- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen házat vegyek?
- Léghűtés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6764 üzenetére
Köszi!
FPO-t küldtem priviben!
Tényleg egy átlagos darab, de megpróbálom kihozni belőle a maximumot, már csak a saját szórakoztatásomra is.
Nem is kerestem kifejezetten brutál procit (ha olyat kerestem volna, ott van bzs, szj, vagy akár a Te procid is ott volt), amire most kell, arra még bőven sok is. A tuningolás feelingjét pedig ez is megadja.Ha meg már babrálok vele, természetes, hogy megosztom - illetve köszönjük hogy van lehetőségünk hol megosztani - az eredményeket.
Úgy vagyok vele, hogy nem mindenki tud/akar kivételes darabokat szerezni, és talán ezek az átlagos eredmények adhatnak egy kiinduló pontot, hogy mit lehet egy gyengébb darabból is kihozni. Annak idején nekem is jól jöttek az ilyenek viszonyítási/kiindulási alapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest