- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
akoska07 #5029 üzenetére
"az everest nem ismer fel dolgokat... "
nekem a DS4-nél felismerte és müködött is rendesen , amint látod a képen...
csak az új lapot nem ismeri ,de majd kipróbálom egy leg-leg-leg újjabb everestel..
"a cpu-tweaker.az mutat mindent.akkor elég lenne egy cpu-z cpu ablak és mellé egy cputweaker.akkor mutatja a ram beállitásokat is." igen mutatja, de a teljes részletes ram beállitás nem annyira fontos...mivel proci tuningról van szó.."az,hogy "hibásan" ir ki fogyasztási eredményeket,
nem mindenképp az everest hibájaként rónám fel."én nem mondtam hogy hibásan irja ki
nálam jól irta ki !
az 184w az annyiekkora feszen és órajelen HT-val...
csak a mostanit nem ismeri még..
( Sárpac-nál meg nem tudom mi van , miért olyan... )egyébként az elözö eredményem akkor felrakható..
ami info kell még az a FPO ::3837A713 .. [link] ez év második napján vettem.. a hütést irtam hogy stock kúler..
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest