Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Lalaboy #4968 üzenetére
Kockáztatsz? 2,9V az kockáztatás ?
Mégsem vesztettem el semmit
. Tudtam ,hogy mit meddig lehet. Meg is lett az eredménye, egy rekordom sem az utolsok között van .
Egy TG CL4 kittet vesztettem el, ami a mai napig nagy pozitivum ,de mégnagyobb csalodás . 2,7V-t nem birta 25 percig -
Zoli329
addikt
válasz
Lalaboy #4261 üzenetére
Amióta megvan a 8800gts nekem is pont rámegy a cmos resetre, ami elég kellemetlen tud lenni, mint írtad. De szerencsére az alaplap azért vissza tudja magát hozni, ha rosszul állítok be valamit. Persze az alá nem tartozik a memória alulfeszelése, mivel akkor még biosban is megfagy és akkor nem marad más..
Amúgy az eredmények ekkora mhz-hez nem annyira jók, nem? -
-
subaruwrc
félisten
válasz
Lalaboy #3885 üzenetére
Szia.Egy teszt erejéig max lehet de el akarom adni és nem tudom h más h fogja hűteni.rámondom h mittudomén 2.3 mellett megy 940-60at asztmondja hűdejó.megküldi 2.3al aztán két hét múlva megfőzi őket......akkor inkább a tuti 800 5-4-4-14en...azt legalább stalkerral is bírja.ez van ennyit bír.....
-
X@b3e
addikt
válasz
Lalaboy #3704 üzenetére
Én sem vagyok oda érte a gyönyörtől
Az igazság az, hogy jó szokásuk szerint OCZ-ék gyakran átszitázzák a chippeket, így nem nagyon erőltettem a borda levételét, ami ragasztva van rá. D9GMH vagy GKX van rajtuk, de bizonyos sajnos nem vagyok, hogy a kettő közül melyik pontosan... A viselkedéséből ítélve inkább gyárilag túlhajtott GMH-nak kellene lennie, a GKX-et elvileg ha megkínálja az ember több fesszel, akkor nagyobbat szól
-
Gyuri27
félisten
-
WillyX
tag
válasz
Lalaboy #3416 üzenetére
Még kezdő vagyok a témában. Ha 533 lesz az FSB, az 1067 strap?
Most amúgy még mindig nem értem. Nekem ugye megy 1:1-ben a cucc. Proci 3,5Ghz-n, memó 1Ghz-n. Neki megy a proci 3,2Ghz-n, memó 1Ghz-n. 4:5-ben. Az miért jobb, mint az én beállításom? (memó időzítések full ugyanazok, mint amit beírt).
[Szerkesztve] -
beteg
őstag
válasz
Lalaboy #2619 üzenetére
köszi, de én most csak a megagigaherceket kergettem
Arra voltam kiváncsi, hogy vmod nélkül mennyit megy ez a ram a 965-ben. Már vissza is pakoltam mindent a 975-ös lapbaMajd még hétfőn lecserélem a p5b-d ot egy P5N32-E SLI -re, abban is kipróbálom, aztán már tényleg beszerzem a hozzávalókat és meg voltmodolom a p5w64-et. (talán, ha a memcsi tud menni 900at, akkor kakaóval megy annyit a 975-ben is!?
[Szerkesztve] -
prmcsk
addikt
válasz
Lalaboy #2462 üzenetére
Hát kapsz .........!
Igaz, hogy gyorsabb a fix pontos dolog, de ehhez nem kevés rutin is kell. Sokunknak
kb. fél óra, hogy megtaláljuk egy ismert lappal bárminek kb. a végét, de pont az a
gond, hogy akik bevallottan kezdők csak alulról építkezhetnek, mert elsőre csak
tapogatják a dolgokat, mint : ''tót a p.csát''. -
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
Lalaboy #1610 üzenetére
2.8V? valoszínű szépen füstölne de ezt nem hiszem, hogy bemerem válalni az élettartam gari gondolom nem vonatkozik erre a feszre?
Gondolom a márka és a tipus inkább az olcsóbb kategoriába versenyez.
A ramokat Gianni ajánlotta tuningra a Gell kit helyett habár nem mondtam neki egy szóval sem hogy nyúzni akarom. Az ára meg a 2x512MB kit 34.900,- volt(2hete) vidéki szinten szerintem jó nagyon mivel nálunk a 2x512/667-es Kingmax mars van kb. enyiért.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Apple asztali gépek
- Horizon Forbidden West
- Goddess of Victory:Nikke
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest