Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Henk

    veterán

    válasz Qru #17971 üzenetére

    Egy nagy lóf@sz ez az MX3 vagy én vagyok nagyon szerencsétlen. Egyszerűen nem tudtam felkenni. 3x megpróbáltam, elnyomtam egy csomót de nem tudtam elkenni mert mintha nem ragadt volna a felülethez csak egy gombóc lett belőle. Először azt hittem zsíros, de mindig letöröltem tiszta alkohollal. Aztán meguntam és rákentem a Proli pasztáját, mondanom sem kell, hogy simán felvihető volt. Az MX3-at legfeljebb úgy lehetne, hogy nyomsz egy kicsit középre és majd a hűtő szétnyomja, de én nem vagyok a híve ennek mert valószínű, hogy nem lenne egyenletes.
    Na mindegy szóval felkínlódtam az AC hűtőt, ami hát feladat volt így, hogy nem teljesen kompatibilis vele. Vettem hozzá Scythe ram süniket mert a gyári nem volt elég hozzá. Na itt aztán ment a variálás, hogy hova milyen borda kerüljön mert a TR oldalán láttam, hogy olyan helyekre is adnak bordát amit a gyári hűtő nem hűt. Na így aztán megpakoltam szépen. Ja azt nem is mondom, hogy a hűtő nem fért fel a lesarkazásvédőtől így azt is le kellett vennem. A hűtőt 4db 2-es csavar fog fel. Jó, hogy nem cérnával kell felkötni + mind alá be kell varázsolni egy műanyag távtartót ami szintén feladat. Végül aztán összeállt a dolog, íme teljes pompájában.
    A hőfokok pedig:
    Gyári hűtő, idle.
    Gyári hűtő, load. ( 5 perc caps viewer, akkor már beáll a hőfok)
    AC, idle.
    AC, load. ( szintén 5 perc fánk)
    Itt nem is emeli fel a venti fordulatát, végig 30%-on maradt.
    Hagytam még 5 percig menni, de felemeltem 60%-ra a ventit.
    A hangja teljesen jó, 30%-on szinte hangtalan. Feltekertem 100%-ra, hogy milyen. Olyan hangja lehet mint a gyárinak 50-60% körül.
    Az meg, hogy a házban marad a meleg hát relatív. A lap és a vga is javult hőfokban, a magok lettek kicsivel melegebbek. Mondjuk a táptól amil fér el a kari, de pénteken jön az új ház szerintem ott még javulni fog a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák