- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Ram tesztelésre is csak az Orthost használja mindenki?
-
X@b3e
addikt
válasz
afterburner_ #3812 üzenetére
Jó lenne egy 4GHz körüli proci, de nálam csak a 24/7 használat számít tuningnak, nem érdekel, hogy bejön 480-on és netán lefut rajta egy-két benchmark, én úgy is akarom használni, szal nehéz ügy. Én jelenleg elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, nem célom, hogy rekordokat döngessek
Az cpu-m 45 körül van idle 3600-on (fesz van adva neki rendesen), 57 fok fogja meg full terhelésen. Mondjuk ez nem mérvadó, mert víz van rajta -
X@b3e
addikt
Nem láttad a screenshotot? Azóta csak a feszt pakolgattam visszafelé...Holnap azt teszek vele, amit csak akarsz.. Memtest lefutott rajta kétszer, SuperPi 4M is, holnap everest írás-olvasás, winrar teszt is jön. (Mármint ma
)
SuperPi amúgy gyengébb eredményt hoz, mint amit nagyobb prociórajellel és magasabb ram időzítéssel kaptam -
X@b3e
addikt
További állítgatás után ezt dobta ki az OCZ:
[link]
Ez már tetszik... Egyelöre 2,45V, megpróbálkozom lejjebb venni a feszt. -
X@b3e
addikt
válasz
Lalaboy #3704 üzenetére
Én sem vagyok oda érte a gyönyörtől
Az igazság az, hogy jó szokásuk szerint OCZ-ék gyakran átszitázzák a chippeket, így nem nagyon erőltettem a borda levételét, ami ragasztva van rá. D9GMH vagy GKX van rajtuk, de bizonyos sajnos nem vagyok, hogy a kettő közül melyik pontosan... A viselkedéséből ítélve inkább gyárilag túlhajtott GMH-nak kellene lennie, a GKX-et elvileg ha megkínálja az ember több fesszel, akkor nagyobbat szól
-
X@b3e
addikt
válasz
SzlobiG #3695 üzenetére
Annyit megy? Éppen ez az, hogy nem megy...Most 5-5-5-15@2,3V mellett hibázgat. És a pláne az, hogy 800-on sem vitte 2,3V-n a 4-4-4-15-öt(amit 1000-en kellene pedig), szal valami nekem nem kerek itt. Kénytelen leszek visszavenni a procit gyári értékre, hogy utánajárjak, de ezt el akartam kerülni, mert a lapom elég nyűgös, ha egyszer be van lőve neki egy beállítás, akkor nagyon patent, viszont sokat kell szarakodni vele...
A gyáriszám vége GK, ezek szerint GKX-nek kell rajta lenni. -
X@b3e
addikt
válasz
afterburner_ #3686 üzenetére
Hát nemtom, én most 2,52V-nél tartok, és a 970MHz 4-4-4-15 mellett simán kidob a SuperPi 2M teszt 3 kör után
Nem tudom, mit nem állítok be esetleg, amit kellene, de ez így elég gáz. Elvileg az XBX2 pedig nem igazán droopol. 800MHz-n is hibázik 4-4-4-15@2,3V mellett -
X@b3e
addikt
Megjöttek az OCZ 8000 Cl4 Ti Alpha VX2 ramjaim, próbálom belőni őket, de 1000MHz-n a megadott 4-4-4-15@2,3V-n olyan kékhalált dobnak, hogy öröm nézni...
Mintha olvastam volna, hogy 975-ös lapnokál előfordul, hogy lazítani kell az időzítéseken ilyen esetben, de sajnálnám, a Corsairjaim is mentek cl5-ben 1000MHz-t
Viszont ha így van, akkor cl5-ben odateszek neki. Ilyen 1000+ értékekehez mekkora MCH feszt illik adni? Amúgy Micron D9GKX chipes.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest