- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
denes242
aktív tag
válasz
modflow #3893 üzenetére
latom harom naponta felteszed a kerdest, es ilyenkor ugyanazokat a valaszokat kapod
olcso penzert 800 cl4-esnek jo a geil ultra meg az adata vitesta extreme edition 800+
aztan meg itthon aranylag konnyen beszerezheto az a-data 1066+, ami nem olcso de jo, es micron chipes. ez menne valoszinuleg 800 cl3-ban is (ami a lapodban kiraly).
aztan kulfoldrol lehet mindenfele jo dolgot amiket irtak, mint ez a crucial, g.skill (ja mar ez is van itthon, www.gavi.hu, a HZ vegu a legjobb, micron-os cucc, HK nem micronos, de nem olyan rossz), team group, meg nem tudom micsoda. -
modflow
veterán
Szerintetek milyen RAM -ot vegyek?
2x1 GB-osat szeretnék, DDR II min. 800 Mhz-set.
Az OCZ-t, Geilt, A-Data ajánlották nekem.
Fontos lenne, hogy bírja a tuningot is. -
subaruwrc
félisten
válasz
Lalaboy #3885 üzenetére
Szia.Egy teszt erejéig max lehet de el akarom adni és nem tudom h más h fogja hűteni.rámondom h mittudomén 2.3 mellett megy 940-60at asztmondja hűdejó.megküldi 2.3al aztán két hét múlva megfőzi őket......akkor inkább a tuti 800 5-4-4-14en...azt legalább stalkerral is bírja.ez van ennyit bír.....
-
subaruwrc
félisten
hát nem bírja a cucc sajna.2.1 volton 900on elhasalt stalker közben.megjelent egy szép kék képernyő....
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3876 üzenetére
szrzó vissza és nézd meg. mert a felosztás mögött nincs sokminden
-
SzlobiG
félisten
válasz
laragirl83 #3876 üzenetére
Szorzót leveszed megtudod nézni.
A 3d lassulásra: Akkor a ramok miatt van. -
laragirl83
őstag
[link]
1:1-ben nem tom, 500MHz fölé nem igen próbáltam CPU-t de oda már kell fesz rendesen így nem is erőltetem.
800+ ramok is lehet mentek volna stabilan 2.45V- vdimmel de hűtés ide vagy oda az már NEKEM sok. -
Tibiajax
nagyúr
lárágörl, mi ez a''2x1GB A-DATA Extreme Edition 1066+ ~ OCZ XTC'' ?
Most akkor adatá-id vagy XTC-eid vannak? -
SzlobiG
félisten
válasz
laragirl83 #3864 üzenetére
Nem ugrik vissza a PCI-E X1-re?
-
SzlobiG
félisten
válasz
laragirl83 #3868 üzenetére
Szinkronba mit tud?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
laragirl83 #3868 üzenetére
''800+ nem bírta Cl5-ben sem..''
Biztos? Nálam 1100 felé ment cl5-tel.. -
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3866 üzenetére
Pass...
Hogy hogy cseréltél? -
laragirl83
őstag
figy megy minden, nem fagy nem hibázik csak 3D alatt belassul...
memtest futott órákig, orthos is... -
Gorneck
legenda
válasz
laragirl83 #3864 üzenetére
Az nem lehet, hogy nem stabil a ramod?
ui: Gyorsan cserélted a 800+-t... -
laragirl83
őstag
egyébként érdekes dologra lettem figyelmes...
ha 1200MHz-en járatom RAM-ot akkor 3D-s alkalmazásokban felére esik a sebesség, vagy ha pont nem is a felére, de jóval lassabb lesz...
ez azért érdekes mert így egyfelől sokkal lassabb mint 1GHz-en, viszont a szintetikus bencsekben meg nem jön elő ez a dolog, vagy everestben, winrarban stb. érezhető a gyorsulás 1GHz-hez képest...
lehet 1200MHzen megfexik terhelés alatt memvezérlő 965-ben vagy mi? :confused:
tehát az lett a vége, hogy 1000MHz-en járatom 4-4-4-12-ben @ 2.3V-on. -
Armando_19
őstag
Nemtudjátok hogy a Corsair Value 667-es ramokon milyen chip van? Nekem ez a revoltec edition van vagy mi a fene, és nem akarom nagyon szétszedni.
-
bruce24
tag
Köszönöm emberek, kipróbálom
-
válasz
[CS]Blade2 #3853 üzenetére
Ha a DDR640-es az 1:1 arány szerinted is, akkor mire állítod, ha vissza szeretnéd osztani?
Ienkor FSB / RAM arányról beszélünk, nem pedig ''RAM órajel'' / ''RAM eredeti órajel'', ahogy ezek szerint te gondolod.
A 965-ös lapoknál ugynais nem tudod visszaosztani a memóriákat.
[Szerkesztve] -
[CS]Blade2
addikt
1:1-be
És 800-as a ram, amugy is kegyetlen lenne a 9x400. Igy meg gyakorlatilag csak le fele lehet butitani, vagy ultra magasra felosztani 960-ra.
kisebb fsb-n a legnagyobb szórzóval megnézhetné hol a vége, visszaosztott ramokkal.
Láthatod, hogy én is 320-as fsb-nél vissza tudom osztani 640-re.
Nemsokára 400-as fsb lesz. -
válasz
[CS]Blade2 #3850 üzenetére
Csak kérdem: ha a DDR800-as beállítás 4:5-ös arány, akkor az alatta található DDR640-es a 320-as FSB mellett szerinted milyen arányban van visszaosztva?
-
válasz
[CS]Blade2 #3850 üzenetére
Nyilván...
-
bruce24
tag
Valaki ha a Kingmax 800Mhz FSB emelés után 866 Mhz jár akkor lesz valami baja?
meg kelene egy progi ami memhőt is mér -
VinoRosso
veterán
válasz
laragirl83 #3845 üzenetére
nem 1200on
, hanem cl3-ban. Tehát 800-850 körül értem. De mind1 csak kiváncsi voltam.
-
VinoRosso
veterán
válasz
laragirl83 #3836 üzenetére
neked mit mennek ezek az A-daták cl3ban?
-
válasz
[CS]Blade2 #3839 üzenetére
Kíváncsi vagyok P5B-ben hogy osztasz vissza RAM-ot... Egyébként mi az 2*2888MHz?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
laragirl83 #3840 üzenetére
Mégis más számokat dob ki a régebbi verzió. Lehet ezt is a vistanak köszönhetem. Ugy kell ráerőlteni a progikat, meg mindent rendszergazdaként kell futtatni hogy egyáltalán menyen!
A cpu-s bios beálitásaid leirod nekem, hogy lehet átteni 320x9-ről 400x7-re hogy ne vegye visza magát soha? -
laragirl83
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3839 üzenetére
na akkor még olvasgass utána, 3.5x verzió felett már nincs meg a memória teszt bug, vagyis jól mér... tök8, hogy 3.80-al tesztelsz vagy 4.xx-el...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
laragirl83 #3838 üzenetére
Nem ősszehasonlitható, mert neked Verzio 3. van és beta nekem meg 4.00.975 Ultimate
Én is ezt akarom, a cpu-val, hogy ne vegye vissza magát, és 7x400-on menyen. Ugy gondolom jobb mint 320x9.
Leirod hogy álitotad be ezt igy, mert nekem cmos ha 400-ra teszem, 400-as rammal, még ha visszaosztom is.
Vmit sztem nem jól csinálok, mert mennie kéne.
[Szerkesztve] -
laragirl83
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3837 üzenetére
Everestben, Mem benchmark.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
laragirl83 #3836 üzenetére
Hol van ez a teszt? Hol lehet ilyet csinálni? Lefutatnám a gépemen!
-
laragirl83
őstag
[link]
elégedett vagyok -
laragirl83
őstag
nyami
@2.25V
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
Ja még egy láma kérdés.Attól h nem egy csúcskategóriás lapom van(abit ib9) attól még ki tudok hajtani egy csúcskategóriás ramot ugye?
köszi
-
SzlobiG
félisten
válasz
afterburner_ #3831 üzenetére
Nálam is Titan nano grízer van.
Vmivel csak jobb mint a sima fehér.
-
afterburner_
őstag
470 beton stabil volt!en is 24/7ben hasznalom a gepet, engem a bevillanas 80 ghz-en nem igazan mozgat ha nem stabil
de persze kemeny hutes kell hogy megfogja 4 ghz-en a cuccost, vegul is 8-as szorzon 470-es fsb-vel szivesen kiprobaltam volna...de így mar nem
na majd emgnezem en is ujra vizzel mit muzsikal!de nekem azzal is magasak voltak aze rtekek...sztem a pasztám szar, ti mlyet hazsnaltok?mert en most ahagyomanyos feher szilikonrol attertem titan nano grizreami semmivel sem jobb sőt...neten a nano blue is egy hányadek msot hogy utana olvastam
off
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
válasz
laragirl83 #3820 üzenetére
Próbálj meg szinkronba ennyit.
Amúgy nem is rossz ha stabil 2.2v-on.
[Szerkesztve] -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3826 üzenetére
Na jó azért szerintem így sem kell majd szégyenkezned......
elég bika lesz az xp-vel isaztán ne kíméld őket
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3823 üzenetére
vaze, ezt nem mondtad
meglepiiii
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3823 üzenetére
Úgy érzem megint valami rekord van készülőben
-
subaruwrc
félisten
Sziasztok.
Legyen szíves valaki és vegye a fáradtságot és ajáljon nekem egy olyan memória párt ami:
megy 1000-en cl4et 2.2nél nem több feszen.2*1gb-os kiszerelésben van és valahol 40k környékén(max 45) természetesen micron d9 gmh vagy gkx chippes kellene.ja és budapesten.
köszönöm. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Overlocker #3813 üzenetére
ic-k?
-
laragirl83
őstag
1000MHz ~ CL4 @ 2.2V
[link] -
laragirl83
őstag
nah 800+ modulokat kicseréltem 1066+ modulokra
-
X@b3e
addikt
válasz
afterburner_ #3812 üzenetére
Jó lenne egy 4GHz körüli proci, de nálam csak a 24/7 használat számít tuningnak, nem érdekel, hogy bejön 480-on és netán lefut rajta egy-két benchmark, én úgy is akarom használni, szal nehéz ügy. Én jelenleg elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, nem célom, hogy rekordokat döngessek
Az cpu-m 45 körül van idle 3600-on (fesz van adva neki rendesen), 57 fok fogja meg full terhelésen. Mondjuk ez nem mérvadó, mert víz van rajta -
válasz
afterburner_ #3812 üzenetére
Enyém 3400-on alapfeszen megy, ienkor 50 fok körül van, igaz, mivel ES? ezért melegebb, mint egy mezei E6600.
-
Overlocker
veterán
Na megjöttek a 2*2GB tuningramok, ma tesztelem őket, holnap eredmények!
-
afterburner_
őstag
470-et ment a p5w dh-m mod nelkul igaz az uj rev volt amiben lehetett adni neki 1.85 v -t az mchnak
csak azert passzoltam el mert nem tudtam kihajtnai benne a 6300-as prockot...ami vegul kiderult fsb limites volt a p5w dh-val elcserelt p5b deluxeban is
asszem Achilleusek 480-at is kisajtoltak belolenem fsb limites prockoval
amugy nektek hany fokos a proc 3400 korul e6600-ra gondolok mert nekem 70 C korul van terhelveigaz zalman 9700-es huti, lehet mondjuk az egy rakás szar..majd megnezem a ninjaval is.
[Szerkesztve] -
X@b3e
addikt
Nem láttad a screenshotot? Azóta csak a feszt pakolgattam visszafelé...Holnap azt teszek vele, amit csak akarsz.. Memtest lefutott rajta kétszer, SuperPi 4M is, holnap everest írás-olvasás, winrar teszt is jön. (Mármint ma
)
SuperPi amúgy gyengébb eredményt hoz, mint amit nagyobb prociórajellel és magasabb ram időzítéssel kaptam
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest