Új hozzászólás Aktív témák

• Pompi

nagyúr

válasz Fáraó #6346 üzenetére

Hehe, sejtettem ;)

Én n00b!4n³ néven vagyok, néha valami kiegészítéssel, tegnap pl. a game előtt elfogyasztott nedűre való tekintettel 5 puttonyos voltam ;)

Én anno nagyon sokat cséztem, az első béta megjelenése után nem sokkal csöppentünk bele, ha jól emlékszem 2000 magasságában. Volt egy jó kis baráti társaság, rögtön klánt alapítottunk (muhaha - ez volt a neve), volt saját klánszerver, sokat lanoztunk stb. stb. Aztán a csapat is szétesett, rengeteg időnk is ráment és szép lassan abbamaradt a dolog, én ha jól emlékszem az 1.6-nál tettem le, azzal már nem is játszottam. Igazából az egész PC-s játék témát abbahagytam, vagy legalábbis minimalizáltam, néha elővettem valami autószimulátort és végigvittem 1-1 FPS-t, de multiban nem játszottam. Tehát kimaradt egy 4 év simán.

Jóideje terveztem, hogy jó lenne kicsit néha felmenni és lődözni, de nem nagyon tudtam rávenni magam. Aztán most szeptember végén valahogy megtörtént, felraktam és aktiváltam a már jóideje a polcon figyelő HL2 accountot és elkezdtem megint játszogatni.
    Az első alkalmak egyikén amikor még leginkább tölteléknek éreztem magam a tunkoláshoz és azt sem tudtam merre vagyok arccal (jó-jó persze most se vagyok sokkal jobb), valamelyik nagyarcú poligonhuszár lenoobozott, egyetértettem vele és gondoltam valami ilyesmi jó is lesz nicknek ;)

Új hozzászólás Aktív témák