- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kocsmát sokan összetévesztik a hagyományos értelemben vett public szerverekkel.
Igen a kocsma publicnak van összedobva, ám elsősorban a Calisok (mint fizetők) szórakoztatására, ahová ha kedvünk tartja felmegyünk és jól érezzük magunk.
Természetesen bárkit szívesen látunk aki tolerálja eme tényt.
Sok igen jó játékos jár föl, akiket öröm kilőni.
Már ha olykor sikerül.
Ám az adminoknak is vannak nehéz napjaik.
És olykor kibaszok én is olyan gamert aki "profizmusával" elképeszt.
Múltkor történt oylan eset, hogy 3-an flashhel kirohanunk d2 hosszún, és a vakbottyán(szerintem annak kellett volna lennie) 3 fejest lő mindhármunknak.
Mondanom sem kell előtte sem ment olyan jól a játék ahogy terveztem,de ez betette a kaput.
És nem ám egy egész tárat szórt felénk, pár golyóból kiosztotta.
Ezután kickkeltem.
Persze utána megszólat a fél public, hogy ismerik a srácot és nem csal stb.
Ő is kiírta milyen kemény vagyok, mert szóvátettem,azért dobtam ki mert nem tetszett a játéka.
És gondoljátok akkor, abban a pillanatban szükségem van az ilyen kis pöcsökre.
Azt sem tudom ki fia, borja.
Tökmindegy, ha nem tetszik a hozzáállásom elmehet máshová, nem kell neki a haverok után rohagálni szerverről-szerverre.
Vannak jófej emberek akik feljönnek és jól érezzük magunk a napi meló után.
Ellazulunk,beszélgetünk, játszunk ennyi.
Az ilyen sok f.sz meg elmehet a p..sába.
Erősen szubjektív véleményt tudok ilyenkor alkotni.üdv
gúZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest