- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Én se vagyok semilyen párti.Minden tipusba vannak jobbak meg nemolyan jók csak én asushoz szoktam meg el is vagyok vele.Ezt már írtad egyszer hogy eladod az procit meg lapot aztán mégis maradt.Szerintem akármilyen lapot veszel ha sűrűn cserélgeted a cuccokat benne ram stb ugy is lesz olyan hogy nem fog jól menni valami.UD3 szeriát pedig nagyon istenitik meg hát te is mutattál itt a multkor jó ramkezelést.Na te tudod amugy én is cserélgetek elég sűrűn dolgokat.Sokáig nem huzza nálam se semmi mert szeretem az uj dolgokat én is aztán hol jól jövök ki valamiből hol meg nem mert nem szerti egyik a másikat vagy nem ugy megy ahogy én elképzeltem.Én most azon gondolkodok hogy visszaállok 2x1gb ramra a 2x2gb-rol mert könyebb azért 2x1gb-al,kihasználni meg nem birom a mennyiséget a sebességet meg kibirnám és az meg kevés.Mondjuk ősembertől amit vettem 2x2 Crucial Ballistix 800mhz megy 1140mhz-t 2.1v-on de többet nem így a max fsb-m 570.Szóval valszínű lesz 2x1gb és valami olyan ami megy 1200 körül vagy kicsit felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest