Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
ALONSO11 #3329 üzenetére
hát igen, a billentyű a 3. kategória: ha nyomásérzékenyek lennének a gombjai, szerintem még jobban át lehetne vele szelni az s-kanyarokat, mint analóg karral
a másik gamepad-em gyengéje pedig pont ez: borzalmasan rossz vele hirtelen irányt változtatni... az meg, hogy nem is nyomásérzékeny: még jobban rontja a helyzetet... billentyűvel kétoldali finom pöcögtetéssel át lehet azért menni az ilyen kanyarokon, de a gyenge gamepad-del vagy nagyon lelassítasz, hogy kényelmesen beszedd, vagy pedig rizikózol, hogy megdobhat a kerékvető... ott van mondjuk a catalunya-i pálya 14-15-ös kanyarkombinációja... ott szívtunk büszkén a régi vezérlővel
abban meg megint egyetértek, hogy éles visszafordítókat megint csak szörnyű analóg kar nélkül beszedni hatalmas sebességvesztés nélkül... ezzel próbálgattam és szépen be lehet szedni úgy érzéssel, hogy nem lassulsz le annyira és a kerékvetőt is el lehet kerülni, amin kicsúszhatnál (főleg vízen)
ui: mindent összeszedve nem bántam meg ezt a cuccot...
a játékélményen rengeteget dobott
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb D5 RAM + GARANCIA
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Alaplap javítás Telefon Tablet Laptop Konzol
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest