Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pzsolt1021
csendes tag
Szia!
Ahogy látom errefelé annyira nem ismert, én bevállaltam egy ilyet:
Sihoo Doro S100 Ergonomic Office Chair with Dual Dynamic Lumbar Support – Official US Sihoo StoreNagyon szeretem!
94kg vagyok és 189 cm, párom 157 cm meg kb ~~60kg (felfelé kerekítek mert úgy sem látja
, tökéletesen személyre szabható mindkettőnk részére
Nekem is sihoo van, amazonról rendeltem. Talán M57 a neve. 3 éve használom. Voltak időszakok amikor nyolc- tíz órát ültem benne és nagyon kényelmes, szellőzik is a mesh anyaga miatt. Strapabíró. Árban értékben szerintem nagyon jók.
-
toronyhaz
aktív tag
Hú. Sziasztok. Köszönöm a sok hsz-t. Igyekszem innen utána nézni. 80 kiló vagyok. Sportos izmos testalkat. Keveset ülök gép előtt. Heti 2-3 óra kb. Szóval szerintem arra szinte bármi jó lesz 50-100K között. Nyilván nem százezreket adnék ki erre. Mindenképp 100K alatt néznék valamit. Talán még PS-ezéshez is abban ülnék. Az sem több heti 2-3 óránál.
-
kidy
tag
-
arfer
senior tag
Szia!
Sihoo Doro S100 Ergonomic Office Chair with Dual Dynamic Lumbar Support – Official US Sihoo StoreNagyon szeretem!
94kg vagyok és 189 cm, párom 157 cm meg kb ~~60kg (felfelé kerekítek mert úgy sem látja
Ez csak USA-ba és Kanadába szállít, az európai ár meg drágább, nemde? Miért az USA régiós linket tetted be?
-
kidy
tag
Szia!
-
zetor2000
addikt
Az miért baj, ha egy eléggé felsőpolcos terméket javasol valaki? Azzal nem lehet igazából mellélőni, ráadásul nem ismeri az ember a másik ember büdzséjét... Tételezzük fel róla, hogy megengedhet magának ennyit.
Amúgy az Aeron Remasteredre 12 év gari vonatkozik úgy, hogy napi 24 órában ül rajta valaki, azaz használatban van. Nem, nem csak a karfára, nem csak az ülőlapra, nem csak a kerekekre, nem csak a légrugóra, _mindenre_. 12év... -
4nick8
őstag
-
laed
senior tag
-
4nick8
őstag
-
laed
senior tag
Eredetileg el vannak különítve a billentyű-csoportok
Arra gondolsz, hogy a kurzor, és a numerikus blokk nincs külön?
Hát,,igen, tényleg alig van mellette hely.
Nebassz, hogy egy normális billentyűzetet nem tudnak csinálni.
Pedig ez sok szempontból jó lenne, mert világos színű, ezért háttérvilágítás nélkül is tökéletesen olvasható rajta minden, még sötétben is.Arra gondolsz, hogy a kurzor, és a numerikus blokk nincs külön?
Hát,,igen, tényleg alig van mellette hely.Igen, arra.
-
HantekDSO
aktív tag
~30 évesen minden szék jó volt (10-12 órákat ültem a Junoszty TV előtt, a HomeLab-et programozva) Így ~70-esen minden szék rossz (20-30 perc után fáj a karom, a seggem, a nyakam...)
Erről ennyit! 
-
D4v3
őstag
Nagy megoldás nincs ezeknél a székeknél szerintem, mindenki jön mindig az anekdotikus példájával, de jóval kevesebbszer kerül elő az, hogy tudsz-e ÜLNI normálisan, illetve hogy mozogsz-e eleget és főleg, hogy van-e izom a hátadon elég. Ha ezek adottak, akkor szerintem megveheted akár azt a széket is, aminek tetszik a színe.
Amit mindenképp kerülnék azért, azok a nagyon műanyag és nagyon műbőrös székek, ezek széthullanak elég hamar. A mesh szövet tök jó, mert kitart sokáig és szellőzik is kellően. Szóval nem ilyen 15 kilós székeket nézz, hanem olyat, amiben van anyag azért rendesen, nagyon nem lehet mellélőni, max. ha nagyon extrém irányban tér el a magasságod, súlyod, de ezért is kell elmenni, és ott helyben kipróbálgatni őket. -
koxx
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
Eredetileg el vannak különítve a billentyű-csoportok
Arra gondolsz, hogy a kurzor, és a numerikus blokk nincs külön?
Hát,,igen, tényleg alig van mellette hely.
Nebassz, hogy egy normális billentyűzetet nem tudnak csinálni.
Pedig ez sok szempontból jó lenne, mert világos színű, ezért háttérvilágítás nélkül is tökéletesen olvasható rajta minden, még sötétben is. -
GoodSpeed
veterán
Az ASUS ROG Strix B650 E-F Gaming Wifi alaplap kiváló! Tavaly február óta használom, szintén a Foramax-ból vásároltam, akkor még 102 400 Ft volt az ára
Most pedig Ryzen 9 9900X-et hajt 64 GB RAM társaságában két NVMe-s SSD-vel! -
jack982
senior tag
ez a jtc egy nagykereskedés. tehát fogyasztót nem szolgálnak ki igaz?
-
strike-force
őstag
Ikea Markus +1 - 6 eve hasznalom, nagy elegedettseggel!
-
BoB
veterán
-
noPublicFG
senior tag
A támla nélküli forgósat nagyon szeretem!
-
konci79
őstag
-
jerry311
nagyúr
Herman Miller székekre keress rá, van más is csak egy példa.
A kényelmes nem jelenti feltétlenül azt hogy a gerincnek jó is. Ezek a tipikus gamer székek rettenet rosszak.
Pl. Vállaid össze nyomja mert eredetileg autóba tervezték hogy oldalról tartson. Na gép előtt ez nem kell, csak jól néz ki ugye.Ahogy írtam, kalap sz@r.
Herman Miller-t ajánlani ezek helyett, kb. olyan mint Škoda helyett Rolls-Royce-t javasolni, mert asz jobb. Ja, tényleg jobb, csak az emberek nagy részének elérhetetlen.
-
NandoXXL
senior tag
https://www.rs.hu/konyha/etkezobutorok/konyha/etkezobutorok/julia_etkezoszek
ha fáj a hátad mértékkel használva:
https://www.rehabrt.hu/qmed-dinamikus-uloparna
A többszázezres céges szék is pocsék. Az én gerincemet műtötték, nekem a fenti szék stílus vált be, masszív stabil, tart, és mértékkel a dinamikus párnát használom, no meg fel kell álni mozogni. Nem hittem, de a feleségem miatt kipróbáltam és bevált. Ikea hulladék. Nagyon fontos a szék háttámlája. Rövidebb, más görbület nem vált be. Kimész kipróbálod
Sok mindent próbáltam, kár volt kiszorni a sok pénzt
Tudom nem gémer, nem forog, nem állítható, de ezen nem megy szét a hátam. De minden ember más, próbáld ki mielőtt megveszel valamit. ikea-t meg kerüld el, két-3 napig feküdtem a dinamikus szemetük miatt, kicsinálta a műtött részt... Más irodai székükkel is volt gond (hamar tönkre ment). -
slayer006
addikt
-
BoB
veterán
Herman Miller székekre keress rá, van más is csak egy példa.
A kényelmes nem jelenti feltétlenül azt hogy a gerincnek jó is. Ezek a tipikus gamer székek rettenet rosszak.
Pl. Vállaid össze nyomja mert eredetileg autóba tervezték hogy oldalról tartson. Na gép előtt ez nem kell, csak jól néz ki ugye.Ahogy írtam, kalap sz@r.
-
Brake
csendes tag
-
4nick8
őstag
-
toronyhaz
aktív tag
-
Angie™
addikt
-
BoB
veterán
Ezek és az ilyen típusú székek kalap sz@rok.
-
laed
senior tag
Nem jó ez a Keychron billentyűzet se!
Eredetileg el vannak különítve a billentyű-csoportok, és nem véletlen!
Ha vakon gépelsz, nem érezni hol jár a kezed!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- US!!! AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Sok mindent próbáltam, kár volt kiszorni a sok pénzt