Hirdetés
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen hűtőt vegyek?
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
(#5854) krammerka::
(#5855) lipi67::"barátkoztam kicsit a feleségemmel, meg csináltam neki "
azthittem hogy egy másik trónörököst"Sok a különbség (teljesítményben) a Biostar és a giga között?"
egy kicsit jobb és sportosabb a biostar... egyébként az X58-s lapok elég erösek, szóval nagy difire nem kell gondoloni , de mégis érezhetö volt a változás.... nincs drop és magasabb BCLK-n stailabb a Biostar... jól kezelhetö és fürgébb lap a tuningnál...(#5856) akoska07:: köszi a frissitést
"tras-t nyomjad le 20-ra vagy 19-re,akkor szebb lesz az everest"
áááh,, ezek még az 1333mhz-s cl9 Kingmaxok voltak... örültem hogy ennyit megy egyáltalán egy ilyen ultraolcsó mezitlábas kingmax ram... pláne hogy 6gb ... 3db single modul lett berakva és gyönyörüen vitte a TRI-ch-t... ( szóval nem kit, hanem single modulok)...
meg amúgyis itt az Uncore-n volt a lényeg... az gyorsitja az egészet mert azon komunikál... nézd meg... 4000mhz -s Uncore.... azért ilyen bivaj....
mod::: (#5850) :: "klassz munka mennyi NB feszt adtál neki? "
csak kiváncsiskodom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen SSD-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest