-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cNpowa
tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak

Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Hardcore café
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Thinkpad T15 Gen1 15.6" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB magyar vbill új akku gar
- Sörpad bérlés rendezvényekre egyszerűen és megbízhatóan
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.