Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
F@sza, várom már! Kérdés, hogy a multiban mennyire lesz fair-ként kezelve majd a safety car...
Spirit: Nem Te vagy a béna, ilyen a játék. Monza tipikus példa, míg élőben a célegyenes utáni sikán féktávja 100 m, a játékban 150+ a kellő táv. Ez van, reméljük jobb lesz most, 1 hét múlva kiderül.
-
Rototti
senior tag
Ennél a játéknál sztem mind1, hogy mikor jön a warez. Ha valaki már tudja, hogy mindenképpen megveszi, akkor őt nem izgatja, aki meg mindenképpen ki szeretné próbálni, mielőtt pénzt áldoz rá, az úgyis várni fog. (bár szvsz biztos, hogy előbb jön vagy kb akkor, amikor megjelenik)
-
-
jozsi252
veterán
Pedig reménykedtem hogy lehet regelni
mondom nemkell a lemezzel szenvednem na mindegy
(#437) kmarci25
Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
RAM: 2GB Ram
VGA: GeForce 7800/Radeon X1800 or higher
DX: DirectX 9.0cAjánlott gépigény:
CPU: Intel Core i5 or AMD Phenom II x4
RAM: 4GB Ram
VGA: GeForce GTX460 or ATI Radeon HD 5850
DX: DirectX 11Procid meg a VGA-d nem a legerősebb de gondolom ezt teis tudod, a konfigod valahol a 2 gépigény között van, talán közelebb a minimálishoz, de úgygondolom hogy kompromisszumokkal elfog futni a game, értem ez alatt hogyha megis tartod a felbontásod amit írtál akkor a többi dolgot vedd le, mint élsimítás meg ilyenek.
-
munky
őstag
Elég lehangoló videó ez megint.
Ami nem tetszik:
- A T-Cam nem az igazi, mintha a kocsik túl keskenyek lennének a valódi arányokhoz képest.
- A célegyenes végi féktáv előtt a felfüggesztések mintha ki akarnának szakadni valami útegyenetlenség vagy fene tudja mi miatt... Ez már a '10-ben is jelen volt például Monzában a célegyenes elején és elég gagyin néz ki.
- A bokszkiállásnál az animációk elég bugyuták továbbra is. Gondolok itt arra, hogy szemre elég irreális sebességgel és idióta íven érkezik meg a szerelőkhöz az előttünk autózó McLaren. Ez a kivitelezés egyáltalán nem 2011-es színvonal.
- A bokszkiállásokat követően a McLaren úgy használja a DRS-t, hogy előtte nincs is senki valamint a féktáv után a kanyarba érkezvén újra kinyitja...
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak sajnos eddig 90%-ban ugyanazt látom, mint a 2010-ben. Ezért kár bemutatni. Szerintem.
Senki nem mondta, hogy vérprofi kell oda, de próbált volna egyszer is a DRS zóna előtt 1 mp-en belül maradni, hogy kipróbálja a szárnyat. Feltéve, ha működik már a játékban, mert akik mögötte jöttek azoknak láttam néha nyitva halványan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest