Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia öreg harcos!
Látom érdekelnek az új dolgok. Valóban best buy lehet ez a 3200-as, s a Tiéd is megy ám rendesen. (kíváncsi leszek, egy emberesebb fesszel (úgy 1,6v környékén) mit mutat majd. -Persze ha adsz annyit neki, de validra tuti nem árt-
Szuper eredmények
csak..- listához kellene még 1 cpuZ mem fül meg egy evereset "érzékelők". Max oc-nek sztem ok. Csináld már újra valamikor légyszi, olyan kíváncsi vagyok, jó lenne egy - két "teli"sor a táblázatban ezekkel a procikkal is.(#6366) krammerka: Hetente festetek vagy ilyen régóta ismerjük egymást és elmosódnak a napok?
Nyomd majd neki 1000-rel!
#6367) blazsey2: Szépen megy!
S ahogy látom, melegedésről ott se nagyon lehet beszélni. 
(#6368) kimi02 : Szuper!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak..- listához kellene még 1 cpuZ mem fül meg egy evereset "érzékelők". Max oc-nek sztem ok. Csináld már újra valamikor légyszi, olyan kíváncsi vagyok, jó lenne egy - két "teli"sor a táblázatban ezekkel a procikkal is.
S ahogy látom, melegedésről ott se nagyon lehet beszélni.