Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
-
kimi02
őstag
-
válasz
darál0w #11038 üzenetére
a háttér ugyanaz.
csak lassabb a szerver,nem is kicsit.
ezáltal lassabban is jeleniti meg az oldalt.
nézzétek már meg a programos opciót, kinek hogy alakul a letöltési sebesség.
sőt..jobbat mondok,kicsit terheljük le a szervert.
most nem megy fejből melyik a legnagyobb fájl fent,
de azt kezdje el letölteni mindenki. mondjuk 15.45-korna megvan, a cinebenchr10 az 51MB.
azt kezdjük el letölteni. aki csak éri.én is töltöm.
-
krammerka
őstag
Na srácok!
Egyenlőre ezt találtuk Ákossal alkalmasnak az oldal március 31.-e utánni üzemeltetéséhez:
Nincs fent napi szinten minden adat,de kérünk Benneteket,nézzetek rá,és várjuk az esetleges észrevételeiteket...........
-
darál0w
Jómunkásember
-
krammerka
őstag
próbálkozunk vmi újjat mutatni Nektek,csak nem sikerül
-
nyugi emberek... én b@sztatom a honlapot.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #11016 üzenetére
Nem is az van hogy újraindul, hanem az a jelenség, hogy újraindításkor, amikor én újraindítom, akkor postolás előtt 2szer ki be kapcs, és visszaáll alap beállításra. Mint amikor biosban túlzásba viszel valami időzítést, vagy FSB emelést.
Viszont, ha már bug: Főoldalon lévő friss hírek rész másnál sincs? szerk2: Mostmár van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
-
kimi02
őstag
A táblázatot nem lehet meg nézni
Másnál is gond van vele ??
-
vuk777
aktív tag
E6600_3672Mhz
Prim95 nemsokára.... -
vuk777
aktív tag
Krammerka: Köszi
Lipi67:nemsokára 8x459=3672 ről is készül -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10992 üzenetére
Ha ha ha.. Most Tasnádival fogok..Húú felcseszett az a "kiválasztott nép" fia.
4xxx vs 5200? Hát..necces. S ha hetán jobb is lenne (régebbi 4300-as brutaltuning széria sztem min. partiban van vele, de inkább veri )szóval..akkor is fölösleges szerintem. Olyan mintha az 1kg-os kenyér mellett elkezdenék az 1Kgés 10deka kenyereket csinálni
-Majd beszélünk!! Most a priviket meglesem és túrnak ki a a gép elől..-Kulerr: Szólj, hogy akkor kell-e a proci, s ha igen, mikorra kellene!!!
(#10994) krammerka: Nem szarozol, kelsz hamar! Alternatíva: Spirálfüzet, s havonta belinkeled a lefényképezett oldalait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest