Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LorD_ARmES
üzenetére
Miután haverom próbálkozott már velem egyszer, azért az enyémnél már úgy kezdtük, hogy kipattintottuk a lapot. Ráraktuk egy puha kartondobozra, így raktuk rá. A két hátsó lábbal semmi baj nem volt, de az első 2. Az egyikhez alig lehet hozzáférni a hűtőborda miatt, ha meg azt leszeded, elvileg "behatolás" az alaplapba...Nem tudom kinek van ilyen ksi ujja. Már a bepattintás is külön művészet volt, hogy ne tröjön a lap, aztán meg a rázárás...benyom, teker, benne van, kipattan. Ezt játszottuk 1 órán keresztül Attól paráztam, hogy kikopik a "menet", azt mehet az egész a kukába. De egyszer csak sikerült. Megfordítottam a hűtőt, újrapasztáztam Nano Greas-el, feltekertem a ventit 100%-ra, 68-69 fok helyett jelenleg 10 óra Orthos után stabil 58 fok. Ennyit megért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest