet minden szép és jó csak én vagyok már türelmetlenebb. Ez van.
Elnézést. -
KubanitoS
veterán
válasz
noblem1983 #97660 üzenetére
Mikor egy új szezon indul, akkor is kb elég 3 nap, hogy full ancikban GR90-en tolják már egyesek. Függetlenül ettől szerintem értelme nem lenne a 80-as szintemelésnek, max akkor, ha ezzel megint kapna minden kaszt egy-egy használható szkillt.
-
errorcode06
őstag
válasz
noblem1983 #97660 üzenetére
Ugyanez elmondható volt kieg megjelenése előtt is, mert elég sok embernek, több száz/ezer eurós gearje ment a levesbe...
-
shotika
őstag
válasz
noblem1983 #97481 üzenetére
Az nekem is, múlthéten
-
rumkola
nagyúr
válasz
noblem1983 #97352 üzenetére
)) Én meg dps kari vagyok, kizárólag gr90+, csak a hatásomat nem érzi se az enemy se a csapattársaim. Ja, én sem érzem.
-
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96232 üzenetére
Ha már DB farm, érdemes ezt megnézni.
A T8-at hamarabb befejezné, és nem járna rosszul.Igen, tudom, kevesebb leg hullik T8-on, de most konkrétan DB farmról volt szó. Leget meg amúgy is patch után éri majd meg betörni.
-
sandor906
tag
válasz
noblem1983 #96227 üzenetére
Nekem átlag 3 elit volt a pályán...(T13)
-
hokuszla
senior tag
válasz
noblem1983 #96227 üzenetére
Nekem egy kör 40-45 DB-t ad T11-en.
Időt nem mérek, nem vagyok robot, kb. 10-12 perc alatt. -
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96162 üzenetére
UEvel nyomtam sokáig, ott legalább volt Vault.
Ebben a buildben pedig csak Archonban van teleport. Szóval ott állok megfőve.
Amúgy GR66 halálokkal lement szólóban, 68 minősíthetetlen.
Az előbb mentem partyban egy supp monkkal. GR75-ig jutottunk és fölötte halok mint állat. A monk ügyes volt. De ugyebár nem csodatevő, minden karinak el kell érnie egy szintet. A szóló azt mutatja, hogy sokat halok, nem stimmelnek az alapok.
Persze nem várok sokat egy péntek óta létező wiztől (azóta játszom komolyabban wizzel), lesz ez jobb is. -
reelc
veterán
válasz
noblem1983 #96160 üzenetére
Köszi.
De a Manaldra lyukat kellett tekernem. Amura is.
Amúgy értem amit mondasz, de ha megtudnám csinálni, biztos jó döntés lenne a 2 tárgyon kb. 1350 Vitát bukni? GR68-on így is szétszedtek még Arcneben is.
Ezekkel a cuccokkal már így jártam, megyek farmolni, hátha esik jobb. -
ooooobi
senior tag
válasz
noblem1983 #95972 üzenetére
Melyik?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
noblem1983 #95877 üzenetére
Nálam eddig 2 manald esett. Elsőt raktam cube-ba,mert RoRG-ból jobb volt, a második viszont már használható lett.
Short Mans hasonlóan esett ill. nem esett
, bár azóta van elrakva 4 is, meg lett betörve több, de az elején az volt az utolsó a garga wd-nél ami hiányzott
-
DaveHutt
őstag
válasz
noblem1983 #95877 üzenetére
Ez kísértetiesen emlékeztet arra, ahogy szezon elején jártam a WD-vel és a Short Mans Fingerrel. Bezzeg Tall Mans esett orrba szájba.
-
Dekuator
tag
válasz
noblem1983 #95864 üzenetére
Köszi megnézem.
-
lafaty80
addikt
válasz
noblem1983 #95596 üzenetére
Hát még ettől is messze vagyok
Most éppen egy pet-re hajtok, de nem akar összejönni.
-
dante3
addikt
válasz
noblem1983 #95530 üzenetére
Köszi, megfogadom a tanácsokat, hamarosan javítom amit tudok!
-
ReFleXx
addikt
válasz
noblem1983 #95519 üzenetére
nem emlexem hogy a deluxet akcioztak volna-e eddig, de lehet
-
Cadal
őstag
válasz
noblem1983 #95517 üzenetére
Ahogy nézem, neked 12 slotod van jelenleg (vagyis televagy.) Ha áldoznál rá, akkor tudnál még 3 slotot venni a blizzardtól. Nincs más dolgod, mint megvenni a RoS Digital Deluxe Edition kiadaását. A ha acounton keresztül csinálod, akkor a rendszer érzékeli, hogy neked már megvan a RoS és csak fele pénzt kér az upgradért (20 euro). Így kapsz +3 karakter slotot, meg egy csomó apróságot.
-
kisza25
félisten
válasz
noblem1983 #95507 üzenetére
most is a tömeg közepében tudok érvényesülni, mert van egy olyan tulajdonság a kockában, hogy 10 sebzés után nyom egy 1400% damage-t így 2-3 csapásonként adja, na meg az életem is akkor töltődik, ha sebzek
Tegnap megcsináltam amit a kolléga írt, de az eddigi 950-es sebzésem 750-re esett vissza, mondjuk túlélő képességem javult, ma ráfekszek ezekre a kövekre, hogy mindenhova jó legyen beállítva -
kisza25
félisten
válasz
noblem1983 #95501 üzenetére
be tudnád linkelni ilyen formában
-
_ocsisajt
őstag
válasz
noblem1983 #91412 üzenetére
Igen, arra gondoltam!
ty
-
_ocsisajt
őstag
válasz
noblem1983 #91410 üzenetére
nem vagyok bent, muti-muti! (lon thornos frenzys?)
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983 #90016 üzenetére
hurrá lesz +5-10 fs-ed
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
noblem1983 #89754 üzenetére
Tehenes számít, csak a Vaultot, meg az Inner Sanctuary van kilőva, ahol a boss van.
@ Razer6666:
Én kb második vagy harmadik nekifutásra megcsináltam Fields-en T7 környékén. Igazából az kell, hogy folyamatosan öld a mobokat, pl. UE DH, és hogy folyamatosan szedd is a goldokat. Erre jó az avarice band gyűrű, mert az növeli a pick up radiust. -
rumkola
nagyúr
válasz
noblem1983 #89706 üzenetére
ezek már mind megvoltak, pont a halálozás miatt tekertem át néhány statot ill. váltottam le a geomot
lehet itt a vége a cuccnak?
a toughness pedig nem rossz -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
noblem1983 #89391 üzenetére
Én bejelentettem tegnap, fél óra után jött az sms hogy semmi problémát nem találtak a hálózattal kapcsolatban....mondom anyátok, hát rádugom az ipadet a gépre és mobilnettel azonnal online van a kliens.....
-
SQX_Barto
addikt
válasz
noblem1983 #89256 üzenetére
A Furious Charge-os barbárnak nem Physical sebzés kellene a bracerre? (Bar lehet vannak különböző változatok a buildre, nem tudom)
Ha nem rontottam el valahol a listáim, akkor season záraskor 100%-os lesz a kockában tárolt legendary-k száma
(Pontosan a következő patchig bezárólag...)
Season alatt jó par embertől kértem legendary-kat, vagy mas segítséget, amit ezúton is szeretnék megköszönni!#rumkola: Nekem ugyanez van, soha egyetlen karimmal sem tudtam 62-63GR fölé menni. Én már beletörődtem, leszarom.
Tuti mindenki csítel rajtam kívül.Nem csalunk, lehet páran HUDot használnak, ami sok előnyt jelent, de anélkül is le lehet hozni a GR-eket.
Nekem meglett DH-val a solo 70 es a WDvel is meglesz/lenne valószínűleg.
Azt a részét meg kell érteni/elfogadni, hogy GR és GR között óriási különbség lehet, milyen mobok, milyen map, hol vannak a pylok stb...
Például valamelyik nap a DH-mmal speed GR-eztem solo 50eket es két ugyanolyan időeredmény nem volt.
2:34 volt a legjobb a legrosszabb meg jócskán 4 perc felett.rumkola szerk.: Ha két halálnál feladod, akkor nem igazan fogod elérni a solo 70-et, bar nekem a DHval sikerült halal nélkül a solo 70, de sokat kellett ugrálgatnom az eliteknél, hogy ne legyen fakereszt...
Solo GR hatarainak feszegetése pont arról szol, hogy lehozd 15 perc alatt barmi áron, ha 20szor halsz meg, akkor úgy, de meglegyen 14:59:59 alatt. Ha mar az első haláloknál feladod, sose lesz meg sajnos, kivéve, ha durván túlfejleszted a karidat es mondjuk mar a 75-ot is vinne es igy a 70 meg lesz halal nélkül. -
T. M.
aktív tag
válasz
noblem1983 #86505 üzenetére
A 60 jópárszor megvolt már az előző patchel is soloban.
Most elég tré cuccokkal simán halál nélkül hozható már. -
Dinasti
senior tag
válasz
noblem1983 #82577 üzenetére
Értem. Köszi.
CSak az 1 ik van meg az 1 kezes fegyóból azért tettem ezt be. De akkor ráhajtok a másik felére is.
-
Cheesy
őstag
válasz
noblem1983 #78295 üzenetére
A Hellfire amuletten az egyik tulajdonságot újra kellett osztani, mert kellett a socket... Így ezen már nem tudok változtatni.
-
Reinhardt
őstag
válasz
noblem1983 #78035 üzenetére
A buffról csak annyit, hogy tegnap 58 és 59-es griftben csak egy-egy leg esett...
-
TeeBee73
veterán
válasz
noblem1983 #78035 üzenetére
Tuti, hogy belenyúltak a loot-ba. nemrég indított S3 Wizemnek az első 60 para szinten kiesett a Tal set 3 darabja, a Ranslor's karkötő, és a Serpent's bot, gyárilak lukasan.
MOD: Kérdés: A +Meteor damage a Tal set-es meteorokra is vonatkozik?
MOD2: Sirandrish: Én már évek óta ~1m-ről bámulom a 32"-t.
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983 #77285 üzenetére
wd-n kívül bármelyik kaszt tud ilyet... pooooor wd
-
Joezyka
senior tag
válasz
noblem1983 #76932 üzenetére
működik, de nagyon ritkán proccolja sajna. én mentem vele GR-t, és 1 gr alatt ha 2x beadta sokat mondok..
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983 #76542 üzenetére
Hát igen, már zsibbasztóan könnyű t6 teljesen olyan mintha normalon mennék, mind a két új setes wizemmel 1 hit bármi, mivel mobilisabb build a frozen orbossal megyek néha speed runokat, pusztulat mit rendez az is, soloban csak a bubi dotjától képesek a trashek 1 hitelődni.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
noblem1983 #76542 üzenetére
Menjetek HC-ra, ott tuti nincs ilyen vagy ha igen el is pacskol a 2. körre rendszerint.
-
Reinhardt
őstag
válasz
noblem1983 #76538 üzenetére
3 barbárral mentem speed t6 rifteket, nagyrészt csak szedték utánam a lootot, de egyik se panaszkodott. Amúgy nem kell, hogy ancient legyen, azok nékül is nagyon erős t6-ra. Griftre viszont papír.
-
GrooveHero
addikt
válasz
noblem1983 #75757 üzenetére
Nagy mázlim volt nekem is az S2-es crusával. A pajzs lett meg legelősször. Amint meglett az első 100 shard riftből már mentem is, voltam kb para 10, vagy nem is tudom mennyi. Kadala első pajzsa a condemn volt. Aztán sokáig kuss, majd para 250 után jött a Blade Of Prophecy is, de elég gyengus, nem anci. Mondjuk nem is megyek most már crusával. Nem megy egyszerűen vele. GR 30 ig jó vagyok vele, onnan meg vége...mindegy is...
A 100 milla nem lenn rossz. Jó, szerencsére most megint van 3 db, amit el tudok lőni. Egyik lesz majd ha meglesz a DAgger Of Darts, kettő még mindig marad. De rohadjak meg, ha bevezetnék tuti akkor kellene, amikor nem lesz 100 millám azonnal.Mondjuk egy felhúzott 25-ös gold rain-es gam-mel, goldskin chest armorral, gladiator gauntlets-szel simán lehet farmolni goldot, gondolkodom is egy goldmaker kari csinálásán, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra. Igazából csak T6 farm lenne, arra meg jó az összes.
-
Rayner
őstag
válasz
noblem1983 #75646 üzenetére
Ha nagyon akarnék sírni akkor mondhatnám, hogy nem esett anci torch meg anci inna, Se NS-ben SE S1 és S2-ben... ez van nem jön a malac... közben meg már lassan mindenki full anciban szaladgál megint.
viszont ma reggel lement GR42 a nonanci monkkommal S2-ben.
-
T. M.
aktív tag
válasz
noblem1983 #75646 üzenetére
Szerintem a korona nem a legjobb választás. Ugye a set csökkentős gyűrűvel vagy sok holy dam-ot, meg elit damot buksz (SoJ), ami gr-ben nagyon nem mindegy, pláne guardian ellen, vagy szintén elit damot buksz (Unity), de talán még fájóbb a sebzéscsökkentés, ha solo gr-ben is gondolkozol...
Phalanx buildnál még jó a korona, mert állandóan megy a knockback, meg a stun, de a Condemn crusa ennél sokkal, sokkal több sebzést kell, hogy kibírjon. -
shotika
őstag
válasz
noblem1983 #69293 üzenetére
Xephi amulett nekem sose esett, pedig para563-as vagyok. Patch óta egy darab Julia, az se túl jó, szóval marad a Blackthorne amu, amin viszont - nem viccelek - több, mint 600 reroll után se adott 91%-nál nagyob chd-t. Gemekkel megakadtam 41-42-es szinten, időre eddig a 37-est tudtam megcsinálni DH-val, pedig elég brutál cuccaim vannak.
Több mint 1 hónapja ez van, rengeteg griftet toltam, de egyszerűen nem lehet feljebb jutni ebben. Most már ott tartok, hogy 1-2 óra után kiléptek a francba, mert idegőrlő, amikor telebassza a mapot jailer/thunderstorm/frozen elitekkel, és 45 perc egy grift. Act 5 moboknál már azonnal kilépek és jöhet az új kulcs. Legekből ugyanazok a szarok potyognak, még 42-es griftnél is, max többet dob.
Ilyenformán meg semmi értelme a játéknak.
-
diegho
nagyúr
válasz
noblem1983 #61477 üzenetére
Amit használok, azt kaptam, a másik kettőt találtam T1-en. Most normal bounty-t toltam párat, ott is egy sisak és egy zöld amulett esett pedig tényleg csak azt öltem, amit nagyon muszáj volt. Most van 6 ládám, ha lesz 10, akkor nyitom őket egyszerre.
-
dvd24
senior tag
válasz
noblem1983 #60965 üzenetére
a neanderthalnak a dps-e lehet hogy kisebb lesz a tonguehoz képest, de a base damage nagyobb, a srác mondta, hogy a seismic slamet szereti használni, így nagyobbat fog sebezni és nem fog pillanatok alatt kifogyni a furyból sem
-
diegho
nagyúr
válasz
noblem1983 #60924 üzenetére
Érdekes, mert a két legendary karddal haldokoltam ezzel az izével pedig két boss-t is megoldok egyszerre.
-
diegho
nagyúr
válasz
noblem1983 #60915 üzenetére
Két 1.4-es karddal - mindkettő legendary, de nem 70-esek - sokkal gyengébb voltam, mint ezzel a kétkezessel.
-
Blaze_
aktív tag
válasz
noblem1983 #60385 üzenetére
Tisztában van vele. De vess egy pillantást a toughnessemre is, és máris rájöhetsz hogy konstans annyi a damom
Írok majd róla bővebben hogy muzsikál, csak még egy-két item hiányzik.
(lesz ez még sokkal-sokkal több is) -
schwartz
addikt
válasz
noblem1983 #60034 üzenetére
Megnzetem a profilod de az aktualis builded mas mint amit en szeretnek majd hasznalni. De azert koszi az eszrevetelt.
(#60035) mikromanus
Ez meg csak vazlat. Ugymond progaltatom a menetét. (foleg az izgat, hogy fogom tulelni vele T6-on Unity trukkozes nelkul. Kell meg a sapi az EQ sethez + egy Cinder is jol jonne. A tobbit meg kifarmolom idovel. -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
noblem1983 #47483 üzenetére
Szerintem is meg fog érkezni mindenkihez 25-én.
Én tegnap mondtam vissza a MM-ban a rendelésemet .. a collector editionhoz nem adnak pólót, bár a hírdetés úgy szól,hogy ha előrendeles a rost akkor ajcsi póló meg stb .. még jó hogy rákérdeztem náluk ..
-
T. M.
aktív tag
válasz
noblem1983 #47478 üzenetére
Tegnap este véglegesítettem a rendelésemet én is.
Mondjuk én vidéki vagyok, szóval 26-án érkezik meg, addigra meg talán már be is tudunk lépni a kezdeti nehézségek után.Aztán pöccintem is be a szárnyakat.
-
Zoona
aktív tag
válasz
noblem1983 #47478 üzenetére
Én Miskolcra még a MM-ból előrendeltem, az elsők között voltam elvileg, remélem aznap reggelre meg is lesz a dolog, nem akarok elesni az ingame itemektől:S:
-
Edge
veterán
válasz
noblem1983 #47332 üzenetére
Nem, sima fehér tárgyak. Loot2ben ebből nyerhető olyan anyag ami kb minden crafthoz kell.
-
T. M.
aktív tag
válasz
noblem1983 #47161 üzenetére
Az jól hangzik, mert én is CD galaxisból rendelem. Ha minden igaz ebben az esetben jár a bekapcsolható szárny is igaz? Tetszene a szárnyas
fejdémon vadász -
nepszter1
addikt
válasz
noblem1983 #47064 üzenetére
Cd galaxison még csak értesítőt lehet kérni ez micsoda ?
-
L_ajos
őstag
válasz
noblem1983 #46974 üzenetére
osztom.. pedig 2 hónap után ma rá akartam áldozni minden időmet.. de a Blizz nem akarja
-
ReFleXx
addikt
válasz
noblem1983 #46645 üzenetére
Nem minden csizman volt 12, pl Ice Climberen sem, a regi IK-n 12 volt alapbol, az uj IK-n pedig random roll.
-
mikromanus
veterán
válasz
noblem1983 #46505 üzenetére
MAster, vagy torment nehézségtől már eshet a kiegben marquese gem (ez a mostani legmagasabb szinT). Később talán az új imperialokból is eshet. "Betárazni" nincs sok értelme. Esetleg ha van kavicsod, akkor azt megtarthatod későbbi craftra. Az "alacsony" szintű gemek craftja veszettül olcsó. Kb olyan tizedannyi lehet és csak gold és a kavics kell hozzá. A tome-ok és az alacsonyabb szintű craft anyagok megszűnnek. Egy ezrest lehet érdemes átvinni, mert nem tudni mivé alakulnak majd át. Jelenleg a tome-ból demonic essence lesz, de ez lehet nem végleges.
A kiegben két-két craft alapanyag szint lesz rare, magic és legendary minőségnél. Minden tárgy csk a saját anyagát adja betörésnél. Azaz a rare csak rare anyagot, a magic csak a kék/magic anyagot és a fehér/szürke csak a normal anyagot. A magic és normal anyag véletlenszerű számban jön bezúzásnál. Olyan 1-8 drab lehet 1-1 tárgyból talán. A vendornál vett item nem zúzható be. (ezzel ki is lőtték a mindent goldból rendező vérpistikéket)Furcsa még picit az "unsocket" árazása. Szerintem néha drágább mint a bent levő kövek lecraftolása. Egy marquese gem kiszedése 75k gold, egy szinttel lejjebbi meg 50k gold.
-
MegalodonS
őstag
válasz
noblem1983 #46505 üzenetére
Igen es sok esik( meg most!) nezd meg a videot
-
MegalodonS
őstag
válasz
noblem1983 #46502 üzenetére
Mindenki azt mondja hogy a kavicsokat ne tartsd meg,add el mert rogton lesznek jobbak!!En is eladtam az osszeset!!Az Ah-ban is mar esik az ertekuk es ahogy kozeledik a kieg ugy fog megjobban esni az aruk,kiveve a gold fog emelkedni.
Szerintem venni mar semmit nem nagyon erdemes,en reduced level requirement javaslok,azzal konnyebben huzod majd a Crusader-t.Azt valaki tudja,hogy az valtozik a kiegben,lehet majd hasznalni vagy nem??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7540 - i7-9850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision 7530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest