Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szegény ember..gondolkodik
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..Mod: Meg biza, főleg ha nincs bevételed (meló) de van 2 törpéd, s még a yard is megb@sz 50k-ra mert rúgtál 1-et (kettőt
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Eladó 2 db pixel 7
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.