Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
válasz
subaruwrc #4917 üzenetére
Erre nemfogsz konkret valaszt kapni, mert igazan nagy kulonbsegek a jobb P35-os lapok kozott nincsenek, az extrem esetek kivetelevel. Az USA-ban kaphato P35-os lapok listaja arakkal, olvasoi velemenyekkel: [link]
Kb. ezek a lapok kaphatoak jelenleg! Amelyik szimpatikus, annak megkeresed a tesztjet, (ha lehet tobbet is!) es azt veszed meg.
-
Pietrosz
addikt
válasz
subaruwrc #4789 üzenetére
Az a szerény véleményem, hogy 4-4-3-8-auto módban használd a ramokat, sok felesleges teszteléstől kíméled meg magadat.
Ahogy ránézek így az ikonjaidra, látom nagy gémer vagy, 10 játék ott figyel, és a többi nem is látszik. Fogadok egy rekesz sörben, hogy 1 fps-el nem lesz gyorsabb egyik játék sem a subtimingok csökkentésétől. -
modflow
veterán
válasz
subaruwrc #3967 üzenetére
Te is ilyet akarsz venni, ha jól láttam ugye?
De akkor ez az a modul, amit linkeltem?
Mert zoty nem válaszol. Te is tőle veszed?
Ez ezek közül melyik?
PC2-8000 Vitesta Extreme Edition (EPP)
5.0-5-5-15 @ 2.2V
Micron D9GMH (B6-3) Brainpower PCB
PC2-8000 Vitesta Extreme Edition (Non-EPP)
5.0-5-5-15 @ 2.2V
Micron D9GKX (B6-25E) Brainpower PCB
PC2-8500 Vitesta Extreme Edition (EPP)
5.0-5-5-15 @ 2.2V
Micron D9GMH (B6-3) Brainpower PCB
[Szerkesztve] -
modflow
veterán
válasz
subaruwrc #3952 üzenetére
2,3 V -ot akartam írni csak.
Meg ki az az Ösember kolléga?
De szerintetek mennyiért lehet eladni a mostani ramomat? Még 3 hónapos sincs, és 43.000 HUF -ért vettem. Örökélet garanciás.
Az OCZ, GSkill rohadt drága, 50 felett vannak, így azok kizárva.
Vagyis 3035
Na akkor hogy összefoglaljam, ezek közül mindegyik jók (tuningolható, stb.), ugye:
~ Crucial ballistix 2GB kit (1GBx2) DDR2 PC2-8000 • 5-5-5-15 • UNBUFFERED • NON-ECC • DDR2-1000 • 2.2V • 128Meg x 64
~ A-data 1066+ (Ennek a pontos típusát nem ítrátok)
~ Geil között van olyan, ami árban stimmel és jó?
Na erre a 3 ra már leszűkítettem, köszönhetően nektek.
Viszont az első a crucial id drága, nem?
Na akkor már csak ezekből segítsetek kiválasztani a nyerőt légyszi!
[Szerkesztve] -
modflow
veterán
válasz
subaruwrc #3941 üzenetére
Mint írtad, nemsokárra meglesznek az új RAM -jaid.
Te milyet is veszel?
Meg mi is pontosan ez az időzítés?
Azt oké, hogy a CL5 az 5-5-5-15, a CL4 4-4-4-12. De mit is takar ez pontosan?
Mert nekem a lapomban ASUS P5W DH Deluxe E6600-al 2,9 Ghz-n en a RAM pl. nem volt hajlandó semmilyen fesz (max. 2,5 V ot adtam) elindulni 890 Mhz-n, 1000-en meg igen, de Orthos szerint hibázott.
Most 3,2 Ghz-n van, a RAM meg megy 890 Mhz-n, viszont 940 (940 kb ez a következő lépcső, meg 1000 valamennyi) -en el se indul.
Akkor hogy is van ez? -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
subaruwrc #3937 üzenetére
Ha jól rémlik az nVidiás cikkre gondolsz, ami lényegében arról szólt, hogy az nVidia megpróbált azzal takarózni, hogy nem az ő hibájuk, hogy megsülnek a méregdrága tuningmemóriák...
Őszintén szólva én sem igazán tudom mennyi sok a DDR2-eseknek, 2.1V-on még nem melegednek a RAM-jaim, 2.2-n már langyosak, többet még nem adtam nekik.
Volt nemrég hír, hogy a Corsair tuning 800-asokat dobott piacra, amik 2.35V-on mennek CL3-ban... könyörgöm, ennyi fesszel a CL5-ös 667-es Value Select moduljaim is mennének 800-on.(mármint CL3-ban
)
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mennyin sülnek át egyenletesen a DDR2 modulok?
[Szerkesztve] -
válasz
subaruwrc #2957 üzenetére
Szinkronnál lejjebb nem tudod vinni, vagyis nem tudod visszaosztani a 965-ös chipset miatt. Nem feltétlenül bírja minden RAM, ha szűkíted az időzítéseket. Fesz emeléssel lehet prbóálkozni bizonyos keretek között persze, de egy átlagos, 800-as cl4-es RAM-tól (mondjuk) ne várd, hogy 800-on cl3-ban menjen.
-
Larry303
addikt
válasz
subaruwrc #2600 üzenetére
sztem ezeken az időzítésken 2.0 v körül simán el fog indulni, arról nem is beszélve, hogy a frekvencia a gyári érték alatt lesz (igaz nem számottevően) de így mégiscsak jobb esélyed van szűkebb időzítésekre...amúgy hajtsd meg sztem először 1:1 ben a ramokat nézd meg a sávszélességet (winrar, everest stb) és próbálkozz utánna aszinkronban hajtani... ha megvan a végük és mind2 esetben elvégezted a méréseket könnyű lesz döntened hidd el....
Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest