Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS frissítés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- PlayStation 5
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest