- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Én se vagyok semilyen párti.Minden tipusba vannak jobbak meg nemolyan jók csak én asushoz szoktam meg el is vagyok vele.Ezt már írtad egyszer hogy eladod az procit meg lapot aztán mégis maradt.Szerintem akármilyen lapot veszel ha sűrűn cserélgeted a cuccokat benne ram stb ugy is lesz olyan hogy nem fog jól menni valami.UD3 szeriát pedig nagyon istenitik meg hát te is mutattál itt a multkor jó ramkezelést.Na te tudod amugy én is cserélgetek elég sűrűn dolgokat.Sokáig nem huzza nálam se semmi mert szeretem az uj dolgokat én is aztán hol jól jövök ki valamiből hol meg nem mert nem szerti egyik a másikat vagy nem ugy megy ahogy én elképzeltem.Én most azon gondolkodok hogy visszaállok 2x1gb ramra a 2x2gb-rol mert könyebb azért 2x1gb-al,kihasználni meg nem birom a mennyiséget a sebességet meg kibirnám és az meg kevés.Mondjuk ősembertől amit vettem 2x2 Crucial Ballistix 800mhz megy 1140mhz-t 2.1v-on de többet nem így a max fsb-m 570.Szóval valszínű lesz 2x1gb és valami olyan ami megy 1200 körül vagy kicsit felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest