Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Tudom ebben igazad van.Egy kicsit elkapkodtam a dolgot mert keret nem nagyon volt rá de nekem mégis azonnal kellett.Na mindegy most azért megpróbálom kisajtolni belőle amit lehet és a későbbiek folyamán beruhátok vizre.Ja és azért kérdezgettem több totyikban is mert ha utánnanézel elég sok variáció elhangzott.Igazából nem nagyon voltam képbe igy hűtő vásárlás terén ezért kérdeztm meg pár emert hogy nekok mi a véleményük.Egyébként nem volt szándékomba és nem is lesz mások "idejét rabolni".
Én csak tanácsot kértem de úgy tudom hogy ez nem ütközok semmilyen szabályba.Ha esetleg zavar amit kérdezek nem muszály rá válaszolni.
Üdv és mindenkitől bocsi az OFF-ért!! -
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1909 üzenetére
Értem, köszi ezt a részletes választ!
-
proof88
addikt
válasz
TazLeacher #1907 üzenetére
Quad procira milyen hűtőt ajánlsz amúgy?
-
pitman
őstag
válasz
TazLeacher #1243 üzenetére
Úgy könnyebb feltenni, ha a gallért a ventivel együtt lehúzza a bordáról az ember, de enélkül is meg lehet oldani. Utóbbi esetben viszont az alaplapi alkatrészek esetleg nehézséget okozhatnak.
(Egyébként én házba szerelt alaplapra tettem fel, nem kellett az alaplapot kiszerelni hozzá.) -
pitman
őstag
válasz
TazLeacher #1241 üzenetére
Nálam úgy marad, benyomom, kattan, ott marad. Átlósan kell feltenni, mint a gyári intel hűtőt, nekem eddig gond nélkül ment, pedig többször le és felszereltem.
-
pitman
őstag
válasz
TazLeacher #1237 üzenetére
Mit tekergettél benyomott állapotban?
Tekergetni leszedéskor kell, ahogy elfordítod a fekete pöcköt, kiugrik a lapból.
Beszereléskor nem kell tekerni semmit, csupán a fekete pöcköt zárt állapotba forgatva benyomni kattanásig.
Úgy a legegyszerűbb felrakni, ha azzal a pöcökkel kezdi az ember, ami a legrosszabb helyen van, ehhez ekkor még nem kell erő.
Egyébként házba szerelt lapnál a felrakása kb 30 másodperc. -
Nyiscsák
aktív tag
válasz
TazLeacher #1238 üzenetére
De én úgy tudom hogy a Ninjahoz alapból adnak ventit és olyan 10 körül van! Vagy rosszul tudom?
-
LorD_ARmES
tag
válasz
TazLeacher #1232 üzenetére
Én is vettem egy TX2 t, Gigabyte p35c ds3r re akartam felrakni, de nagyon hajlik a lap alatta. Neked is felhajlítja a lapot? Ki kellett szednem és csak úgy tudtam benyomni a 4 lábat. 1-2 tized milivel rövidebb a lába mint a gyári intelnek, ez okkal van?
-
Kazimír
őstag
válasz
TazLeacher #1232 üzenetére
Használd egészséggel!
Egyébként én is így vagyok ezzel. Még egyszer nem akarom leszerelni... ha valamit bütykölni kell a gépben, egyszerűbb kiszerelni az egész alaplapot. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #1223 üzenetére
Megtettem. A rohadt annyát, mennyi szenvedéssel járt. Az egyik "sarka" állandóan kiugrott. Amikor végre bent volt, akkor a másik.
Mégegyszer le nem szedem. Ha procit cserélek, akkor adom mellé a hűtőt is.
-
Kazimír
őstag
válasz
TazLeacher #1221 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- GTA V
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Medence topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest