Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok