- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
hát a kkkk annyát ennek a játéknak meg a felhőnek minden gyökérnek aki írta...................
nekem is kiírt valami hülyeséget,leszinkronizáltam a felhőből a gépemre,mert nem egyezett vagy mi a picsát írt, erre meg kiírja hogy korrupt az eddigi felhasználói mentésem,,,,,hát a kkkk annyukat a sok bbbiiiiiii-nak, szétcsap az ideg, ez játék, ezért adsz 8000-t,,, éljen a blackbox meg razor meg a hekkerek!!!!!!!!!!!
---Esetleg te tudnál valamit tanácsolni,vissza tudom-e mentésem szerezni????régebben voltak olyan trükkök hogy átmásoltad az utolsó savegame-t , átírtad az előző mentés nevére,ami beszarodott azt törölted, vagy valami ilyesmi...már nem találom azt a hozzászólást(2012es nél volt), nem tudom hogy volt, de akkor sikerült a szerint helyrerakni... kösszzz ha valaki tud valami jót!!!!!!! -
Köszönöm
Szerintem mindkét verziót megcsinálom a biztonság kedvéért...Valószínűleg megfertőződtem egy fake javaw.exe -vel...
Nem tudom, hogy hogyan történhetett, mert van védelmi szoftverem és nem szoktam veszélyes oldalakat látogatni. A lényeg, hogy ad-hoc jelleggel megfagy, leáll, újraindul a gép és állandóan pörgeti a procit 25%-on. Eddig azt hittem, hogy az overclocking miatt van az instabilitás, de lehet, hogy ez a kis "kórokozó" a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő