- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
válasz
DemonDani #1274 üzenetére
Annyiért mérik, mint az aranyat? Bruttó 2520Ft ... Nem olyan drága ez.
Az egyetlen nézőpontom a "végigolvastam jónéhány tesztet és átnéztem néhány fórumot is, és mindenhol csak dicsérik (a többihez képest is)?!".
A légszállítása nem rosszabb, mint a hasonló ventiknek azonos zajszinten - silentblade / ultra kaze - és ezek sem sokkal olcsóbbak (ha olcsóbbak).
Garancia is több van rá, mint más ventikre, a csapágyazása is hosszabbtávú halk működést tesz lehetővé.
- nem bántottál meg, de szerintem tudom, hogy miről beszéltem.Oibacsi: nem azt mondtam, hogy a legerősebb, hanem hogy szerintem a legjobb - mindenkinek lehet favoritja, és amíg nem általánosítja a véleményét, hogy "a legjobb", akkor - megintcsak szerintem - megoszthatja másokkal is.
37cfm szvsz bőven elég 92-es helyekre (ház/proci), és ha ezt a többi ventinél halkabban és tovább tudja biztosítani, akkor - megintcsak szerintem - az egy jó venti (- főleg azért mondom ezt, mert én nem szeretnék egy turbinát a gépembe). Hogy valótlan terjedne? Aki ventit (vagy akármilyen hw-t) vesz, elolvashat egy tesztet miután ajánlottak neki valamit, és eldöntheti, hogy valóban erre van-e szüksége.Zippair: akár vehetnél egy másikat is. De az sem lesz noctua-s.
9es cpuhűtője 10k (ebből ~2,5k a venti). Persze akinek a legjobb ár/érték arányú hűtő kell, az továbbra is vegyen tx-et szerintem.
Nem a scythe-ot szidom, vagy ilyesmi, ha tényleg szüksége van akkora legszállításra (szóval nem leszabályozná az erősebb ventit halkabbra a potival), akkor vegye azt, persze - én csupán hozzátettem a saját szubjektív véleményem.
Vagy netán baj, hogy valaki megszólalt rajtad kívül is? QQ Hiszen te most nézted csak ki magadnak - akkor csak te oszthatod? Dd
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged