Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
(#5854) krammerka::
(#5855) lipi67::"barátkoztam kicsit a feleségemmel, meg csináltam neki "
azthittem hogy egy másik trónörököst"Sok a különbség (teljesítményben) a Biostar és a giga között?"
egy kicsit jobb és sportosabb a biostar... egyébként az X58-s lapok elég erösek, szóval nagy difire nem kell gondoloni , de mégis érezhetö volt a változás.... nincs drop és magasabb BCLK-n stailabb a Biostar... jól kezelhetö és fürgébb lap a tuningnál...(#5856) akoska07:: köszi a frissitést
"tras-t nyomjad le 20-ra vagy 19-re,akkor szebb lesz az everest"
áááh,, ezek még az 1333mhz-s cl9 Kingmaxok voltak... örültem hogy ennyit megy egyáltalán egy ilyen ultraolcsó mezitlábas kingmax ram... pláne hogy 6gb ... 3db single modul lett berakva és gyönyörüen vitte a TRI-ch-t... ( szóval nem kit, hanem single modulok)...
meg amúgyis itt az Uncore-n volt a lényeg... az gyorsitja az egészet mert azon komunikál... nézd meg... 4000mhz -s Uncore.... azért ilyen bivaj....
mod::: (#5850) :: "klassz munka mennyi NB feszt adtál neki? "
csak kiváncsiskodom...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest